Keresés

Részletes keresés

fargo Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1151
Az a film (Fargo) sem volt semmi. Kedvenc generált neveim: Hakkit Jedmoffi, Skegge Sissota. Sajna a progit is meg a névlistát is elvesztettem :-(

Szerintem jó ötlet a spontán tali, szervezhetünk bármikor. Például csinálhatunk sárkányeregetôs talit is, nekem van egy féltucat sárkányom, az egyikre festhetünk Volvo feliratot is. Aki ebbe a hobbiba egyszer belekóstol, az már úgy is marad...

Én is büszke vagyok, hogy VolvoKlub alapító tag lehetek. Csak ne nevezzük VAT-nak, mert ez angolul az ÁFÁ-t jelenti, attól meg izibe rossz lesz a szám íze.

lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1150
Méreteimből fakadóan könnyű megtalálni...:-)))
Ja, ismerve téged: JÓL ÖLTÖZZ FEL CYRUS!!!!! K.szott hideg lesz!!!
Előzmény: CYRUS (1149)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1149
Még sajna nem él :) Nekem jó kint is :)
Előzmény: lore (1148)
lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1148
OK, CYRUS, de szvsz talákozzunk kinnt. Egy ilyen többparaméteres egyenletrendszert amelyet a haverok felszedése miatt a találka jelent, nekem gázos megoldani.
Szal találkozzunk kinnt. Bolas száma megvan. A tied él már?

lore

ps: Ja, fargo! Nemrég hallottam a fargo című híres filmről, szal aszittem onnan vagy. Dehát a nicked ezek szerint abs. virtuális szülemény (Temp.!: szülemény Nyammmm....)

Előzmény: CYRUS (1146)
lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1147
850!

Hozzád szólok: hol vagy? Asszem nem rendelkezel volvoval (egyébként én sem) de rajongója vagy, és ha jól emlékszem lélekben velünk voltál a talin (én éreztem is :-)).
Szal a klub célkitűzéseiben világosan szerepel, hogy a klub tagjai a volvo-tuljdonosok és a márkáért rajongó emberek lehetnek. Szal gyere el legközelebb, megéri és úgyis valszeg hétvégén lesz. Jogsid van?

volvo-'rajongó' lore

ps: a volvok fizikájára vonatkozó megjegyzéseimre nem reagál senki?

CYRUS Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1146
Lore megyek persze hogy megyek! De mivel valszeg nekem is jön haver én is kocsival de találkozhatunk valahol elötte pláne ha többen jönnek ! pld Bolas szal meg kéne dumálni!
Előzmény: lore (1142)
lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1145
Bolas és lore eddig is tekintélyes erőt képviselt a 100%-os túllépésért vívandó harcban, de ha fargo csatlakozol (és várom a többieket) akkor a Pintér engedni fog. Vagy ellopatjuk az A8-asát. Vagy felrobbantatjuk Clodo-néval. Vagy kivisszük az ügetőre. Vagy PR tanfolyamra küldjük. Vagy kozmetikushoz. Vagy igazmondó tanfolyamra (eddig csak menedzserin volt). Vagy a klubtalikat a villája elé szervezzük.

:-)lore:-)

Előzmény: fargo (1144)
fargo Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1144
Ma kicsit sűrű napom volt, az utolsó találkozómra csak rohanva értem oda. Messze mögöttem feltűnt egy szirénázó rendôrkocsi. Mint mindenki, én is lehúzódtam, hogy elengedjem, de kiderült, hogy a két elég morcos yard engem akart.

Aszondta, majdnem szó szerint:
"Nem is az a gond, hogy kicsit gyorsan haladt az úton, becslésünk szerint vagy 120-szal (50 helyett, na neeem), nem is az szúrt szemet, hogy a belsô sávban tökölô öregurat a balra kanyarodó sávban kerülte ki, (na ja) az sem lett volna gond, hogy közben füstölgô csíkot húztak a gumijai és ez büdös volt, (:-))), hanem az, hogy figyelmen kívül hagyta a lámpa piros jelzését (Mi?!?!?!?!). Bár a kanyartechnikája meggyôzô volt, tisztelt fargo úr, ezért fel kell hogy jelentsem!

