Keresés

Részletes keresés

Bolas Creative Commons License 2000.03.23 0 0 1385
Ja-ja, jól látod.
Ukrán rendszámú..
Előzmény: Harvester (1384)
Harvester Creative Commons License 2000.03.23 0 0 1384
Bolas

Jól látom az a military 850-es orosz/ukrán rendszámú?

Harvester

Előzmény: Bolas (1380)
Templar Creative Commons License 2000.03.23 0 0 1383
480T,

A kiráj karosszériással lore dicsekedett 1370-nél.
Amit itt kaptál az szerintem nem igazi fikázás csak afféle irónia és a testi épségedért való aggódás keveréke, bár ezt talán lore tudná frappánsan megfogalmazni.

Előzmény: 480T (1378)
Harvester Creative Commons License 2000.03.23 0 0 1382
Kedves 480T

Dehogy fikázunk, inkább bámulunk téged, én tényleg nagy szakinak tartalak meg minden. Most azért, hogy valamiben nekünk is lehet véleményünk az meg nem jelenti azt, hogy egyből meg kell sértődni :-) Ünnepélyesen a nagyközönség előtt bocsánatot kérek, ha valami sértőt mondtam. A game over poén volt ; azt pedig, hogy legyél óvatos, azt tovabbra is komolyan gondolom, kétségbe nem vonva nagyrabecsült képességeidet. Mentségemre legyen mondva ha kicsit karcos voltam, rákövetkező nap sorozott az army ami miatt nem veri magát földhöz az ember örömében.

Egyébként meg várjuk ezerrel, hogy megoszd velünk a tapasztalataidat. Én például már két 400-as kérdést tettem fel, amire nem válaszoltál:
1. Írj valamit az LH2.2 teszter szoftverről. Esetleg szívesen besegítenék, elég sok profi általános elektronikai műszerem van itt, ha esetleg a villamos oldalon problémáid lennének.
2. A gyári tesztered jó a Bendix 416A (Fenix 3A) gyújtáshoz is?

márkatársi üdvözlettel
Harvester

Előzmény: 480T (1378)
Bolas Creative Commons License 2000.03.23 0 0 1381
Bocs, hogy nem bírtam magammal, de amint megláttam, tudtam, hogy ezt fel kell tennem:

Bolas Creative Commons License 2000.03.23 0 0 1380
És ehhez a brutálhoz mit szóltok?

Bolas Creative Commons License 2000.03.23 0 0 1379
lore!
Azt hiszem bevállalom a dolgot.
Minek linkeljek, ha úgyis én vagyok a hibás.
Szóval bízom az előadó bölcsességében és hogy csak kis pénzbírsággal súlyt le rám.

Többé persze nem fényképezhetnek elölről..
Gondoskodtam róla..
:-)

ps: jók a képek.
Nehogy lemaradjak:

Előzmény: lore (1375)
480T Creative Commons License 2000.03.23 0 0 1378
Templar ,
pls kohogd el a "kiraly" fenyezo es karosszerias adatait...

Vazze miert van az ha az emberfia megosztja masokkal a tapasztalait( ami neki rengeteg penzbe es idobe kerult) akkor maris fikazzak. En 25 eves koromig azt se tudtam hogy muxik az auto, utana lett jogsim meg wartburgom.(korallpiros!!!)
Mar akkor ereztem hogy hol igy, hol ugy meg az auto. Utana jott a volvoci, elegge lelakottan. Mivel AKARHOVA vittem ,SEHOL nem tudtak jol megcsinalni. Csereltek mindent,ahogy a penztarcam birta. Minekutana nem volt valtozas, kenytelen voltam kitanulni az autom mukodeset. Hangsulyozom, sosem tanultam autos szakmat, szamitogepekkel foglalkozom, meg egy kis programozas.
Na ezt, plusz a tuning-kalvariamat , es az ebbol levont kovetkezteseket, meprobaltam megosztani veletek. Erre retsdevraH, es most doowlE...

