Keresés

Részletes keresés

CYRUS Creative Commons License 2000.03.18 0 0 1301
ez mind?
Előzmény: Bolas (1300)
Bolas Creative Commons License 2000.03.18 0 0 1300
fargo Creative Commons License 2000.03.18 0 0 1299
Amíg 0,9-1,0 bar volt a turbonyomás, addig valóban kb 160 LE volt a 460-as, miután feltekertük 1,2-1,3-ra, akkor 180-ra tippeltük. Lehet, hogy a Lacika visszavette kicsit, mert féltette s turbot. Ha nem vette vissza, és 0,9-et nyom, akkor joggal féltette, mert valószínűleg lehalt :-(

A Szuromi mondta, hogy a turbonyomás növeléssel 0,1 baronként 12-15 lóerő nyerhető. A gyári 0,4 barról 1,2-re emelve az 8x10= alaphangon is +80 lóerő, de mivel a motor/elektronika nem volt utánaküldve, így 180-ra tippeltük. Mindenesetre ment rendesen...

lacka, ti mértétek padon a 460-ast? Nekem sohasenem jött össze, érdekes lenne konkrétan tudni, mennyi is volt. A 0,5-ös gyári érték az tuti? Nekem mondtak az Attiláék 0,3-at, 0,4-et és 0,7-et, de kideríteni nem tudták pontosan. Tudsz esetleg utánanézni 850-es diagnsztikai adatoknak?

(Apám gépén nyomulok, szörnyű ez a windows ...)

Előzmény: 480T (1295)
Bolas Creative Commons License 2000.03.18 0 0 1298
lore!
A kígyó a saját farkába harap..
Hmm. Ha jól emlékszem ezt nevezik a jogszocilógia nyelvén: bazális önreferenciának!
(nem hiába jár az ember egyetemre..)

Ne félj, nem fogom hagyni hogy dolgozz!
Szerintem okés a dolog, mert mára rakjuk a programot.
Viszont ezt délután úgyis lezsírozzuk még..

A kerekek azért kicsik, mert 14-esek.
Már kéne vennem rá 15-ös alufelnit..
Lassan itt a nyár!

A lámpák megvannak, csak a rossz időre való tekintettel nem tudtam még beüzemelni őket!

CYRUS!
Gyere ki velünk holnap!
Aztán lehet hogy oda is tudnék neked adni egy bal hátsót addigra..

A tiéddel mi történt?

480T!
Köszi megkaptam, majd hívlak!

Előzmény: lore (1289)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1297
dear lore. Most este van.
a doktor úr
Előzmény: CYRUS (1296)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1296
Lore tény ami tény Schumi gyözelme mindig megfekszi egy kicsitt a gyomrom és ahogy elnéztem a Ferrarikat kurva jók idén ugy hogy lehet gyomorfekélyt kapok :)))
De amugy vagyok én csak átmentem KGB -sbe (megfigyelek) :)
Amugy én valszeg kimennék Vasárnap de ezt csak holnap tudom biztosra ! Na este leszek cső :)
Előzmény: lore (1276)
480T Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1295
Bolas,
mail ment a telcsiszammal...

A Fargo 400-as-a nem 180 csak 160 LE volt.(van)
A turbonyomas fel van emelve, 0.5 bar helyett 0.9 bar. Ja es en tortem le veletlenul az LH 2.2 egyik alu-fulet....;))

Nem tud

CYRUS Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1294
Bolas ez állatt volt :)))))))))
De azt nem irtad sikerült valamit intézni a yardon?

Figy ha megkapod a hátsó lámpát kérdezd már meg a faszit nem tudna még egy hátsót szerezni? (Bal)
Köszi

Előzmény: Bolas (1280)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1293
Lop ez, csal ez, hazudik ez? :-)
Előzmény: szenyor Lopez (1292)
szenyor Lopez Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1292
Sziasztok!

Válasz Lore 1277-re. Köszi az előre belém vetett bizalmat. Naszóval, sajna csak most sikerült billentyűzetet ragadni. Tudod lore kemény munka a fegyvercsempészet, meg a teniszpályára is le kellett ugranom :)
Maffia? Akkor nem hiszem, hogy 7-es Volvo iránt érdeklődnék.
Sajna a nickemnek sokkal egyszerűbb a magyarázata, kissé hasonlít fargoéra. Tudniillik én is szerepjátékoztam és kellett egy permanent name. Hogy honnan jött inkább nem mondom el. Bár jót röhögnénk. Így azóta ezen a nicknéven nyomulok mindenfelé.

Lopez

Harvester Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1291
"Most jött a telcsi a szenyóból, hogy kész a vonyo még le is mosták."

