Keresés

Részletes keresés

lore Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1177
Akkor most kell a ringig autópálya-matrica? A vectrán nincs! Segítsetek!
lore
Harvester Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1176
Vagy mehetsz kapálni!
doktor úr Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1175
Nem kiabálok, csak unatkoztam. Javításügyileg meg úgy állok, mint sánta ló a mérleghintán. Sehogy. Meghalni sincs idôm. Majd ha neked is lesz feleséged meg két gyereked megtudod:-)
a doktor úr
Előzmény: Bolas (1174)
Bolas Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1174
Hej Mr.Doc!

Mi ez a kiabálás?
Nem alszunk vazzeg!
Csak mink is dógozunk..

Egyébként ma kapom meg a hátsó lámpát a Bálnához..
:-)
"A Bálna névismét szép lesz, méltó régi nayg h
híréhez.."

Te hogy állsz javításügyileg?

Előzmény: doktor úr (1171)
Bolas Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1173
fargo!
Üdv a Klubban..

Nagy mázlid volt, hogy nem a morcosabbik fajtával futottál össze!
És főleg, hogy gyorsan le tudtad zsírozni a dolgot..

Sajnos engem mindig csak fényképeznek! Esélyt sem kapok a kidumálásra! :-(

Előzmény: fargo (1144)
Bolas Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1172
lore!
Fantasztikus logikával kikövetkeztetted a képet.
Egyébként Bálnát ábrázolja elindulás közben..

Úgy néz ki, hogy nem leszek itthon délután, mert el kell mennem, de várom, hogy felhívj!

Este sajnos nem tudok veletek menni, mert színházba kell mennem.
Valami Brecht darabról van szó és én őt nemigen kedvelem..
Megpróbálok ellógni, de nem biztos, hoyg sikerül!

Előzmény: lore (1165)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1171
Ébresztô! Mindenki alszik b...meg?
Előzmény: doktor úr (1170)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1170
fargo
akkor mi egy csónakban evezünk.:-) Mindeketten ugyanazzal foglalkozik (grafika/nyomda, saját cég) és mind a kettônknek VOLVO-ja van. Bár az alkatunk mutat némi kis különbséget.:-) Egyébként mindenkinek benzinszagú jóreggelt!
a doktor úr
Előzmény: fargo (1167)
Templar Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1169
Igen Bolas ebben fenntartások nélkül elpöffeszkednék.

fargo,
Ez a csúszkálás engem is érdekelne.

lore,
Sekszpír, Hamlet

volvodani,
Szerintem a túl sűrűn szervezett találkozók agyoncsapják a dolog lényegét, ami persze nem zárja ki, hogy önszerveződéses alapon a tagok elmenjenek gyorsulni, csúszkálni, sárkányt eregetni stb. Nagyszabású és össznépi Volvótalálkozókat viszont én nem szerveznék hetente. A 240-es ügyében mél ment.

fargo Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1168
A gyorsulásira lehet, hogy én is kinézek, megígértem a BMW topicos skacoknak az összeröfenést, ha akartok jönni, akkor csapódhatnánk hozzájuk. Ha jól sejtem, akkor este 6.30-7.00 között gyülekezünk az M3-on a Metro utáni Shell kútnál. Ha nem lesz esô, akkor kitolom a verdát, no persze gyorsulni nem fogok, de legalább megismerkedek a BMW-sekkel.
fargo Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1167
Jó reggelt!

Tudtam, hogy tegnap elfelejtettem valamit, (bunko me!)

Kedves doktor úr!

Vettem a felajánlásodat grafika ügyben, köszönettel. Csak valahogy mindig kiesett, hogy válaszoljak is, bocsesz. Szóval: fargo is grafikával / nyomdával foglalkozik, van egy kis cége, amit már 6. éve futtat. A kezdetek kezdetén fargo felajánlotta segítségét, miszerint szívesen elkészíttené az elsô tervezett nyomtatványok grafikáját és ki is nyomatná. Mindezenáltal szerintem szívesen vesszük nagylelkű felajánlásodat a grafikát illetôen -- szerintem tervezzünk egyet-egyet a nyomandó anyagokból, és szavaztassuk meg a T.agokkal. Mi a véleményed?

