Keresés

Részletes keresés

lore Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1675
Vazzeg, megint kezgyük! :-)))) Mit fog(nak) szólni ehhez a topik moderátor(ai)?
Na mindegy ők úgyis alszanak, illetve Templar dolgozik. :)
Még mindig csak olvasgatom az F1 topikot pedig néha már viszket a tenyerem. Nade nincs arra idő, pedig jókis társaság van ott is! :-) Ha belefolynék akkor soxor elsülne a keyboardom, ahogy Templar fogalmazta...
Mivel a volvomagazinnak amit persze máshogy hívnak majd, úgyis lesz egy F1 rovata, ahol CYRUS és lore bebizonyíthatják, hogy volvo szívvel lehet rajongani egy volvotól távol álló valamiért. Javaslom a rovat címének a 'Sumirulez'-t. Benne vagy? Vagy legye Hakkisux, vagy Ville... na jó nem írom le! :-))))

Holnap egy jó nap lesz! Itt remélem szép idő lesz, de azt is remélem, hogy Imolában zuhog majd az eső -> Schumi 1 kört ver Barira és 4 kört a mezőnyre. Hakkiék pár csepp után úgyis kicsúsznak!
:-)))

lore
ps: aki szóvá teszi, hogy ezbizonyofftopikvazzeg aaaazzzz megnézheti magát!

Előzmény: CYRUS (1674)
CYRUS Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1674
Na látod ő ilyen,nagyon jó 1 verseny alatt teljesiti amit két év alatt várnak el töle...Schuminak már 5éve nem sikerül amit 2 év alatt vártak el töle :))))
Előzmény: lore (1673)
lore Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1673
Mér? JV már az első versenyen teljesített annyit amennyit 2 év alatt vártak volna el tőle! :-)))

loreagenya

Előzmény: CYRUS (1672)
CYRUS Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1672
Haki Pole!!! :))))))
Na igy jobb?:)))
De leszarom Hakkit (na jó ez igy nem igaz kénytelen vagyok neki drukkolni mert most csak ő verheti Schumit)..De Villeneuve jó lenne végig tudna holnap menni :)
Előzmény: lore (1671)
lore Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1671
Hali!
Na nincs több Hakkipole beírás? Ha ő pole akkor Schumi1! :-)))

Valahogy előjött a volvos lapjaid olvasására a gerjedelmem. Még Templar bácsinál vannak ugye? Mer akkor ezért is várom a Bolaspartyt. Hallod Templar! Egyébként érdekesek? Vannak benne rendelhető extralisták, ilyesmik?

Szal laBosb hazajön, rákéthétre mindenki letisztáz egy 3 órás ebédszünetet vagy mégjobb a vacsi, fargo lefoglalja, Templar elhozza, Bolas úgyis hosszan dumálva és szélesen gesztikulálva (lehet egyáltalán szélesen gesztikulálni?) fogja elmesélni hogy mentett meg egy terhes anyát ágyútűzben miközben röpködtek a golyók és a húscafatok a füle mellett, szal eközben én Templar által megataníttatva eregetek kékes füstöt és lopva bele-belepillantok a volvos újságokba miközben ki-ki nézek az ablakon ellenőrízve a svéd vasakat.... igen álmodozom.
Egyébként legurult már pár szivar az életemben se senki nem mondta hogy köll, pedig azt tanítani lehetne, nem?

De ami elromolhat el is romlik! Vazzeg de eredeti gondolataim vannak má megint! Szal volvohibák?

Szép idő=kocsiápolás. lore szépen lemosta, lorené szépen kiporszívózta szal most szííííp!

Harvester!
Füvet nyírtam! Ez is tud olyan fárasztó lenni mint a kapálás! Főleg ha hegyen lax... Mikor lesz már meg a mezőgazdasági interfész volvora? Tod te rotokapát és fűnyírót kötnék rá. :)

lore

Előzmény: CYRUS (1670)
CYRUS Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1670
De hogy punnyadtunk , csak szieszta :))
Mi az hogy mi romlott el??? semmi! :)
Előzmény: lore (1669)
lore Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1669
Majd figyelek.

