Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Strasszer Creative Commons License 2001.10.09 0 0 859
SQS: Természetesen tudok házhoz menni, ha az nem Finnországban van :))). Ha igen, akkor meg követem az említett sorszámú buszt. :))
Viccen kívül, tudok menni, dobj egy mailt.
Hűtőtáskát én is fel tudok ajánlani.
Ha nincs grill, mi lenne, ha szabad tűzön sütnénk szalonnát, hagymát, krumplit, meg minden egyebet?
Str
405GRX Creative Commons License 2001.10.09 0 0 858
sabian,

Nincs azon a placcon, amiröl beszéltél, valami tüzrakóhely? Vagy valamelyik környékbeli pihihelyen?
Ha nem akkor marad a hidegkajás piknik szendviccsel, salival, hideg husikkal, az se rossz. Persze az igazi a grillezés lenne...
Javasolnám, hogy elöször bobozzunk, ha müködik a pálya, nehogy a finom kaja visszaköszönjön egy húzósabb menet után:-)
"Nyugi, csak akkor szoktak rókázni, amikor kiszállnak":-)))
Szvsz a helyes sorrend tehát: 1. bob 2. kaja 3. fellegvár. Mindezzel együtt a kaja megvalósitható 2 körül, hogy sabiant se fenyegesse az éhhalál:-))

SumQuiSum Creative Commons License 2001.10.09 0 0 857
Cs!MaT?

A piknik, élén a csirkemellel nagyon jó ötlet!
Ha nem találunk grillt és Monsieur Strasszer házhoz jön, akkor én nagyon szívesen ajánlanék fel a társaságnak aprított fát:) Viccen kívül!:)

Ok, a szekvenciális váltót tette üresbe. De minek??? Úgy döntött, hogy csak lazán felgurul a rámpára? :)))))
Egyébként az elsö látásra már olyan Knight Rider fílinget éreztem, mint amikor átment SPM-fokozatba:)

SumQuiSum

Előzmény: Strasszer (853)
405GRX Creative Commons License 2001.10.09 0 0 856
Hütötáska kellene, és én talán még szerezni is tudok!
Előzmény: Az Utolsó Európai (852)
sabian Creative Commons License 2001.10.09 0 0 855
Ha lesz sütő (KI TUD HOZNI SÜTŐT??), akkor szerintem olyan 1-2 között sütögethetnénk már, mert akkor már nagy éhes a pocim. A husi meg a virsli meg 2-3 órát kibír, ha jól be van csomizni.
Persze minden sütő függő!
Szóval????
sabian
Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.10.09 0 0 854
Vagy berakom a hűthető kesztyűtartóba...:-)))
Előzmény: Strasszer (853)
Strasszer Creative Commons License 2001.10.09 0 0 853
Sziasztok!
A grillezés és a piknik jó ötletnek tűnik, de eszközzel én sem tudok szolgálni.
AUE: olyan gyorsan kell menni, hogy a menetszél hidegen tartsa a husikat :)))))
Str
Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.10.09 0 0 852
Egy-két józan fölvetés:

- Kinek is van akkor grillje? Mert nekünk pl. nincs. Anélkül nehéz lesz a dolog...:-)
- Ha mégis akad grill, akkor viszont át kellene gondolni, hogy mikor mit akarunk csinálni, mert a húsoknak nagyon nem mindegy, hogy mennyit állnak a meleg kocsiban.

405GRX Creative Commons License 2001.10.09 0 0 851
A hüje fejem..."oroszlánosok", természetesen:-)
Előzmény: 405GRX (850)
405GRX Creative Commons License 2001.10.09 0 0 850
Meglepödve és örömmel hallom hogy a kollegák is ennyire felvillanyozódtak az ötlettöl. Szivem szerint én is ilyesmire gondoltam, csak a helyszint nem tudtam, de ha sabian ismeri a frankót, akkor nosza, irány a természet egy szolid családi grillezésre!
Grillem sajna nincs, de a kaja-pia-müanyagpohár részbe szivesen beszállok!
Reméljük az idö is az oroszálonosok oldalára fog állni, akkor pedig egy igazán szuper családi buli kerekedhet a dologból!
Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.10.09 0 0 849
Nekünk úgy tudom, akad csirkemell a mélyhűtőben. Ha sütni szeretnénk, akkor elvisszük.
Örülök, hogy az oroszlánosok között ilyen kellemes találkák zajlanak, nagy érdeklődéssel várom a hétvégét! :-))
Előzmény: sabian (848)
sabian Creative Commons License 2001.10.09 0 0 848
A papírtálca, műanyagvilla meg kés, szalvéta és mustár témát nagyon szívesen bevállalom...

