Keresés

Részletes keresés

Harvester Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1778
Hmm akkor ez majdnem annyit fogyaszt, mint az én Volvicsekem :-))
Előzmény: Pitecus (1777)
Pitecus Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1777
Attól függ:
Ha esőcsatornában utazok vele, akkor az 50 literes tank pillanatnyi ideig elég, ha pedig a kisdunán utazom, akkor is egy pillanat alatt kifogy a tank.
Viszont 500 km-t 1 pillanat alatt megteszek.
:o)
Mindezt első lepárlásos petróleummal!!!
Volvó RULEZ!
Előzmény: A guruló (1775)
Pitecus Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1776
Attól függ:
Ha esőcsatornában utazok vele, akkor az 50 literes tank pillanatnyi ideig elég, ha pedig a kisdunán utazom, akkor is egy pillanat alatt kifogy a tank.
Viszont 500 km-t 1 pillanat alatt megteszek.
:o)
Mindezt első lepárlásos petróleummal!!!
Volvó RULEZ!
Előzmény: A guruló (1775)
A guruló Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1775
Pitecus: Sajna reptéri ismerősöm sincs...
Csak arról világosíts fel: mennyit eszik az a mesés gép folyásiránnyal szemben, 100 folyamkilométeren? :-)
Guruló

ps..: Ja, és ha már reptér: legalább kerozinnan megy?

Előzmény: Pitecus (1774)
Pitecus Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1774
Szia!
Mivel orrmotoros a kocsi, ezért farmotort kellett beszerelni a 4WD miatt és 2 oldalmotort a kanyarstab miatt. Ha leállna 3 hajtómű, akkor még mindig el tudok jutni haza.
(4 x 76 LE = 304 LE, 6400 ccm, 4x123=492 NM cool!!!)

Más!
Ki dolgozik köztetek a reptéren (rajtam kívül)?

Előzmény: A guruló (1772)
Eclipseboy_ Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1773
Tegnap belenéztem valami szörnyű magyar sorozatba az M(TV)1-en. Pont Bujtor bácsi hajtott nag ykeményen egy S80-ast az M7-esen. Nem láttátok?
A guruló Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1772
Jo reggelt!

Nos, itt Szögeden már nagyon szépen jön felfelé a víz... Az Alekódra farmotort vagy oldalmotort szereltél? :-)
Guruló

Előzmény: Pitecus (1771)
Pitecus Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1771
Sziasztok!
Az aleko bírja a vizet, sőt beleapplikáltam 2 db iker vetyerok csónakmotort, hogy olyan gyorsan száguldozhassak a vizen, hogy az utánam kötött volvók vizisízhessenek.
:o)))
Most komolyabb dolog:
Eladóban van a trabim, mert úgy döntöttem, hogy az árát beleapplikálom az alekoba (rendbehozom úgy, ahogy nekem teccik).
Még komolyabb:
Tegnap a keresztuccánkban (nem a keresztlányomban :-)) láttam egy almazöld 164-est, aminek az orra, egy kicsit elfintorodott. Sopánkodtam a közértbe az eladónál, hogy hogy lehet ilyen szívtelen a gazdija, mikor... megszólalt mögöttem a tulaja. Azt mondta, hogy biztosítási csaláshoz kellett összetörnie. Egy 500 sel mercit kellett kiflire hajlítania, amit csak másodszorra sikerült a volvónek megtennie.
A merci tréleren, a volvó saját lábán jött haza.
Lehet, hogy off voltam, bocs.

keton Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1770
Üdv

lore,
milyen mailnek kellett volna mennie (illetve jönnie?). Ne hazudozz, a fotók a mi garázsunkban készültek :-)

DCs

Előzmény: lore (1767)
fargo Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1769
480T:

látom sikerált :-)
Az a 850-es elég nagyot kapott, de nem nagyon viselte meg. Elsôre azt hinné az ember, egy ekkora maflástól összehajlik, mint egy calzone pizza...

lore:
Ja, lehet zingetni, bemelegítésképpen mentem vele majd' 150 kilométert.

