Keresés

Részletes keresés

Harvester Creative Commons License 2000.05.02 0 0 2023
Vagy Drive safely feliratú Volvos kondom?
Előzmény: lore (2022)
lore Creative Commons License 2000.05.02 0 0 2022
Ne csak szkenneld, nyomd is be a topikba bele! :-)))

Apropopó!!! CYRUS, lesz volvos övem szombaton???

lore

Előzmény: Pitecus (2021)
Pitecus Creative Commons License 2000.05.02 0 0 2021
Fargo!!!
Tegnap (május1) majális, sapkabutikos, 950 HUF, irtó klassz!!! :oD
Beszkenneljem holnap??? :-)

Előzmény: fargo (2018)
doktor úr Creative Commons License 2000.05.02 0 0 2020
Na sziasztok. Idôm semmi, úgyhogy csak egy futó csókolom, aztán el is tűntem.
Fargo: ÜL! Okos!
a doktor úr
Előzmény: Bka- (2017)
Harvester Creative Commons License 2000.05.02 0 0 2019
Hát kiderül mi lesz, majd holnap elmesélem, hogyan alakult a helyzet. De tényleg nem lenne jó eladni.

Harvester

Előzmény: Bka- (2017)
fargo Creative Commons License 2000.05.02 0 0 2018
Üdv Hölgyek és Urak :-)

hanimex:
Welcome to the Club!

Harvester:
El ne add, basszus, vidd magaddal, ápolgasd, szeretgesd.

Pitecus:
HOL szereztél Volvos sapkát??? Nekem is keeeell!!!

Bka-:
Nézz be sűrűn, a programot egyeztetjük. Szerintem a következôkre lehet majd számítani:

- Klub logójainak megszavazása.

- Leparkolódás, nyáladzás. Vagy a vár alatt, esetleg a tatabányai út mellett valahol a tóparton, ahol helyünk lesz.

- Mászkálás a várban.

- Lehet a tavon körbehajózni is.

- Kálváriadomb -- ha valakinek van kedve, lehet sárkányt eregetni. Feltéve, hogy hoz magával sárkányt, nekem szerintem nem lesz több, mint 3 működôképes példányom.

- Ebédelgetés vagy vacsorázgatás, van egy-két ígéretes kajálda.

- Alkalomadtán, ha kedvünk szottyan, el lehet gurulni a Turulhoz, vagy máshová a környéken. Jó kis konvojosdi dudaszóval, miegymással.

- Meg még ha valami eszünkbe jut.

Készítem a logós oldalakat, az Elnök Úr (Ádi) is küldött egy csomó linket, fel fogom rakni egy csomó külföldi klub emblémáit is, összehasonlítás végett...

Bka- Creative Commons License 2000.05.02 0 0 2017
Hali Harvester,

fél év az fél év, de szerintem nem érdemes eladni a kocsidat. Én negyed évig voltam hasonló helyzetben mint Te, de ez alatt az idő alatt az öcsém átvette tőlem a kocsit és használgatta. Nincs a közeli rokonságban/haveri körben aki átvenné tőled?

Esetleg - nagyon halványan - utolsó eshetőségként átvenném én is fél évre, szerződéssel, minden költséggel satöbbi... vagy ez túl meredek? Az... :)

A talin merre kószáltok Tatán? Én valószínűleg nem Bp-ről indulnék.

Bka

Előzmény: Harvester (2015)
lore Creative Commons License 2000.05.02 0 0 2016
Sziasztok!

Remélem szép idő lesz.

Guruló,
de jó, hogy itt vagy: szal akkor nyugodtan berakhattam! Teccik a rendszám? Szép az autód, családod, lakhelyed stb.. :)

Nem volvo-tulajdonosok (lore sem...)!
Persze, hogy lehet jönni alekoval/forddal/trabanttal stb.. Az első talin én félig opellal voltam (a tali végére étsapám elkérte, mert vidékra csak a volvo rulez!), mégse döngöltek földbe. Egy idő után ugyse egymás kocsiját fogjuk nyáladzani, a társaság a lényeg!

