Azért írtam be, hogy meghaltak, mert sokan hallgatták, halgatják a zenéjüket.Tudok pár embert a topicban, akiknek megvan a No Pain cd.Írtak a Dark Wave & Gothic topicba is régen. És ha Darkról beszélünk, akkor Ők azok voltak....A Curet szerették, hallgatták, bár sosem írtak be ide.
Meghalt Orsi (Lady Bird) barátja, vőlegénye Krisztián (Tevildo)...
Öngyilkos lett Orsi halálának első hófordulóján....
Meghaltak a barátaim, megszűnt a No Pain At Midsummer Night...
Bár a fájdalmat itt hagyták nekünk ,a barátoknak....
csak így tovább, a borban az igazság, ezért is volt népünknek fennkölt itala vala mikor még nem volt kale-vala...:-)
node gyakran nem tudok átjutni a hídon, ahol az édes álmok hajója úszik, és ekkor fennkölt versekkel ütődik agyon az idő mi testet ölt.
hád persze, a friday video csak blöff...
nekem a legjobb cure video a show áéő anyaga, azon belül is a pictures of you. az valami nagyon nagyon csodálatos, olyan fragil látni őket, abból a szépséges dicső 1992-es évből, ahogy Simon basszusozik , és ahogy Robert melancholi-t terjeszt...
nemtom tegnap este átment e levél tőlem, mera biz borvörös volt a naplemente. / Lali bora, lila bőre!/
a friday a legjobb cure video.hallgatni azonban igazából nem érdekes. de fáncsi lennék arra aki ennyire dm és cure ismerő a szombathelyi rádiónál, hogy csak az enjoy-t meg a friday-t nyomja. nem sámli.
ja, a munkahelyi csajról kiderült közben hogy sepultura-s és vegetáriánus egyben. kész istencsapása.:-)
Olvastam, hogy ez a darab (balett, azt hiszem) már el is készült, annyira, hogy tegnap volt a bemutatója. Érdekesség, hogy az előadás zenei anyagában a Cure-on kívül csak komolyzene szerepel.