Kircsi!

Előzmény: lore (1290)
lore Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1290
Bolas,
nem láttam, hogy felgyógyult volna-e a jobb hátsó bálna-lámpa-búra! Nem arról volt szó, hogy megvan az új/bontott?
Ja, és megvan a fantasztikus gyorsulási értékedre a magyarázat: baromi kis átmérőjű kerekek vannak rajta.

Most jött a telcsi a szenyóból, hogy kész a vonyo még le is mosták. Megyek villantani srácok!

Viszlát szombat este:
baráti üdvözlettel minden tisztelt topik és klubtársnak:
lore

téged Bolas pedig felhívlak, mert a vasárnapi progit itt az életben nem beszéljük meg! :-)

lore Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1289
Mármint az aranyifjak... Éjjel buli, nők, villogás, mi ???? Reggel és délelőtt kóma, du. be a bálnába elmenni puszizkodni a nagyival, letudva fél évre, este harc a léért, éjjel megint partytúra és a kígyó a farkába harap!

Na jó velem lehet alkudni. Elég ha 10-11 fele kimegyünk. Egyedül elég hülyén érezném magam és az lenne, hogy bemennék dógozni. VASÁRNAP! NE hagyd Bolas!

lore

Előzmény: Bolas (1288)
Bolas Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1288
Olyan korán?
Az még időszámításunk előtt van 2 órával!

Normális emberek még alszanak vasárnap!

Előzmény: lore (1287)
lore Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1287
Asszem hivatalosan 8-kor kezdődik, de elég 9-re kinnt lenni.
Előzmény: Bolas (1286)
Bolas Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1286
Ja, most már emlékszem.
Valamikor hajnalban olvastam de nem maradt meg.
Hánykor kezdődik?
Lehet, hogy kifigyelek, attól függ van-e családi okosság..
(nálunk ez vasárnap zajlik!)
Előzmény: lore (1283)
Eclipseboy_ Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1285
Bolas!

Látom téged is az ilyen dolgok érdekelnek. :-))

http://www.slip.net/~prophetg/volvo/

Előzmény: Bolas (1284)
Bolas Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1284
Most találtam a BMW-s topicban a következő linket:

http://www.dc8p.com/html/pairs.html
Nézzétek meg, telepítsétek, és játszatok!
Félelmetes..

lore Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1283
Bolas,
ez klassz volt! :-)))))))))))))))))))

Halló, itt objektum! Besz@rás!!!!!!!!!!!!!

Szal olvasd el az én hozzászólásaimat is b+! Nehommá szelektív a látásod, vagy ha már az akkor miért lore-re? BME K épület előtt rakparti szlalomrallyt szerveznek a közlekkaros fiúk. Egy-két órát nézgelődni jó móka. Na jössz?

Read me!
lore

lore Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1282
Unatkoztál doki? Akkor miért nem látom itt a topikban az unalomból elkészített logo-terveket vagy a volvos verseidet vagy az autos-volvos tapasztalataidat? :-))))))

Én mint művészeti értelemben vett anti-talentum (Templar most ne figyelj!) nem szívesen fárasztanálak benneteket ötleteimmel. Bízom fargo és a doktor úr kreativitásában (amit elvárok: ne piros vagy zöld alapon lévő nonfiguratív ábrák legyenek rajta, hiába menő a reklámszakmában..:-))

Volvo4ever
lore

Előzmény: doktor úr (1279)
Bolas Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1281
bocs, a vége:
SZÓRAKOZUNK és VÉGÜNK!
Bolas Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1280
Hej lore!
Mi lesz vasárnap?
Figyelmetlen lettem volna?
Miről kéne tudnom?

Szegeden tanulok..

Ma próbáltam kiokosodni yard ügyben.
Brrr...
Most is kiráz a hideg ha belegondolok!
Bementem én a sűrűbe!
A központi rendőrségi adatfeldolgozóba!
Hogy ott mennyi rendőr van!
Szinte borsódzott a hátam.
Persze útbaigazítani egyik sem tudott..

Sztori:
A bejáratnál:
-Jónapot kívánok, XY keresem a szabálysértési osztályról..
-Jónapot kívánok! XY-t nem ismerem.
-Szabálysértési osztály..
-Itt ilyen nincs is!
-Pedig ide szól a papírom, nézze meg!
(odaadom a behívóm. Kézbeveszi és olvasni kezdi.
Olvas. Olvas. Mindent elolvas a kis kiváncsi..)
-Hm, érdekes.
(ekkor csöng a telefonja)
-Halló, Itt Objektum.
(majd besz@rtama röhögéstől)
-Halló? Halló? Objektum!
(leteszi a kagylót)
-Biztos rossz hívás, lettete.
-Bocsánat, az imént említette hogy érdekes. Mi érdekes?
-Hogy mi?
-A szabálysértéssel kapcsolatban..
-Milyen szabálysértés?
-Ott a papírom a kezében..
-Ja, hogy az! Nem tudom.
-Bemehetek megkeresni?
-Nono! Senki sem léphet az Objektum területére!
-Akkor lenne szíves telefonon megérdeklődni, hogy hová menjek?
-Nem, és kérem hagyja el az Objektumot!

