Keresés

Részletes keresés

fargo Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1752
Jóccakát, menyek alunnyi, a nejjjem követelôdzik.
CYRUS Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1751
Templar légy résen.....közeledik az 1800 :)
Előzmény: Templar (1750)
Templar Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1750
lore,

Ne aggódj. Ez csak olyan metaforikus dolog. Az urológus aszonta egészséges vagyok mint a makk :-)

Előzmény: lore (1730)
fargo Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1749
Nem hiszem, hogy rászabadítják a New Edge Design-t a többi mrkára, már csak azért sem, mert ha jól hallottam ez kissé megbukott, legalábbis a vezetô formatervezôt menesztették.

Ami engem aggaszt az a pénzen kívül semmit nem ismerô köcsög amerikai menedzsment szemlélet. Ezek nem nézik az igazi értékeket, nem nézik a hagyományokat, csak egyetlen dolog számít, a PROFIT. Ha úgy ítélik meg, hogy egy kocsin 2 dollárral többet tudnak keresni, akkor felrúgnak minden írott és íratlan szabályt, és átgázolnak mindenkin.

Most siratjuk az egyik levlistán a valaha is készült legkafább szoftvereket gyártó céget: átvették az uralmat az "öltönykék", oszt vége a dalnak...

lore Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1748
Nekem a Te első és utolsó variációd teccik. A legelső verzió sem rossz de nekem a hetes volvosabb mint az amazon (ami egyébként gyönyörű!).

Félreértettétek barátaim a kérdést!!
Pontosítok: mennyire ronthat a volvo dizájnján, technikáján a ford, stb..
Meg lehet vitatni a motorokat (nem hiszem, hogy eldobják a turbokat, de a ford a JAGnak egész jó kis motort szállít), a padlólemezt (több példával igazolható, hogy a biztonsághoz nem sokban járul hozzá, ui azok a spéci profilú merevítők végzik a dolgukat egy crashnél) amilyen egyébként az európai fordnál nem passzol a volvokhoz, max a negyveneshez, mert leálltak a scorpioval, az technikai innnovációkat (ebből a ford profitál). Ugyanakkor kap a volvo egy baromi erős pénzes hátteret, megszaporodbnak a koncepcióautók, szárnyalhat a sportautó és terepjáró projekt stb.. Nekem se teccik egy fucus, se egy KA(ki), se ez se az. De itt nem arról van szó, ébresztőőőőő!!!!

lore
ps: vagy szerintetek 10 év múlva az astonokon nyúedzsdizájnlesz meg zetec motor????

fargo Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1747
CYRUS:

sebajseis :-)

Volt még egy ötletem, de ahhoz kellene valamifajta vonalas rajz 200-as, 700-as,S80-as vagy akármilyen modellekrôl, tök oldalnézetbôl, azaz profilból. (Nem oldalról-felülrôl.)

CYRUS Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1746
Okes ..szolj ha lehet szavazni....én ebben sajna nem tok segiteni... grafikai tehtségemnél már csak az énektudásom a szörnyübb :)))
Előzmény: fargo (1745)
fargo Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1745
Hey CYRUS :-)

Remélhetôleg lesz még variáció, jövô hét szerdán éjfélig kellene megszavazni a véglegest.

Előzmény: CYRUS (1744)
CYRUS Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1744
Nagyon jók a logok én nemtudnék választani....Talán az első és a harmadik..de mind annyirea jó
Előzmény: fargo (1740)
fargo Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1743
Naszóval, akinek van egy kis grafikusi vénája, vagy ötlete, vagy miegyebe, az plíz ossza meg velünk, hogy igazán kafa logót tervezhessünk a klubnak. Úgy érzem, amiket én csináltam kicsit össze vannak csapva. Meg ugye esetleg ott lappanghat valamelyikünk agyában az igazi nagy ötlet. Szóval javaslatokat várok :-)
Előzmény: fargo (1740)
CYRUS Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1742
Eggyetértek :))))))
még régen a Sierra teccett , meg esetleg a Mondeo....de a maiak :(((((
Előzmény: fargo (1741)
fargo Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1741
Gondolkoztam, gondolkoztam, de speciel a Ford mellett most nem tudok SEMMI pozitívumot felhozni. Nagy átlagos kispógári autókat gyárt, New Edge Design (broaff) ide vagy oda... Oszt ennyi.
Előzmény: lore (1739)
fargo Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1740
Logók itt