Végül is (némi fizetéskiegészítés fejében) elengedtek, mert közben 2x csörgött rám az ügyfelem, és látták rajtam, hogy TÉNYLEG sürgôs.

fargo Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1143
fargo nickje ôsi eredetű, 1989-ben készült. fargo azidôtájt teljes gôzzel szerepjátékolt (AD&D és tsai), és kedvenc, elsô karakterének éppen nevet keresett. Írt basicben egy kis szógeneráló progit, ami aztán kiköpte a "fargo" nevet is. A karakter egy sokat vándorló elf volt, aki cselekedeteivel néha túl messze ment (goes far). Megtetszett, s úgy maradt. A karakter családneve is számítógép generált, de azt nem írom ide, mert az a password-öm.

Azóta fargo mindenhol fargo.

lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1142
Ja, az aposztrofban áramló levegő magyarázatához már Einstein téziseit használnám, ahhoz meg pofa kell!

Kultúrtopikot csinálunk vazzegg!

Még valami, fizikai-statikai-szilárdságtani (mindhez volt szerencsém) szempontokat figyelembevéve én sajna sokszor mosolygok a volvo talin elhangzó volvo-szuper-keménység bizonygatásokon. Most utáltok mi? Szal más nincs így ezzel? Szvsz viccnek jó csak én túlságosan telitalppal álok sokat látott hazánk földjén (Templar).

Esküszöm volvofan lore vagyok!

Előzmény: lore (1140)
fargo Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1141
Itt vagyok, itt vagyok, most értem haza egy fél órája, csak bekaptam valami emészthetôt, hogy éhen ne haljak, oszt már jöttem is topicolni...
lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1140
Templar!

Nem semmi fazon vagy Te! A szbadon eső esőcsepp alkjával kapcsolatos megfejtéseddel végképp beloptad magad a szívembe, a fizikások is max. a gömböt mondják de te a hibával terhelt eredményt modtad, szal Bingo! Bár tudnám folytatni a hibák sztochasztikus részének elemezgetésével de nem teszem :-), az eredmény így is teljes mondható, hiszen az összes hibalehetőség az objektumot érintő közegben rejlik ami jelen esetben a körülötte 'áramló' (direkt van aposztrofban) levegő.
A szivarozást én is élőben gondoltam, esetleg te hozhatnád a szivart, nem akarok égni valami gagyival. Esetleg tipp a márkára?
Legközelebb csukott szemmel is megtalálsz, csak az agyhullámaid vibrálására hagyatkozva keress! :-))))))))
A dívát is megértettem végre. Csak tod ez elég feminin szó ahhoz, hogy egy ilyen volvos-repülős-életművész-handsome-macho magát így nevezze!
A Saab tér-sík magyarázata hozzád méltatlan, nem veszem figyelembe. Dimenziókat csak korrekten, szépen ahogy a csillag megy az égen, kezelni úgy érdemes.
Másik miszték: az olasz a latin eredetű, szal minden olasz szó latin eredetű melynek van latin megfelelője (dehát nem minden latin családban lévő nyelvnek van olasz megfelelője). Nincs itt valami tarisznyás-ELTÉs?
Az alliterál szóért irigyellek..., hiába még kicsi voltam a Grétsy-grécsi-grétsi (nemtom) idejében, a Vágó meg elkurvult, nem paraméter manapság.

Urak! lore e-vel a végén nem nagyképű csak felveszi a kesztyűt!

fargo,
nézz mán be, hallod?

CYRUS!
Na? He? Mi van? Monnmán!

keton, Bolas,
keton variációja az egyik kiút. Csak kell egy orvosi igazolás, hogy a feleséged szült (meg egy házassági anyakönyvi kivonat :-))
keton legalább reál orientáltságú suliba jársz? A BME játszik nálad?

lore

Előzmény: Templar (1138)
keton Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1139
Üdv mindenkinek

Tudtátok, hogy Freiék biztonságára a Volvo ügyel?

lore,
80 helyett (bár 50 is lehetett volna). Magyarázkodási formák: sürgős, életbevágó munka, az autó munkaeszköz, stb. Ha van egy haverod, aki el tudja (akarja) helyetted vinni a balhét, mondhatod, hogy nem te vezetted az autót.