AUE
A legutóbbi talink nem volt igazándiból állok az autó mellett és unom magam című történet, mert ahogyan írtuk egy nagyon kellemes ebéd mellett sok-sok rejtéllyel megismerkedtünk: múmiatours, taxizás, Dubai, családi vonal. És nem utolsó sorban GRX akkorát úszott, hogy csak csodálkozni tudtunk. :)))
nem fogunk unatkozni!

Na mit szóltok?
sabian

Előzmény: Az Utolsó Európai (847)
Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.10.09 0 0 847
Mi (kedvesem és én) nagyon szívesen benne lennénk a piknikben. Már csak azért is, mert nagyon sok találkán vettünk már részt úgy, hogy 2 órát ácsorogtunk az autók mellett egy parkolóban. Eleinte érdekes, ám hosszú távon leginkább fárasztó és uncsi...:-))) Szóval ilyen családias feeling jeligére vevők lennénk...:-)
Előzmény: sabian (846)
sabian Creative Commons License 2001.10.09 0 0 846
Ez nagyon jó ötlet!
Nem kell hozzá más, mint egy mozgatható sütő egy kis faszén meg egy kis virsli és/vagy husika.
Papírtálcát villát kést bárhol lehet kapni.
A Szentendre és Visegrád közötti hegyi úton (Pilisszentlászló előtt) van egy kellemes kis hely, amit pont erre találtak ki....
sabian
Előzmény: 405GRX (845)
405GRX Creative Commons License 2001.10.09 0 0 845
Persze, azért kellett annyit várnod mert rossz gombot nyomtál meg a panelen:-)...
1ébként a szekvenciális váltóknál van ilyen pöcök, amivel üresbe teszik, nem?
Tali-résztvevök: nemsokára dobok mélt!
Volna még egy ötletem tali-ügyileg: ha szép idö lesz, és nem akar mindenki kajálni Visegrádon, lehetne valami piknik-szerüséget is összedobni, mit szóltok hozzá?
Előzmény: sabian (844)
sabian Creative Commons License 2001.10.09 0 0 844
Cs! MaT?!

Igen én még tudok!
Például: mikor megnyom egy gombot és nagyobb kereket nőnek ki az autóból, meg légterelő emelkedik fel, meg spoiler ugrik elő a kaszniból. No ilyen nincs mert én 3 hónapot vártam a légterelőmre, ami sokkal kisebb... :))))
sabian

Előzmény: SumQuiSum (843)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.10.08 0 0 843
Jajjj :D Ez fájt!:)))) Ezek után már a sebváltót is félve említem... :) De hálistennek kopp-kopp-kopp ilyen problémáim nincsenek. Tehát a filmben mit csinál a sebváltó tövében a kis pöc... kapcsoló, amit Daniel babrál, amikor ráhajtanak az épülő útra?
De ha már itt tartunk... Észrevettétek, hogy néhány elég súlyos baki van a filmben? PL:
-A motoros felvonulásnál egy mondat alatt lesz nappalból koromsötét
-kékfény: Émilien felrakja a lámpát a tetőre nyitott ajtónál, majd rácsukja az ajtót. Snitt, amikor leveszi, a zsinór hirtelen átkerült az ajtókeret másik oldalára, így az ablakon szedi be.
-A felüljárón satuféknél Daniel mint az állat beletapos a fékbe. Féklámpa nem ég. Egyébként a Pug 406os féklámpáját (megfigyeltem) egyszer látni csak felvillanni, amikor a reptérre menek és manőverezik a kocsik között.
Ti tudtok még ilyeneket?