Uraim,
bepunnyadtunk vagy mi? Pedig tegnap nem is jelentkeztem, gondoltam ezt kihasználják páran...

Engem érdekelne például a volvok előélete, mi romlott el, mi tekinthető típushibának. Persze ha unalmas...

lore

Előzmény: keton (1668)
keton Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1668
lore,
Jó hosszú reklám, arról szól, hogy milyen jó utazgatni (v vmi ilyesmi), egy szép 240 kombi megy fel-alá Goodyear gumikkal (természetesen), habár szvsz az autó többet látszik, mint a gumi.

DCs

Előzmény: lore (1667)
lore Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1667
keton,
nem láttam, meséld el, néha napokig nem látok tévét, bár holnap F1!

Ugye CYRUS?
F1! Igen fargoval kimentünk a gyorsulásira, kb. 9-re értünk ki és kb. kétésfél órát voltunk. Amíg voltunk svéd nem indult és nedvesredves idő volt.

lore

keton Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1666
reggelt!

pontosítanom kell egy régebbi hozzászólásomon, a keton angolul 'ketone' [kiton].

Láttátok már a Goodyear reklámot? Először azt hittem a 240-est reklámozzák...

DCs

CYRUS Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1665
Áhhhhhh na ide is végre benéztem :))) szétdolgoztam az agyam :( Nincs valakinek jó kis orvos ismeröse aki esetleg nyárra gipszbe rakja a lábam? :)))))))
Lore voltál gyorsuláson?
Bolas Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1664
hello.
here is Bolas to All Volvos!
b-o-l-a-s tac to a-l-l tac v-o-l-v-o-s!
sending over!
......

Eloszor is koszi a jokivansagokat!
Meg a kozos party szervezest!
Asszem elobb lejar a szerzodesem es lehet hogy mar 20-an otthon leszek.

most azert nem tudok sokat irni, mert idobe tellett amig mindent visszamenoleg elolvastam.

most sietnem kell, mert mindjart lepnem kell.
nem hiszem, hogy most 2-3 napon belul feljovok ismet, mert holnaptol 22-06 beosztasban leszek.
napkozben meg igyekszem kipihenni a faradalmakat.
az a baj, hogy amit tudok gep azt kb 400!!!! ember hasznalja.
(bosnia...)

szoval nem minden piskota itt, de nem rossz.
bele kell jonni a feelingbe!

Sarajevo jo hely, csak szet van love, bombazva.
az idojaras 5 percenkent valtozik.
eso-napsutes-szel-eso-nap...

az ember nem tudja, hogy vetkozzon vagy oltozzon.

az itteniek joarcok, de furan viselkednek.
szerencsere a szerbek most messzebb vannak ezert nem veluk van a sok gond.
(persze holnap lesz a nagy nap, addig mig barmit csinalhatnak!!)

a fonokseg megprobalja csokkenteni a penzunket, es novelni a munkaorakat.
emiatt van mostansag a konfliktus.
lassan mar bosnyakul is tudok vitatkozni...
:-)

fenykepeket csinalok, ha tudom kuldom fel oket.

na, most tenyleg lepnem kell!
legyetek rosszak!
Volvo rulez!
Uff!

....

Bolas, from Sarajevo
Send over.
I am out.

Harvester Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1663
Végre. Már régóta hiányzott valami bótos a topicról. Nekem is jó tapasztalataim voltak velük, tőlük szereztem a kopogásérzékelőt :-)

Harvester

Előzmény: 480T (1662)
480T Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1662
Markatarsaim,

Reklam:ON

Nemsokara sorainkban udvozolhetjuk a VOLVOBOLT neven a peceli uti Volvo-bontosokat.(Attila&Janika).

