Keresés

Részletes keresés

lore Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1685
Na persze, ha meg 12 körrel hamarabb van vége akkor MiSu 1 percet ver Hakkira mer az épp boxban van! Így nem lehet felfogni! A szimulációs progikat a tervezett távra futtatják, így lesz (több lehetőséggel) boxstratégia. 10 kör múlva az Hakki motorja lehet, hogy már egy rom...
Előzmény: fargo (1683)
CYRUS Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1684
Igazad van....Én ugyan inkább Villeneuvnek drukkolok de Haki a tegnapi edzésen futott utolsó körével nagyott nőt a szememben...Bebizonyitotta hogy ő is tud a limiten autozva menni...és azt is hogy nem csak Schumi tud ugy vezetni hogy csusztatja a kocsit a kanyarban...Azért ha igazak a hirek megnéznék jövőre egy Hakkinen-Villeneuve párost azt hiszem a konstruktori cim nem lenne kérdés hová kerülne :)
Előzmény: fargo (1683)
fargo Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1683
Üdv kollegák,

jajj de jó versenyt láttam! Ha még lett volna 10 kör, a finn lenyomja a cipészt. Amit ez a Hika Makinnen gyerek tegnap meg ma művelt, az egészen fantasztikus! (Nem is offtopic, mert ugye a Volvo is skandináv, meg a Hakkinen is skandi név, úgyhogy csak bátran...)

A birkacselló meg elsunnyoghat valami sötét, félreesô sarokba, és jól összeszégyellheti magát...

Rijswand Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1682
MAj 11 - 17 ig is jo..:)
Hat egy Volvo sem lehet sokkal olcsobb mint egy SAAB...:))
lore Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1681
Valszeg később lesz, túl dolgos emberek vannak itt (tod egy volvot fenntartani! :-))) szal több idő kell az időpont letisztázására. Szerintem inkább május. Klubos tali meg nem az indexesektől függ.

lore

Előzmény: Rijswand (1680)
Rijswand Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1680
Reszemrol apr 14-15, vagy rosszabb esetben 22 23 lenne jo (bar ez utobbi a husvet miatt huzos). Akkor vagyok ugyanis Mo.-n:)
lore Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1679
Nem köll emil, ez tök nyilvános:
pár száz hozzászólással lejebb fargo felvetette nem kéne-e egy klubot alapítani. Kiderült, hogy már indult efféle szervezkedés. Eccer csak egy borongós szombati napon összejött egy pár indexes és egy pár klubszervező a felv.téren ahol egy-két órát dumáltunk s valszeg láttunk fantáziát a dologban. Rá egy hétre volt a klubalapító gyűlés. Akkor egy parkolóban gyülekeztünk aztán irány Dunabogdányban egy étterembe ahol fargo mindenféle lacafaca nélkül bepakolt egy csülkösbablevest utána meg egy hagymásrostélyost. Ezalatt Templar csendben elemezett valamilyen szociológiai vonatkozású indivídum feloldódást.

Azóta nem volt tali, viszont rendesen feléledt a topik. Mindenki (főleg Templar) dolgozik, éli életét. De biztos lesz a közeljövőben vmi kajálás vagy kirándulás vagy bármi.

Ha átnéztek a saab topikba, láthattyátok, hogy invitáltam a népet az összeröffenésekre. Ahogy én tapasztaltam a saabbal mindenki különösen szimpatizál. Vagy nem így van? DE!