(kimegyek, és felhívom az illetékest. Ő elmondja, hogy menjek be, és az 'A' épület 2. emeletén keressem meg a 11-es ajtót.
Én vissza a Kapuhoz.)

-Beszéltem XY-al, mondta hogy mehetek be. 'A' ép 2.em 11-es ajtó.
-Rendben, bemehet!

(megkeresem az 'A' épületet, felmegyek a másodikra. Ott csomó rendőr álldogál a folyóson.
Minden bátorságomat összeszedve odalépek az egyik értelmesebb arcúhoz és felteszem neki az igen egyszerű, ámde célratörő kérdést):
-Elnézést uram, meg tudná mondani hogy a 11-es szobát hol találom?
(Erre a rend délceg őre azt feleli):
-Miért van 11-es szoba? Hol?
-Hát itt a második emeleten!
(Bambán néz rám)
-Há mért? Ez a második?
-Gyanítom igen, hiszen 2 emeletet jöttem fel.
-Áhá. Érdekes.
(Úgy tesz, mintha gondolkodna, persze nem árulja el, hogy fingja sincs miről beszélek.)
-Biztos a másodikon vagyunk?
-Elnézést Ön nem itt dolgozik?
-De igen, de nem tudtam hogy ez a második!
-Jó, oké. Akkor megkeresem. Csak pontosításképpen kérdezem, mert lehet hogy én tévedek. Ez az 'A' épület?
(Néz rám, mint aki nem érti)
(Csönd)
(Várok)
(Csönd)
(Kérdezem)
-Ez az 'A' épület?
-Hogy maga miket nem kérdez! Honnan tudjam, hogy ez az 'A'? Nem is tudtam, hogy betűznek..
-Köszönöm, további jó napot!

(kimegyek a házból és megnézem ismét a kb 1 négyzetméteres 'A' betűt a bejárat mellett. Ismét fel a másodikra. Kikerülöm a yardokat és nézegetem az ajtókat. Megvan a 11-es!)
(bent rövid infocsere után kiderült, hogy Bálna igen fotogén, és még 81 Km/h-nál sem mosódik el a fényképe!
Hogy miket tudnak ezek a rendőrségi fényképezők..
Igazság szerint semmire sem jutottam vele, de legalább ilyet is láttam.
Kifelé menet megakad a szemem a faliújságon):

Hatalmas plakát mely hirdeti:
GYERE A BUNKERBE!
Hatalmas party a rendőrőkhöz méltó környezetben!
Március 19-én fellép: X, és Y.
Belépés csak hatósági igazolvánnyal.
Persze külsőst is bárki jöhet.
(Komolyan így fogalmazva!)
Végül a megszokott a nemzeti trikolorba fonodó 2 szóból álló igéjük látható:
A jelszó, amiről ne feledkezzünk meg:

SZŰÓRAKOZUNK és VÉGÜNK!

No comment!

Előzmény: lore (1276)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1279
Hogy én milyen k..vára unatkoztam eddig! Most meg annyi lett a melóm, hogy jaj. Úgyhogy legközelebb du. taláxunk. Na csá.
a doktor úr
Előzmény: doktor úr (1278)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1278
Helló evribodri!
Ma is szép téli napra ébredtünk. Hogy egyik kedvenc meteorológusunk szavával éljek: „Nos, a kilátásainkról elôljáróban annyit, hogy idôjárás holnap is lesz."
a doktor úr
Előzmény: lore (1277)
lore Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1277
Ismét felraktam a 40-esről készült rendőrségi fotót az Autók szépségversenye topikba, lehet sasolni... ilyen lore a volánnál ha siet!

lore Képes Autó Expressz elemzése:
Van benne egy 91-es 740 2.4TD (86e km-el !!) zsnge felszereléssel (Bolasé veri) ára: 1.95Milla Vazze! Ugyanilyen 86-osban 690ezer. Azért a különbségből sokminden kijöhet..
Egyre több a 2 alatti 850-es.. Ha én gazdag lennék, jabadiga-digadiga-dajj!

lore

lore Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1276
Templar!
:-))))))))))) Pedig milyen jó lett volna lore, lore apósa és Tamplar szivaroznak a Mecsek lábánál távol a fővárostól... De nem erre gondoltam. Ha téged hívlak valahova akkor a fuvart te állod (REPÜLŐvel). Azért Bolas testét egyszer elsózzuk komám. Én is dolgozok az ügyön.
Lopez nickje bennem is sokrétű asszociációs agygerjedelmet indított. Olyan maffiás, digós, teniszezős, politikus, életművész, drognepper :-))))) Télleg melyik az igaz Lopez?
'Ja költészetért jeles Templarnak,
mé nem ment az ilyen irodalmárnak?'