Hozzátenném, hogy e fenti akciónak akkor lenne létjogosultsága, ha sikerülne megoldani a nyomtatványok ingyenes elkészítését, kímélendô a Klub egyelôre nem létezô és a kezdetekben valószínűleg elég lapos költségvetését. fargo felajánlotta az elsô kör saját zsebbôl történô finanszírozását...

Oh, igen, a kopasz fejem kerek búbján pózoló fekete sapka az Apple számítógépek iránti olthatatlan és feltétlen rajongásomat hivatott volt szimbolizálni :-)

Harvester Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1166
lore

A Harvester tényleg aratógépet jelent (magyarul kombájnt). Mindamellett ez a neve angolul a jó öreg Kaszásnak is. Ízlés szerint. (Lassan tényleg szereznem kell egy Volvo földmunkagépet, tudod, az imidzsem.....) Egyébként az agresszív nick szelid lelket takar, meg minden. (Az éjszaka is szokás szerint bárányfelhőkkel álmodtam volna, ha tegnap nem kapom meg a sorozási behívót.)

A fargo-ról nekem is a film jutott eszembe, nem holmi elfek. A mozi egyébként tényleg kolosszális.

Templar igen, tényleg a repülésvezető elektronika szoftvere hibásodott meg. Akkor is ciki.

Harvester

Előzmény: lore (1135)
lore Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1165
Hali,
a kép egy autót ábrázol, jobbra néz az eleje, felém a kereke. Bolas nem lenne Bolas, ha ez nem egy volvo lenne. De lehet, hogy nem az :-)

Szóval ha összeszedem magam délutánig akkor valamikor du. felhívlak. Ha pl. nagyon esik majd este akkor lore inkább alszik.

lore

Előzmény: Bolas (1164)
Bolas Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1164
lore!

Akkor a péntek sajnos bukta!

A gyorsulásira elvileg lenne kedvem menni.
Szerintem vagyok holnap délután.
Persze ha nem látod a Bálnám, akkor el kellett mennem valahova..

Milyen mani-keresést tudnál javasolni?
Részleteznéd, mail, esetleg telefon?

Te is kapsz egy képet, de ki kell találnod mit ábrázol!

Előzmény: lore (1137)
Bolas Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1163
Kicsit nagyítok, hogy jobban láss:

Előzmény: Bolas (1162)
Bolas Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1162
Stílusos Templar-boy!

Hogy megkönnyítsem a gondolkodást..

Előzmény: Templar (1138)
volvodani Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1161
Sziasztok!

örülök hogy tetszett mindenkinek a szombati tali!szerintem klassz volt minden , lehetett volna szebb az idő és legközelebb nem lámpás kereszteződésű parkolóból indulunk!Érdekel valakit egy 240-es elég korrekt paraméterekkel:2.3i, 4seb automata....300 alatt.Tudtok olyan címet ahol szerelési könyvek, vagy robbantott ábrák vannak 2-es volvohoz?
MOst hétvégén is akartok találkozót? Én sajna nem vagyok itthon , vidéken virítok a volvoval(igyekszem tagtoborozni is). üdv mindenkinek

Előzmény: Elwood (1160)
Elwood Creative Commons License 2000.03.14 0 0 1160
Kitartás fargo!

Vagy alszol már?

Előzmény: fargo (1159)
fargo Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1159
Jól eltűnt mindenki...