Megcsináltak rajta majdnem mindent, eltűntették a zörgést hátulról, nem nyikorog a napfénytetô, spriccel a spricni, csak a tempomat maradt ki -- egyelôre nem találtak hibát, úgyhogy most kerítenek bele egy vezérlôegységet, hátha az romlott el :-(

A fékeket halasztottam, vagy Porsche lesz, vagy az Ivanics-féle olasz. Árakat várok, meg egy kis pénzt a számlámra...

lore Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1768
Mármit Pitecus alekoja... :-)
Előzmény: lore (1767)
lore Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1767
480T!
Máskor szólj ha a garázsomban fotózkocc, jó? Me leverek egyet! :-))) Az oké, hogy fargoét lekapod de a VR7-esem tabu a tagok között mert mindenki rágná a fülemet, hogy léccicsakegykőőőrt!

fargo,
akkor 100% a kocsi? Lehet újra zingetni, mi?

Templar, doki,
szomorú vagyok, remélem megy a munka!

Harvester,
nagy sárga csilingelő rulez?

guruló,
gáz ez az árvíz, veszélyeztetve vagy? Az aleko bírja a vizet nyugi!

CYRUS, keton,
mail nem ment.

lore

480T Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1766
Hat, ugy latszik mpeg filet nem lehet befuzni...
akkor toltsetek le .jol,
http://www.volvonet.org/tpc/misc/btcc_850.mpeg
480T Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1765
Itt pedig eppen torik egy 850-es...
kb. 400k mpeg file, erdemes letolteni, fokent Fargonak es Bolasnak...

480T Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1764
Bocsika, proba kep-beszuras volt..

Itt az igazi:

Ha erdekel valakit par ilyen kepecske akkor:
http://www.volvonet.org/tpc/gal_cmod.html

480T Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1763

lore Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1762
Wooow! Stratojumper.. :-)) NICE!

lore

Előzmény: fargo (1761)
fargo Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1761
Hali :-)

A logókra szavazni elvileg bármikor is lehet, de szerintem úgy lenne az igazi, ha megvárnánk a logók beküldési határidejét, hátha még érkezik új, jobb javaslat. Azt hiszem én is nekiveselkedek mégegyszer, hátha sikerül valami jobbat kihozni.

Jelentem, valami csoda folytán ma elkészült az autóm, és legnagyobb csodálkozásomra: SZÉP LETT!!!

A taxis haverommal próbáltunk hibát találni, de nem sikerült. Pedig az élô fába is bele tudunk ám kötni. Szóval a Mr. Big által végzett munka korrekt, szép és pontos lett. Úgy látszik kikupálódott. Már csak "modorilag" kellene fejlôdnie, remélhetôleg ez sem várat magára sokáig. Minden jót Mr. Big!

Na, van itt valami (remélem eddig még nem raktam fel), nem annyira Volvos, de én Bryce-oltam és tetszik:

Volvo Stratojumper:

(Bocs az angol szövegért, de egy levlistára is felnyomtam:

Harvester Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1760
lore úgy van, elmés meglátás... az amúgy 15 perces út villamossal 45 percig tart. És most ez lesz egészen a hétvégéig :-((( Arrgh

Harvester

Előzmény: lore (1758)
A guruló Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1759
lore:
Nos, Szögeden igencsak csöpörög.... nem baj, majd oda is felér.
Szerintetek lehet a Volvora farmotort szerelni? Ugy értem, ha jövő hét elejére Tényleg kijönne a Tisza a rakparton túlra?
Ja, és a lyukakat a karosszérián elég tömíteni FBS ragasztóval, és máris van egy profi csónakom?
:-)

guruló

Előzmény: lore (1758)
lore Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1758
Késtél Harvester!
40 perccel tovább tart az út a villanyossal? Általában korábban jelentkezel!