Sza ha koll valami az otohoz akkor lehet askolni Oket...
Fogadjuk Oket szeretettel. (erdemes...)

Reklam:OFF

Lacka

Pitecus Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1661
Lore!
A felnik nem eladók, mert túl szépek azok ahhoz, hogy megváljak tőlük (még nem szorultam meg annyira anyagilag).Viszont 4 db yó 175-185 /65-60 R14-es gumikat keresek, mivel 14-es az alufelni.
Egyébként meglepi, de 108-as osztókörü (mint az audi 80). A fiatra asszem nem jók.

Előzmény: lore (1654)
fargo Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1660
SZaFToG: Ez az a folyamat, amikor a pörkölt finom levet (szaftot) ereszt a bográcsban, miközben szépen rotyog és mennyei gôzöket ereget. Szinonímaként használják trottyos öregemberekre, kik miközben finoman rotyognak, ördögi gôzöket eregetnek, némi szaftok kíséretében. (Pfuj -- bocsesz.)

=lllŘlll=

Ma voltam Érden, dugig volt a steak house. Sz'al ha ki akarunk menni kajolni, akkor elôre foglaljunk helyet. A füstöt rövid távon elviselem, bár kétségkívül kellemesebb a vacsora nélküle.

Rendezhetünk kirándulást is egyik hétvégére -- én pl. erôsen támogatnám a májusi látogatást a jeli arborétumba, egy vadása-tavi hétvégével. Oldalbordákat / utábfutókat lehet hozni, pláne ha bírnak némi fôzési ismeretekkel, különös tekintettel a bográcsra... Na?

Előzmény: lore (1659)
lore Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1659
'estét Templar!
Látom ismét öledben az idegen szavak szótára! :-)))

Bolas-partyt támogatom. Szivarozás szabad levegőn nem stílusos? Csak egy angol pub steppelt bőr sarokboxában? Ha jól söjtem pl. fargot kifejezetten zavarja/irritálja a füst és még sokan nem tolerálják.

SzóForgaTaG. Házi versenyt indítok: ki tud minél rövidebb értelmes magyar szót melyben a kérdéses betűk helyes sorrendben szerepelnek?

lore

Előzmény: Templar (1658)
Templar Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1658
Úristen lore-nak megint elsült a keyboardja. Úgyszólván buzog a keze közűl a szó!
A találkozón Templar - kilétét szerényen elfedve - azér hallgatott, mert figyelte a spontán interakciókat, a közösség kohézióját determináló belső folyamatok alakulását (lásd még: falka).

doktor úr,
A megfejtés nem lehet más mint: "Sz....f...t..g".(nem akarom, hogy kimoderáljanak)

keton,
Egyperces néma csöndet a golyóiktól megfosztott egerekért! Azon a környéken te is vigyázz magadra.

Bolas visszatértét megülhetnénk abban az érdi kricsmiben (lore+Templar+szivar+fojtogató füst+feeling)

lore Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1657
Omegában.. na jó, meg se próbállak meggyőzni! :-))
Ha Bolasnak volt energiája egy internet-connectiont felhajtania akkor az a minimum, hogy a golyó helyére téve az ujjad pergesd a mauz hengereit! :-)))
Ja, és maradj hű a topikhoz (persze ha nem megy a tanulás rovására, nehogy felsőbb körökből valamiféle lineáris összefüggést véljenek felefedezni a telefonszámla növekedése és a tanulmányi eredményeid romlása között! :)
És kell is ide a fiatalabb generáció! Jó lenne 850-t és Elwoodot is viszontolvasni. Így csak hárman vagyunk, ráadásul a doki szerint valszeg én vagyok a legéretlenebb itt, úgyhogy chemicalketon plíz legyél már egy kicsit infantilisabb, hátha nőne a renomém a nagyoknál! :)))
Micsodaaaa? A lorevíz sokmindent old? Mit? Eddig csak azt tudtam róla, hogy a hóba lehet vele sárgán rajzolni! :)

fargo,
elfelejtette legényagyam: ugye azért még érdekel a gyorsulási mégha nem is kapsz hüvely-görcsöt tőle?! Bolas hazajöttével új életerővel töltődik fel a közös autósprogram-láz, szal számítok rád!