lore

Előzmény: Rijswand (1678)
Rijswand Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1678
Sziasztok.lore javaslatara neztem at a SAAB - os topicbol, merthogy vmi tali szervezodik. Tudna vki vmit bovebbet mondani?
Esetleg emilben is.
Koszi
lore Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1677
:-) 'szlát holnap a meccs után! Jóccakát!
lore
Előzmény: CYRUS (1676)
CYRUS Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1676
:))))))) meg se merek szolalni :)) inkább go to bed majd holnap elemezzük a történteket....gud nájt :)))
Előzmény: lore (1675)
lore Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1675
Vazzeg, megint kezgyük! :-)))) Mit fog(nak) szólni ehhez a topik moderátor(ai)?
Na mindegy ők úgyis alszanak, illetve Templar dolgozik. :)
Még mindig csak olvasgatom az F1 topikot pedig néha már viszket a tenyerem. Nade nincs arra idő, pedig jókis társaság van ott is! :-) Ha belefolynék akkor soxor elsülne a keyboardom, ahogy Templar fogalmazta...
Mivel a volvomagazinnak amit persze máshogy hívnak majd, úgyis lesz egy F1 rovata, ahol CYRUS és lore bebizonyíthatják, hogy volvo szívvel lehet rajongani egy volvotól távol álló valamiért. Javaslom a rovat címének a 'Sumirulez'-t. Benne vagy? Vagy legye Hakkisux, vagy Ville... na jó nem írom le! :-))))

Holnap egy jó nap lesz! Itt remélem szép idő lesz, de azt is remélem, hogy Imolában zuhog majd az eső -> Schumi 1 kört ver Barira és 4 kört a mezőnyre. Hakkiék pár csepp után úgyis kicsúsznak!
:-)))

lore
ps: aki szóvá teszi, hogy ezbizonyofftopikvazzeg aaaazzzz megnézheti magát!

Előzmény: CYRUS (1674)
CYRUS Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1674
Na látod ő ilyen,nagyon jó 1 verseny alatt teljesiti amit két év alatt várnak el töle...Schuminak már 5éve nem sikerül amit 2 év alatt vártak el töle :))))
Előzmény: lore (1673)
lore Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1673
Mér? JV már az első versenyen teljesített annyit amennyit 2 év alatt vártak volna el tőle! :-)))

loreagenya

Előzmény: CYRUS (1672)
CYRUS Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1672
Haki Pole!!! :))))))
Na igy jobb?:)))
De leszarom Hakkit (na jó ez igy nem igaz kénytelen vagyok neki drukkolni mert most csak ő verheti Schumit)..De Villeneuve jó lenne végig tudna holnap menni :)
Előzmény: lore (1671)
lore Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1671
Hali!
Na nincs több Hakkipole beírás? Ha ő pole akkor Schumi1! :-)))

Valahogy előjött a volvos lapjaid olvasására a gerjedelmem. Még Templar bácsinál vannak ugye? Mer akkor ezért is várom a Bolaspartyt. Hallod Templar! Egyébként érdekesek? Vannak benne rendelhető extralisták, ilyesmik?

Szal laBosb hazajön, rákéthétre mindenki letisztáz egy 3 órás ebédszünetet vagy mégjobb a vacsi, fargo lefoglalja, Templar elhozza, Bolas úgyis hosszan dumálva és szélesen gesztikulálva (lehet egyáltalán szélesen gesztikulálni?) fogja elmesélni hogy mentett meg egy terhes anyát ágyútűzben miközben röpködtek a golyók és a húscafatok a füle mellett, szal eközben én Templar által megataníttatva eregetek kékes füstöt és lopva bele-belepillantok a volvos újságokba miközben ki-ki nézek az ablakon ellenőrízve a svéd vasakat.... igen álmodozom.
Egyébként legurult már pár szivar az életemben se senki nem mondta hogy köll, pedig azt tanítani lehetne, nem?

De ami elromolhat el is romlik! Vazzeg de eredeti gondolataim vannak má megint! Szal volvohibák?

Szép idő=kocsiápolás. lore szépen lemosta, lorené szépen kiporszívózta szal most szííííp!

Harvester!
Füvet nyírtam! Ez is tud olyan fárasztó lenni mint a kapálás! Főleg ha hegyen lax... Mikor lesz már meg a mezőgazdasági interfész volvora? Tod te rotokapát és fűnyírót kötnék rá. :)

lore

Előzmény: CYRUS (1670)
CYRUS Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1670
De hogy punnyadtunk , csak szieszta :))
Mi az hogy mi romlott el??? semmi! :)
Előzmény: lore (1669)
lore Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1669
Majd figyelek.