Kellene még...

lore Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1739
Pergetjük itt a percenkénti kettőt! :-)))

Jajaja aztán majd lesz S60 Ghia, meg ha mán megvan a padlólemez akkor VolvoKA, helyes kis szögletes pelussal :-)))

lore(aki viccelt pedig nem is szomorkodik a Ford miatt)

Sőőőőt hajlandó leszek összecsapatni érveimet fargoÚréval! Hehehe

Előzmény: fargo (1738)
fargo Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1738
Én meg olyanot láttam ma, amire az vót írva, hogy 'Classic'.

Ford? Ehhh...

Előzmény: lore (1736)
lore Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1737
Tedd mán fel fargo, kíííííváncsi vagyok!

(Templar: holnap punny-nap lesz részemről mert max reggöl tudok meg du., kettő között tartsd a frontot :-)

lore(aki labdába se rúghat)

Előzmény: fargo (1735)
lore Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1736
Hihhhetetlen dolog következik t.topiktársaim! Egy leheletnyi ontopik!
Láttam egy kombi kilencszázast és a típúsjelzés helyett az volt rajta, hogy POLAR. De eredeti volvos betűkkel. Szal ha szóba került már a SE típusjelzés (amilyen SE lesz Templarnak) akkor ez is érdekes szvsz.

Lehet véleményezni a Ford anyuka szerepét, a volvo jövőjét is. Én nem látom olyan borúsan a dolgokat, de pl. fargo öléggé. Ez a vita érdekes lehet... vagy titeket nem érdekel? Mire cserélitek a kettest 20 év múlva? Én tudom: egy olyan öregecske ésdesen bumfordi formájú, korszerűtlen S80-asra! :-)))

lore

fargo Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1735
Senki nem kreál logót / programjavaslatot / irományokat / egyebet?

(Minnyá fôrakom az enyimeket...)

lore Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1734
Nanana! (csakhogy peregjen a topik :-)

lore
ps: a kaszás nem sértődékeny nyugi :)

Előzmény: fargo (1733)
fargo Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1733
naaaa!
lore Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1732
:-)
Előzmény: Harvester (1731)
Harvester Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1731
lore ez indiszkrét kérdés volt. Hogy azt ne mondjam tapintatlan ellenben a legkevésbé sem vallott jómodorra. Nem is válaszolok :-)

Harvester

Előzmény: lore (1729)
lore Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1730
Szárnyaszegetten????? Mi történt? Aggódjak?
Előzmény: Templar (1728)
lore Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1729
Temlpar!
És ha nem jelennek meg vkinek az ékezetek? Akkor már mingyá szarnyalás az agy asszociatív tulajdonságai miatt, úgyhogy a zárójeles rész elkerülhetetlen. Te egyébként mindíg hibátlan magyarsággal írsz, gratula.
Szerintem is legyen az ember tiszába, de ne amikor teli van nehézfémmel.
Kívánok a hihhhetetlen műszaki felkészültségű Templarnak nagyon derága autókat.
:-)

Harvester,
adtál betétlapot?

lore

Előzmény: Templar (1728)
Templar Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1728
lore,
A munkaidőm többé-kevésbé kötött, mivel ideiglenesen szárnyaszegetten a hivatalnokok keserű kenyerét eszem, úgyhogy csak egyszer-egyszer adódik némi szárnyalás (ezt a szót az ékezetek miatt mindig különös gonddal írom).

