Keresés

Részletes keresés

Bolas Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1522
Doki ez szép volt!
:-)

Hallod lore, apuci-doki is megmondta mi a feladatod.. (qs)
Ja, egyébként köszi a nedüt...
Majd élménybeszámolok!

Most pedig hív a kötelesség..

C-ügynök figyeld a Bálnát..

Előzmény: doktor úr (1518)
fargo Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1521
Kettes Volvo -- ez a tegnapi darab nem az én autóm lesz, sajna :-(
Előzmény: lore (1520)
lore Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1520
...ha még figyelmesebben olvasod akkor látod, hogy én is reagáltam a foggyógyászra...
Ennyit erről, szerintem is az a helyes út ha nem veszed fel a kesztyűt!

Döntöttél már kettesvolvo ügyben?

lore

Előzmény: fargo (1519)
fargo Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1519
Üdv Urak,

lore:
Az említett kötözködô most egy fogorvos, aki elmondása szerint 2 S-Klasse mercivel szaladgál. A BMW kontra Audi topicban kifejtette, hogy ô mindenkit levillog a merdzsójával, leginkább az Audikat. Erre páran, többek között én is, elôadtam a véleményemet az efféle kultúrálatlan újgazdag seggekrôl, ezt a mai napig sem bírja megemészteni. Ha visszakeresel az általad idézett topicban, egyértelműen látszik, hogy a fickó rosszindulatúan kötözködik.

Nem veszem fel a kesztyűt, nem megyek le a szintjére...

Bocs az offolásért...

Előzmény: lore (1515)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1518
Van! Egy leányom és egy kicsi fiam. És tod mit, baromi büszke vagyok rájuk. Valamint a velük eltöltött idôk folyamán felhalmozódott nevelési, motiválási, munkaszervezési és egyéb irányultságú tapasztalataim felhalmozódásának okán teljes bizonyossággal, bátorsággal valamint ismereteim tökéletes birtoklásának teljes és megalapozott tudásában kijelenthetem, hogy: QS!
a doktor úr
Előzmény: lore (1517)
lore Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1517
:-)))

(ígérem én jó leszek, apuci!)

Van fiad is? Mert csak fiús apukára bízom éretlen fejem nevelését!

lore

Előzmény: doktor úr (1516)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1516
Bolas v. Lore = 1:1. (így nagybetűvel, mert még nem lettek árulók) ;-)
A szájaskodásból meg elég legyen irgum-burgum! Ha nem lesztek jó fiúk, szétültetlek benneteket!!!
apuci doktor úr
Előzmény: lore (1514)
lore Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1515
off
Szia fargo!
Itt szólok hozzád mert ez az egyik legtisztább topik, még a srácok is csak pár napig szennyezték anno...
Szal lépten nyomon rád szállnak, ez zavar, ha nem ismernélek akkor azért zavarna, mert belekeverik a VOLVOdat is! Hol serdülők, hogy iq-vitéz milkósok látnak benned fröcsögni valót! Miért?
on

lore
a klub humán-osztályának tanácsadója

ps.: ontopik: volvorulez! (saab is! :-)

lore Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1514
Nem akarok több qs-t!
Felkérem topikunk kinevezett moderátorait, Templart és a doktor urat, hogy lőjék ki a Bolast (vagy a lorét!) :-)))))

Qss neked! Ha erre reagálsz akkor az már az én qsolásomnál is infantilisabb (Templar ez jó szó: tudod az eredetét?) lesz!

lore

Előzmény: Bolas (1513)
Bolas Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1513
Oké, legyen pumpa..
No meg kulcs..

Mielőtt Templar ideér még küldök neked egy qs-t!

Előzmény: lore (1512)
lore Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1512
óraazpumpa! :-)

Mennyé zsírozni a dógaidat, ideje is felfüggeszteni az onlájnkodást, mer mingyá jön Templar!!!!

gyufa-puller lore

Előzmény: Bolas (1511)
Bolas Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1511
Azért gondolod világosabbnak, mert középen a csík krómszínű és nem fekete..
(jó ár, mert darabja szokot annyi lenni!

Délután hívlak!
"Ha valami fontos az az óra!
Ott van a kenguru farkán.
Megmondtam többször is.."

Na zúzok a városba..

Előzmény: lore (1510)
lore Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1510
gratulálok, nem értek hozzá de nagyon megérte. Alapban minden új hetes lámpája ilyen volágos volt? Tom, hogy van jogsid, hagyjuk már a témát, állandóan az enyém veszélyeztetésére emlékeztet (mármint, hogy eccer úgyis elveszik!).

(úgy néz ki már 4re otthon vagyok...)

Előzmény: Bolas (1509)
Bolas Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1509
Csakis nekem 13 E összesen!

