Keresés

Részletes keresés

Bolas Creative Commons License 2000.03.18 0 0 1298
lore!
A kígyó a saját farkába harap..
Hmm. Ha jól emlékszem ezt nevezik a jogszocilógia nyelvén: bazális önreferenciának!
(nem hiába jár az ember egyetemre..)

Ne félj, nem fogom hagyni hogy dolgozz!
Szerintem okés a dolog, mert mára rakjuk a programot.
Viszont ezt délután úgyis lezsírozzuk még..

A kerekek azért kicsik, mert 14-esek.
Már kéne vennem rá 15-ös alufelnit..
Lassan itt a nyár!

A lámpák megvannak, csak a rossz időre való tekintettel nem tudtam még beüzemelni őket!

CYRUS!
Gyere ki velünk holnap!
Aztán lehet hogy oda is tudnék neked adni egy bal hátsót addigra..

A tiéddel mi történt?

480T!
Köszi megkaptam, majd hívlak!

Előzmény: lore (1289)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1297
dear lore. Most este van.
a doktor úr
Előzmény: CYRUS (1296)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1296
Lore tény ami tény Schumi gyözelme mindig megfekszi egy kicsitt a gyomrom és ahogy elnéztem a Ferrarikat kurva jók idén ugy hogy lehet gyomorfekélyt kapok :)))
De amugy vagyok én csak átmentem KGB -sbe (megfigyelek) :)
Amugy én valszeg kimennék Vasárnap de ezt csak holnap tudom biztosra ! Na este leszek cső :)
Előzmény: lore (1276)
480T Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1295
Bolas,
mail ment a telcsiszammal...

A Fargo 400-as-a nem 180 csak 160 LE volt.(van)
A turbonyomas fel van emelve, 0.5 bar helyett 0.9 bar. Ja es en tortem le veletlenul az LH 2.2 egyik alu-fulet....;))

Nem tud

CYRUS Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1294
Bolas ez állatt volt :)))))))))
De azt nem irtad sikerült valamit intézni a yardon?

Figy ha megkapod a hátsó lámpát kérdezd már meg a faszit nem tudna még egy hátsót szerezni? (Bal)
Köszi

Előzmény: Bolas (1280)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1293
Lop ez, csal ez, hazudik ez? :-)
Előzmény: szenyor Lopez (1292)
szenyor Lopez Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1292
Sziasztok!

Válasz Lore 1277-re. Köszi az előre belém vetett bizalmat. Naszóval, sajna csak most sikerült billentyűzetet ragadni. Tudod lore kemény munka a fegyvercsempészet, meg a teniszpályára is le kellett ugranom :)
Maffia? Akkor nem hiszem, hogy 7-es Volvo iránt érdeklődnék.
Sajna a nickemnek sokkal egyszerűbb a magyarázata, kissé hasonlít fargoéra. Tudniillik én is szerepjátékoztam és kellett egy permanent name. Hogy honnan jött inkább nem mondom el. Bár jót röhögnénk. Így azóta ezen a nicknéven nyomulok mindenfelé.

Lopez

Harvester Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1291
"Most jött a telcsi a szenyóból, hogy kész a vonyo még le is mosták."

Kircsi!

Előzmény: lore (1290)
lore Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1290
Bolas,
nem láttam, hogy felgyógyult volna-e a jobb hátsó bálna-lámpa-búra! Nem arról volt szó, hogy megvan az új/bontott?
Ja, és megvan a fantasztikus gyorsulási értékedre a magyarázat: baromi kis átmérőjű kerekek vannak rajta.

Most jött a telcsi a szenyóból, hogy kész a vonyo még le is mosták. Megyek villantani srácok!

Viszlát szombat este:
baráti üdvözlettel minden tisztelt topik és klubtársnak:
lore

téged Bolas pedig felhívlak, mert a vasárnapi progit itt az életben nem beszéljük meg! :-)

lore Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1289
Mármint az aranyifjak... Éjjel buli, nők, villogás, mi ???? Reggel és délelőtt kóma, du. be a bálnába elmenni puszizkodni a nagyival, letudva fél évre, este harc a léért, éjjel megint partytúra és a kígyó a farkába harap!

