Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
fargo: minden részlet publikus a felújításról:-)))
lesznek fényképek, leírások, MINDEN!!
a Klub engem is érdekel (veterános szekció nem lesz??:-)))
az siteról annyit, hogy engem is érdekel
most ennyit, majd este visszanézek
sziasztok
fargo: minden részlet publikus a felújításról:-)))
lesznek fényképek, leírások, MINDEN!!
a Klub engem is érdekel (veterános szekció nem lesz??:-)))
az siteról annyit, hogy engem is érdekel
most ennyit, majd este visszanézek
sziasztok
Gyermekek. Szal az a helyzet, hogy van a cégemnek egy site-ja. Ha gondoljátok, oda is fel lehet magunkat rakni. Annyi helyet lehet foglalni rajta, amennyit akartok - ez az én grátisz ajándékom a klubnak. Csak jelenleg még ember nincs aki megcsinálná a site-ot. De ha szükség lesz rá, az is lesz. Hát csak ennyi.
a doktor úr
Hali,
a szolgálati közleány ott van a legfelső hozzászólás felett. Lényege: nem köll besz@rni, ha nem látod rögtön a hozzászólásod.
Ha okés nektek, holnap regisztráltatom a topiklapot az extrán. Ott is kapunk 20 megát és baromi eccerű kezelni, nem kell nagy tudomány hozzá. Szal holnap megcsinálhatom és megy a mail minden topikosnak a jelszóval meg a loginnévvel(nem hiszem, hogy full-public-nak kéne lennie a jelszónak, rosszindulatúan tele lehet pakolni szeméttel...).
Hali,
a szolgálati közleány ott van a legfelső hozzászólás felett. Lényege: nem köll besz@rni, ha nem látod rögtön a hozzászólásod.
Ha okés nektek, holnap regisztráltatom a topiklapot az extrán. Ott is kapunk 20 megát és baromi eccerű kezelni, nem kell nagy tudomány hozzá. Szal holnap megcsinálhatom és megy a mail minden topikosnak a jelszóval meg a loginnévvel(nem hiszem, hogy full-public-nak kéne lennie a jelszónak, rosszindulatúan tele lehet pakolni szeméttel...).
Doki:
VÁHÓ!!!
Igen, megkaptam a logókat, nem, nem tűntem el és nem is gizdázok Veled, de most éppen szívok mint egy 2.3-as turbo motor :-( Holnapra túl leszek rajta, és megígérem, hogy fel is fogom tenni ôket, mind egy szálig, beszámozva, szavazhatósan. Addig is bocsesz, megszakadok...
lore:
VÁHÓ!!!
Szépek a képek.
Milyen szolgálati közleány?
CSÁkány:
VÁHÓ!!!
Ez igen, ez nagyon szép. S még szebb lesz. Ez olyan, mint egy Jag! Érdekel a felújítás, részleteket is írhatsz. Meg fotókat. Sajna nem tudom felajánlani, hogy hostolom a képeket, mert a Datanetes kapacitásomat már többszörösen kimerítettem, olyannyira, hogy e kellett szedegetnem a saját honlapomat. DE! Mi lenne, ha foglalnánk tárhelyet valami ingyen szerveren, a computervine.com most 20 megát ád ingyé. A passwordöt publikussá tennénk, és kreálnánk egy topic-honlapot. Mindenki azt linkelne a nyitóoldalra, amit akar. Na?
más:
VÁHÓ!!! (ja, nem is.)
Ma beugrottam a biztosítós papírokkal az Ivanicshoz, ahol össze is futottam az Ivanics úrral, aki élénken érdeklôdött a Klub iránt, és finoman jelezte, hogy mindenféle ügyfelek majd' lerágják a fülét, hogy mi van a Klubbal. Szóval bele kellene húzni. Kicsit ciki volt.
Más most nincs, húzok elfele, fennforgás van.
Jót ne halljak rólatok!
lore: mire vagy kiváncsi??
az autó negyed részt szét van már bontva
most készítjük a költségvetést (eddig egy millánál tartunk)
ha sokkal túllépi a keretet akkor gondban vagyunk és nem csináljuk meg, de erre az esetre gondolni sem merek...:-))
a kép kezd összeállni, mert szerencsénkre még sok mindent meg tudunk rendelni hozzá újonnan
a legnagyobb munka a karosszéria lesz, mert az elég rossz állapotban van
most ennyit röviden, mert mennem kell
ha bármi kérdésetek van állok rendelkezésetekre
ja igen: akkor nem tudtok más 164-esekről???
Sziasztok
Na emberek ez punny.
Fargo koma. Már bocs, de hol a többi logóm? Ne érts félre, nem gizdázok, csak szólj, ha gond van és akkor nem aggódom. Kösz.
a doktor úr
rendben CYRUS
amint kész az új sorozat küldöm
az autó egyébként őszre kész lesz teljesen, ha minden jól megy....
a munkafolyamat is végig dokumentálva lesz
küldöm majd a képeket
lore pl. itt figyuzza netet DE!! ASSZÁTOK MEG, egy k reagálás nem volt a tegnapi művemre, se egy váhó, se egy jó kis negyvenesek ezek lorepajti stb..! Elegem van megyek a hídfőre! Hálátlan banda!!
lore :)
ps: CSÁkány nekem küldhecc képeket, cenzúrázom és időmtől függően felnyomom...
Sziasztok!
Öszintén megmondom csodálkozom... A veterán Volvók senkit sem érdekelnek??!! Pedig azok is csúcs járgányok, nem csak a mai példányok. Fényképeim is vannak. Kinek küldhetem őket???
Most ennyit.
nagyon kedves tôled, hogy direkt a KLUB miatt gályázol, ez egyszerűen lenyűgözô! (Mint másfél tonna svédacél.) De azért ne hajtsd túl magad, maradjon idôd élvezni a tavaszt is.
A határidôt illetôen úgy gondoltam, hogy felesleges megszorításokat tennünk, pláne akkor, ha ez a késôbbi logo rovására megy. Megmutattam az eddigi termést pár szakmabeli cimborának, és bár tetszett is nekik, de ôk is úgy érezték, nem az igazi. Az Ivanicsos emberektôl is hasonló visszajelzést kaptam, eléggé lefikáztak minket :-(
Sebajseis, lesz még itten halleluja!
Megnéztem a logokat, amit küldtél, klasszul nééznek ki, de azért elküldhetnéd ôket RGB-ben is, mert így CMYK-ban nem igazán élvezhetôk. Azaz sérülten érkeznek meg, 1/4 hiányzik, szürketónusos és csíkos a kép. (A "mutyik" kivételével, azok OK-k) Szal ha esetleg mégegyszer átküldenéd, esetleg olyan 300x300-as méretben, hogy ne tartson fél óráig míg a lassú modemem letölti...