Keresés

Részletes keresés

doktor úr Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1112
NEEEEEEEEEEM! Errôl szó se nincsen. :-)
De arról már inkább, hogy igenis jutalmazni lehet és kell az aktivitást. Ez tudniillik az életbenmaradás záloga, valamint azé, hogy ne egy 15-20 fôs mag nézegesse magát hétvégénként, hanem bôvüljön és szélesedjen a tagság. Ha nem így, akkor másként. Pl. titulusokkal. Mindenki tagadja, mégis mindenki szenved rang-kórságban. Engem speciel feldob az a dolog, hogy alapítótagja vagyok a VOLVO Klubnak. És ezt én minden fórumon (na nem ezen, mármint az INDEX fórumon) hangoztatom is. Mer baromi büszke vagyok rá, és marha szerencsésnek érzem magam. És TE?
a doktor úr, aki már megint k..va okos volt:-)
Előzmény: lore (1111)
lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1111
PRIAMISJÁTÉKOT a klubból, doktor úr? Aztán 20 tagnál tejelnek és 40-nél elszállsz a pénzzel mi?
:-))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: doktor úr (1110)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1110
Figyu elmagyarázom:
adott egy tag, aki verdát akar venni. Preferált márkák: VW, AUDI, VOLVO. Szombeton meg eljött a talira. Erre elkezdtük megdumálni az agyát, hogy nehogymár valami stájer vackot vegyen. Úgyhogy most éppen VOLVO-t akar venni. Na ezért jár az 1 pont. Egyébként meg lehetne csinálni a klubbal, hogy aki hoz egy új tagot, az kap vmit. Mondjuk 10% kedvezményt a tagdíjból. Ez 10 hozott tag esetében ugye, 100%. Természetesen a kedvezmény csak addig járna, amíg a hozott tag fizeti a tagdíját.
Egyéb hülye ötleteim is vannak, csak kérdezzetek.
a nagyon kreppepír doktor úr
(kreppapír vö. kreatív)
Előzmény: lore (1108)
lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1109
Ezt te is abból a katalógusból vetted ami CYRUS jóvoltából a talin közkézen forgott? Vannak ilyen svéd anyagaid?

lore

Előzmény: Bolas (1106)
lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1108
valszeg nem nekem szól de mi ez az 1 pont?
Előzmény: doktor úr (1105)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1107
hello bolas kollega!
sajnálom, hogy nem találkoztunk szombaton, de sajnos nem tudtam elmenni Bogdányba, Te meg jó késôn gyütté. Pedig a bálnára kíváncsi lettem volna, hogy milyen behavazva. :-)
a doktor úr
Előzmény: Bolas (1106)
Bolas Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1106
doktor úr Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1105
És kösz az 1 pontot. JÁR!
Előzmény: doktor úr (1103)
lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1104
doktor úr,
a srácnak állítólag olyan a volvoja, hogy minden elem más színű, ellenben a W123-as mint láttuk csilli-villi, de én is megnéztem volna a volvot.

CYRUS,
mit éberkedtél? Aszitted mi, hogy kiderül csalt a Ferrari? Közben meg kiderült, hogy a Sauber csalt és Salot érvénytelenítették :-((((
Hát igen, vakarják le a britsh racing green-t és jöhet a swedish racing blue! :))

Bolas,
...bepunnyadtunk... :-)))

lore

doktor úr Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1103
szépjónapot minnenkinek.
sajna a Bogdányi buliból családi okok miatt kimaradtam, de a parkolóban csinos volt a felhozatal. Ami a Klub vizuális megjelenését illeti, még egyszer - s nem utoljára - felajánlanám aszabad kapacitásaimat. (lettlévén grafikus vagyok) Apropó: fargo, te mivelis foglalkozol téképpen? Gondolok itt a decens fekete sapóra. Egyébként a hétvégi talival kapcsolatban: odajötthozzám egy pacák, és adott valami céges kártyát. Kiderült, hogy övé a Volvo bolt a Búza utcában. És milyen autóval jött egy Volvo boltos, egy Volvo találkozóra? Mercedessel. Mert ugye aki bort iszik és vizet prédikál. Vagy csak én vagyok túl kukacoskodó?
a doktor úr
Előzmény: Harvester (1102)
Harvester Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1102
Hey da

