Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Az új automotorban van egy 2 oldalas cikk a volvo biztonságtechnikai központjáról. Gondolom ti nem vagytok oly fanatikus autóslapolvasók mint lore de azért szólok. Az automagazinban meg a V70 2,
3T5 van tesztben (Templar: górcső alatt.. na mit jelent?)
Nem fogjátok elhinni mi történt! lore dógozik bejön hozzá lorené mer úgy volt, hogy együtt ebéd! Aszongya vettem színházjegyet. Mondom jó, mikorra? Vasárnap (vazzeg1). jajaj, pontosabban? De. 11 óra. (vazzeg2). Mi a darab? A padlás. (vazzeg3, már láttam): Szilvásgombóz Óoóio! Ahelyett, hogy valami uszodaszauna vagy kocsimosás kertápolás kirándulás lenne, megyek művelődni.... :-((( Azér jópofit vágok majd hozzá. Péntek szombat meg anyóslátogató pécsett, Templar most sem jössz??? :-))
fargo,
eccer elharapva a mondatot említetted, hogy te elvből nem nyicc topikot? Megkérdezhetem, hogy miért, vagy 'szakadj mán le lore, f*szér kérdezel intimségeket!'
lore
ps: telefonáltak a szervíből, hogy ott rozsdásodik az autóm, mér nem viszem mán el, szal hurrá kész a kocsi! :-)))
Attól függ:
Ha esőcsatornában utazok vele, akkor az 50 literes tank pillanatnyi ideig elég, ha pedig a kisdunán utazom, akkor is egy pillanat alatt kifogy a tank.
Viszont 500 km-t 1 pillanat alatt megteszek.
:o)
Mindezt első lepárlásos petróleummal!!!
Volvó RULEZ!
Attól függ:
Ha esőcsatornában utazok vele, akkor az 50 literes tank pillanatnyi ideig elég, ha pedig a kisdunán utazom, akkor is egy pillanat alatt kifogy a tank.
Viszont 500 km-t 1 pillanat alatt megteszek.
:o)
Mindezt első lepárlásos petróleummal!!!
Volvó RULEZ!
Pitecus: Sajna reptéri ismerősöm sincs...
Csak arról világosíts fel: mennyit eszik az a mesés gép folyásiránnyal szemben, 100 folyamkilométeren? :-)
Guruló
ps..: Ja, és ha már reptér: legalább kerozinnan megy?
Szia!
Mivel orrmotoros a kocsi, ezért farmotort kellett beszerelni a 4WD miatt és 2 oldalmotort a kanyarstab miatt. Ha leállna 3 hajtómű, akkor még mindig el tudok jutni haza.
(4 x 76 LE = 304 LE, 6400 ccm, 4x123=492 NM cool!!!)
Más!
Ki dolgozik köztetek a reptéren (rajtam kívül)?
Sziasztok!
Az aleko bírja a vizet, sőt beleapplikáltam 2 db iker vetyerok csónakmotort, hogy olyan gyorsan száguldozhassak a vizen, hogy az utánam kötött volvók vizisízhessenek.
:o)))
Most komolyabb dolog:
Eladóban van a trabim, mert úgy döntöttem, hogy az árát beleapplikálom az alekoba (rendbehozom úgy, ahogy nekem teccik).
Még komolyabb:
Tegnap a keresztuccánkban (nem a keresztlányomban :-)) láttam egy almazöld 164-est, aminek az orra, egy kicsit elfintorodott. Sopánkodtam a közértbe az eladónál, hogy hogy lehet ilyen szívtelen a gazdija, mikor... megszólalt mögöttem a tulaja. Azt mondta, hogy biztosítási csaláshoz kellett összetörnie. Egy 500 sel mercit kellett kiflire hajlítania, amit csak másodszorra sikerült a volvónek megtennie.
A merci tréleren, a volvó saját lábán jött haza.
Lehet, hogy off voltam, bocs.
látom sikerált :-)
Az a 850-es elég nagyot kapott, de nem nagyon viselte meg. Elsôre azt hinné az ember, egy ekkora maflástól összehajlik, mint egy calzone pizza...
lore:
Ja, lehet zingetni, bemelegítésképpen mentem vele majd' 150 kilométert.
