Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de az állami intézmények közül csak egyetlen-egy vásárol cégautónak VOLVO-t: az Alkotmánybíróság. Namármost én meg az Alkotmánybírósággal szemben dolgozom. Képzeljétek el, 960, S40, S80 dögivel. Én meg csak folyatom a nyálam.
a doktor úr
A szentendrei úton mész kifelé ezerrel, madj amikor elérsz egy nayg kereszteződéshez a pusztában, ott balra fordulsz a Cora irányába!
Aztán megkeresed a Brico Store parkolót!
Asszem Budkalászon van egy Cora amely mellett áll egy Brico Store. Szal annak a parkolójában 10-kor van a tali s onnan irány D.bogdány.
Srácok, tudja valaki, hogy sikerült-e a foglalás?
Hát ez az!
Erről beszéltem!
Hogy adhattak el neki ilyen autót?
Ha én lettem volna a kereskedő, elküldtem volna valahová, ahol velorexet vehetne..
Persze, lehet, hogy ezzel bosszulták meg. "Sajnos uram, jelenleg nincsen S70 más színben.."
Vazzzzz... Én is láttam, arrafelé lakik a szerencsétlen. A színe viszont inkább olyan mint amilyen színűnek barbie-baba autójának kéne lennie. Ez a kisebb gond. De: törzs MOL kutamnál ezzel a bugyi-kék hetvenessel beáll az oszlopok elé keresztbe, mer mongyuk ő csak haj-szprét akar venni! Én meg várjam meg míg elmegy mi?
Hát volvos az ilyen?
Ahhh... Nekünk erre nem telik. Van egy gomb viszont (láttad a taxit?) amely a széria 40-ből az előbb éltalam feltett képen láthatót varázsolja, és beindítja a másik 8 hengert is :))) Majd megmutatom.
nagyon szégyellem magam, amiért így eltűntem, de azért a topikot figyelem ám! Ja, a 850. hozzászólász szívesen lefoglalnám, de ti egy éjszaka alatt hozzászóltok vagy 50-t, így talán nem az enyém lesz. Ha vki elér oda, az gondoljon rám, plz! Kössz! Legkésőbb du jövök, de igyekszem de is.
Szal ma feléledt az extra úgyhogy mostantól már én is adós vagyok a felv-téri képekkel.
(Bolas a tied nekem sincs meg, majd szombaton pótoljuk, ha Párizsba mész akkor előtte a kulcsot és forgalmit add le a garázs-mesteremnél :)
lore
Persze hogy lehetnek szerelmesek a kocsijukba, de azért szerintem ritka, persze lehet csak azért mert általában főleg rájuk hárulnak a gyerekek, háztartás stb :))
A találkozo az Szombaton lesz csak sajna nem jut eszembe minek a parkolojában de valaki biztos majd leirja neked és onnan vonul át a csapat Dunabogdányba valami kis étterembe vagy hová...Lesz gondolom ott megbeszélés az alalkuló Volvo klubbról amit pár lelkes emberke szervez pld Fargo barátunk :)) Szoval ha tudsz gyere
üdv
Különben csajok is lehetnek örületesen szerelmesek az autójukba. (Én már csak tudom.)
Ez csak úgy eszembe jutott, olyan kételkedve fogadtátok a talin megjelentet.
De hogy ugattál bele :)) csak kicsitt offtopicra mentünk , ami talán másokat annyira nem érdekel, és emiatt én is (sőt) :)) hibás vagyok szoval szerintem nyugodtan dumálhattunk bármennyit csak maradjunk a főleg a Volvonál a többit pedig mailben :)
Szoval persze hogy kiprobálhatod, csak ugye most hétvégén nem tudom vinni de összehozzuk....
Idézve a BMW kontra Audi topikos urat: beleugattam a topikba! Szégyellem magam!
Egyébként is le kéne szoknom az otthoni modemezésről...
CYRUS,
eccer majd hadd próbáljam ki a kis automaticodat! Előjött egyik álmomban (akárcsak fargo csúcs-gépe)!
:-)
Áruld már el, hogy van-e köze a nickednek a volvohoz! Eddig az R-es és T6-os dolgok érdekeltek... Vagy (elnézve a hosszú levélváltásaidat Borókával) lehet, hogy meggyőztek az amerikai aútókkal kapcsolatban /caddy ELdorado ill. caddy fleetWOOD broyugham/?????
Volvosok (tulajdonosok ÉS márka-szeretők)!
Hát nem örvendetes, hogy mennyire gyarapodik a leendőbeli klub?? Szerintem nagyon!
Templar,
Mármint a geocentrumhoz képest... ami ugyebár állandóan változik, de ez most nem is zavaró. DGPS (differenciális GPS) jobban bejön, már egy ideje Mo.-is sugározzák a korrekciókat igaz csak egy Bp.-i bázis van (100km körön belül cm nagyságrend)...
Templar mégis kollegák? :-))
Bolas,
király vagy, apád hobbiautója sem semmi! :)
Cyrus,
ez az! Mingyá kimoderáltatom egy pár felszólalásom innét! Visszanézve hasonlít a DSM vagy az E30-as topikokhoz... Legközelebb jó leszek.
Elwood,
2 napot? Egyébként ha itt megjelenek napközben, na akkor dolgozok (elvileg)! :))))
Most látom csak mennyi érdekes dolog történt itt az éccaka. Szinte lelkiismeretfurdalásom van amiért ekkorát aludtam.
Nem az hiszem mégsincs :-)
Ami az egzakt sebességmérést illeti van egy módszer nem tudom ki ismeri, ki nem. GPS (Global Positioning System) műholdas távolságmérésen alapul de a részletekre itt nincs idő és hely, a lényeg, hogy a kerékmérettől független miután azt méri, hogy a kocsi a földfelszínhez képest milyen sebességgel mozog.