Keresés

Részletes keresés

Templar Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1371
lore,

Örülök, hogy mégsem vágtad fel az ereidet!
A kép alapján tényleg mester a karosszériás és a fényező is. Nemcsak behegesztették a hátsó ajtóidat de az új fényezéssel nem is látszik hogy voltak:-))

Előzmény: lore (1369)
Harvester Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1370
fargo

Neked nem aranyszínű volt a 460Turbod? Most cserélt egy ilyen tuningolt kocsi gazdát az Ivanicsnál... (rendszáma B..-..0 ). Az az autókozmetikus srác vette meg, akit a múltkor lecsesztél, hogy nem mosta le a kábeleket. :-) Nem a te volt kocsid?

Harvester

lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1369
Bolas!
Köszi! Képzeld találtam a múlt héten egy fasza karosszériást meg fényezőt. Állati dolgokat művel, már el is vittem hozzá a 40-est:
Előzmény: lore (1368)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1368
Úgy érzem bizonyítanom kell, hogy nem vagyok humortalan és még nem akasztottam fel magam. Ajándékkal kedveskedek nektek:
Egy S60-as:
Bolas Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1367
Boldog születésnapot lore!
:-)))))

Ne viccelj már!
Légy jókedvű, hiszen ma is arra jöhetsz rá, hogy "ebben a korban" már minden nap ajándék..

Miattam nem kell sietni, ráérek.
Ne kapkodj!
Előbb a család, utána a volvok majd a barátok..

Előzmény: lore (1358)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1366
Ne sértôdj meg te tök! Tudod, hogy van ez: Hülye kérdésre, hülye válasz!?:-)

a doktor úr
PS: Idióta idézet: „Kicsit szomor kása hangulatom Mása.":-)))

Előzmény: lore (1364)
Templar Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1365
Éljen soká az átlagos és neméppen örökvidám, midamellett átmenetileg depressziós lore, aki újra és újra felrázza az eltespedő topicunkat és aki úgy vélem méltatlan módon nem értékelünk megfelelően.
Ünnepélyesen kijelentem, hogy lore nagy ember (nemcsak geometriailag) és javaslom válasszuk meg a topic életbentartó lelkiismeretének.

Templar

Ps.: a fenti smúzolástól függetlenül Harvester és lore bekaphattya a mini-Haldexemet :-))

lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1364
Nos, most már azt is tudom, hogy átlagos vagyok, kösz doki, jól esett. Örökvidámnak nem nevehető egy lore vagyok. Ez egyébként érdekes kérdés: én ha nagy embereknek készítek elő anyagot akkor általában nem szóban ismertetem (pedig lehetne) hanem leírom. Leírva sokkal összeszedettebb tudok lenni. Ez a helyzet a hangulattal is. NEM adom át, egyszerűen azért mert:
ez a fórumosdi nekem hobbi, jobban teccik mint a newsgroup. Munka közben felüdülés benézni, infokat kapni szintén jó dolog és még barátságok is születhetnek.
Templar: felhívásodra komolytalankodtam!
Mindenkinek köszönök mindent, örüljetek a tavasznak.
lore brakes on!
doktor úr Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1363
Az.
Előzmény: lore (1361)
Templar Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1362
Az örökvidám lore-nak sz@r napja is tud lenni?
Én aszittem az életed csupa dal móka és kacagás.
Akkor valamelyikőtök elővezetné türelmesen ezt az egytárcsás-kéttárcsást mini hidraulikus karburátorvezérlést.
Hátha felfogom lévén, hogy viszonylag bonyolult dolgokat is megértettem már.
Doktor urat meg kell követnem tényleg lore kefélt.

Templar, a magára nyugalmat erőltető

Előzmény: lore (1361)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1361
Tudtam, hogy tudod, hogy tudom, hogy tudod! Te nem tudnád amit én egyébként nem tudok??? Emlékszem még a levélváltásaidra 480T-vel. Illetve arra emlékszem, hogy háromszor kellett elolvasni.:-)))
Templart nem ajánlatos bosszantani, tod repül, nagy a kocsija, nagy az iq-ja...de nekem meg a pofám! :-)
Vazzz, megint kihúztam... Lehet, hogy nem csak nekem van ma szar napom? Ünnepeken állítólag az átlagember depressziós lesz. Átlag vagyok?

lore

Előzmény: Harvester (1360)
Harvester Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1360
lore tudom.... csak gondoltam bosszantsuk egy kicsit Templart ha már fenyegetőzik :-)

H.

Előzmény: lore (1359)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1359
Summing up:
szavak motorokról, erőátviteli rendszerről és kiszolgáló berendezésekről. Csak SZAVAK!
Előzmény: Harvester (1357)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1358
Templar,
ad1: kefélni én keféltem, amit a doki csinált az művészet.
ad2: eme szavak külön-külön értelmesek, a hangnem nem durva szal, hogy húzom ki a gyufát? Nem értem! (szőnyegbombázás ilyesmi?) Erre válaszolj, ma úgyis szar napom van!