Hanimex!
Üdv. a klubban! A kocsid a kétszázasok közül fiatalnak számít, kíváncsi vagyok!

lore

Harvester Creative Commons License 2000.05.02 0 0 2015
Jó reggelt mindenkinek.

Visszatértem a skandináv pagonyba :-)

Most éppen a meghasonulás határán. Kaptam egy kiráj állásajánlatot (vissza az autóiparba!). De ha elfogadom, fél év kiképzés külföldön, mit csináljak a Volvicsekkel??? Kivinni nem akarom magammal, fél évet rozsdásodjon anyám házának az udvarán? Adjam el? Hmmh. (Vannak még egyéb kétségeim is, de a tisztelt topicot ez a kérdés érinti leginkább..)

Hali
Harvester

A guruló Creative Commons License 2000.05.02 0 0 2014
lore:

Örök hálám, hogy felraktad helyettem a képem....illetve a lányom+kocsim képét... :-)
Egyébként azóta a homokzsákokat elbontották, megy lefelé a víz.

Egyébként üdv a Vovlós hölgynek, végre elmúlt a kellemetlen érzés, hogy csak a feleségem virít a vikingszarvak mögött...:-)

guruló

Előzmény: Pitecus (2013)
Pitecus Creative Commons License 2000.05.02 0 0 2013
Sziasztok!
Na alakul a Volvo feelingem. Május elsején vettem egy volvo embémás baseball sapkát....:)
(Hiába.... hamarabb volt alufelnim alekora, mint alekom. De még nincs a kocsin!!! :o))
Nem lenne pofátlanság, ha 6-án alekoval nyomulnék???
Végül is a clubtagság nem kötelez volvóra....
Hanimex Creative Commons License 2000.05.02 0 0 2012
Szevasztok mindenkinek.
Mar egy jo ideje olvasom a topicot es nagyon tetszik. Szeretnek belepni a club-ba ha befogadtok bar en nem dicsekedhetem a legujabb volvo autocsodaval csak egy 15 eves 240GL de nagyon megszerettem pedig en csak ritkan hasznalhatom mivel a felesegemnek a munkas autoja.

Ádi Creative Commons License 2000.05.01 0 0 2011

Sziasztok Volvo örültek!

Minden klubtagot és leendő tagot szeretettel meghívunk a klub első kisebb kirándulására, ami május 6-án lesz. Találkozás de. 10 órakor a budaörsi Ikea parkolójában.
A kirándulás Tatára lesz. A kirándulás lehetséges céljai: a tatai vár megnézése, kirándulás a tó körül, sárkányeregetés, stb…

Volvós üdvözlettel: Ádám

Heavy_D Creative Commons License 2000.05.01 0 0 2010
Hali!
Gondoltam érdekelhet titeket ez a link
fargo Creative Commons License 2000.05.01 0 0 2009
De a Beus még nem tolta ide a (Volvoja) orrát.

Na jó, akkor ne legyen üdvöske, az tényleg nyálas... Az Amazon ugye félreérthetô, ennyi erôvel lehetne P1800 is, akkor inkább legyen Amazon helyett Emezen...

Előzmény: Templar (2008)
Templar Creative Commons License 2000.05.01 0 0 2008
A rám jellemző hűvös tárgyilagossággal meg kell jegyeznem, hogy eddig is volt Volvós leányunk (Ne feledkezzünk meg az utolérhetetlen stílusú Beusról), mindez természetesen pümpi nagyságát a legkevésbé sem csökkenti :-))
Szerintem ne nevezzük üdvöskének az olyan nyálas, nem. Üdvöskék egyébként se járnak 240-essel, ez inkább valami amazonszerűséget tükröz.

Mi lesz má a hétvégével?