Na jó velem lehet alkudni. Elég ha 10-11 fele kimegyünk. Egyedül elég hülyén érezném magam és az lenne, hogy bemennék dógozni. VASÁRNAP! NE hagyd Bolas!

lore

Előzmény: Bolas (1288)
Bolas Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1288
Olyan korán?
Az még időszámításunk előtt van 2 órával!

Normális emberek még alszanak vasárnap!

Előzmény: lore (1287)
lore Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1287
Asszem hivatalosan 8-kor kezdődik, de elég 9-re kinnt lenni.
Előzmény: Bolas (1286)
Bolas Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1286
Ja, most már emlékszem.
Valamikor hajnalban olvastam de nem maradt meg.
Hánykor kezdődik?
Lehet, hogy kifigyelek, attól függ van-e családi okosság..
(nálunk ez vasárnap zajlik!)
Előzmény: lore (1283)
Eclipseboy_ Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1285
Bolas!

Látom téged is az ilyen dolgok érdekelnek. :-))

http://www.slip.net/~prophetg/volvo/

Előzmény: Bolas (1284)
Bolas Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1284
Most találtam a BMW-s topicban a következő linket:

http://www.dc8p.com/html/pairs.html
Nézzétek meg, telepítsétek, és játszatok!
Félelmetes..

lore Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1283
Bolas,
ez klassz volt! :-)))))))))))))))))))

Halló, itt objektum! Besz@rás!!!!!!!!!!!!!

Szal olvasd el az én hozzászólásaimat is b+! Nehommá szelektív a látásod, vagy ha már az akkor miért lore-re? BME K épület előtt rakparti szlalomrallyt szerveznek a közlekkaros fiúk. Egy-két órát nézgelődni jó móka. Na jössz?

Read me!
lore

lore Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1282
Unatkoztál doki? Akkor miért nem látom itt a topikban az unalomból elkészített logo-terveket vagy a volvos verseidet vagy az autos-volvos tapasztalataidat? :-))))))

Én mint művészeti értelemben vett anti-talentum (Templar most ne figyelj!) nem szívesen fárasztanálak benneteket ötleteimmel. Bízom fargo és a doktor úr kreativitásában (amit elvárok: ne piros vagy zöld alapon lévő nonfiguratív ábrák legyenek rajta, hiába menő a reklámszakmában..:-))

Volvo4ever
lore

Előzmény: doktor úr (1279)
Bolas Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1281
bocs, a vége:
SZÓRAKOZUNK és VÉGÜNK!
Bolas Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1280
Hej lore!
Mi lesz vasárnap?
Figyelmetlen lettem volna?
Miről kéne tudnom?

Szegeden tanulok..

Ma próbáltam kiokosodni yard ügyben.
Brrr...
Most is kiráz a hideg ha belegondolok!
Bementem én a sűrűbe!
A központi rendőrségi adatfeldolgozóba!
Hogy ott mennyi rendőr van!
Szinte borsódzott a hátam.
Persze útbaigazítani egyik sem tudott..

Sztori:
A bejáratnál:
-Jónapot kívánok, XY keresem a szabálysértési osztályról..
-Jónapot kívánok! XY-t nem ismerem.
-Szabálysértési osztály..
-Itt ilyen nincs is!
-Pedig ide szól a papírom, nézze meg!
(odaadom a behívóm. Kézbeveszi és olvasni kezdi.
Olvas. Olvas. Mindent elolvas a kis kiváncsi..)
-Hm, érdekes.
(ekkor csöng a telefonja)
-Halló, Itt Objektum.
(majd besz@rtama röhögéstől)
-Halló? Halló? Objektum!
(leteszi a kagylót)
-Biztos rossz hívás, lettete.
-Bocsánat, az imént említette hogy érdekes. Mi érdekes?
-Hogy mi?
-A szabálysértéssel kapcsolatban..
-Milyen szabálysértés?
-Ott a papírom a kezében..
-Ja, hogy az! Nem tudom.
-Bemehetek megkeresni?
-Nono! Senki sem léphet az Objektum területére!
-Akkor lenne szíves telefonon megérdeklődni, hogy hová menjek?
-Nem, és kérem hagyja el az Objektumot!

(kimegyek, és felhívom az illetékest. Ő elmondja, hogy menjek be, és az 'A' épület 2. emeletén keressem meg a 11-es ajtót.
Én vissza a Kapuhoz.)