Templar,
rossz az, aki rosszra gondol :-)

DCs

Templar Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1138
Nagy örömmel tölt el, hogy doktor úr felvetése nyomán szerény hozzászólásom ennyi újszerű és érdekes gondolatot ébresztett. Célomat ezúttal elértem.
Részleteiben:

doktor úr (csak így simán),
sajnálattal közlöm, hogy lángelmémmel esténként kizárólag doktor NŐ-ket melegítek :-)

lore,
Szivarozás csak személyes találkozás útján oktatható, mondjuk a legközelebbi meetingen.
Az esőcsepp a folyadék felületi feszültsége következtében gömb alakú akar lenni, amit némileg torzít a körülötte áramló levegő, szóval nem csepp alakú.
Saab-ot sem térben, sem síkban nem vezettem (még).
A díva latin-olasz eredetű szó ünnepelt színésznőt vagy filmcsillagot jelent (nem tudom van-e hímnemű változata vagy csak most lett:-))).

Harvester,
Remélem időközben visszatágult a torkod. Tényleg áskálódsz, a pilótát úgy tudom nem a szoftver katapultálta, hanem a repülésvezérlő rendszer szoftvere feküdt meg, emberünk do-it-yourself alapon katapultált.

Bolas,
Kösz a C70-et, bár ha lehet inkább diplomatakékben választanám, de hálám jeléül töprengek a problémádon.
Keton kiejtését magam is "ketn"-nek javaslom, egyébként zavaróan alliterál (figyelsz lore?) egy bizonyos egészségügyi segédeszközre :-) Én ezért akartam ezt a korábbiakban tisztázni.
A nickem azért Templar, mert én vagyok aki magához emeli az elesetteket, reményt ad a csüggedőknek és mosolyt varázsol az elgyötört arcokra. Templar mindig ott van ahol segíteni (vagy Whiskey-t inni) kell és van stílusa.

Hol lehet fargo? (akinek szintén van stílusa)

lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1137
Bolas,
Már értem a 3sec-et! :-) Téged nem lehet legyorsulni!

Pénteken reggel 1/4 7-kor indulok, apámat univerzitinél kidobom, el Ivanicshoz, villamossal (BKV a feketelistámon, de ez a legésszerübb :-() uniba, amikor kész villamossal vissza saztán haza. Szal a megoldás a csekkolásra: Vasárnap otthon vagyok, bármikor zavarhatsz csak telefonálsz s akár házhozmegy a fekete-szépség!
A gyorsulási holnap este lesz a ringen. Asszem hivatalosan 7-8 fele kezdődik én 8 előtt nem megyek ki. Valszeg egy ezres a beugró.
Ja esetleg tok neked egy kis manit keresni, majd megbeszéljük. Jössz holnap? Otthon vagy holnap du.-estefele? Akkor lenézhetek (földrajzilag:-)) hozzád.

A polisz-ügyben nekem túl rizikós lenne segíteni, majd elmondom, pedig télleg szeretnék.

ketonék gyorshajtására van megoldás. keton ment be a zsarukhoz és megmagyarázta, hogy a fotón nem hiteles a kép, mert a filmen az ezüstbromid elöregedett ezért az expozíciós időben nem a lencse által befogott kép képződött le. Ehhez hozzácsapott 5-6 kémiai egyenletet a karbonilokról és ketonokról, az IQbajnok rendőr-ügyintéző emancipunci felvilágosodott hölgy nem akart tudatlannak látszani és bevette.

CYRUS,
Na?

lore

Előzmény: Bolas (1136)
Bolas Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1136
lore!
Nézd csak meg a 1131 és a 1132 topicok idejét!
:-)

Az Ivanics után merre mész?
Ha hazafelé, akkor lehet hogy bepattanok melléd az S40-be, csakhoyg ne unatkozz odaút..
Meg kiváncsi vagyok milyen is belülről..
Múltkor nem tudtuk lecsekkolni..

