Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Nem kiabálok, csak unatkoztam. Javításügyileg meg úgy állok, mint sánta ló a mérleghintán. Sehogy. Meghalni sincs idôm. Majd ha neked is lesz feleséged meg két gyereked megtudod:-)
a doktor úr
lore!
Fantasztikus logikával kikövetkeztetted a képet.
Egyébként Bálnát ábrázolja elindulás közben..
:-)
Úgy néz ki, hogy nem leszek itthon délután, mert el kell mennem, de várom, hogy felhívj!
Este sajnos nem tudok veletek menni, mert színházba kell mennem.
Valami Brecht darabról van szó és én őt nemigen kedvelem..
Megpróbálok ellógni, de nem biztos, hoyg sikerül!
fargo
akkor mi egy csónakban evezünk.:-) Mindeketten ugyanazzal foglalkozik (grafika/nyomda, saját cég) és mind a kettônknek VOLVO-ja van. Bár az alkatunk mutat némi kis különbséget.:-) Egyébként mindenkinek benzinszagú jóreggelt!
a doktor úr
Igen Bolas ebben fenntartások nélkül elpöffeszkednék.
fargo,
Ez a csúszkálás engem is érdekelne.
lore,
Sekszpír, Hamlet
volvodani,
Szerintem a túl sűrűn szervezett találkozók agyoncsapják a dolog lényegét, ami persze nem zárja ki, hogy önszerveződéses alapon a tagok elmenjenek gyorsulni, csúszkálni, sárkányt eregetni stb. Nagyszabású és össznépi Volvótalálkozókat viszont én nem szerveznék hetente. A 240-es ügyében mél ment.
A gyorsulásira lehet, hogy én is kinézek, megígértem a BMW topicos skacoknak az összeröfenést, ha akartok jönni, akkor csapódhatnánk hozzájuk. Ha jól sejtem, akkor este 6.30-7.00 között gyülekezünk az M3-on a Metro utáni Shell kútnál. Ha nem lesz esô, akkor kitolom a verdát, no persze gyorsulni nem fogok, de legalább megismerkedek a BMW-sekkel.
Tudtam, hogy tegnap elfelejtettem valamit, (bunko me!)
Kedves doktor úr!
Vettem a felajánlásodat grafika ügyben, köszönettel. Csak valahogy mindig kiesett, hogy válaszoljak is, bocsesz. Szóval: fargo is grafikával / nyomdával foglalkozik, van egy kis cége, amit már 6. éve futtat. A kezdetek kezdetén fargo felajánlotta segítségét, miszerint szívesen elkészíttené az elsô tervezett nyomtatványok grafikáját és ki is nyomatná. Mindezenáltal szerintem szívesen vesszük nagylelkű felajánlásodat a grafikát illetôen -- szerintem tervezzünk egyet-egyet a nyomandó anyagokból, és szavaztassuk meg a T.agokkal. Mi a véleményed?
Hozzátenném, hogy e fenti akciónak akkor lenne létjogosultsága, ha sikerülne megoldani a nyomtatványok ingyenes elkészítését, kímélendô a Klub egyelôre nem létezô és a kezdetekben valószínűleg elég lapos költségvetését. fargo felajánlotta az elsô kör saját zsebbôl történô finanszírozását...
Oh, igen, a kopasz fejem kerek búbján pózoló fekete sapka az Apple számítógépek iránti olthatatlan és feltétlen rajongásomat hivatott volt szimbolizálni :-)
A Harvester tényleg aratógépet jelent (magyarul kombájnt). Mindamellett ez a neve angolul a jó öreg Kaszásnak is. Ízlés szerint. (Lassan tényleg szereznem kell egy Volvo földmunkagépet, tudod, az imidzsem.....) Egyébként az agresszív nick szelid lelket takar, meg minden. (Az éjszaka is szokás szerint bárányfelhőkkel álmodtam volna, ha tegnap nem kapom meg a sorozási behívót.)
A fargo-ról nekem is a film jutott eszembe, nem holmi elfek. A mozi egyébként tényleg kolosszális.
Templar igen, tényleg a repülésvezető elektronika szoftvere hibásodott meg. Akkor is ciki.
örülök hogy tetszett mindenkinek a szombati tali!szerintem klassz volt minden , lehetett volna szebb az idő és legközelebb nem lámpás kereszteződésű parkolóból indulunk!Érdekel valakit egy 240-es elég korrekt paraméterekkel:2.3i, 4seb automata....300 alatt.Tudtok olyan címet ahol szerelési könyvek, vagy robbantott ábrák vannak 2-es volvohoz?
MOst hétvégén is akartok találkozót? Én sajna nem vagyok itthon , vidéken virítok a volvoval(igyekszem tagtoborozni is). üdv mindenkinek
Templar,
oké kvittek vagyunk, a többit LIVE, de úgysem bírom majd megállni.
Az idézet nem tudom, hogy Horatiushoz szól-e, de nekem Horatius Homerosszal meg társaival 4 évig boldogított anyanyelvükön :-(
Nem fékezel senki kedvéért..:-)))))))))))
fargo,
szal mi volt?
(nagyot nézhet egy ilyen tízmilliós /egyébként nem csúnya!/ oroszlán kupé vezetője, ha egy kispolgári opellel lenyomom:-))
Magam is szívesen visszaterelném társalgásunk búvópatakját (!!!!!) a Volvóhoz, miután a topic erről szól és ezek a filozofikus magasságok talán mégsem érdekelnek minden jelen (s távol) lévő márkatársat.
Azt viszont nem bírom magamba fojtani, hogy a latin-olasz dolog slendrián fogalmazásom miatt értődött félre. Arról van szó, hogy a szó eredete a latinban gyökerezik, de a magyar nyelvbe már a mai olaszban elterjedt verzió került át (Bakos: Idegen Szavak és Kifejezések Szótára).
"Több dolgok vannak földön és egen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes." Döntetlent javaslok.
fargo,
Részvétem, én ma az egyik ködlámpámat koccoltam le egy járdaszegélyen "nem fékezek senki kedvéért" jellegű leparkolásból kifolyólag :-((
Az a film (Fargo) sem volt semmi. Kedvenc generált neveim: Hakkit Jedmoffi, Skegge Sissota. Sajna a progit is meg a névlistát is elvesztettem :-(
Szerintem jó ötlet a spontán tali, szervezhetünk bármikor. Például csinálhatunk sárkányeregetôs talit is, nekem van egy féltucat sárkányom, az egyikre festhetünk Volvo feliratot is. Aki ebbe a hobbiba egyszer belekóstol, az már úgy is marad...
Én is büszke vagyok, hogy VolvoKlub alapító tag lehetek. Csak ne nevezzük VAT-nak, mert ez angolul az ÁFÁ-t jelenti, attól meg izibe rossz lesz a szám íze.
OK, CYRUS, de szvsz talákozzunk kinnt. Egy ilyen többparaméteres egyenletrendszert amelyet a haverok felszedése miatt a találka jelent, nekem gázos megoldani.
Szal találkozzunk kinnt. Bolas száma megvan. A tied él már?
lore
ps: Ja, fargo! Nemrég hallottam a fargo című híres filmről, szal aszittem onnan vagy. Dehát a nicked ezek szerint abs. virtuális szülemény (Temp.!: szülemény Nyammmm....)