Keresés

Részletes keresés

lore Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1570
Sziasztok!

fargo,
egyáltalán nem volt kerékőr a kocsin? Szerintem egy is kellő védelmet nyújt, kétségíkvül 2-3-4-5 garnitúra még jobb, csakhát egy defektnél hülyét kapsz, szervíznél meg óránként bruttó kb. 3500-ért szórakoznak vele a szerelők!:-))) Én minden felnis autón mely a kezeim közé került, egy garnitúra kerékőrt használtam. A Volvo nem az a típus melyről lopkodnák megrendelésre a kerekeket...

Templar,
a mi családunkban is az a sárga balta volt a nyerő. Édesanyám már nem használja, amit a fa-bőr kormány érzékenysége miatt nem is ellenzek. Feleségemnek túl nehéz felraknia, ezért ő a védő-szűkítő műanyag betét nélkül használja. A vectrán én használom de 104e km után meg is láccik a nyoma a bőrön, sajna :-( Az öcsém meg a puntora használ egy baltát, egy esernyőt (ezek ilyen mechanikus lopásgátlók, gy.k.), van a széria immo, van a riasztó meg a riasztónak egy plussz-immoja, ja és casco is van rajta! Szal újabb fiatok veszélyesek! (-eztetettek).

doki-papi,
csináld a magazint! Én úgy emléxem javaslatokat is tettem! Szomorú vagyok ha el sem olvasod, a pici írásait!

CYRUS!
Jössz holnap gyorsulásira? Bolast most nélkülöznünk köll...

Ja Bolas!
Eme hozzászólást csak 3 hét múlva olvasod, de lásd milyen rendes vagyok: eddig egyben van a bálna! Ja és jól néznek ki a volvo-alufelnik!

lore
ps: van saab-topik!

Templar Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1569
Szóval visszatérve a CYRUS által jól észrevett és lore által megérdeklődött kormányzáramra, az egy teljesen konvencionális dolog, "balta zár"-nak hívják asziszem.
CYRUS-nak azért tűnt fel, merthogy élénksárga színű és így szinte világít a sötét tónusú kocsibelsőből.
Harvester Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1568
fargo, csak most olvastam a fórumot (hétvégén nem tudok internetezni). Tényleg szomorú látvány az autód, javíttasd meg minél előbb, hidd el, szebb lesz majd, mint eredetileg.

Harvester

Előzmény: fargo (1562)
doktor úr Creative Commons License 2000.04.02 0 0 1567
Na nem vagytok valami szószátyárok! Ezt a pangást. Még a magazint sincs így kedvem csinálni. Magatokra vessetek.
a doktor úr
Előzmény: Templar (1566)
Templar Creative Commons License 2000.04.02 0 0 1566
fargo,

Doktor úrhoz csatlakozva, ne tarts haragot az ellened vétkezőkkel (De ne is felejtsd el az arcukat!)
Volt kerékőröd vagy ilyesmi?

keton,
Igen mindenki.

keton Creative Commons License 2000.04.02 0 0 1565
Mindenki kémkedik?

DCs

fargo Creative Commons License 2000.04.02 0 0 1564
:-)
Előzmény: doktor úr (1563)
doktor úr Creative Commons License 2000.04.02 0 0 1563
Szia Fargo! Köszönöm, megnyugodtam. Talán nem hiszed el, de aggódtam. Most már így rendben van. Most már annak a tetűnek a dolga az aggódás. A többi csak idô kérdése. Isten hozott köztünk, újra.
a doktor úr
Előzmény: fargo (1562)
fargo Creative Commons License 2000.04.02 0 0 1562
Üdv kollegák, köszönöm a szép szavakat :-)

doktor úr:
A dühöm csak kb 5 percig tartott (tegnap reggel), teljesen higgadt vagyok. Csak nem értem az egészet, mert egyszerűen NINCS haragosom. Kényesen ügyelek arra, hogy senkinek ne legyek útjában, ne veszélyeztessem az érdekeit, stb. Csak az a baj, hogy szókimondó vagyok, s ezt néha nem tudják tolerálni. Két nap alatt végiggondoltam, hogy egyeltalán kinek juthatott eszébe ilyesmit tenni, s mindösszesen 2 embert tudtam összeszedni. (Az egyiknél stimmel a megfigyelt autó is, ezt egyébként a rendôrség is tudja, remélhetôleg nyomoznak.) Ezzel együtt teljesen hihetetlennek tűnik, hogy mégis ilyen rongálásra vetemedhetett bármelyikük is, mert nem adtam rá okot. Az egyetlen magyarázat a kezdôdô elmebaj lehet a történtekre.

Abban amit és ahogy leírtál, maximálisan igazad van.

Ettôl függetlenül, most már csak kíváncsiságból a végére járok a dolognak. Oszt majd meglátjuk. DÜhöm nincs, csak szeretném érteni az indokokat.