-Beszéltem XY-al, mondta hogy mehetek be. 'A' ép 2.em 11-es ajtó.
-Rendben, bemehet!

(megkeresem az 'A' épületet, felmegyek a másodikra. Ott csomó rendőr álldogál a folyóson.
Minden bátorságomat összeszedve odalépek az egyik értelmesebb arcúhoz és felteszem neki az igen egyszerű, ámde célratörő kérdést):
-Elnézést uram, meg tudná mondani hogy a 11-es szobát hol találom?
(Erre a rend délceg őre azt feleli):
-Miért van 11-es szoba? Hol?
-Hát itt a második emeleten!
(Bambán néz rám)
-Há mért? Ez a második?
-Gyanítom igen, hiszen 2 emeletet jöttem fel.
-Áhá. Érdekes.
(Úgy tesz, mintha gondolkodna, persze nem árulja el, hogy fingja sincs miről beszélek.)
-Biztos a másodikon vagyunk?
-Elnézést Ön nem itt dolgozik?
-De igen, de nem tudtam hogy ez a második!
-Jó, oké. Akkor megkeresem. Csak pontosításképpen kérdezem, mert lehet hogy én tévedek. Ez az 'A' épület?
(Néz rám, mint aki nem érti)
(Csönd)
(Várok)
(Csönd)
(Kérdezem)
-Ez az 'A' épület?
-Hogy maga miket nem kérdez! Honnan tudjam, hogy ez az 'A'? Nem is tudtam, hogy betűznek..
-Köszönöm, további jó napot!

(kimegyek a házból és megnézem ismét a kb 1 négyzetméteres 'A' betűt a bejárat mellett. Ismét fel a másodikra. Kikerülöm a yardokat és nézegetem az ajtókat. Megvan a 11-es!)
(bent rövid infocsere után kiderült, hogy Bálna igen fotogén, és még 81 Km/h-nál sem mosódik el a fényképe!
Hogy miket tudnak ezek a rendőrségi fényképezők..
Igazság szerint semmire sem jutottam vele, de legalább ilyet is láttam.
Kifelé menet megakad a szemem a faliújságon):

Hatalmas plakát mely hirdeti:
GYERE A BUNKERBE!
Hatalmas party a rendőrőkhöz méltó környezetben!
Március 19-én fellép: X, és Y.
Belépés csak hatósági igazolvánnyal.
Persze külsőst is bárki jöhet.
(Komolyan így fogalmazva!)
Végül a megszokott a nemzeti trikolorba fonodó 2 szóból álló igéjük látható:
A jelszó, amiről ne feledkezzünk meg:

SZŰÓRAKOZUNK és VÉGÜNK!

No comment!

Előzmény: lore (1276)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1279
Hogy én milyen k..vára unatkoztam eddig! Most meg annyi lett a melóm, hogy jaj. Úgyhogy legközelebb du. taláxunk. Na csá.
a doktor úr
Előzmény: doktor úr (1278)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1278
Helló evribodri!
Ma is szép téli napra ébredtünk. Hogy egyik kedvenc meteorológusunk szavával éljek: „Nos, a kilátásainkról elôljáróban annyit, hogy idôjárás holnap is lesz."
a doktor úr
Előzmény: lore (1277)
lore Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1277
Ismét felraktam a 40-esről készült rendőrségi fotót az Autók szépségversenye topikba, lehet sasolni... ilyen lore a volánnál ha siet!

lore Képes Autó Expressz elemzése:
Van benne egy 91-es 740 2.4TD (86e km-el !!) zsnge felszereléssel (Bolasé veri) ára: 1.95Milla Vazze! Ugyanilyen 86-osban 690ezer. Azért a különbségből sokminden kijöhet..
Egyre több a 2 alatti 850-es.. Ha én gazdag lennék, jabadiga-digadiga-dajj!

lore

lore Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1276
Templar!
:-))))))))))) Pedig milyen jó lett volna lore, lore apósa és Tamplar szivaroznak a Mecsek lábánál távol a fővárostól... De nem erre gondoltam. Ha téged hívlak valahova akkor a fuvart te állod (REPÜLŐvel). Azért Bolas testét egyszer elsózzuk komám. Én is dolgozok az ügyön.
Lopez nickje bennem is sokrétű asszociációs agygerjedelmet indított. Olyan maffiás, digós, teniszezős, politikus, életművész, drognepper :-))))) Télleg melyik az igaz Lopez?
'Ja költészetért jeles Templarnak,
mé nem ment az ilyen irodalmárnak?'