lore

Előzmény: keton (1656)
keton Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1656
lore,
max Opel Omegában :-)

királyvíz- az sokmindent old

DCs

keton Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1655
Jó estét

lore,
nem kísérletezek, poroltóm sincs, suli viszont van, ráadásul a számtechbe kilopták az egerekből a golyót,így még szünetbe se lehet internetezni :-(

DCs

lore Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1654
Halihó!

Szokásomhoz híven beszámolok a modern ál-kultúrális éhséget csillapító multiplexes élményemről mellyel nemcsak magamnak hanem lorenének is igen jót tettem, azaz századunk (gy.k.: XX. sz.) betegségéből a személytelen mókuskerékből való kiszakadást valósítottam meg bő két órára. A film címe hurrikán. Ha lore ennyit szentel egy filmnek akkor annak volvos vonatkozása van: a jók (gyerekkoromban is így differenciáltam /no maths/ a filmszereplők közt) egy 245 DL-el autóztak amely össze is tört!! Crash test egy 245-ön Barátaim! Kiszerelték a kerékcsavarokat, a kerék elrepült és az autó egy aluljáróban átszaladva a szemközti sávba sréhen a falank ütközött. Mindenki túlélte! :-))) (Bolas-keton: egy astrában is túlélték volna :)). Ennyit a filmről.

Nem hülyültem ám meg, de higgyétek el drága Barátaim nagy hatással vagytok rám! Miért írom ezt? Az első talin nem várt szeretetet és jó értelemben vett elfogultságot tapasztaltam mely megerősítette bennem a márka iránti vonzalmamat, amely így szeretetté is fajult. Tetszett fargo autó-szeretete melybe ügyesen csal árnyalt tárgyilagosságot, A doktor úr mosolygós be-nem-áll-a-szája meséi az autórol, Templar topiktól eltérően visszafogott stílusa (Hűvös elegancia?), CYRUS visszafogott hangnemben szórt poénjai, Harvester válasza kérdésemre, Bolas tűzesfejű-aranyifjú style-t sugárzó dumája és persze láthatatlan ketonék...kocsija! Voltak még az indexről aktívak? Azóta úgy érzem, hogy eltérően az eddigi autóimtól (melyeket több okból inkább cégautóként használok és kezelek) képes lennék pénzt és energiát nem kímélve egy volvot (hétszázas a kedvencem a régebbiek közül) fenntartani, ápolni és Szeretni. Be kell valljam, hogy az első tali előtt nem sok szimpátiát éreztem a kettesvolvok iránt. Az első amelyet tüzetesebben megnéztem CYRUS-é volt és meggyőzött. A négyszázasokról Harvester és fargo netes képei győztek meg.
Szóval én fejlődtem, amennyiben ez azt jelenti.
Ez nem valamiféle individum extrovertáció volt! NEM! Hiszem, hogy sokan a T.Asztaltársak közül olvassák ezt a topikot és tudom, hogy sokan csak egy konyhakredencként kezelik és nem értik meg, hogy mit lehet szeretni rajta (ez /szerencsére?/ csak a régebbi volvokra vonatkozik, az újakkal más a helyzet). E fórumosdi hatására az én véleményem is nagyban változott az amerikai és a japán autók javára és talán a német autók rovására, be kell valljam én abszolút németautópárti voltam, csak pár éve szorítottam -csak királyvíz hatására oldódó- szívemben helyet a két svéd márkának.
Tehát -most kéretik figyelni a sok unalom után- szerény véleményem szerint ez a Volvo topik hasonló célokat szolgál mint a volvoklub melynek ugye a tulajdonosok és márkaszeretők egyesítésén kívül a márka népszerűsítése is a feladata, vagy ha nem is feladata de ezt éri el! És ez fontos! Ha most a saját szavaimat akarnám nagyon komolyan venni akkor azt mondanám, hogy never more offtopic! De NEM! Úgy érzem, hogy a társaság nem csak virtuálisan képes egy közösséget alkotni hanem a valóságban is. /Welcome to the real world Neo!/ Ez pusztán szerencse, ennek örülni kell.
Én örülök és értékelem is. EZÉRT nem sértődök meg a dokira SOHA! :-))))

