A domaindíj befizetési gond nekem is eszembe jutott, de szerintem inkább valószínű, hogy Robert mégis megpróbálta, és becsülettel be is állt a sorba a postán, de a sor olyan hosszú volt, hogy inkább feladta, és elkerékpározott Sting bácsihoz egy kedves, gyertyás vacsorára... :-))))
figure-head!
Biztos Robert elfelejtette befizetni a domain-fenntartási díjat, vagy feltölteni az új oldalt a régi helyére, esetleg meghackelte egy Meatloaf-fanatikus.
Amíg a www.thecure.com nem elérhető, próbáld így:
Mi van a Cure-honlappal, nem tudjátok? Kezdem elveszíteni a türelmemet... :-\ Csak nem így búcsuzik tőlünk Smith? Először hónapokig nem frissítik, utána már be se jön. De lehet, hogy ez is a "Show" része, és hirtelen berobbanak egy új albummal. Tudnám értékelni... :-)))
Én is abban bízok, hogy frissítik az oldalt, de nem értem ez miért követelene ekkora leállást.
Valószínőleg, ha frissítik is, olyan infókat raknak fel, amit már tudunk. Pl. hogy június 2-án jön a DVD Trilogy vagy ez a 3 lemezre szóló szerződés.
Nem tribute, saját a dolog, csak bónuszban fog felkerülni rá a Forest. Elég érdekes lett..., jó pár hanggal lejjebb, sokkal durvábban, + a gitár és szintitémákat felcseréltük stb.
Teljesen kész vagyok, csak úgy céltalanul elmenni nyaralni? Azt nem lehet!
A Forest feldolgi kész lett, áprilisban fel is vesszük, asszem Főpapot kérem meg, hogy engedélyeztesse a szerzőkkel, mert úgy néz ki, hogy hivatalosan is meg fog talán jelenni a cucc.
2003. március 15. szombat
NEKROMANTIKA EST
Program:
21.00-22.30
Bauhaus est
22.30-4.30
Dark-Goth-Electro party, vendég: Roland
Tombola a belépőjegyen található szám alapján!
Helyszín: Nekromantika Voodoo Music
Csepel, Rákóczi F. u. 89.
nem baj Lovecat,legalább lesz időnk behozni a lemaradásunkat. Snakepit mondta, hogy még vagy 900 Cure koncert hiányzik nekünk a gyűjteménybő, uhhogy kalandra fel.
télleg, mi van a berlini esték videoival? a fél lelkemet odaadnám értük...