Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Nem semmi hozzászólást gyártottatok, én sajna csak esténként tudok beszélni.
Az étterem minden gyanúm szerint a Forgó (nem fargo:-)nevű, nagyon kellemes, Duna mellett van.
A 740-esünket nem pakolták tele extrákkal, elöl elektromos ablakok, űlésfűtés, és kb itt vége is. A motor a szokásos 2.0i. Nem tudja vki hogy ez hány lóerős? Elég eltérő infókat láttam erről.
Később még benézek, hali
Azannya! Ennyi hozzászólás még nem volt egy nap alatt! Szép termés, csak így tovább. Szerintem egyébként nem baj, ha sokan és sokat csacsogunk itt, nem kell halál komolyan venni az on-topicolást. Ha jó a társaság, akkor hadd szóljon. A BMW-s topic meg úgy tök jó, ahogy van :-)
Kösz a nagynyomású mosó gépek felajánlását, de a kocsit az Ivanicsék kozmetikázzák, sokkl olcsóbb így, mint külön-külön megvenni az összes műanyag-, króm-, felni-, bôr-, fa-, kárpit és mittoménmi ápolóanyagokat. Ráadásul nem kell 2 napot szöszölni a munkával -- sokkal szakavatottabb kezek fogják gondozni, mint az enyém. Azért kiváncsi leszek, mennyit használ majd a polírozás az elsô sárvédôknek. Tavaly is leápolta már egy másik társaság, de akkor matt maradt, ezen a mostani banda csak mosolygott. Jó lenne, ha sikerülne, mert akkor csak a motorháztetôt kell majd fényeztetni.
Külön köszönet a 780-as képekért, GYÖNYÖRŰEK!!! A 780. hozzászólásról sajna lemaradtam, az utóbbi napokban kénytelen vagyok szana-széjjel dolgozni magam, ez történt éjjel is, meg ma nap közben. A holnapi nap sem lesz sokkal különb, de a hétvégém szabad. (NANÁ!!!)
Akik kérdezték a Volvos tali helyét, azoknak mégegyszer: szombaton, 11-én de. 10 órától lesz gyülekezô a budakalászi Cora áruház melletti Brico Store áruház parkolójában. Odatalálni a Szentendrei úton lehet, Szentendre felé haladva a Cora ki lesz táblázva, és az út bal oldalán már meszirôl látható. Ott sok Volvot kell keresni egy kupacban, az lesz a Tali. Jöjjön, aki tud!
A találkozó programja elsôsorban az ismerkedés, rácsodálkozás, nyálcsorgatás és próbálgatás. Másodsorban az alakulófélben lévô Volvo Klub megvitatása, illetve effektive megalapítása. A klubot szervezô srácok úgy tervezik, hogy dél körül el lehetne vonulni Dunabogdányba, ahol egy étteremben foglaltattak helyet, és itt kerülne sor a Klub alapító okiratának ismertetésére és aláírására. A bökkenô, hogy az étteremben a rendelkezésre álló helyek száma véges, ezért ha valaki jönni akar, az idôben jelezze Szôke Gergônek. (Telefonszáma valahol 100-130 hozzászólással lehhebb.)
A holnapi napra jelentkeztünk be Szerencsés Árpival az Ivanicshoz, a Klubot ismertetendô és az ô álláspontja iránt érdeklôdendô. Mivel egy ilyen találkozót szerintem nem szerencsés ôrsgyűléssé degradálni, és mivel bejelenteni is csak 2 fôt jelentettünk be, ezért arra kérem az erre jelentkezôket, bízzanak bennünk, a tôlünk telhetô legjobbat fogjuk nyújtani, és holnap a lehetô leggyorsabban be fogunk számolni a fejleményekrôl.
Ha minden igaz, a Szôke Gergô már felhívta a vezérképviseletet, hamarosan rá fogok csörögni, és meg fogom tudni, mi történt.
Long Live the Swedish Bricks!
fargo
(aki ma egész nap Volvo nélkül volt, és holnap is nélkülözni fogja azt, ezért lelkibeteg.)
Le vagyok nyűgözve! Nem tudok olyan témát bedobni amiben ne lennél otthon, ha nem lenne off megvitathatnánk az angol irodalom nagyjait is :-))))).
Templar ma azon morfondírozott, hogy hiba volt szegény M. Beus Volvótulajdonost alábecsülni a találkozón. Mégiscsak az egyetlen nő közöttünk (bár Jedy is gyanús, de az első személyes találkozásig az is marad:-)).
Ha lenne lelkiismeretem most bizony isten furdalna!
Felvetnék egy olyan javaslatot, hogy az alakulóban lévő Volvo klub egyszem nőtagjának küggyön egy nőnapi üdv mailt a klub összes hímtagja.
Ugye a 40-es a nyerő? :-)))))
off
CYRUS hétvégén baromi lassú tömegközlekedni, kocsizni viszont 15 perc alatt akráhova eljutok. Szal menj ki a haveroddal az első főútig és felveszlek. Vagy mailben pontosíts. Még azért van időnk.
on
Ezt a volvos egymásrahalmozást mi is megcsinálhatjuk a klubtalin. Sajna csak 7-esek és 2-esek vehetnek részt rajta :-)))
Na bazd látom ti alkottatok amig nem voltam :)) azlrt ezeka képek durvák!
Lore sogor kocsija nem lesz sajna kész igy nála lesz a Volvo szoval én bárhol tudok veled találkozni csak mondj egy helyet ami utba esik neked! milyen utvonalon mész?
Ja, kérem. Svédországban kevés a parkolóhely. Én láttam: van egy 20 nm-es placc, ki van írva, hogy 50 férőhely, a parkolóőrnek meg van egy bazi nagy targoncája....
dear bolas
köszönöm érdeklôdésedet ne k...vára nincs idôm a verdával foglalkozni. Éjjel-nappal meló, a fiam beteg, a feleségem a diplomamunkáját írja, stb. Talán elôbb-utóbb sikerül rendbe raknom, de szombaton még így lesz. Még nem tudom, hogy ott leszek-e, de nagyon remélem hogy IGEN. (Csak el ne szóljam magam.)
a doktor úr
Volt szerencsém látni az első futószalagról legördült C70-esek egyikét Göteborgban, a Volvo gyár fejlesztési főnökéé volt asszem, vagy a nagyvezíré. Na annak milyen színe volt... ugh. Ragyogó aranyszín. Nem tudom, hogy csak magának kért ilyet a fickó, vagy benne van a rendelhető színpalettában, de nagyon rondán mutatott úgy a kocsi.
Alkotmánybíróság RULEZ! Végre valaki gondolkodik és nem audiáhatosafaszavazzeg alapon dönt. Nem is szív velük annyit a biztosító mint a kormánnyal! :-))))
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de az állami intézmények közül csak egyetlen-egy vásárol cégautónak VOLVO-t: az Alkotmánybíróság. Namármost én meg az Alkotmánybírósággal szemben dolgozom. Képzeljétek el, 960, S40, S80 dögivel. Én meg csak folyatom a nyálam.
a doktor úr
A szentendrei úton mész kifelé ezerrel, madj amikor elérsz egy nayg kereszteződéshez a pusztában, ott balra fordulsz a Cora irányába!
Aztán megkeresed a Brico Store parkolót!
Asszem Budkalászon van egy Cora amely mellett áll egy Brico Store. Szal annak a parkolójában 10-kor van a tali s onnan irány D.bogdány.
Srácok, tudja valaki, hogy sikerült-e a foglalás?