Uraim,
bepunnyadtunk vagy mi? Pedig tegnap nem is jelentkeztem, gondoltam ezt kihasználják páran...

Engem érdekelne például a volvok előélete, mi romlott el, mi tekinthető típushibának. Persze ha unalmas...

lore

Előzmény: keton (1668)
keton Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1668
lore,
Jó hosszú reklám, arról szól, hogy milyen jó utazgatni (v vmi ilyesmi), egy szép 240 kombi megy fel-alá Goodyear gumikkal (természetesen), habár szvsz az autó többet látszik, mint a gumi.

DCs

Előzmény: lore (1667)
lore Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1667
keton,
nem láttam, meséld el, néha napokig nem látok tévét, bár holnap F1!

Ugye CYRUS?
F1! Igen fargoval kimentünk a gyorsulásira, kb. 9-re értünk ki és kb. kétésfél órát voltunk. Amíg voltunk svéd nem indult és nedvesredves idő volt.

lore

keton Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1666
reggelt!

pontosítanom kell egy régebbi hozzászólásomon, a keton angolul 'ketone' [kiton].

Láttátok már a Goodyear reklámot? Először azt hittem a 240-est reklámozzák...

DCs

CYRUS Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1665
Áhhhhhh na ide is végre benéztem :))) szétdolgoztam az agyam :( Nincs valakinek jó kis orvos ismeröse aki esetleg nyárra gipszbe rakja a lábam? :)))))))
Lore voltál gyorsuláson?
Bolas Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1664
hello.
here is Bolas to All Volvos!
b-o-l-a-s tac to a-l-l tac v-o-l-v-o-s!
sending over!
......

Eloszor is koszi a jokivansagokat!
Meg a kozos party szervezest!
Asszem elobb lejar a szerzodesem es lehet hogy mar 20-an otthon leszek.

most azert nem tudok sokat irni, mert idobe tellett amig mindent visszamenoleg elolvastam.

most sietnem kell, mert mindjart lepnem kell.
nem hiszem, hogy most 2-3 napon belul feljovok ismet, mert holnaptol 22-06 beosztasban leszek.
napkozben meg igyekszem kipihenni a faradalmakat.
az a baj, hogy amit tudok gep azt kb 400!!!! ember hasznalja.
(bosnia...)

szoval nem minden piskota itt, de nem rossz.
bele kell jonni a feelingbe!

Sarajevo jo hely, csak szet van love, bombazva.
az idojaras 5 percenkent valtozik.
eso-napsutes-szel-eso-nap...

az ember nem tudja, hogy vetkozzon vagy oltozzon.

az itteniek joarcok, de furan viselkednek.
szerencsere a szerbek most messzebb vannak ezert nem veluk van a sok gond.
(persze holnap lesz a nagy nap, addig mig barmit csinalhatnak!!)

a fonokseg megprobalja csokkenteni a penzunket, es novelni a munkaorakat.
emiatt van mostansag a konfliktus.
lassan mar bosnyakul is tudok vitatkozni...
:-)

fenykepeket csinalok, ha tudom kuldom fel oket.

na, most tenyleg lepnem kell!
legyetek rosszak!
Volvo rulez!
Uff!

....

Bolas, from Sarajevo
Send over.
I am out.

Harvester Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1663
Végre. Már régóta hiányzott valami bótos a topicról. Nekem is jó tapasztalataim voltak velük, tőlük szereztem a kopogásérzékelőt :-)

Harvester

Előzmény: 480T (1662)
480T Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1662
Markatarsaim,

Reklam:ON

Nemsokara sorainkban udvozolhetjuk a VOLVOBOLT neven a peceli uti Volvo-bontosokat.(Attila&Janika).

Sza ha koll valami az otohoz akkor lehet askolni Oket...
Fogadjuk Oket szeretettel. (erdemes...)