Elnök úr!

Előzmény: fargo (2007)
fargo Creative Commons License 2000.05.01 0 0 2007
Üdv HÖLGYEK és Urak :-)

Wooo-Hoooo, van egy volvos leányunk, a szebbik nem keze is betette hozzánk a lábát :-) Szia pümpi!

Vagy tényleg olyan a 240-es, hogy egy vezérműszíj szakadás nem teszi tönkre a motort, vagy irdatlan nagy mákod van. Gyere közénk gyakran, ezennel kinevezünk Topikos Üdvöskének.

keton:
Nem török filmes babérokra, bár tegnap este láthattatok volna a "Hanna háborúja" című filmben, amint éppen agy ôrt alakítok, és a fôhôsnôt félretaszajtva, igazságosztós arccal rátaposok annak lábára (kötözni vitték utána -- rajtam szeges talpú bakancs volt, hehe...). Meg amint sebesült német katonaként vánszorgok a Markó utcai műhóban, zöldellô fákkal a háttérben. (Nem maradt meg rajtuk a műhó.) Szóval vagy 12 évvel ezelôtt egyszer elmentünk statisztálni...

Bka-
Nem tudtam, hogy 740-esre váltasz, csak beleállt az agyamba a tompulás. Bocsesz.

Mingyá gyön a ZÁdám Úr, elmagyarázja a 6-ikaji tallálkozót. Megi gérte. Hanem, akor majdén.

pümpi Creative Commons License 2000.05.01 0 0 2006
Hali!
A kocsim paraméterei:
2.3-as benzin-gázüzemű
fekete,bézs belső(nem bőr)
1983/85
Vidékről hoztam fel a városba.
És van egy nem igazán üzemképes napfénytető rajta
Most próbálkozom szép lassan csinosítgatni.
A múltkor összetalálkoztam az Istenhegyi úton egy opel corsával.Neki az ajtaja bánja,nekem a jobb első indexbúrám.
Egyébként a legszebb volvóm egy fehér 240 GLE D6-os volt,a bőrön és az automata váltón kívül minden benne volt,csak szegénykémnek a szíve volt ki.Sajnáltam...
A volvo imádatot egyébként az ex-barátom ragasztotta rám.Örök hála neki.
Egyik ismerősömnek egyébként óriási szerencséje volt!Egy 85-ös kívül-belül tipp-topp 740-est,ami ráadásul benzin-gázos,fehér,napfénytetős,üzemképes 360.000!!!! HUF-ért vett meg.Valahonnan vidékről hozta fel.
Templar!Köszi az e-mailt,megkaptam,de amint olvashattad,a problémát szerencsére kissebb pénzkiadással megúsztam.
Ja,és ha valaki tud egy jó fényezőt,aki reális árakkal dolgozik,akkor azt megköszönném.
Na,én lassan megyek haza,8-kor vége a munkának!
Üdv!
UI:Bocsi a 2000.miatt!
Előzmény: lore (2004)
Templar Creative Commons License 2000.05.01 0 0 2005
Bolas,

Érdekel a kipufogó a hegesztést csak átmenetileg gondolom. A kocsim turbótlan, benzines 2100-as motorral.

pümpi,

Welcome to the club. Az internetes tétova lépéseid ne zavarjanak, mi sem úgy születtünk, hogy tudtunk mindent (kivéve talán lore-t:-))).
Na és végül is nem hívtad fel a titokzatos Volvóst?
Az a 7-es lehet, hogy Bolas barátunk volt két gyorshajtás között :-D

lore Creative Commons License 2000.05.01 0 0 2004
Üdv. a topikban pümpi! Egy hölgyemény a körünkben Uraim! Éljenéljen!
Klubosdi teccik pümpi?
Cetli a szélvédőm? Hmm.. az csak fargo lehetett! :-)))))

Autód paraméterei? Motor, km, évjárat, felszereltség, előélet stb.