Sajnos nem tudtam elmenni Dunabogdányba veletek, de nekem a Brico-s gyülekezés is nagyon tetszett. Egy jó pontot írjatok be doktor úrnak és nekem, a havert aki velem volt, nagyjából sikerült lebeszélni az Audi vásárlásról egy 740-es javára. Egy kicsit még ingadozik, de majd még győzködöm. (Esetleg aki tud 700-ast 1 megaforint körül, érdekelné a srácot.)

Nekem szakmailag is jó volt a tali, Amice kocsijából kibogarásztam, hogyan kell bekötni a kopogásérzékelöt :)))

fargo, említettetek valami Ivanicsos fikázást, ez mit takar? Ha nem igazán publikus megírnátok emailben? Egyébként azt a srácot ismerem, aki a kocsidat tisztította, meg is említette, hogy volt itt egy fazon, aki még a vezetékeket is lemosatta egyenként, különben meg Volvo klubot szervez :))

További jó hétfőt
Harvester

CYRUS Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1101
He he nem mindenki az éberebbek itt vannak :)
Előzmény: Bolas (1100)
Bolas Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1100
Na mi van skacok?
Mindenki bepunnyadt a hétvégén?
Inkább megyek én is a dolgomra..
keton Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1099
CYRUS, lore
telitalálat, az volt az. A jobb oldali díszléc? Nem a baloldalit láttad véletlenül? Kb egy éve egy Opel jött ott neki, A oszlop cserét eredményezve, ott új a díszléc is.

Az elején azért álltunk külön, mert kicsit korán érkeztünk, és benéztünk az áruházba.

Sérülések ügyében az előző francia tulajdonost, ill. annak haragosait kell kérdezni (féltéglák, stb)

DCs

Bolas Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1098
fargo mester!
Nem vagy semmi!
Ez igen.
Ehhez azért komoly türelem és számolás kellett!
Minden elismerésem!

Mindenesetre igaz nagyon kicsi az esély, de hátha a fennmaradt 138 db közül legalább 2 db itt van az országban és csak arra vár, hogy megvegyük..

Cserébe kapsz tőlem egy újabb király 780-ast!

Előzmény: fargo (1061)
Bolas Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1097
:-)
Ha a yard kérdezi, nem én voltam..
Előzmény: lore (1096)
lore Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1096
'remete kertvárosban két őrült ijesztgeti a polgárok vasárnap délutáni jól megérdemelt pihenőjét egy b*szaott nagy volvoval és egy vectrával' :-)))))))
CYRUS Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1095
Keton ! Ti voltatok azzal a gyönyörű 7esel ami az elején ott egyből a Brico bejáratánál állt külön?
" ködlámpa volt az elején a csomagtarton kis kerek horpadás?
Előzmény: keton (1091)
lore Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1094
CYRUS!
:-))))))))))))))))))))))))))))
soha rosszabbat! Viszont nem értem miért nem érte meg fennmaradnod, JV több mint egy éve nem végzett ilyen jó helyen.
Ahogy a mercik elfüstöltek..... :)

Templar,
De azért poénnak elment, nem? Irigyellek azokért a napokért (hangár mögé parkolás és hussss).

-
a hely klassz, de vannak más helyek is, mindig ki kell lőni vmi jó kis célpontot és ott talizni. Viszont legközelebb tartsuk a konvojt, gondoljatok bele milyen impozáns látvány kívülről 20-30 Volvo. Szal egy csöppnyit összeszedettebb szervezés és minden oké (egyszerre indulás, lámpa után bevárás, napsütés stb..).

keton!
Én jó megfigyelő vagyok. Az autótok jobb oldalán az első ajtó és a sárvédő közti rövid védőgumi (ami a doktor úrnak hiányzik) nem más típusú mint a többi? A disztárcsák is ezüstösek? Van a csomagtartón egy enyhe sérülés?

