Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Szia,
igen, 25-én kedden lesz. Még beszélünk róla, betervezhetjük a Wendy's-t előre is! Chili rulez! :-)) CYRUS, jössz?
Kedd reggöl komoly számonkérésen leszek hivatalos, arra készülök most is. Pedig otthon moshatnám a kocsit, kertészkedhetnék (Harvester bezzeg biztos azt teszi!) stb...
Keton, Templar!
Lemaradtam, meg lusta vagyok... szal itthon vagytok?
Srácok!
Láttam szegény fargot tegnap, kb. 60 kilós éhezőművésznek néz ki. Aszittem éhségsztrájkot tart a Ford üzletpolitikája ellen, de NEM! Várja a tali-vacsit! Vagy rendezzük meg gyorsan (jövő hét, addig még bírja), vagy áruljuk el neki, hogy mi azért még eszünk!
sorry az eltűnésért, de tavaszi nagytakarítás keretében szétszedtem a gépemet, erre a nejem vérszemet kapott, szóval csütörtök óta csak most sikerült megint bekapcsolni -- az, hogy mit kaptam az ügyfelektôl a 2 napnyi kiesésért, az megint egy másik sztori, de inkább hagyjuk, mert a maradék jókedvem is elszáll.
Doki,
A logókkal még mindig nem jutottam sehova, de vigasztaljon a tudat, hogy nem vagy egyedül: Dave, az Amazonasos srác is küldött egypárat. Szóval még egy kis türelmet kérek, ma este már annyi erôm sincs, hogy kinyissam a Photoshopot.
Ádi:
Üdv a Fórumon, Elnök Úr! (Aki nem tudná, Ádi a Volvoklub Magyarország elnöke :-)
Mi lesz a jövô hét végi talival? Szerintem ha van kedve a bandának, akkor csináljuk meg -- addigra (leteszem a nagyesküt) produkálunk logókat, amiket a helyszínen meg is lehetne szavaztatni. Na?
lore:
Sárkányeregeteni mindig kész vagyok, ha van szél, bármikor mehetünk. Gyorsulásira is vevô vagyok. Mikor lesz, 25-én?
más:
Mikor megyünk vacsizni? Már rettentôen éhes vagyok... Meg törzshelyet is kellene választani.
Jó éjt meg libazöld és tulipiros Húsvétot, tojjon nektek a nyúl jó nagyot ;-) Kedvenc húsvéti színészem: Sónka Neri.
Bolas,
nem voltam bunkó? Családom szerint elég szakadt (fáradt) vagyok. Olyankor pedig a kommunikációs készségem nem éppen csúcs! Szal kipihenem magam aztán megalapítjuk a Bálna-repairing Co.-t. Én is el vagyok látva szerszámokkal, csinálhatjuk nálam is.
Ja, Édesanyámnak nem jön be a 740-esed, látta amikor elmentél. Azért még maradhat? :-))))
fargo,
engem érdekelne a sárkányozás ha komolyan gondoltad, itt a vitorlázó reptéren van elég hely. Bolasnak is oké a gyorsulási, részleteket megbeszéljük.
Micsoda?
17-kor indultunk Bécsből és 19:15-re már lakásban voltam!
Csak 3 hét után az ember előbb család, meg Volvo látogatás.
Holnap már több időm lesz írni.
Addig meg legyetek rosszak!
Ha lenne ennyi pénzem, érdekelni. Egyebiránt a Képes Autó Express-ben most elég jó a VOLVO kínálat, talán kicsit magas árakon. Bár hogyha ezek a normál árak, akkor feljövôben a márka - legalábbis ár szintjén.
A biznisz lehet, hogy olyan mint a mesében. A lánnyal együtt jár a felekirályság v. a volvo. Az a baj, hogy Érd-re kell kimenni az meg messze van! :-)))) Mindkettő királyság... :))
Ford-házassági téma: azzal, hogy a fordé a land/range rover, meg az aston, szal ez mit jelent? Azt, hogy nem lesz volvo-terepjáró meg SUV, vagy pont az ellenkezőjét a platfromstratégia miatt?