CYRUS!
Milyen gyorsulásiról beszéltek?
A Bálna lemarad ha kimarad..

keton!
Te hogyan intézted el?
Nekem 1 éven beül ez a második..
Akkor 50 helyett 78 volt! Kidumáltam 8000 Ft-ra..
Most visszaesőként nem számíthatok ilyen sikerekre!
Sőt...
:-(((((

Ha már segíteni nem tudtok, mit javasoltok mit csináljak?
ad 1/
Valljam be, hogy a megnevezett időben én vezettem a Bálnát és akkor a jogsimnak tuti helló..
(egy időre)

ad 2/
Avagy ne mondjak semmit és akkor a Bálna papírjainak helló..
(bevonják a forgalmit 2 hónap és 1 év közti intervallumra)

Esetleg 3. lehetőség?
(hivatkozni valamire, vagy elintézni valamit)

Most legyetek okosok!

Bolas, aki van, mert gondolkozik de erősen

Előzmény: lore (1135)
lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1135
chemical-keton,
120 helyett? Mer az semmi! 80 helyett? Az már valami, nekem 80 helyett 138 már volt. Itt már jómódúnak kellett lennem. 50 helyett? Akkor apád nem semmi! :-))))

CYRUS,
persze, hogy megyek gyorsulásira. Jön még két haverom is. (úgyhogy beférsz, felvegyünk valahol?)
:-)) Most komolyan!

Bolas,
nekem ilyen finnországban volt, ott Tómas lettem, de a nickem mégsem Tomas, mert az ugyebár plágium lenne. Szal régebben az akkor még leendőbelimnek szereztem vhol egy virtuális kódot és a lánykori nevének első két-két betűjéből jött a lore (angol billentyűzeten értelmezve). S ez úgy megmaradt. (CYRUS, Bolas, keton, lore sőt számomra doktor úr is tisztázva)
Harvester te nagy arató lehetsz! :-))) Find spice!
BalázsBolas hol vertél rám 3mp-t? A bálnád egyébként csak 2mp-t ver a vectrára (7,8-5,8), szal azért legyünk korrektek!

Ja pénteken 7-re nem jár valaki az Ivanicsnál? Én igen (45e km)

CYRUS,
akkor jössz?

lorEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

CYRUS Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1134
Üdv emberkék :)
Nos az én nickem a Conairből van :))
Más!
Megy valaki holnap gyorsulásra?
keton Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1133
Üdv mindenki

Azt hiszem, a ketont vhogy így kell kiejteni: [keton] (meglepő, nem?), angolul [ketn]

lore,
Bi-bi-bí, minket 130-al le is filmezteeeeek!!!
Kár, hogy nincs meg:-(

DCs

Bolas Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1132
Hehe!
lorE!
3 mp-t itt is rádvertem..
:-)

Ha már kiejtésnél tartunk, magyarázzuk is meg, ki és miért választotta azt a nicket ami!

Udvariasan mindenkit félrelökve kezdem:

Amikor Franciaországban voltam, a kedves gallok nem tudták kiejteni sehogy sem azt hogy Balázs!
Próbálkoztak: Bolas?
Nem, mondom: Balázs!
Erre ők: Oh, oui! Bolas!
Én: Nem-nem, BA-LÁZS!
Ők: oui, oui! BO-LAS!
Én: Ok, Bolas!

Előzmény: lore (1131)
lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1131
Ja, lehet, hogy hülyeség de a nickekről egy pár szót:
Mostmár a nemcsak-virtuális kontaktus miatt érzem szükségesnek a nickek pronansziésönjének a tisztázását.

Nem fargot ejtik ferdzsónak de a kritikusabbak:
CYRUS- szájrusz
Bolas- Bolas (esh-el a végén, ez fontos!)
lore- lore (e-vel a végén és rövid o-val mert csak)
a többi szvsz evidens.

Ez azért is fontos mert az ember gondolkodás közben is kiejti a szavakat, és nicken is lehet hívni egymást élőben is, mert egyelőre jobban szájra áll.

Ha szerintetek ez az egész hozzászólás f@szság akkor kimoderáltatom! :-)))

Bolas Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1130
lore!
Messzemenően támogatnám javaslatodat, minden téren!

Az első aláírásod már megvan az íven..

Előzmény: lore (1127)
Bolas Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1129
Sorry Saint!