Elwood,
miért vagy te titokzatoskodó?

fargo,
uabban a cipőben járunk... miért nem tegnap volt ilyen idő?

Na most megyek Bolassal 'zúzni'...:-)))))

lore

CYRUS Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1093
Na most már nekem is jó reggelt :)))
Off
Remélem a Volvo mivel szintén a Fordé nem olyan lesz mint az F1-es Jaguárok :) Bár szegény Mercik se voltak tul jók :)
Vaaaaaaaazzzzzzeeeeg Lore MOST ÖRÜLSZ?????
:)))))))))))))))))))))))))
On
Láttam tegnap éjjel egy S40-est kékben ültetve spoilerekkel, szárnnyal, gyönyörü felnikkel stb!
Tisztára olyan volt mint a BTC-nem induló S40 esek gyönyörü volt
Előzmény: CYRUS (1089)
fargo Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1092
volvodani:

a hely szuper jó volt, már fel is írtam kedvenc éttermeim listájára. NANÁ, hogy mehetünk arra máskor is, de akkor már ne a szutykos falvakon át menjünk, hanem a visegrádi szerpentinen. Igaz, hogy kicsit hosszabb, de megéri.

Mikor lesz a következô tali? Már kezdhetnénk szervezni a programokat...

(fargo nem fér a bôrébe. A MANÓBA IS!, miért nem tudott tegnap ilyen f@sza idô lenni? Ma bezzeg egész nap a gép elôtt gályázhatok...)

Előzmény: volvodani (1087)
keton Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1091
Jó reggelt!

fargo,

740-essel voltunk, szép ezüstmetál, a rendszáma, ha nem is EXE, de Floppy Disk Drive (igaz nem 1,44-es:-)

Ivanics fikázás? Nekünk eddig semmi bajunk nem volt velük...

DCs

Templar Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1090
lore,

Ami CYRUS lapjainak esetleges összeragadását illeti, nos ezt meg sem hallottam. A szakmám valóban érdekes, de egyfelől mérhetetlenül szerény vagyok, másfelől jelenlegi része inkább íróasztalhoz köt (remélem csak átmenetileg) így teljesen friss kalandjaim ezen a téren mostanában nincsenek. A Volvós begördülés feelingje, viszont többé-kevésbé olyan ahogy leírtad.

fargo,

Hát igen ez az Ivanicsos fikázás nem volt valami konkrét, így kár volt a kollégának belemenni.

volvodani,

Szerintem is.

Előzmény: lore (1069)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1089
Na nektek jó reggelt nekem jó éjt :)
Fargo megtiltotta hogy eredményt mondjak de nem sok értelme volt fentmaradni elörébb vártam Villeneuveot!!!
Lore :)))))) (tod te )
CYRUS Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1088
CSicsikált de felkelt :))) Nekem teccet a hely!!
Előzmény: volvodani (1087)
volvodani Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1087
Hali skacok!

azért mindezek elle4nére jól éreztétek magatokat? Nagyon remélem , hogy jól!

Hogy tetszett a hely? Szerintem máskor is kocsikázhatunk arra szrvezettebb formában is akár!Na mi az már mindenki csicsikál?

Előzmény: CYRUS (1086)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1086
Okes nem, kiabálom el :))) És hajrá Villeneuve de ha Hakki nyer se leszek szomorú :)
Előzmény: fargo (1085)
fargo Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1085
HAAATIG?! Na neeem, az elôbb még kacérkodtam a gondolattal, hogy bevárom a 3 órát én is, de inkább megnézem holnap. Elteszem magam holnapra, mert lesz egy kis munkám...

Aztán nem elkiabálni a végeredményt holnap reggel!

Hajrá Hakkinen! :-)

Előzmény: CYRUS (1084)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1084
Pontyosan 6ig ma fent leszek :)) Csak megérje :)
Előzmény: fargo (1083)
fargo Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1083
Vársz a futamra, mi? :-)
Előzmény: CYRUS (1082)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!