480T, Harvester,
köszi a tranyo magyarázatát és a benyóét is. Én ma reggel vittem a vonyot a szenyoba delunyora kesznyo lesznyo, szal hetvegenyo lehet szágulnyozni. Teccik ez a szakzsargenyo srácok. 480T, tudok a turbosok erősítéséről, fargo 460T-je asszem 180 körül járt...

Bolas, CYRUS és a többi fenegyerek!
nem okés a vasárnap?

Bolas,
hol tanulsz te jogot? Valami fizetős suliban a rózsadombon? :-) Vicc volt, csak nem értem miért nem találsz valami kiskaput a rendőrbajodra. Bár ha még csak a római jognál tartasz... (Templar figyeled, tudom mit tanulnak a jogászok. Két hét és meglesz a repülőmérnökök tananyaga is, BMEKK hajrá!)

Más:
Újabb nevezetesség a sorban:
Baráth Etele S70-nel 'zinget'. fargo, jó volt pihizni?
Az autós újságokban reklámozzák az új Honda Accordot, hogy elérte az NCAP-n a 4 csillagot. WOW! Csak 4 évvel maradt le a 40-estől... 2 év múlva az új 40-es kedvéért bevezetik az 5-ik csillagot?
Ja megkérdeztem a szenyoban (szervizben /tanulékony lore/), hogy mi az a hang hátulról amikor gyújtást adok a 40-esben: azok nyertek akik az AC pumpára tippeltek (asszem fargoé a pálma, régen volt..).

Ja, fargo kedvenc-autó listája feltűnően népszerű volt körünkben, én is elkezdek egy-két kedvencet felsorolni csak, hogy tudjátok az ízlésemet hova rakni:
(Mind vagy új, vagy tökéletesen eredeti állapotban értendő)
Volvo S60, 764, 745TD, Opel Kadett GSI 16V, Senator 3.0 24V, MBenz W124, S-klasse, Saab 900T (80-as évektől), 9000, 9-5, BMW E46 330d, coupe, cabrio, Alfa 156, 155.
De valszeg az apa-lore (cca. 2002) majd vesz egy zafirát, befutott (cca. 2003) apa-lore pedig egy V70-est magának, lorenének meg egy Matizt.

CYRUS,
ritka madár vagy mostanság! Melbourne ennyire megfeküdte a gyomrod? Ne aggódj 17-ből 1-szer biztosan lerobbannak a vörös ördögök és akkor Hakki dobogós is lehet! (Tom JV a favorit:-))

lore

Harvester Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1275
480T

Tényleg zabálja a benyát. (benya, lásd tranyó). Az a baj, hogy nekem nem az a fajta gyújtáselektronikám van, mint a turbós kocsiké (a tied valami EZ210K az enyém Fenix 416 A). A tesztered ehhez is jó? Ha véletlenül olyan kocsira cserélsz, amihez nem jó a tesztered, akkor szólj, lehet megveszem. Mire jutottál az LH2.2-vel? Láttam egy magyar nyelvű autóelektronikai könyvet, amiben volt egy fejezet az LH-ról, de olyan TIT tanfolyam szintű volt csak, nem éri meg megvenni.

lore: tranyó: háromlábú kis bizbasz. Általánosságban jelek erősítésére vagy ki-be kapcsolására szolgáló, elektronikákban használt alkatrész. (lehet négy lábú is, sőt ha megrongálód, akkor kettő, egy, vagy nulla lábú változat is létezhet).

Harvester

Előzmény: 480T (1270)
Bolas Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1274
:-)
Jó reggelt CYRUS koma!
Előzmény: CYRUS (1273)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1273
:))) Jó éjt
Előzmény: Bolas (1272)
Bolas Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1272
Helló!
Csak beköszöntem, hoyg megyek aludni!

Volvo480T!
Add meg a számod, az egyik haveromat érdekelné a dolog.
Asszem pont vasárnapra tervezte, hogy vesz egy 480-ast..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!