Nekem még van jogsim...

Előzmény: lore (1508)
lore Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1508
És ha a JOG helyett lehet JOGsit választani?

(mennyibe fájt a két lámpa? A talin a szerelő srác elég húzós összeget modott...)

Előzmény: Bolas (1506)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1507
Így van!
Előzmény: Bolas (1506)
Bolas Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1506
Hurrá!
Akkor most minden rendben ugye doki?

lore!
A lámpára érts amit akarsz, de én törvénybe ütközőt sosem teszek!

§ rulez!

Előzmény: doktor úr (1505)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1505
Szasztok skacok. VOLVO-m újra gördül! Igaz, hogy mindez 33E ft-ba került, de mindegy is. Mindenesetre elkértem a rossz AC pumpát, és isi-bizi szétkapom és megcsinálom, ha addig élek is.
Előzmény: lore (1504)
lore Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1504
Háj!

Nehogy elhitesd itt a laikus jónéppel, hogy békefenntartónak mész ki! Már a pszicho-vizsgán túl agresszívnak találtak volna! :-))

Igen Ő volt lorené az anyós-szíten! Nemcsak reggöl fuvarkáztam nyelvórára, hanem délután is. Ilyen egy jó (kezdő? papucs?) férj!

Az mit jelent, hogy minőségi bontott áru? Értsem úgy, hogy addig jártad éjjel a nagy parkolókat, míg meg nem láttad és ki nem 'bontottad' a jó kis lámpákat? :)

na, szlát du.
lore

Előzmény: Bolas (1503)
Bolas Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1503
Helló!

Kezdek én is bepunnyadni..
Annyi a dolgom, hogy alig látok ki belőle!
De azért benézek és elolvasok mindig mindent.
(úgy tanították a suliban: "ha nem tanulsz, akkor legalább figyelj fiacskám!")

lore!
Köszi az infót!
Majd jelentkezem.
Igen jól láttad a lámpákat!
Nem újak, de minőségi bontott árú..
Majd ha visszajöttem Boszniából, akkor meglátod, hogy rá sem fogsz ismerni a Bálnára!
A zsoldból amit kapok, nagyon fel fogom tuningolni!
Már ráfér...

És én jól láttam, hogy melletted pedig lorené ült?
:-)

Még hogy én vezetek barom módra...
Nem én voltam...
Mit láttál?
Hol?
Mikor?
Nem én voltam!

A volvos kajálást meg szervezzük meg!
Ha mindenkinek jó, akkor a Húsvét utáni első szombatra tehetnénk..
Asszem pont 29-re esik.
Tehát 1 hónap múlva.
Találjuk ki a helyet és nyomás!
Vagy egy héttel későbbre is tehetjük...
Akkor már tuti pompázni fog a Bálnám.

DE ne én válasszak, hanem ti!
Aki benne van jelezze!

fargo!
Én sem irigyellek ilyen körülmények között..
De azért kitartás.
Már úgysincs sok hátra..
(bocs..)

Vagy ha mégis, akkor CYRUSsal bevállajuk az ügyet..
Ugye, C-ügynök?
Halló C-ügynök?
Itt B-ügynök..
Vétel..

Doki!
Ha 480T nem tud segíteni, akkor megpróbálok én is utána járni a dolgoknak.
Hátha sikerül összehozni valamit..

Na lépek szenderedni!

fargo Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1502
Felfúrták, meg új dugók, meg miegymás. Mellesleg a Ladákhoz szokott szerelô kevesellte az egyébként normális 9-es kompressziót, és "feljavította" 10-re. Ráadásul egy éve nem mozdult a kocsi, ki tudja mennyire állt be.

Ez persze mind orvosolható lenne, de kérdés, hogy megéri-e.

Előzmény: CYRUS (1501)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1501
Mert a motorba mit nyulkáltak bele?
Előzmény: fargo (1500)
fargo Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1500
Ja, mellesleg délután megnéztük a 244-est a Gergôvel. Hááát, eléggé le volt pukkanva szegény, nem is ez a nagyobb gond, hanem az, hogy a motorjába is belebabráltak valamit. Ahhoz, hogy eredeti állapotba vissza lehessen állítani, aránytalanul sokat kellene költeni rá: komplett kibelezés, karosszéria munkák, teljes fényezés, komplett belsô kárpit csere, stb., és akkor még nem beszéltünk az apróságokról meg a "meglepetésekrôl". Most úgy érzem, nem az én autóm, de azért még alszok rá egyet.

Azt hiszem az igazi mégis csak egy P1800 vagy egy Amazon lenne...

fargo Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1499
Egyezeröccáz!