A berúgás sajna nem működik, több okból kifolyólag: egyrészt nem bírja a szervezetem az alkoholt (rosszul leszek tôle), másrészt nem szeretem az ízét sem, harmadrészt nincs is itthon.

doktor úr Creative Commons License 2000.04.02 0 0 1561
Lehet, de az nem fontos. Ôszinte volt. És az - hitem szerint - viszont igen. És Fargo-t komolyan féltem a saját dühétôl. Én a helyében nem látnék a pipától, és sajnos tapasztalatból - szerncsére nem személyes - tudom, hogy ennek rossz vége is lehet. Úgyhogy mégegyszer: FARGO! Örülök, hogy éltek. Kérlek, örülj neki Te is! És pont.
a doktor úr
Előzmény: CYRUS (1560)
CYRUS Creative Commons License 2000.04.02 0 0 1560
na ez szép volt :) Grtaula..
Előzmény: doktor úr (1559)
doktor úr Creative Commons License 2000.04.02 0 0 1559
„Szívedben ne lakozzék gyűlölet. Ne feküdj ágyadba míg háborgó lelked békességet nem talál az Úrban, s köszönd meg Istennek azt az erôt, mely támaszodul szolgál majd megbékélésedben."
Fargo, fájdalmadban osztozom, de a haragot meghagyom másnak. Fohászkodom a Jóistenhez, hogy a bűnös nyerje el méltó büntetését, s hogy Te pedig méltó módon viseld a terhet, melyet rosszsorsod kimért Rád. Adjunk hálát az Úrnak, hogy senkinek sem történt baja. Ne feledd: „Nincs-e földön annyi pénz, mit ne lehetne pótolni. De mindenki szívében ott él a szeretet azok iránt kik számára pótolhatatlanok." Én is egy olyan valaki vagyok, aki szereti az autóját (bár azt hiszem közel sem annyira mint Te), de gondolkodás nélkül törném péppé, ha csak a kételye merülne fel annak, hogy a családomat baj érheti. Ne érts félre, nem akarom a történteket bagatellizálni, de félek, hogy a haragod túllép azon a határon, mely a racionális gondolatokat a betegestôl választja ketté. (Azért félek, mert hasonló helyzetben magamat is félteném ettôl.) Ha magamnak kellene tanácsot adnom ebben a helyzetben, azt mondanám: „Rúgj be!" S valószínű ezt is tenném.
Bocs mindenkitôl, hogy a hülyeségeimmel feltartottalak benneteket.
a szomorú doktor úr
Előzmény: gbrl (1558)
gbrl Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1558
......részvétem....
állat az ilyen.... ezt nem.....
el sem hiszem......brrrrrrrrrrrrrrr.........
megyek veszek kerékör csavikat a kocsira.....
....tényleg... el sem merem gondolni hogy ilyen barmok vannak..... tényleg, ahogy írta valaki... szerncse, hogy levette és nem lelazította....képzeld, ha 90-nél jön le a csavar és nem induláskor.......
akkor is..... tudod, mit? vegyél uj csavargarnitúrát. kettőt. az egyiket felrakják az ivanicsban, a másikat megeteted a fickóval, ha meglesz........
sok sikert és remélem jó lesz a verda a jav. után.....
ui: volt egy haverom, akinek a musso-jával történt ez, de ott elvitték a kerekeket és visszarakták féktárcsára az autót......... brrrrr......
Előzmény: fargo (1549)
Eclipseboy_ Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1557
fargo!

Részvétem. :-((((

fargo Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1556
Esetleg emilben?
Előzmény: fargo (1555)
fargo Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1555
Már csak egy kérdés: milyen IRL adatot adtam ki valójában, szerinted?
fargo Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1554
Harag nincs, igazad volt...
Előzmény: bgrbftby (1552)
fargo Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1553
T moderator,

az, hogy az inzultus innen (NEM a Volvo topicból!) ért, csak az egyik felmerült teória a 2 közül. Ha bebizonyosodik az illetô pontos kiléte, talán akkor sem fogom azt nyilvánosságra hozni. Pláne addig nem, amíg a gyanú nem megalapozott.

Egyébként a Fórumon ha jól emlékszem semmilyen konkrétumot nem adtam ki, sem telefonszámot, sem címet, sem egyebet. A bemutatkozásnál viszont régebben szerepelt a honlapom címe, ahol pontos adatokat lelhettek rólam, ez való igaz, máris le fogom szedni az egészet.

Pontos adatok beírása nélkül is ki lehet nyomozni valakinek a személyazonosságát itt...

Előzmény: bgrbftby (1551)
bgrbftby Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1552
Elnezest a kozbeavatkozasert, de hozzaszolasodban olyan reszletek voltak, melyek miatt egyertelmuen torolnunk kellett. Megertjuk felhaborodasodat es ezert valasztottuk ezt az ertesiteses-megbeszeleses modeszert. Remelem nincs harag.
bgrbftby Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1551
T. hozzászólók!

Többször, több topicban felhívtuk figyelmeteket, hogy semmilyen IRL (valós) adatot ne adjatok ki magatokról a fórumokon keresztül. Sajnos sok "beteg" ember is látogatja ezeket az oldalakat, akik kiszűrésére nincs lehetőségünk.