480T, Harvester,
köszi a tranyo magyarázatát és a benyóét is. Én ma reggel vittem a vonyot a szenyoba delunyora kesznyo lesznyo, szal hetvegenyo lehet szágulnyozni. Teccik ez a szakzsargenyo srácok. 480T, tudok a turbosok erősítéséről, fargo 460T-je asszem 180 körül járt...

Bolas, CYRUS és a többi fenegyerek!
nem okés a vasárnap?

Bolas,
hol tanulsz te jogot? Valami fizetős suliban a rózsadombon? :-) Vicc volt, csak nem értem miért nem találsz valami kiskaput a rendőrbajodra. Bár ha még csak a római jognál tartasz... (Templar figyeled, tudom mit tanulnak a jogászok. Két hét és meglesz a repülőmérnökök tananyaga is, BMEKK hajrá!)

Más:
Újabb nevezetesség a sorban:
Baráth Etele S70-nel 'zinget'. fargo, jó volt pihizni?
Az autós újságokban reklámozzák az új Honda Accordot, hogy elérte az NCAP-n a 4 csillagot. WOW! Csak 4 évvel maradt le a 40-estől... 2 év múlva az új 40-es kedvéért bevezetik az 5-ik csillagot?
Ja megkérdeztem a szenyoban (szervizben /tanulékony lore/), hogy mi az a hang hátulról amikor gyújtást adok a 40-esben: azok nyertek akik az AC pumpára tippeltek (asszem fargoé a pálma, régen volt..).

Ja, fargo kedvenc-autó listája feltűnően népszerű volt körünkben, én is elkezdek egy-két kedvencet felsorolni csak, hogy tudjátok az ízlésemet hova rakni:
(Mind vagy új, vagy tökéletesen eredeti állapotban értendő)
Volvo S60, 764, 745TD, Opel Kadett GSI 16V, Senator 3.0 24V, MBenz W124, S-klasse, Saab 900T (80-as évektől), 9000, 9-5, BMW E46 330d, coupe, cabrio, Alfa 156, 155.
De valszeg az apa-lore (cca. 2002) majd vesz egy zafirát, befutott (cca. 2003) apa-lore pedig egy V70-est magának, lorenének meg egy Matizt.

CYRUS,
ritka madár vagy mostanság! Melbourne ennyire megfeküdte a gyomrod? Ne aggódj 17-ből 1-szer biztosan lerobbannak a vörös ördögök és akkor Hakki dobogós is lehet! (Tom JV a favorit:-))

lore

Harvester Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1275
480T

Tényleg zabálja a benyát. (benya, lásd tranyó). Az a baj, hogy nekem nem az a fajta gyújtáselektronikám van, mint a turbós kocsiké (a tied valami EZ210K az enyém Fenix 416 A). A tesztered ehhez is jó? Ha véletlenül olyan kocsira cserélsz, amihez nem jó a tesztered, akkor szólj, lehet megveszem. Mire jutottál az LH2.2-vel? Láttam egy magyar nyelvű autóelektronikai könyvet, amiben volt egy fejezet az LH-ról, de olyan TIT tanfolyam szintű volt csak, nem éri meg megvenni.

lore: tranyó: háromlábú kis bizbasz. Általánosságban jelek erősítésére vagy ki-be kapcsolására szolgáló, elektronikákban használt alkatrész. (lehet négy lábú is, sőt ha megrongálód, akkor kettő, egy, vagy nulla lábú változat is létezhet).

Harvester

Előzmény: 480T (1270)
Bolas Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1274
:-)
Jó reggelt CYRUS koma!
Előzmény: CYRUS (1273)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1273
:))) Jó éjt
Előzmény: Bolas (1272)
Bolas Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1272
Helló!
Csak beköszöntem, hoyg megyek aludni!