Nick?

lore
ps: gratula a 2000-ért :)))

Előzmény: pümpi (2000)
CYRUS Creative Commons License 2000.05.01 0 0 2003
Pümpi Gratula a 2000-hez :))))

Bolas, lámpa ügyben nincs valami infod? közeledik a vizsga :)) Ja irogathatok ha te meg lelépsz franciába :))))

Volvo Rulez! (pláne a 240) :))

Előzmény: pümpi (2000)
alfa155 Creative Commons License 2000.05.01 0 0 2002
Hello pümpi!
Sajna amit a szaki megállapított az "benne van a pakliban". Az a szaki szét is szedte a motort vagy csak úgy rávágta, hogy fél autó csere? Kívülről ezt nehezen lehet megállapítani, ill. ha meglehet akkor ott tényleg nagy gond van. :)) Azért általában nem szokott ekkora kár keletkezni.
Előzmény: pümpi (1996)
keton Creative Commons License 2000.05.01 0 0 2001
pümpi szépen és csendben elvitte a 2000. hozzászólást. Hajrá Volvo!

DCs

pümpi Creative Commons License 2000.05.01 0 0 2000
Sziasztok!

Most nem akarom isteníteni a 240-est,de most hoztam el a szerelőtől a csodámat.Sima vezérműszíj csere,és ha már ott volt,lecseréltettem az olajat.Motor szebben jár,mint valaha.Tehát most már én is megerősíthetem azt a tényt,hogy a 240-es úgy van megcsinálva,hogyha kis problema befut,akkor ne legyen nagyobb baj.Valami maratásról beszéltek nekem az ismerősök.Na,ehhez mit szóltok?Egyébként nagyon aranyos,hogy ilyen segítőkészek vagytok,nagyon klassz!És ha észrevettétek,MI VOLVÓSOK a közlekedésben is összetartunk!Nekem legalábbis csak jó tapasztalataim vannak.(Pld:Kétsávos út>egyik elfogy>én pont abban a sávban vagyok>index ki>első VOLVO,ami jön,enged be.Ja,és már arra is rájöttem,hogy nem kell az E-mail címemet feltüntetni,mert látjátok,ha akarjátok.Egyébként az igazi nagy Ő számomra a 7-es volvo.A múltkor egy benzinkútnál láttam egyet rommá zúzva,valószínűleg borult volt szegényke és csak a hátulján levő 740 felirat tette nyilvánvalóvá,hogy a kedvencemet látom.Lényeg a lényeg:az utastér teljesen egyben volt,a tetőn semmi horpadás,csak a napfénytetőn levő földes fűcsomókból gondolom,hogy "bukfencezett" is.De jó,hogy rátok találtam!Egyébként lehet,hogy valaki közületek rakott múltkor egy papírcetlit a kocsim szélvédőjére,hogy:"Én is volvós vagyok,ha van kedved,hívj fel!"

Előzmény: keton (1999)
keton Creative Commons License 2000.05.01 0 0 1999
pümpi!

Teljes egyetértésben vagyok Templarral, azaz meg nem próbáld vmilyen módon beindítani a motort! Szvsz irány a szervíz

DCs

Templar Creative Commons License 2000.05.01 0 0 1998
pümpi!

Ha tényleg a vezérműszíjad szakadt el akkor - MEG NE PRÓBÁLD A MOTORT BEINDÍTANI!!!
Egyrész mert nem fog beindulni, másrész - ami nagyobb baj - törni fog egy-más a motorban.
Szelepek törése, dugattyú és hengerfej sérülés várható!
Fordulj szerelőhöz, de a motort se az önindítóval, se más módon ne forgasd át!!

Templar

Bka- Creative Commons License 2000.05.01 0 0 1997
Szia Bolas,

jó utat!