Na, jóccakát!

fargo Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1158
Nahh, le volt lassulva az Index, a BMW Klub műjégpályás csúszkálását mutogatták. De mire ideért a klikkem, már vége is lett :-(

A jégrôl jut eszembe, benevezhetnénk egy hungariringes-tanpályás csúszkálásra is testületileg, nagyon fun!

lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1157
Templar,
oké kvittek vagyunk, a többit LIVE, de úgysem bírom majd megállni.
Az idézet nem tudom, hogy Horatiushoz szól-e, de nekem Horatius Homerosszal meg társaival 4 évig boldogított anyanyelvükön :-(
Nem fékezel senki kedvéért..:-)))))))))))

fargo,
szal mi volt?
(nagyot nézhet egy ilyen tízmilliós /egyébként nem csúnya!/ oroszlán kupé vezetője, ha egy kispolgári opellel lenyomom:-))

wroumm-wroumm lore

Előzmény: Templar (1156)
Templar Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1156
lore,

Magam is szívesen visszaterelném társalgásunk búvópatakját (!!!!!) a Volvóhoz, miután a topic erről szól és ezek a filozofikus magasságok talán mégsem érdekelnek minden jelen (s távol) lévő márkatársat.
Azt viszont nem bírom magamba fojtani, hogy a latin-olasz dolog slendrián fogalmazásom miatt értődött félre. Arról van szó, hogy a szó eredete a latinban gyökerezik, de a magyar nyelvbe már a mai olaszban elterjedt verzió került át (Bakos: Idegen Szavak és Kifejezések Szótára).
"Több dolgok vannak földön és egen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes." Döntetlent javaslok.

fargo,

Részvétem, én ma az egyik ködlámpámat koccoltam le egy járdaszegélyen "nem fékezek senki kedvéért" jellegű leparkolásból kifolyólag :-((

lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1155
Miért, mi volt? Most kapcsoltam de a 406coupét tesztelik. Lemaradtam a C40 bemutatójától. Vagy a V70 6,0 T-12 volt terítéken?
Előzmény: fargo (1153)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1154
Okes felöltözök :)) meg lehet lesz nálunk másik telefon majd rád csörgök ha nem talállak :)
Előzmény: lore (1150)
fargo Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1153
GYORSAN KAPCSOLJATOK AZ RTL KLUBRA...
lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1152
VKAT? VT? VoAT?

Sárkányeregetésre hidegkúti repülőtér rulez! Bolas földrajzilag, Templar szívügyileg egyetért velem, ugye?

lore

Előzmény: fargo (1151)
fargo Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1151
Az a film (Fargo) sem volt semmi. Kedvenc generált neveim: Hakkit Jedmoffi, Skegge Sissota. Sajna a progit is meg a névlistát is elvesztettem :-(

Szerintem jó ötlet a spontán tali, szervezhetünk bármikor. Például csinálhatunk sárkányeregetôs talit is, nekem van egy féltucat sárkányom, az egyikre festhetünk Volvo feliratot is. Aki ebbe a hobbiba egyszer belekóstol, az már úgy is marad...

Én is büszke vagyok, hogy VolvoKlub alapító tag lehetek. Csak ne nevezzük VAT-nak, mert ez angolul az ÁFÁ-t jelenti, attól meg izibe rossz lesz a szám íze.

lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1150
Méreteimből fakadóan könnyű megtalálni...:-)))
Ja, ismerve téged: JÓL ÖLTÖZZ FEL CYRUS!!!!! K.szott hideg lesz!!!
Előzmény: CYRUS (1149)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1149
Még sajna nem él :) Nekem jó kint is :)
Előzmény: lore (1148)
lore Creative Commons License 2000.03.13 0 0 1148
OK, CYRUS, de szvsz talákozzunk kinnt. Egy ilyen többparaméteres egyenletrendszert amelyet a haverok felszedése miatt a találka jelent, nekem gázos megoldani.
Szal találkozzunk kinnt. Bolas száma megvan. A tied él már?

lore

ps: Ja, fargo! Nemrég hallottam a fargo című híres filmről, szal aszittem onnan vagy. Dehát a nicked ezek szerint abs. virtuális szülemény (Temp.!: szülemény Nyammmm....)

Előzmény: CYRUS (1146)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!