Volvo480T!
Add meg a számod, az egyik haveromat érdekelné a dolog.
Asszem pont vasárnapra tervezte, hogy vesz egy 480-ast..

fargo Creative Commons License 2000.03.17 0 0 1271
hali,

sajna a szlalomos bulira nem tudok elmenni, mert holnap délben zingetek Zalába. (Hál' istennek, már alig várom!) Csak hétfôn jövök haza, kell egy kis pihenés, még ha a fejük tetejére is állnak az ügyfeleim.

volvodani:
Én azokra az elsô nyomtatványokra gondoltam, amikrôl még régen a Szlovákban is beszélgettünk: a visszaküldhetô beléptetô kártyáról, meg az elsô 4 oldalas kis kiadványról, amiben a klub alakulásáról adnánk hírt. Persze ezzel meg kell várni a hivatalos bejegyzést, de mire én elkészülnék vele, az is meg fog történni. Egyelôre még nem jutottam el odáig, hogy hozzákezdjek, de jövô héten mindenképpen belekezdenék.

Ha jól sejtem már készültek logo tervek, jó lenne látni ôket, fel lehetne tolni a netre? Akkor lehetne szavazni, legalábbis véleményezni. Én is ígértem, de eddig még nem fértem hozzá -- ami késik, nem múlik.

Jó hétvégét, hétfôig nem leszek netközelben, bár lehet hogy bekunyizom magam apám gépére...

480T Creative Commons License 2000.03.16 0 0 1270

Bocsika de elfelejtettem a volvo480t jelszavamat.
Iore:
tranyo = tranzisztor (emitter,bazis,kollektor)
Nekem egy NPN tranyo volt zarlatos es nem pulzaltatta a boost szelepet.
Egyebkent van egy gyari Volvo System Tester-em ami asszem jo a a 700-as Volvokhoz is.
A turbos autokat eleg konnyu hergelni, pl. 120 lobol lehet 150-160 lovat csinalni majdnem 0 ft-ert. Sza ha barkit autot akar venni es szereti a "fílínget" akkor csak turbosat szabad. Lehet hogy 40 e ft forint a turbo felujitasa de az eleg min. 100e km-re. Mas. Van egy tuti szerelom, O is szeretne belepni a klubba. na most a tudasat es megbizhatosagat is mutatja hogy kb. 1 honapot kell arra varni hogy hogy foglalkozzon az autoddal. Viszont soha nem vezet meg, ha nem tudja megcsinalni akkor megmondja hova vidd,etc.
ja es olcso, es nagyon spiler a 700-as ban.(neki is van 2)
Harvester : a kopogaserzekelod mihamarabb epitsd be, mert igy zabalja az autod a benzint. es nem is megy ugy. ha rakotned a hibaolvasod ledet szepen nezhetned ahogy kivillogja a hibat....
a legkozelebbi talcsira mindenkepp elmegyek,es jon velem a szerelo is. a multkorit (szombat) munka miatt ki kellett hagynom, de este amikor a szamlat irtam, az jol esett... ;)) meghat a Fargot is hittam, hogy mia helyzet.

Ezenfelul, eladnam,vagy elcserelem a 480-as omat, egy 440/460 turbora esetleg rafizetessel.
az enyem fullos, es jo lenne ha a masik is az lenne...
ja a szine "gyongyhazmetalfekete".

tsok

Templar Creative Commons License 2000.03.16 0 0 1269
Hi All,

lore,
Kösz a meghívást, de nem megyek veled após anyós látogatóba. Külön hálás vagyok az aggódásért, de megvagyok csak dolgoztam mintazálat és csak be be néztem, hogy van-e valami amihez muszály hozzávakkantani. A képekkel nincs bajom addig amíg a munkahelyemről ugrok a hálóra, de itthon egy mobil vonalon függesztem ide magam amit lelassítanak a képek.

Bolas,
Én folyamatosan próbálom eladni a tested a tudománynak de nem nagy az érdeklődés :-)

Lopez,
Welcome to the club. Mesélj a nickedről nekünk!

"Önmagától adódik, hogy feltegyem a kérdést,
reméljük, hogy lesz válasz és megússzuk az égést.
Nem tudni, hogy megorrol-e,
mi a tranyó mondd meg lore!"
/Homérosz Templarosz/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!