A fargo-t ért inzultus (ha az valóban innen indult) megelőzhető lett volna, ha nem hoz nyilvánosságra magáról és autójáról olyan adatokat, melyek alapján egyértelműen azonosíthatóvá vált a "céltárgy".

Rendszeresen teljesítünk olyan törlési igényeket, melyekben felhasználóink kérik, hogy IRL adataikat tartalmazó hozzászólásaikat töröljük ez a lehetőség továbbra is rendelkezésére áll minden felhasználónknak.

fargo Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1550
Na, lehet törölni kérem :-)
fargo Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1549
Urak,

most kaptam egy üzenetet a moderátortól, hogy ki kell venniük az elôzô linkelt képes hozzászólást. Kérték, hogy a képet tegyem vissza, a kifogásolható szövegrész nélkül.

Voilá:

Ezúton szeretném megköszönni annak a kedves honpógárnak a közreműködését, aki ma éjjel kiszedte a kerékcsavarjaimat, így reggel, mikor a párom indult a Volvoval, az szépen hasraesett.

fargo Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1548
480T:

A "Nagy úrral" nekem is voltak rossz tapasztalataim. Ha lehet, nem hozzá szeretném vinni...

Előzmény: 480T (1546)
480T Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1547
http://www.volvospy.com/
for fun...
480T Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1546
Fargo,
Ha a Lajosek csinaljak akkor ok, de ne engedd hogy a "Nagy ur"-hoz vigyek. 2x is rossz tapasztalatom van vele , es baromi arrogans. Ja es nagykepu.!@#$!@##@$@#$@#%@
Ha van modod, lebzselj egy kicsi a Nagy ur "muhelyeben" es hallgasd miket beszelnek ott a suhancok: "jo lesz ez igy , ugyse latszik" stb.
Ugyfelnek:"Mindent megcsinaltunk, es talaltunk meg rejtett hibakat is ,azok is ok. "
Akkor mar inkabb idegenre biznam magam...

MacPhisto Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1545
Ez nagyon durva!!!!!!!!!!!!!!

Figyelj fargo nem lehet hogy a biatorbágyi Suzukis bosszúja, mert kiszerkesztetted? :-)

Komolyra fordítva a szót, részvétem.

Előzmény: fargo (1544)
fargo Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1544
Hali Urak,

kösz az együttérzô sorokat :-)

Az elkövetô kilétérôl egész jó információk adódtak, a motivációról annál kevesebbet tudok. Fogalmam sincs, mi van mögötte. (Viszont már nem is érdekel.)

Éjszaka látta valaki a környéken portyázni az illetôt, megállt egy másik ugyanilyen 850-nél, majd ment 2 kört és rátalált az enyémre. Pár perc múlva megszólalt a riasztóm, az ember meg eltűzött. Mivel (távolabbról) nem látszott sérülés a kocsin, így nem intézkedtek, viszont a gyanús kocsi adatait feljegyezték.

Ahhem, ez ugye több mint elegendô :-) A nyomokból egyértelműen kiderült, hogy nem a kerekeket akarták elvinni, hanem csak rosszindulatú rongálás volt a cél.

Reggel kijött 5 srác az Ivanicstól, lábra állították a kocsit, majd begurultam vele a szervízbe. A casco fizet, kárfelvétel hétfôn, remélhetôleg hét végére el is készül a verda. Per pillanat úgy tűnik, csak a jobb elsô sárvédôt kell cserélni, illetve a féktárcsákat szeretném ledobatni, ideje megajándékozni a Volvot keményebb fékekkel. A futóműnek remélhetôleg nem esett baja, szintúgy a kocsi aljának. 3 garnitúra kerékôr még játszik :-))) Ha már fényezik, akkor épp idôszerű helyrehozatni az összekaristolt motorháztetôt meg a tetôt is. Szóval csili-vili lesz.

Lacka,

kösz az ajánlatot, de már sinre tettem a dolgot, a biztosító szempontjából jobb, ha az Ivanicsnál javíttatom. Másfelôl a sárvédô olyan rondán elcsavarodott, hogy inkább cseréltetem, nem lehet szépen kiegyengetni. Azért kösz...

lore Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1543
MIÉRT vannak ilyen emberek?
fargo, együttérzek veled!
:-((((
lore
keton Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1542
Üdv mindenki

Előszőr forró HNO3-as kezelést javaslok, majd HCl kádba tenni ezt az őrült barmot!!!!!

:-(

lore,
az UV-t a tankönyv írta

DCs

Bolas Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1541
Azt a rohadt @#&@#&@#&@#&@"+!!!!
Hogy ilyen szemetek is léteznek!

fargo fogadd teljes együttérzésemet!
Az ilyen állatokat le kéne lőni!
Ha visszajöttem és még mindig nem történt vele semmi, akkor szólj és én is szerzek "tolmácsot.."

Egyébként csak be akartam nézni, mert most indulok..
Legyetek rosszak és főleg Volvo rulez!
Ha tudok, majd jelentkezem Boszniából, de nem ismerem a körülményeket.
Mindnekinek üdv!

ui: lore! Néha pillants a Bálnámra, mert az öcsém fogja használni..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!