Pedig lehet, hogy sokan vennének volvo sport-feelingért:
fargo: minden részlet publikus a felújításról:-)))
lesznek fényképek, leírások, MINDEN!!
a Klub engem is érdekel (veterános szekció nem lesz??:-)))
az siteról annyit, hogy engem is érdekel
most ennyit, majd este visszanézek
sziasztok
fargo: minden részlet publikus a felújításról:-)))
lesznek fényképek, leírások, MINDEN!!
a Klub engem is érdekel (veterános szekció nem lesz??:-)))
az siteról annyit, hogy engem is érdekel
most ennyit, majd este visszanézek
sziasztok
Gyermekek. Szal az a helyzet, hogy van a cégemnek egy site-ja. Ha gondoljátok, oda is fel lehet magunkat rakni. Annyi helyet lehet foglalni rajta, amennyit akartok - ez az én grátisz ajándékom a klubnak. Csak jelenleg még ember nincs aki megcsinálná a site-ot. De ha szükség lesz rá, az is lesz. Hát csak ennyi.
a doktor úr
Hali,
a szolgálati közleány ott van a legfelső hozzászólás felett. Lényege: nem köll besz@rni, ha nem látod rögtön a hozzászólásod.
Ha okés nektek, holnap regisztráltatom a topiklapot az extrán. Ott is kapunk 20 megát és baromi eccerű kezelni, nem kell nagy tudomány hozzá. Szal holnap megcsinálhatom és megy a mail minden topikosnak a jelszóval meg a loginnévvel(nem hiszem, hogy full-public-nak kéne lennie a jelszónak, rosszindulatúan tele lehet pakolni szeméttel...).
Hali,
a szolgálati közleány ott van a legfelső hozzászólás felett. Lényege: nem köll besz@rni, ha nem látod rögtön a hozzászólásod.
Ha okés nektek, holnap regisztráltatom a topiklapot az extrán. Ott is kapunk 20 megát és baromi eccerű kezelni, nem kell nagy tudomány hozzá. Szal holnap megcsinálhatom és megy a mail minden topikosnak a jelszóval meg a loginnévvel(nem hiszem, hogy full-public-nak kéne lennie a jelszónak, rosszindulatúan tele lehet pakolni szeméttel...).
Doki:
VÁHÓ!!!
Igen, megkaptam a logókat, nem, nem tűntem el és nem is gizdázok Veled, de most éppen szívok mint egy 2.3-as turbo motor :-( Holnapra túl leszek rajta, és megígérem, hogy fel is fogom tenni ôket, mind egy szálig, beszámozva, szavazhatósan. Addig is bocsesz, megszakadok...
lore:
VÁHÓ!!!
Szépek a képek.
Milyen szolgálati közleány?
CSÁkány:
VÁHÓ!!!
Ez igen, ez nagyon szép. S még szebb lesz. Ez olyan, mint egy Jag! Érdekel a felújítás, részleteket is írhatsz. Meg fotókat. Sajna nem tudom felajánlani, hogy hostolom a képeket, mert a Datanetes kapacitásomat már többszörösen kimerítettem, olyannyira, hogy e kellett szedegetnem a saját honlapomat. DE! Mi lenne, ha foglalnánk tárhelyet valami ingyen szerveren, a computervine.com most 20 megát ád ingyé. A passwordöt publikussá tennénk, és kreálnánk egy topic-honlapot. Mindenki azt linkelne a nyitóoldalra, amit akar. Na?
más:
VÁHÓ!!! (ja, nem is.)
Ma beugrottam a biztosítós papírokkal az Ivanicshoz, ahol össze is futottam az Ivanics úrral, aki élénken érdeklôdött a Klub iránt, és finoman jelezte, hogy mindenféle ügyfelek majd' lerágják a fülét, hogy mi van a Klubbal. Szóval bele kellene húzni. Kicsit ciki volt.
Más most nincs, húzok elfele, fennforgás van.
Jót ne halljak rólatok!
lore: mire vagy kiváncsi??
az autó negyed részt szét van már bontva
most készítjük a költségvetést (eddig egy millánál tartunk)
ha sokkal túllépi a keretet akkor gondban vagyunk és nem csináljuk meg, de erre az esetre gondolni sem merek...:-))
a kép kezd összeállni, mert szerencsénkre még sok mindent meg tudunk rendelni hozzá újonnan
a legnagyobb munka a karosszéria lesz, mert az elég rossz állapotban van
most ennyit röviden, mert mennem kell
ha bármi kérdésetek van állok rendelkezésetekre
ja igen: akkor nem tudtok más 164-esekről???
Sziasztok
Na emberek ez punny.
Fargo koma. Már bocs, de hol a többi logóm? Ne érts félre, nem gizdázok, csak szólj, ha gond van és akkor nem aggódom. Kösz.
a doktor úr
rendben CYRUS
amint kész az új sorozat küldöm
az autó egyébként őszre kész lesz teljesen, ha minden jól megy....
a munkafolyamat is végig dokumentálva lesz
küldöm majd a képeket