SumQuiSum

Előzmény: MetaCode (842)
MetaCode Creative Commons License 2001.10.08 0 0 842
SQS> MIRE VALÓ A PÖCÖK??? :)
Láccik, hogy még friss a kapcsolat:-))))))))))))
Előzmény: SumQuiSum (841)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.10.08 0 0 841
Autó nincs:( Még nem-Pug se:(((
Nő van, de őt csak később. Az a heppem, hogy ismerjem IRL is azt a társaságot, ahova viszem. Még a végén valami szellemi fertőbe rántom:))))))))))))))))))
Pia? Várjunk csak... Mindenki vezet... Akkor egy doboz narancslé? Vagy barack? ... /me töpreng...
Magamat viszem, jókedv tuti hogy lesz valamennyi nálam, digicamot sajnos nem tok szerezni.
MIRE VALÓ A PÖCÖK??? :)

SumQuiSum

Előzmény: 405GRX (839)
Zoldalma Creative Commons License 2001.10.08 0 0 840
Minél több Pugot :-) meg digit fényképezögépet, vagy mire gondoltál?
Egyébként csütörtök reggel adom be az autót szervizbe, bízom benne, hogy szombatra el is készül, mert különben :-((( lesz.
Előzmény: SumQuiSum (838)
405GRX Creative Commons License 2001.10.08 0 0 839
Autót:-)...
Akinek nincs, annak nöt:-))...
Akinek az sincs, annak piát:-)))...
Just kidding, komolyra forditva a szót: Magadat, meg sok-sok jókedvet...
Előzmény: SumQuiSum (838)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.10.08 0 0 838
Sziasztok!

A filmet termeszetesen tegnap en is megneztem:) De azt el tudja nekem arulni valaki, hogy mi a francot csinal a kis pocok (po:co:k) a valtokaron? Akkor lehet latni, amikor az utolso uldozeses jelenetnel rahajtanak a lezart utra. Kulonben nagyon jo volt:)
Mar egy ideje az jar a fejemben, hogy mit kell vinni a talira?

SumQuiSum

Előzmény: 405GRX (837)
405GRX Creative Commons License 2001.10.08 0 0 837
OK, igazán nincs mit. Az aznaposság iránt meg pláne megértést tanúsitok:-)))
Király volt a movie tegnap! Bár az oszamás feliratok meg a különkiadások nagyon nem hiányoztak:-(
Nem értem ezt a biopontévét, aki háborút akar nézni az kapcsoljon a CNN-re B+!!!
Azért élveztem az üldözéses jeleneteket...:-)

Előzmény: Gyuszkó (836)
Gyuszkó Creative Commons License 2001.10.08 0 0 836
Bocsesz! Természetesen neked is Thx az infóér.
Kicsit állomittas, és aznapos vagyok.

Gyuszkó

Előzmény: 405GRX (824)
Gyuszkó Creative Commons License 2001.10.08 0 0 835
Cs! MaT?!

Szép jó reggelt Minden Topictagnak!

Na milyen volt a tegnapi mozi (a feliratozástól eltekintve!)?

Pugfan, Nevermore: A Kolega nevében is köszi a tippeket! Azóta kiderült, hogy nem a motorolajcsövezeték szállt el, hanem az adagoló csapágy-szimering okozta a elfáradás miatt folyt a GÁZOLAJ!

Gyuszkó

SumQuiSum Creative Commons License 2001.10.05 0 0 834
Mail ment, Monsieur Meta! :)
Előzmény: MetaCode (833)
MetaCode Creative Commons License 2001.10.05 0 0 833
Sziasztok,

SQS: welkóma back! Na most akkor velem jössz, vagy hogy van ez?:-) metacode@freestart.hu lécci dobj egy méjlt a dítéjlekkel, kösssz

M.

CSG Creative Commons License 2001.10.05 0 0 832
Akkor zorri!
Előzmény: Hawaii (829)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.10.05 0 0 831
Monsieur Strasszer: Nem, mert a logikam szerint az egyes busz megy az USAba:)

Hawaii: nem tevedsz:)

Előzmény: Strasszer (830)
Strasszer Creative Commons License 2001.10.05 0 0 830
Tehát minél nagyobb a buszjárat száma, annál meszebbről jön? :-)))
Előzmény: SumQuiSum (827)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!