*+*+*+*+*+*+ (fargo legalább ilyen sormintákat várok!) *+*+*+*+*+*+

A Volvo magazint mint nevet én sem komolyan gondoltam, egyszerűen sajátos humoromnak köszönhetően viccesnek találtam a legkézenfekvőbb megoldást javallani.

Templar,
Álljunk meg egy szóra Tanár Úr (Grétsy)! Nem teli szájjal-t akartál írni, mert akkor valamiféle szilárd (folyékony gusztustalan lett volna) táplálékot kellett volna magamhoz vennem. A széles száj sem oké mert az a mosoly melléknévi fokozását helyettesítendő némiképp irodalmibb jelző lenne. Szal be nem állt a pofám? Pedig addig soha (ritkán) nem érzett feszültséget éreztem az ismeretlen ismerősökkel szemben, nem tudom honnan veszed feloldódásomat (tán vicceltél?), szvsz Bolas közvetlenségét nehéz überelni.
Ja emléxem Templar, a kiléted majdnem a tali végéig homály maradt számomra, szal te csendben voltál (ezzel az égvilágon nem akarok mondani semmit). Ja és várom a Templar-image-hez szvsz nagyonis passzoló szivarozás élvezetének megosztását, csínjainak ismertetését.

Pitecus,
milyen paraméterekkel rendelkező felnigarnitúráid vannak? Esetleg nem eladóak? Nem jók Fiatra? (a fiatok kerékcsavarjainak távolsága 5 mm-el eltér az opelétől. Ott áll a padláson egy garnitúra Borbet 80%-os gumikkal, mert lore megnősült és szervo nélkül széles gumik kis autón nemrulez! :-))

keton,
Ez a királyvizesdi remélem neked csípőböl megy? Ha nem akkor irány az UV-t terjesztő tanerő. Bevallom én is lefelejtettem, megpróbálok utánanézni ennek a reakciónak.

fargo,
lorevitz rulez!!! (?) Szerintem se ettél sokat, ne hagyd magad!
Más: Eccer ugye a csóró egyetemista (csak 50%-ban vagyok az, a gyakorlatban meg csak 10%-ban) is kap lehetőséget rendkívüli nagylelkűséged viszonzására mellyel már többször lepted meg lorét? Úgy tapasztaltam sokan vágynak itt kulináris élvezetekre, szerevzhetnénk oda Érdre egy kuli-talit (persze ha Bolas visszatér missziójából).

Várom a következő találkozónkat/kirándulásunkat, kívánok mindenkinek bátrabb és több valóságos kommunikációs készséget/lehetőséget mindenkinek.

Baráti üdvözlettel:
lore

ps: I'll be back!

fargo Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1653
Jó'stét :-)

Jelentem, most már biztos, hogy nem lesz autóm hétvégére, sebaj, kocsikázás helyett elôveszem a Rivent, régóta tervezem, hogy végigjátszom.

Mellesleg nem lesz versenyfékem sem egyelôre, mert vagy 3 hét mire megérkezik Taljánországból a cucc, így ebben a körben nem tudják beszerelni, s ilyen rövid idôn belül kétszer nem vagyok hajlandó nélkülözni a verdát. Ráadásul eszement magas árat mondtak rá, kishíján annyit, amennyiért Szuromi mester 16 colos eredeti Porsche fékeket fabrikálna a Volvo alá -- szóval futok még egy kört.