Elwood: én SEM nem vagyok nagy szakkönyv tuningban
es a dizeledre meg vegkepp nem tudok
gombot varrni.

"...de a kipufogóval nagyot lehet lendíteni, 25%-ot is akár."
Hihi, a sajat, privat velemenyem : Tehat a 'sima' 480-as egy jo sportkipufogo rendszerrel kb. ugyanolyanna lehet tenni mint a turbos. (kb. 102 LE->120 LE). Gondolod hogy a Volvo ennyi tartalekot hagyott volna a motorban, vagy ilyen rossz hatasfoku kipufogo rendszert epitett volna bele? Ha a kipufogo-valtozas ilyen hatekony lenne, nem nagyon kene a chip-tuning...

"Aztat monnya meg valaki, hogy melyik dízelt lehet felnyomni pár lóerővel."

Dizelt felnyomni par loerovel? akar 25% is, sportkipufogo rendszerrel... ;))

fargo Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1377
Az újság, legalábbis az elsô (4 oldalas?) példánya reményeim szerint mindenképpen elkészül. Jó régen nem beszélgettem már a Gergôékkel, de pénteken jól fel fogom hívni, van-e új fejlemény.
Előzmény: lore (1374)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1376
Vazzz, megértettem az audist! Hüle vagyok ma! Szal dehogy lenne Audis ilyen értelmes emberekből mint Ti!
Most nem az 1385-re (?) hajtok, csak meggondolatlanul okézom a hozzászólásokat. Remélem a képekkel kompenzáltam a sok Off-omat!

lore

Előzmény: lore (1375)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1375
Ja, elfelejtettem (depr. nemrulez!):
Az Audis? mit jelent? Mert ha latinul a Hallod? akkor szvsz nem okés a ragzásod. Ha netán IQ-ra utalsz akkor meg megsertésedem de komolyan! :-) Ha meg egy másik topikban megint kipécéztek az audisok akkor értesíts mert a kedvenclistám a hangulatom következtében igencsak megkurtult (Templar ez tudom, hogy magyartalan :-).

Bolas,
van vmi fejlemény? Bálna-papír vagy jogsi?

lore

lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1374
Oh, köszi fargo a gratuládat, jó újra látni..izé olvasni. Hozzászólásodat elolvasván visszaöklendeztem azt a doboz altatót... :-)

Nekem KELL az 1385-ös, de miért is?

76-ban hm... nekem a 80 utániak tűnnek furcsának. A 76 még semmi, de ha ilyen kölyök-képpel vki megtudja, hogy nős vagyok, meg a haverom születendő srácának ultrahangképeiért képes vagyok jósokat utazni, na akkor nagyot néznek! Ja, fargo: egy nálam egy évvel idősebb lány aki két gyerkőccel is rendelkezik ma szinte pont ugyanazt mondta a gyerekvállalásról mint te! lore besz@rt.

Ez jó, hogy szellemiekben nagy lesz az újság de gyakorlatban is megjelenik? Nyomdászok, vélemény?

lore
1385????

Előzmény: fargo (1373)
fargo Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1373
Üdv :-)

Nah, végre beestem, elnézést a hiányzásért, igazoltan mulasztottam magamszéjjeldolgozása mián. A holnapi nap lesz a legkirályabb, menyek Szögedre, kihallgatásra az Apeh Rendôrségre. (Hogy mit fog velem művelni az olajmaffia, az még kérdéses, mindenesetre a T5-öst a T.opictagokra és a Volvoklub Magyarországra hagyományozom...)

lore:
meg ne sértôdj, vazzeg, itt szükség van rád, nélküled mi lenne belôlünk? Audis?

mellesleg:

HEPPY BORZADÁLY TÚÚÚ JÚÚÚ!

doktor úr:
Sirály amit csináltál, elegáns, összefogott, szép és volvos. GRRRATULA!
Én sajna még nem jutottam odáig, hogy nekilássak sem a logonak, sem a periodikának, kezdenek összecsapn a fejem felett a hullámok. De ami késik, nem múlik.