Ez nagyon imponáló lorének, hogy vannak ilyen klubtársak akik szabadidejüket nem kímélve fáradoznak a klub jövőjén!

guruló!
Székefővárosunk nem nyálkás! Szöged igen?

lore

Előzmény: Harvester (1757)
Harvester Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1757
ugyan lore, te így is király vagy :-))))))

fargo nekem a legutolsó logo tetszik nagyon. Olyan... súlyos :-) Ha nézed olyan, mintha éppen rád akarna szakadni másfél tonna nagyvas.

Harvester

Előzmény: lore (1755)
A guruló Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1756
Szép jó reggelt kívánok minden kedves ABS-szel bíró Volvósnak. Kissé nyálas az út nem??? :-)

Fargo: a logók nagyon jók!!!! az uccsó tán a legtutibb.
Mikó' lehet róla szavazni??

guruló

Előzmény: fargo (1752)
lore Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1755
A TV2n mutatják a volvo töréslaboratóriumát! Bolas ezek behorpadnak vazze!
Vannak kamerák az ütközési pontnál az üvegpadló alatt.. apám!
Szimulálják mi történik ha belefejelsz a műszerfalba vagy a kapaszkodóba (!).
Gyönyörűek! Egy töréstesztről le kéne beszélni őket. Király lennék egy mattsárgára lefújt felmatricázott volvoban!
Tudom sokan dummynak taknának bé!!

:) lore :)

lore Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1754
Én is new edge bukásáról tudok. Szvsz 15 év múlva egy ilyen fucust nem lehet eladni..gáz! Ettől a tradícióromboló menedzsmenttől én is félek, de szívem bizakodással teli..:-))

Templar,
akkor jó. Ha a makk egészséges akkor jó! :-) Ha röpülsz akkor szólj, kinézek és integetek!
Ha tied az 1800, akkor csapj le rá, ne tűnj el!

CYRUS,
jön az 1800, kíváncsi vagyok azonban arra fargo lecsap-e az 1791re mert miért ne?

keton,
volvoban nem idős, a tietek meg amúgy is elég pofás, nekem teccet.

Volt a tévében szó az új ikarus terepjáróról. Akkora mint egy Suzi Samurai és a PSA örökéletű 1,9D-je van benne. Kicsit savanyú de a mienk! Szal a patrióta szívem most boldog, remélem sikeres lesz, pl. a honvédség körében.

lore
ps: nem akarom siratni a világ egyik legkafább autómárkáját!

keton Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1753
Jóestét

remélem a Ford nem szól nagyon bele a Volvo dolgaiba (lore: fő a biztonság:-)

fargo,
A hetes logok tetszenek, az utolsó is jó.

lore,
a 10 éves idősnek számít? Most pl olajcsréért nem vittük az Ivanocshoz, de ált ott szokott lenni

DCs

fargo Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1752
Jóccakát, menyek alunnyi, a nejjjem követelôdzik.
CYRUS Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1751
Templar légy résen.....közeledik az 1800 :)
Előzmény: Templar (1750)
Templar Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1750
lore,

Ne aggódj. Ez csak olyan metaforikus dolog. Az urológus aszonta egészséges vagyok mint a makk :-)

Előzmény: lore (1730)
fargo Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1749
Nem hiszem, hogy rászabadítják a New Edge Design-t a többi mrkára, már csak azért sem, mert ha jól hallottam ez kissé megbukott, legalábbis a vezetô formatervezôt menesztették.

Ami engem aggaszt az a pénzen kívül semmit nem ismerô köcsög amerikai menedzsment szemlélet. Ezek nem nézik az igazi értékeket, nem nézik a hagyományokat, csak egyetlen dolog számít, a PROFIT. Ha úgy ítélik meg, hogy egy kocsin 2 dollárral többet tudnak keresni, akkor felrúgnak minden írott és íratlan szabályt, és átgázolnak mindenkin.

Most siratjuk az egyik levlistán a valaha is készült legkafább szoftvereket gyártó céget: átvették az uralmat az "öltönykék", oszt vége a dalnak...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!