Megcsináltak rajta majdnem mindent, eltűntették a zörgést hátulról, nem nyikorog a napfénytetô, spriccel a spricni, csak a tempomat maradt ki -- egyelôre nem találtak hibát, úgyhogy most kerítenek bele egy vezérlôegységet, hátha az romlott el :-(
A fékeket halasztottam, vagy Porsche lesz, vagy az Ivanics-féle olasz. Árakat várok, meg egy kis pénzt a számlámra...
480T!
Máskor szólj ha a garázsomban fotózkocc, jó? Me leverek egyet! :-))) Az oké, hogy fargoét lekapod de a VR7-esem tabu a tagok között mert mindenki rágná a fülemet, hogy léccicsakegykőőőrt!
fargo,
akkor 100% a kocsi? Lehet újra zingetni, mi?
Templar, doki,
szomorú vagyok, remélem megy a munka!
Harvester,
nagy sárga csilingelő rulez?
guruló,
gáz ez az árvíz, veszélyeztetve vagy? Az aleko bírja a vizet nyugi!
A logókra szavazni elvileg bármikor is lehet, de szerintem úgy lenne az igazi, ha megvárnánk a logók beküldési határidejét, hátha még érkezik új, jobb javaslat. Azt hiszem én is nekiveselkedek mégegyszer, hátha sikerül valami jobbat kihozni.
Jelentem, valami csoda folytán ma elkészült az autóm, és legnagyobb csodálkozásomra: SZÉP LETT!!!
A taxis haverommal próbáltunk hibát találni, de nem sikerült. Pedig az élô fába is bele tudunk ám kötni. Szóval a Mr. Big által végzett munka korrekt, szép és pontos lett. Úgy látszik kikupálódott. Már csak "modorilag" kellene fejlôdnie, remélhetôleg ez sem várat magára sokáig. Minden jót Mr. Big!
Na, van itt valami (remélem eddig még nem raktam fel), nem annyira Volvos, de én Bryce-oltam és tetszik:
lore:
Nos, Szögeden igencsak csöpörög.... nem baj, majd oda is felér.
Szerintetek lehet a Volvora farmotort szerelni? Ugy értem, ha jövő hét elejére Tényleg kijönne a Tisza a rakparton túlra?
Ja, és a lyukakat a karosszérián elég tömíteni FBS ragasztóval, és máris van egy profi csónakom?
:-)
A TV2n mutatják a volvo töréslaboratóriumát! Bolas ezek behorpadnak vazze!
Vannak kamerák az ütközési pontnál az üvegpadló alatt.. apám!
Szimulálják mi történik ha belefejelsz a műszerfalba vagy a kapaszkodóba (!).
Gyönyörűek! Egy töréstesztről le kéne beszélni őket. Király lennék egy mattsárgára lefújt felmatricázott volvoban!
Tudom sokan dummynak taknának bé!!
Én is new edge bukásáról tudok. Szvsz 15 év múlva egy ilyen fucust nem lehet eladni..gáz! Ettől a tradícióromboló menedzsmenttől én is félek, de szívem bizakodással teli..:-))
Templar,
akkor jó. Ha a makk egészséges akkor jó! :-) Ha röpülsz akkor szólj, kinézek és integetek!
Ha tied az 1800, akkor csapj le rá, ne tűnj el!
CYRUS,
jön az 1800, kíváncsi vagyok azonban arra fargo lecsap-e az 1791re mert miért ne?
keton,
volvoban nem idős, a tietek meg amúgy is elég pofás, nekem teccet.
Volt a tévében szó az új ikarus terepjáróról. Akkora mint egy Suzi Samurai és a PSA örökéletű 1,9D-je van benne. Kicsit savanyú de a mienk! Szal a patrióta szívem most boldog, remélem sikeres lesz, pl. a honvédség körében.
lore
ps: nem akarom siratni a világ egyik legkafább autómárkáját!