Harvester:
Bingo, az enyém volt az a 460-as, amit most a kozmetikás skacok hajtanak. Sajna már nem tündököl igaz fényében, aki eladta, leszedte róla a szép felniket, a dögös gumikat, meg a belsô Momo cuccot is megtartotta. De azért még néha nosztalgiázok, ha látom, mert nagyon szerettem.

Templar:
Én megkérdeztem neked a karbiban az olajat, csak jól elfeledkeztem róla: valóban a karburátor tűjének a csillapítását végzi, amit valami membrán mozgat, ami ha hirtelen ránt rajta, akkor nem jó. Állítólag sebváltó-olaj köll bele.

Szerintem tekintettel lore mainapság tartandó születésenapjára, szavazzuk meg neki a 1385-ös hozzászólást! (Basszus, hogy valaki 76-ban szülessen, ez kb. olyan hihetetlen, mint hogy szombaton beesik egy lottó ötös!)

lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1372
Vazzeg, most látom csak én is a képről, hogy ez a marha behegesztette a hátsó ajtót! Egy ideig nem vállalok gyereket!
(Még mindig sportosabb így mint az S30-as!)
Várom véleményeiteket a fotókról, a 60-as kép eredeti, ha kell felrakom a feljavítottat is, az egy álom. A V40 mexűnik és V50 lesz. Tehát a 40-es az 50-essel lesz egy kategóriába a 60-as pedig a 70-essel! Erre a 60-asra a jövőre érkező common-rail dízellel még rá lesz beszélve egy-két ember!

A kompakt volvo így nézett volna ki:

Előzmény: Templar (1371)
Templar Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1371
lore,

Örülök, hogy mégsem vágtad fel az ereidet!
A kép alapján tényleg mester a karosszériás és a fényező is. Nemcsak behegesztették a hátsó ajtóidat de az új fényezéssel nem is látszik hogy voltak:-))

Előzmény: lore (1369)
Harvester Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1370
fargo

Neked nem aranyszínű volt a 460Turbod? Most cserélt egy ilyen tuningolt kocsi gazdát az Ivanicsnál... (rendszáma B..-..0 ). Az az autókozmetikus srác vette meg, akit a múltkor lecsesztél, hogy nem mosta le a kábeleket. :-) Nem a te volt kocsid?

Harvester

lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1369
Bolas!
Köszi! Képzeld találtam a múlt héten egy fasza karosszériást meg fényezőt. Állati dolgokat művel, már el is vittem hozzá a 40-est:
Előzmény: lore (1368)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1368
Úgy érzem bizonyítanom kell, hogy nem vagyok humortalan és még nem akasztottam fel magam. Ajándékkal kedveskedek nektek:
Egy S60-as:
Bolas Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1367
Boldog születésnapot lore!
:-)))))

Ne viccelj már!
Légy jókedvű, hiszen ma is arra jöhetsz rá, hogy "ebben a korban" már minden nap ajándék..

Miattam nem kell sietni, ráérek.
Ne kapkodj!
Előbb a család, utána a volvok majd a barátok..

Előzmény: lore (1358)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1366
Ne sértôdj meg te tök! Tudod, hogy van ez: Hülye kérdésre, hülye válasz!?:-)

a doktor úr
PS: Idióta idézet: „Kicsit szomor kása hangulatom Mása.":-)))

Előzmény: lore (1364)
Templar Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1365
Éljen soká az átlagos és neméppen örökvidám, midamellett átmenetileg depressziós lore, aki újra és újra felrázza az eltespedő topicunkat és aki úgy vélem méltatlan módon nem értékelünk megfelelően.
Ünnepélyesen kijelentem, hogy lore nagy ember (nemcsak geometriailag) és javaslom válasszuk meg a topic életbentartó lelkiismeretének.

