Mostmár biztos lesz új GNR nagylemez, benne volt valamelyik nap az aktívban. Hehehe...ők már csak tudják.
Az én vélemyém az egy - két negatív hozzászóláshoz csak annyi, hogy a GNR nyilván nem lesz olyan, mint 88 - 93 között....eltelt tizenegynéhány év. Az új három számot bár még nem halottam, de a korábbi madagascar és chinese democracy tetszett.
Asszem Axl azt tenné a legjobban ha az elkészített 36 számot (ha jól tudom)kinyomná tripla lemezen. Biztos vannak köztük gyengébbek, de majd mi eldöntjük.
Egyébként a sok negatív hozzászólás miatt (nyilván az USA -ról beszélek) gáz lenne, ha Axl megint magába fordulna és dolgozna az új lemezen vagy még öt évet. Remélem nem ez lesz!
Hat ez eleg gyenge eresztes...ha ilyen lesz a GNR album, biztosan nem veszem meg. Gyenge enek dallamok, sablonos szamok, ocska gitarszolok....vicc Axl hangja...illetve e technika sokat fejlodott mostanaban.
Ezt szegyen lenne GNR nev alatt kidobni, de sztem meg egy Axl szoloalbumnak is szar.
Nekem nem annyira jön be a TWAT. És nem a NIN-Fragile első fele miatt, az nagyon jó (bár nem GN'R, igaz, ezt Slash távozása óta nem is várom). Túl hosszú a szám, és a szóló unalmas. Nagyon Slash-majmolás, annak meg nincs értelme. A Pink Floyd-os befejezés jó, de ez a szám nem ér meg 6 percet.
Apropó, azt hallottam, van egy 6:43-as változat is. Tudsz róla?
És állítólag nemsokára jön a Prostitute és a The General is. És a TWAT eredeti verziójának a neve Track05 volt...