Bolas,
sajna be vagyok havazva, amint lehet odacsörgök. lore személyi száma 1 760322 és a család el akarja vinni esti etetésre a lore+lorené-t, úgyhogy ma este sem jó.
A nagy kép nem fog SOHA bejönni, már nem is erölködöm vele. (az index is ölég lassú).

lore

Előzmény: Templar (1356)
Harvester Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1357
lore

Szerintem a mini-Haldex nem kéttárcsás, csak egy. Kéttárcsásokat csak néhány régi amerikai kocsiban használtak.

Harvester

Előzmény: lore (1354)
Templar Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1356
Kösz lore nem kell megcsinálni, mivel a rendszer működik csak nem tudom mit csinál.
Szégyen nem szégyen sosem hallottam mini Haldex erőátviteli rendszerről meg gyújtócsöves olajozású kéttárcsás szinteltolásos karburátorkiszolgáló hidraulikáról, viszont az az érzésem, hogy szívatni próbálsz és az is az érzésem, hogy rövidesen kihúzod a gyufát.

doktor úr,
Szerintem jó lesz csak keféld tovább:-))

Előzmény: lore (1354)
Bolas Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1355
Nekem tetszik, annak ellenére, hogy lore nagyított képét nem látom.
De a képe mégis nagy..
(Húúúúú, de humoros kedvem van ma!)

Figyelj Mr.Doc!
A logokat ki fogja megtervezni?
Ez az újság tényleg jól fog kinézni.
Igényes.
Nekem leginkább a kék háttér és a fehér félkörív jön be a legjobban.
Azért ha kicsit lesz időd, akkor varázsolhatnál nekünk majd egy főoldalt is...

Az újság címén én is gondolkodom még.

lore!
Ha megnézed a nap állását, akkor kezd egyre erősebben sütni..
Tudod mire gondolok..

(mielőtt beszólnál: QS)

Előzmény: lore (1348)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1354
Szia Templar!

Szal szerintem: a tűszelepet mozgató hidraulika ugyanaz mint ami a gázcsappantyú lengéseit is csillapítja. Ha a karburator cikkszámának utolsó két jegye 56 fölötti érték akkor a hidraulika egy mini-Haldex erőátvitelen viszi át a nyomatékot a csappantyúra, ami azt jelenti, hogy gyújtőcsöves olajozású kéttárcsás szinteltolásos karburátor kiszolgáló hidraulikával van dolgod.
Ha ráérsz ma egy órakor akkor két üveg tokajiért megcsinálom.

lore

Előzmény: Templar (1349)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1353
Télleg? A Dreher sem igaz? :-)))))))

Na jó szal vmi miatt nem is sikerált másoccor.
Nekem tetszik doki! Jó tudni, hogy valaki ezzel foglalkozik.

lore

Előzmény: doktor úr (1351)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1352
Éljenek a nagy monitorok, gyors video-kátyák stb..
Előzmény: lore (1350)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1351
Lore$
Ne tedd fel nagyobban, mert a szöveg csak vakszöveg, semmi értelme nincs. A lényeg meg úgy is látszik. A gyengébbek kedvéért, ez egy oldalpár, azaz a leendô sajtótermék két egymás mellett lévô, belsô oldala. Hölgyek, urak, lehet véleményezni! Tényleg, mi legyen a címe? Ötleteket várok!

a doktor úr

Előzmény: lore (1350)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1350
Asszem felrakom nagyobban is (amúgy Bolasosan), hogy el tudjátok óvasni...
türelem: lore
Előzmény: lore (1348)
Templar Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1349
Na akkor tereljük vissza a társalgást Volvo vonalra. Eleddig senki nem tudott korrekt magyarázatot adni, hogy a 244-es karburátoros (Zenith) motor porlasztójában lévő olaj utántöltésére mi szükség.
Ahogy a köcsönkapott anyagok (éljen CYRUS!) ábráit silabizálom kifele olyan mintha a főfúvóka átmérőt szabályozó tűszelepet mozgatná, vagy a lengéseit csillapítaná valamiféle hidraulikus egység.

Ehhez mit szólsz lore?

lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1348
Hali!

Kicsit keféltem rajta a méretek miatt, ha nem jó akkor még dógozom vele.
Íme tehát a doktor úr műve:

Előzmény: doktor úr (1346)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1347
Nem 'accsolok, csak ba'omi'a nem figyelek a''a amit gépelek.

a doktoR úr

Előzmény: doktor úr (1346)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1346
Lore,
elment. Mármint az anyag. Most Te jössz.

a dokto úr

Előzmény: lore (1345)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1345
doki,
küldöd vagy nem? Csak hogy kimásszunk a béka segge alól...

lore

Előzmény: doktor úr (1344)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1344
Halihó.
Hú de magasröptűek vagytok! Ez már igen! Ezekszerint semmi más téma nem jut már nekünk? Egyébként is baromira leült a topic. Mi van már? Elvesztetek?
a doktor úr
Előzmény: lore (1343)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1343
qúúúúúútya!

falusilore

Előzmény: Harvester (1342)
Harvester Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1342
*off1

lore a qssst a műveltek q-val írják, te kis buta... és az ÚÚÚt megnyomják, legalábbis falun, amikor a sertésállományt fegyelmezik :)))

*on

Hali
Harvester

Előzmény: lore (1333)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!