Reklam:OFF

Lacka

Pitecus Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1661
Lore!
A felnik nem eladók, mert túl szépek azok ahhoz, hogy megváljak tőlük (még nem szorultam meg annyira anyagilag).Viszont 4 db yó 175-185 /65-60 R14-es gumikat keresek, mivel 14-es az alufelni.
Egyébként meglepi, de 108-as osztókörü (mint az audi 80). A fiatra asszem nem jók.

Előzmény: lore (1654)
fargo Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1660
SZaFToG: Ez az a folyamat, amikor a pörkölt finom levet (szaftot) ereszt a bográcsban, miközben szépen rotyog és mennyei gôzöket ereget. Szinonímaként használják trottyos öregemberekre, kik miközben finoman rotyognak, ördögi gôzöket eregetnek, némi szaftok kíséretében. (Pfuj -- bocsesz.)

=lllŘlll=

Ma voltam Érden, dugig volt a steak house. Sz'al ha ki akarunk menni kajolni, akkor elôre foglaljunk helyet. A füstöt rövid távon elviselem, bár kétségkívül kellemesebb a vacsora nélküle.

Rendezhetünk kirándulást is egyik hétvégére -- én pl. erôsen támogatnám a májusi látogatást a jeli arborétumba, egy vadása-tavi hétvégével. Oldalbordákat / utábfutókat lehet hozni, pláne ha bírnak némi fôzési ismeretekkel, különös tekintettel a bográcsra... Na?

Előzmény: lore (1659)
lore Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1659
'estét Templar!
Látom ismét öledben az idegen szavak szótára! :-)))

Bolas-partyt támogatom. Szivarozás szabad levegőn nem stílusos? Csak egy angol pub steppelt bőr sarokboxában? Ha jól söjtem pl. fargot kifejezetten zavarja/irritálja a füst és még sokan nem tolerálják.

SzóForgaTaG. Házi versenyt indítok: ki tud minél rövidebb értelmes magyar szót melyben a kérdéses betűk helyes sorrendben szerepelnek?

lore

Előzmény: Templar (1658)
Templar Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1658
Úristen lore-nak megint elsült a keyboardja. Úgyszólván buzog a keze közűl a szó!
A találkozón Templar - kilétét szerényen elfedve - azér hallgatott, mert figyelte a spontán interakciókat, a közösség kohézióját determináló belső folyamatok alakulását (lásd még: falka).

doktor úr,
A megfejtés nem lehet más mint: "Sz....f...t..g".(nem akarom, hogy kimoderáljanak)

keton,
Egyperces néma csöndet a golyóiktól megfosztott egerekért! Azon a környéken te is vigyázz magadra.

Bolas visszatértét megülhetnénk abban az érdi kricsmiben (lore+Templar+szivar+fojtogató füst+feeling)

lore Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1657
Omegában.. na jó, meg se próbállak meggyőzni! :-))
Ha Bolasnak volt energiája egy internet-connectiont felhajtania akkor az a minimum, hogy a golyó helyére téve az ujjad pergesd a mauz hengereit! :-)))
Ja, és maradj hű a topikhoz (persze ha nem megy a tanulás rovására, nehogy felsőbb körökből valamiféle lineáris összefüggést véljenek felefedezni a telefonszámla növekedése és a tanulmányi eredményeid romlása között! :)
És kell is ide a fiatalabb generáció! Jó lenne 850-t és Elwoodot is viszontolvasni. Így csak hárman vagyunk, ráadásul a doki szerint valszeg én vagyok a legéretlenebb itt, úgyhogy chemicalketon plíz legyél már egy kicsit infantilisabb, hátha nőne a renomém a nagyoknál! :)))
Micsodaaaa? A lorevíz sokmindent old? Mit? Eddig csak azt tudtam róla, hogy a hóba lehet vele sárgán rajzolni! :)

fargo,
elfelejtette legényagyam: ugye azért még érdekel a gyorsulási mégha nem is kapsz hüvely-görcsöt tőle?! Bolas hazajöttével új életerővel töltődik fel a közös autósprogram-láz, szal számítok rád!

lore

Előzmény: keton (1656)
keton Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1656
lore,
max Opel Omegában :-)

királyvíz- az sokmindent old

DCs

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!