Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Az autó sem rémlik? Pedig témába vág! (hogy úgy mondjam, "on topic")
Segítek:
A zenekart a korszak 3. nagyjaként emlegették a Beatles és a Stones mellett. Ott voltak Woodstockban is. Ôk csinálták az elsô rockoperát, a címe: "A Quick One, While He's Away". Ôk csinálták a másodikat is, amit mindenki az elsônek hisz, pedig nem is :-))) Ôk tartják a hangerôrekordot.
A szóban forgó kocsi tulajdonosát, egyébként ô volt a banda énekese, láthattuk szerepelni a BBC Shakespeare sorozatában és a Highlander sorozatban is.
Hát én asszem a magamét fizetem de azért még töröm a fejem meg nyitok egy topicot külön bevágom ezt hátha ott megfejtik én meg majd itt megjáccom a nagyokost :)
Szóval mi is a képeken szereplô kocsi, illetve ki annak a bal oldali képen szereplô tulajdonosa, s melyik neves rockzenekar oszlopos tagja volt vagy 25 évig? (Zenekar a jobboldali képen. Egyébként a banda fargo legkedvencebb együttese, immár kerek 20 éve. Most találtam ezeket a fotókat, a képaláírás szerint emberünk az elsô valamire való elôlegét a lemezcégtôl zsebrevágta, és egybôl elvágtázott vele megvenni ezt a járgányt. Nemhiába szerettem ezeket a srácokat, meg a zenéjüket :-)
Fargo sztorija nagyon jó, kuncorásztam kissé. Nagyon vizuális volt.
Ma láttam egy fekete 850R-et, 7 küllős gyári felnivel, és visszatért a hitem. :)))))))
Aha, embere válogatja, én késôn érô típus vagyok, harmincon túl lett volna az igazi beszerezni az elsô trónörökösöket, de 7 évvel elsiettük a dolgot...
Az isten verje azt a bögyös macát :)))
Számháboru rulez:)))
off
Lore szombati szabadedzés Schmui első Coulthi második Hakkkinen nem ment mert felrobbant az elején a motorja :)))
A gyerekkel szerintem várjál még, túlontúl fiatal vagy hozzá, élvezd az életet, amíg tudod. Nagy öröm egy kiskölök, de fel kell nôni hozzá (legalábbis nekem fel kellett :-), no meg ha egyszer becsúszi egy, akkor az fulltime szülôket kíván.
A legszörnyűbb monsterek közé tartoznak a vérfarkasok, vérmedvék, vérovodások és vérnebulók. Ne tudd meg!
Mire céloztál, hogy vicceltél? A macát csak úgy megemlítettem, nem volt semmilyen kapcsolata a gyerekekkel.
18 mp!!!!!!!!! Tizennyolc másodperc! Ennyit se tudsz várni CYRUS? :) Neked meg fargo mit kell bögyös macákkal terelni a figyelmet? :)
/most mindenkivel összeveszek /
:-))))))))))))))
Kitomboltam magam. Ászok vagytok. CYRUSsal számháborúzok vagy 300 lépés óta, fargo-tól meg pedagógiai tehetséget szívok magamba. :-))))))
Én megszavaztam volna de megint besüritett egy mondatott a hozzászolásom elé :(((((( És még a topic alakitó Novicenak se mondtunk egy köszönömöt hát igy utolag thanks