A 17 colos R-es felnikrôl is le kell mondanom.

Templar:
Most mi a gond, 'iszen Dubanogdányba csak egy kis leveskét ettem egy kis husikával. Mindenesetre finom volt, visszatérhetünk rá, yummy. Mikor menünk vacsorálni?

Bolas:
Ne hagyd magad, vazzeg! Mondd meg a büdös bunkóknak ha egerésznek veled akkor az összes szavazócédulát átírod a G. Nagyné Ciczó-Maczó Ágnes nevére!

Doktor úr:
Szerintem hagyd a prosit egyelôre, inkább tervezz logót. A Gergôék el fognak látni anyaggal, elsô körben szerintem meg kellene jelentetni egy rövid ismertetôt a Klub alakulásáról, az alapító okirat szövegét, meg a rizsát a távlati tervekrôl. Ez némi képanyaggal, pletyikkel, egyebekkel vegyítve meg is töltené a rendelkezésre álló terjedelmet. Négy oldalas A/4-es anyagról beszéltünk, ezt én nyomatnám (ingyé) saját berkekben, legalábbis az elsô körben, amíg nincs mibôl finanszírozni. A Volvo Magazin nevet nem ajánlom -- ugyanezen a néven fut a vezérképviselet újságja is. Szóval lehetne filózni valami dögös néven...

lore:
Nem vesszük rossz néven a tréfáidat, mindenki veszi a lapot, ha valaki reklamál, szólj csak, adok telefonszámot a zukrán tómácshoz, az majd lefordittya neki a vitzet.

lore Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1652
Vagy csúnya?
SZ- Anyagcsere vég/mellék -terméke
F- Nemzőszerv
T- Tahó (így ahogy mondom)
G- Nemzőlé :-))

Mivel én tisztelem a dokit ezért eme fenti csúnyáskodás természetesen nem rá vonatkozik, különben sem vagyunk audisok!

lore

Előzmény: doktor úr (1650)
lore Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1651
Apuciként:
SZadistaFaTeromvaGydoki!
Előzmény: doktor úr (1650)
doktor úr Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1650
Versenyt hírdetek a SZFTG rövidítés megfejtésére. A helyes választ adó vendégem egy sörre. (vagy más jóféle italra.) Úgyhogy topictársak, kalandra fel!
apuci
PS: Sajna már csak reggel leszek, de addig is csak találgassatok. Könnyítésként annyit, hogy csúnya, és a Kontrax dolgozói körébôl származik.:-)
Előzmény: lore (1649)
lore Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1649
Nicsak-nicsak! Milyen hű topiklátogató! A demokrácia építése mellett benéz kedvenc topikjába! Éljen Bolas!
:) lore :)
Előzmény: Bolas (1648)
Bolas Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1648
Persze hogy azt mondana!
Azt is mondja!

udv Sarajevobol!
Kicsit gaz a hely, minden szet van love.
Minden rohadt draga.
Keves a penzem.
Ki a akarnak velunk szurni, de meg nem sikerult.
kesobb mindent elmondok.

Nem tudtam elolvasni semmit sem, mert nincs idom,
(tudjatok a sok munka!)
:-(
majd meg jelentkezem.
Elek.
Meg..

Legyetek rosszak nelkulem is!

Udv mindenkinek!

Volvo rulez!

Előzmény: Templar (1645)
lore Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1647
Angyalom,
a királyvíz csak a szívemet oldja! :-) Ha ilyen materiális hasonlatokat nézzük akkor volvos lelkületűként mondom, hogy eszem mint a beretva (úgy Matula bácsisan :) de svéd acélból! /lore-tréfát nem értőknek (topik 95%-a :-) mondom, hogy nem löttem nagyképű ez is humor from me!/

fargo mellett öröm enni! :-))

SZFTG? Erre nekem is vannak tippeim, kíváncsi vagyok a megoldásra...

lore

lore Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1646
:-)))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!