Nem tribute, saját a dolog, csak bónuszban fog felkerülni rá a Forest. Elég érdekes lett..., jó pár hanggal lejjebb, sokkal durvábban, + a gitár és szintitémákat felcseréltük stb.
Teljesen kész vagyok, csak úgy céltalanul elmenni nyaralni? Azt nem lehet!
A Forest feldolgi kész lett, áprilisban fel is vesszük, asszem Főpapot kérem meg, hogy engedélyeztesse a szerzőkkel, mert úgy néz ki, hogy hivatalosan is meg fog talán jelenni a cucc.
2003. március 15. szombat
NEKROMANTIKA EST
Program:
21.00-22.30
Bauhaus est
22.30-4.30
Dark-Goth-Electro party, vendég: Roland
Tombola a belépőjegyen található szám alapján!
Helyszín: Nekromantika Voodoo Music
Csepel, Rákóczi F. u. 89.
nem baj Lovecat,legalább lesz időnk behozni a lemaradásunkat. Snakepit mondta, hogy még vagy 900 Cure koncert hiányzik nekünk a gyűjteménybő, uhhogy kalandra fel.
télleg, mi van a berlini esték videoival? a fél lelkemet odaadnám értük...
Nem megyünk nyaralni, koncertezni???? Sírok!
Pedig már bekészültem egy Suzukis Cure koncert túrára!
De én reménykedem!Kell ,hogy legyen koncert nyáron! :-))))
Egyébként mi van a Cure feldolgozással?Készen van már?
német infó szerint ebben az évben nyáron nem lesz koncertezés Európában a Cure-tól ne is várjunk semmit.ennek oka mindössze annyi, hogy Mr. Smith a hajbeültetési procedúráját szeretné kipihenni.
a cure hallgatók közül sokan elmennek a 20-as éveikben
ez tenyeg hujeseg.. vagy peldat is tudsz, sokat?
vagy ez ilyen romantikus álom, ilyen "jaj-de különleges vagyok, mert szomorkodom, a világgal szembe, akár meg is halhatnék, ettől vagyok egyedi és nagyszerü, mint a többi cure-os"? hehe
Nem veled van bajom, hanem azzal, amit írtál.
A lent idézett mondat szerintem önmagában is nagy butaság. Pláne, ha hozzávesszük, hogy a valóban szomorú eset két szereplőjének halála és a Cure zenéje között semmilyen összefüggés nincs. Komolyan úgy gondolod, hogy a Cure hajlamosít a tüdőembóliára? (A szerelmi öngyilkosság másfajta eset, de a Cure-nak ahhoz se volt semmi köze.)
Ezt a haszontalan fenyegetőzést megspórolhattad volna: nincs okom megijedni tőled, és valószínűleg mások se gondolják majd ezután, hogy kemény faszi vagy.