Ááá, nem venném a lelkemre. Meg azt pénzért csinálni nem tuti, élvezetbôl, az már más!

Előzmény: CYRUS (1498)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1498
Fargo anyósra kedvcezmény van.....Nem kell a Volvod jó lezs az ár is :)))))
Előzmény: fargo (1497)
fargo Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1497
CYRUS:

Meggondolandó, anyósba is vállalod?
Kár hogy egyszerűen nem bííííírok elszakadni az autómtól :-)

Előzmény: CYRUS (1496)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1496
Fargo..Egy ajánlat.. a Volvodért bármikor beleállitom a kapát az apósba :)))
Előzmény: fargo (1495)
fargo Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1495
Én rettentôen sajnáltam a Polos gyereket, látszott rajta, hogy nem simlis. Gondoltam is közben, ha esetleg bele akarja vágni a kapát az após hátába, ht akkor csak nyugostan, én addig elmegyek megöntözni valamelyik bokrot...

Ételmérgezést szenvedtem, csak tudnám mitôl, nem ettem szinte semmit. Ráadásul megint hajnalig tolom a taligát...

Előzmény: lore (1494)
lore Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1494
Sziasztok!

Templar, ma jól viselkedtem? :-))))))))))
Örülök, hogy fargoval segíthettem, igaz ő nem ismerte el, hogy komoly dolgokat írtam, de számomra mosmár világos, hogy amit én szaknyelven leírtam azt ő egyszerűbben elmondta. Így meg is értetted! :-)
Ja, télleg nem akarok kötözködni de szvsz ez a MBS fokozat nem létezik, ill. nem így.

Doki,
feleségemet ma reggel nekem köllött (amúgy szögediesen) fuvaroznom, mert a corsa akkujának lejárt a három év garanciája és ilyenkor ezek az intelligens opel-alkatrészek bevételt termelnek az anyacégnek... Remélem a generátorral nincs gond mer az gáz! Túl hirtelen adta meg magát, egyik napról a másikra, nekem ez gyanús.
Bikával beizzítottam, el a szervízbe. Jövő csütörtökig arany bogaram a tömegközlekedést pártolja ha nem lesz kitől gépet kunyiznia. Azért csütörtökig, mert az eddig felhalmozott, a corsa óriási méretéből adodó parkolási 'lekerekítések' orvoslására úgy döntöttem lakatosok kezére adom a picit. :)

Mielőtt itt BÁRKI valamilyen javítást, változtatást vagy vmit akar a volvojával csinálni először KÉRJE KI a KÉT SZAKI VÉLEMÉNYÉT! Srácok (namost vannak itt 'nőstények' is???) itt lehet ezreket spórolni! Éjjen a kaszás-kombájn meg azújraaktív jégmadaras!

CYRUS!
Javaslom te is figyeld árgus szemmel (főleg nyáron), hogy a jaguárosok milyen szolgálati autóval járnak. Mégha ugye most az S-type-ot is nyomják, fogadok kirándulni V70-el mennek!(Éjjjjjen fordanyuci!)

fargo!
Csezd meg ez nem semmi! Nem irigyellek mosmár apósod miatt sem. Még ha picit rossz ember is az a szerencsétlen polo-s, szal én akkor is sajnálom! Vagy ti nem? Én vagyok ilyen szenzitív (látod Angyalom, ez az idegen szó ide illik!:-)) lelkületű humán-individum? (tom doki: individum bin ich nicht!)

850!
Láttam, hogy élsz. Sőt még vitázol is arcatlan fickókkal! Szal nem nézel be ide? Itt lehet hűsölni, a sok szafkalap után. Szvsz fargo is ezt csinálja... :-))))))))

Bolas!
Először is: megvan a ponyvaregényes cucc! Szal már csak időpontot kell egyeztetni!
Én néha barom módon vezetek, ezt láthattad ma. DE: amit te csinálsz azt én is csak rendszámtábla nélkül merném! :-))))))
Mind a két hátsó lámpád új? Tök jól néznek ki! Így messziről olyan mintha tegnap gyártották volna őket! Klassz!
Ha még egy qs-t beírsz, kicsinállak! (tod: gyere ki a hóra öcsém!)
Amint hazajössz Boszniából szervezünk egy volvoskajálást!

Templar, ha nem is írok, amolyan CYRUSosan figyelhetek a háttérből? :-)))))

silencelore

480T Creative Commons License 2000.03.29 0 0 1493
Doktorur,

ha meg mege vanna a regi doglott AC pump akkor kohogje ide a Bosch numberkakat, es megkerdem lehet-e ocsobban. valszeg lehet, kb 45-50 e ft a gyari ujka

lacka
LackaActivity: ON

Előzmény: doktor úr (1492)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!