Templar

Ps.: a fenti smúzolástól függetlenül Harvester és lore bekaphattya a mini-Haldexemet :-))

lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1364
Nos, most már azt is tudom, hogy átlagos vagyok, kösz doki, jól esett. Örökvidámnak nem nevehető egy lore vagyok. Ez egyébként érdekes kérdés: én ha nagy embereknek készítek elő anyagot akkor általában nem szóban ismertetem (pedig lehetne) hanem leírom. Leírva sokkal összeszedettebb tudok lenni. Ez a helyzet a hangulattal is. NEM adom át, egyszerűen azért mert:
ez a fórumosdi nekem hobbi, jobban teccik mint a newsgroup. Munka közben felüdülés benézni, infokat kapni szintén jó dolog és még barátságok is születhetnek.
Templar: felhívásodra komolytalankodtam!
Mindenkinek köszönök mindent, örüljetek a tavasznak.
lore brakes on!
doktor úr Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1363
Az.
Előzmény: lore (1361)
Templar Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1362
Az örökvidám lore-nak sz@r napja is tud lenni?
Én aszittem az életed csupa dal móka és kacagás.
Akkor valamelyikőtök elővezetné türelmesen ezt az egytárcsás-kéttárcsást mini hidraulikus karburátorvezérlést.
Hátha felfogom lévén, hogy viszonylag bonyolult dolgokat is megértettem már.
Doktor urat meg kell követnem tényleg lore kefélt.

Templar, a magára nyugalmat erőltető

Előzmény: lore (1361)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1361
Tudtam, hogy tudod, hogy tudom, hogy tudod! Te nem tudnád amit én egyébként nem tudok??? Emlékszem még a levélváltásaidra 480T-vel. Illetve arra emlékszem, hogy háromszor kellett elolvasni.:-)))
Templart nem ajánlatos bosszantani, tod repül, nagy a kocsija, nagy az iq-ja...de nekem meg a pofám! :-)
Vazzz, megint kihúztam... Lehet, hogy nem csak nekem van ma szar napom? Ünnepeken állítólag az átlagember depressziós lesz. Átlag vagyok?

lore

Előzmény: Harvester (1360)
Harvester Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1360
lore tudom.... csak gondoltam bosszantsuk egy kicsit Templart ha már fenyegetőzik :-)

H.

Előzmény: lore (1359)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1359
Summing up:
szavak motorokról, erőátviteli rendszerről és kiszolgáló berendezésekről. Csak SZAVAK!
Előzmény: Harvester (1357)
lore Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1358
Templar,
ad1: kefélni én keféltem, amit a doki csinált az művészet.
ad2: eme szavak külön-külön értelmesek, a hangnem nem durva szal, hogy húzom ki a gyufát? Nem értem! (szőnyegbombázás ilyesmi?) Erre válaszolj, ma úgyis szar napom van!

Bolas,
sajna be vagyok havazva, amint lehet odacsörgök. lore személyi száma 1 760322 és a család el akarja vinni esti etetésre a lore+lorené-t, úgyhogy ma este sem jó.
A nagy kép nem fog SOHA bejönni, már nem is erölködöm vele. (az index is ölég lassú).

lore

Előzmény: Templar (1356)
Harvester Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1357
lore

Szerintem a mini-Haldex nem kéttárcsás, csak egy. Kéttárcsásokat csak néhány régi amerikai kocsiban használtak.

Harvester

Előzmény: lore (1354)
Templar Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1356
Kösz lore nem kell megcsinálni, mivel a rendszer működik csak nem tudom mit csinál.
Szégyen nem szégyen sosem hallottam mini Haldex erőátviteli rendszerről meg gyújtócsöves olajozású kéttárcsás szinteltolásos karburátorkiszolgáló hidraulikáról, viszont az az érzésem, hogy szívatni próbálsz és az is az érzésem, hogy rövidesen kihúzod a gyufát.

doktor úr,
Szerintem jó lesz csak keféld tovább:-))

Előzmény: lore (1354)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!