Hogy a lore-Harvester ügybe is belekotyogjak szerintem az ember legyen tiszába a saját korlátaival amikor az autójába piszkál. Egy 200-ast tényleg nem érdemes márkaszervizbe hordani, de jómagam hihetetlen szakmai felkészültségem ellenére sem nyúlok olyan dolgokhoz, amihez se műhelyem se pontos műszaki leírásom nincs. Részint, mert egy váratlan fék vagy kormánymű meghibásodás beláthatatlan (illetve nagyon is belátható) következményekkel járhat, részint az autót egy álló helyében is porrá égetheti az emberfia egy nem megfelelő beavatkozással.
Ugyanakkor, aki elég új és derága autót meg bír venni, igenis járjon vele megfelelő márkaszervizbe minden karbantartási munkánál és ne sajnálja az anyagiakat a gyári alkatrészekre se.
Ebből a szempontból fargót példaképül állítom az állomány elé.

Harvester Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1727
Igen, behorpadt.. hüpp hüpp... és még a festék is lejött.. brühühü. Le a kisploszkikal. Különben hajnali ködben a szürke aszfalton a szürke kispolszkikat egyszerűen nem lehet látni. Túl kicsi. És túl szürke. Meg minden.

Harvester

Előzmény: lore (1722)
lore Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1726
Értem, de aki nem ilyen alapos manualnézegető mint te az, hogy csinálja? Gondolom nem éri meg egy 20 éves kettest ivanicsoltatni!

lore

Előzmény: Harvester (1724)
lore Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1725
Naazé! Pierkárden? Stílus mi? Az enyém is ilyen csak úgy van a cimkéjén, hogy Piere Carden. Ócsó vót :))

Bondért bocsesz. Csak tod én az angyalra kevésbé emléxem, mer akkó még kislore voltam, temegmán iskolás.

Templar neked kötött munkaidőd van? Tudom, hogy a munkagépeid naggyon nem kötöttek (mármint helyhez).

doktor úr,
SZólaljmánmeg F*sznak Titkolózol Girbumgurbum!

Mély tisztelettel:
lore

Előzmény: Templar (1723)
Harvester Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1724
lore

Igen, nagyjából sejtem mi van a motortérben és ez alapján öntöm el, elviszem-e szervízbe vagy sem. De nem így születtem, hanem vettem egy Haynes autószerelős könyvet, meg kaptam Lackától (=480T) egy szervíz manualt meg olvasgatom az internetet és ezekből okoskodtam ki. Sajnos a problémák súlyát nem tudom megállapítani, nekem egy elgörbült csődarab ugyanolyan súlyos hibának tűnik, mint egy rosszul felrakott vezérműszíj, ami belever a szelepekbe. De majd okosodok, végül is van itt egy csomó ember akitől lehet kérdezgetni :)
Mielőtt azt hinnéd, hogy imádok autót szerelni, meg kell mondjam, hogy jobban örülnék neki, ha csak a benzint kellene beleönteni (pontosabban még azt se) és nyomni a gázt. De hát úgy alakult, hogy nem volt zseton új kocsira, meg kellett tanulni néhány dolgot.. legalább van mivel szórakoznom hétvégéken :-)

Harvester

Előzmény: lore (1722)
Templar Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1723
Semmiféle stílusazonosságot nem vállalok FerroBond unokaöccsével. Simon Templar stílusa egyszeri és utánozhatatlan.

Vnyimányie all Volvótulajdonosok!
A jövőben mindenki retteghet lore szöges golyóitól!

Tudós mérnök kollégám lore ismét slendriánságon kapott midőn leüzemanyagoztam a benzint meg a gázolajat.
Nos álljunk meg egy szóra, sőt öntsünk tiszta whiskey-t a pohárba. Tartozom annyival tudós tanáraimnak, hogy elmondjam üzemanyag minden ami a gépezet üzemeltetése során használódik el, azaz a kenőolaj, a benzin, gázolaj, kenőzsír stb.
Ezzel szemben amit mink tankolunk, az tüzelőanyag, amelynek elégetése révén a belsőégésű hőerőgépeinkben felszabaduló energiát pl Bolas barátunk leginkább önmaga lefotóztatására használja.
Meg kell jegyeznem, az eset kapcsán, hogy kis híján hamut szórtam a fejemre és megszaggattam Pierre Cardin ingemet.

doktor úr,
Télleg mi a megoldás?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!