Már találtam egyet virtuálisan, jövő héten szeretném megnézni ASAP. '88-as 740 GLE TD generálozva, 30ekm futás a generál után. NET-es hirdetés, lehet hogy Ti is láttátok már :) Ha megoldható akkor nagyon hálás lennék egy bevizsgálási segítségért! ;)

Bka

Előzmény: Bolas (1995)
pümpi Creative Commons License 2000.05.01 0 0 1996
Sziasztok!

Segítsetek!
Tegnap du.2-6-ig a kocsimban üldögéltem.Most kivételesen nem azért,mert imádom(240-es),hanem mert elszakadt neki a vezérműszíjja(de hülyén néz ki így leírva) és vártam a megmentőmre.Közben telefonálgattam egy-két volvós ismerősnek,hogy mire számítsak.Megnyugtatott mindenki,hogy ne aggódjak,mert úgy van megcsinálva,hogyha elszáll a vezérmű,akkor sem lesz semmi baja a motornak.Erre kijött egy "szaki"és közölte,hogy dugattyúk,hengerfej,szelepek,meg minden...Most azért mondta,mert adott a szituáció:Egy nő,úgysem ért hozzá,majd jól leveszem,vagy tényleg ez van és kezdjek el gyűjtögetni?Szeretném,ha mielőbb válaszolnátok.Nem tudom,hogy látjátok-e az E-mail címem,mert én még csak most ismerkedek az Internet-tel,azért a biztonság kedvéért ideírom:juhaszga@westel900.hu
Üdv,előre is köszi:pümpi

Előzmény: keton (1945)
Bolas Creative Commons License 2000.05.01 0 0 1995
köszi Bka az együttérzést!
Sajnálom, hogy nem jön össze a 940, de hidd el egy 740/760 TD is nagyon jó. Sőt!
Keresgélj nyugodtan, ha találsz valamit akkor szólj és bevizsgáljuk!
Találkozóra jöhetsz Forddal is, a lényeg a volvo szimpátia!
"Legyél te is klubtag!"
(fargo jól csinálom?)

keton!
A 780-ban én is benne lennék!
(de fargo is tuti!
Végül is ki nem?)

Indulok Parisba ügyeket intézni..
Szerdán jövök haza.
Addig legyetek rosszak, és törjetek össze sok kisautót!

Bolas

Bka- Creative Commons License 2000.05.01 0 0 1994
Hali,

hosszas szenvedés után úgy döntöttem hogy nem adok ki két millát egy 9 éves klíma nélküli 940-esre, akármilyen jó állapotban is van. A fő ok az hogy nem szeretnék részletfizetésbe bonyolódni 2 évig egy kocsi miatt, amit ugye törnek, lopnak satöbbi... Keresek inkább egy kiváló állapotú 740-est, amely 1-2 évvel idősebb ugyan de van benne klíma. Sajnálatos módon a 740-es turbodiesel motorja gyengébb majdnem egy huszassal a 940-esénél :( Nekem fontos a diesel, mert nem ünneplő autó lesz hanem munkába járok vele, főleg autópályán.

Pár éve a Fiestám előző tulaja egy 760-ast totálra tört amikor 90km/h sebességkülömbséggel belerontott egy pótkocsiba. Kiszállt, megállapította a totálkárt és elkezdett intézkedni. Semmi baja nem lett. A következő kocsija egy 440-es volt, azt mondta azért mert a Volvo mentette meg az életét. No comment.

Bolas: nem gondolom hogy nagyon vészes eset lennél, egy 924 az 924! 400-ért...

fargo: te honnan tudtad hogy időközben meggondoltam magam és 940 helyett 740-est akarok venni? :)))

gbrl: köszi az overdrive beszámolót. Nekem is nagyon tetszett a gombnyomásos ötödik, kényelmes és halk a kapcsolása. Ha nem döglik akkor nekem sem lenne vele semmi bajom.

A 6.-ai találkózó hol lesz? Mehet egy leendő Volvo-s is, akit egy Ford fog odavinni? :)

Bka

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!