Ezt akartam neked küldeni, nem egy lehálózott, bekerített, érinthetetlen C70-est!
Tehát a szabadon szárnyaló arany C70, Templarnak:

Előzmény: Bolas (1128)
Bolas Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1128
Mr Simon Templar, az ékesszólás fedettpályás nagymesteri fokozatú koronázatlan és legyőzhetetlen egyben utánozhatatlan művészi adottságokkal megálldott de mégsem úgymond elkapatott nagyarccal rendelkező szerény fiatal tehetség aki bármikor szembeszállhatna Grétsy dokival és Vágó Pistával de mégsem teszi hiszen Volvo tulajdonosként és bajnok dívaként minden amit cselekszik és mond vagy tesz az nem felhasználható másra csakis a Volvok dícsőítésére és magasztalására ezért hát senki se merjen követ Uram bocsá' kapát kaszát vetni dobni mitnem hajítani rája feléje mert hogy az Ő érdeme sőt mi több ajándéka azaz megérdemelt jutalma nem más mint egy aranyszínben pompázó C70!

Előzmény: Templar (1118)
lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1127
Harvester!

Mielőtt azt hinnéd genya vagyok (pedig az vagyok :-))))) tudd: vasárnapi programom a kertészkedés lesz. Ha kifejleszted a volvo-vontatta roto-kapát akkor azt az interface-t felhasználnám fűnyíró húzására! Van még időd, még nem nő a fű! :))

doktor úr,

Bolassal azt beszéltük, hogy lehetnének spontán kezdeményezések is pl. szép az idő srácok, holnap rendezhetnénk egy szalonna-sütést! stb.. Ez a klub nemcsak volvo-klubként funxik, hanem újabb barátságok is születhetnek a parkoló svéd gépek árnyékában.. (figyelsz Templar: EZ A költészet!) :-)

A klubbal meg az van, hogy mostmár az elnököt/~kséget kell bombázni nagy-talis javaslatokkal, mert így korrekt.

Bolas,
nyomul a bálna,
nyomul a bálna,
mindenki... VIGYÁZZON jön a Bolas!

A volvok általános hibája, hogy 50-nel úgy érzed nem is haladsz. Szal építő javaslat egy VAT-tól: A volvoklub kérvényezhetné a rendőrségtől a 100%-os sebsség-túllépés engedélyezését Volvok-számára. Persze szigorúan titkosan mert rögtön ugyanezt követelnék az alfások és a bmwsek is!
:-))))))

lore

Bolas Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1126
lore!
Te kis árulkodós..

Republic után szabadon:
"Repül a Bálna,
Repül a Bálna,
mindenki álljon vigyázba.."

A tányérsapkás skacok is ezt tették, de úgy megtetszett nekik, hogy azt hitték UFO-t látnak és rögtön sztárfotóval kedveskedtek maguknak..

De félretéve a répát (akarom mondani a tréfát), ki tudna segíteni rajtam?

Bolas, VAT :-)

Előzmény: lore (1117)
Harvester Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1125
Igen, éppen azon gondolkoztam a hétvégén, hogyan tudnám a Volvo után kötni a rotakapát :)))

Harvester

Előzmény: lore (1123)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1124
Gyermekeim a sörben! (Még jó, hogy utálom. Mármint a sört.) Az lenne a kérdésem, hogy akkor most hogyan tovább? Mikor taláxunk, mega klubbal is mivan, meg van-e valami dolog ezzel kapcsolatban. Kicsit türelmetlen vagyok. Válaszaitokat csak holnap reggel olvasom, úgyhogy van idôtök írni.
a doktor úr
Előzmény: lore (1123)
lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1123
Én is prájd vagyok az alapítótagságra és ezt valszeg annyiszor emlegetem majd, hogy javaslom a VAT rövidítés bevezetését!

lingua-master lore

ps.: Harvester te meg ne áskálódj, KAPÁLJ VAZZE!
:-))))))))))))))))))

Harvester Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1122
Templar ez tényleg szép volt, komolyan. Összeszorult a torkom :) Nem is értem miért nem Saab-od van, azok csinálnak repülőgépeket is. (Erről jut eszembe az egyébként megtörtént eset, amikor a Saab-os bemutató pilótát katapultálta egy szoftver bug egy légishow-n). De márt megint áskálódok :)

Harvester

Előzmény: Templar (1118)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!