Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Ezúton tudatom az ország népével és a világ közvéleményével, hogy eszem ágában sincs Audit(??????) venni.
Természetesen nem kérdőjelezem meg Harvester kolléga szavahihetőségét, úgyhogy csak az történhetik, hogy a nickemmel rútul viszaélve kívánja aláásni vitathatatlan elkötelezettségemet.
Más kérdés, hogy ha Audit akarnák venni nem lennék olyan hülye, hogy ezt a nevem használnám.
lore és fargo kispolszkiba gyömöszölésével kapcsolatban én sem sajnálnék egy szerény összeget felajánlani :-))
Lesz meg az a 480-as olcsobb is 2-3 honap mulva(igaz o.triznyak? ;))
mert a sok ember nem meri megvenni rossz alapjarattal..(biztos alacsony a kompresszia azert nemjo, hujjenek akar nezni a kereskedo es hasonlo dumak)
A bontok valoban olcsobbak es altalaban be is jon amit ott veszel, ha meg nem akkor visszaveszik, legalabbis a korrektebbek.
Az oxigen-szenzort nem erdemes bontottan venni en megjartam vele. latszolag minden ok, de LASSU volt a bontott szonda.
Ja, ezt a légmennyiség-mérôs balhét én is eljátszottam a 460-nal, tök gagyi volt :-(
(Meg drága, de hát ez van. Bontott? Nem hiszem, ráadásul nem lehet tudni, hogy amit a bontóban veszel, nem lesz-e használhatatlan.)
Ezt Triznyáknak most komolyan írtad? Kicsit megrándul a gyomra szvsz.
Nem lehetne ezeket a dolgokat bontottan? Amikor Bolassal ilyesmiről dumálok, mindig meglepődök, hogy milyen diszkont áron szerkófál alkatrészeket ilyenolyan bontókból. Több mint 100k? Abből már turbot újítanak nem?
Sajna, nem.
De ha egyszer becsuszok egy kamion ala es tulelem, akkor nekem lesz ilyen.. ;)
Triznyak: A hintazo alapjarat javitasa nem trivialis, valszeg nem uszod meg legtomeg-mero csere(80-90k) nelkul. Utana johet az oxigen-szenzor(30k) es vegul pillango-szelep pozicio allitas...
De az vegeredmeny meg igy sem garantalt. Kene meg tudni az EZ210K szin-kodjat. lila-piros-zold?
Hallo, ujra itt... mennyi minden tortent itt!
Hat akkor potlas...(bocsika a modemesektol)
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Csak most vettelek észre ketonom! Ott figyuzol te is, nem? :-)) Holnap rámászok az ábrázatodra Phtooshoppal, az összes szűrőt kiaknázva, így a következő talin nem menekülsz!! :-)))))))
Mi lenne, ha kiszednénk a Seicento hátsó ülését?
A lore embert meg jól ráültetnénk, Boróka fizetne mint a köles, esetleg felajánlaná az új Corvette-jét a Klubnak. Na?
:-)))))
Aki látott már az tuggya, hogy miért lenne vicces...
Újabb progi a volvo-talin: ki tudja legrövidebb idő alatt betuszkolni lorét és fargot egy kispolák hátsó ülésére. A nyeremény a kispolák, amivel a végén volvo-focit játszhatunk. Mmmm... a nagy dögök lökdösnek egy kis görcsöt (napersze miútán szétvágtuk, hogy kiszállhassak! :-)
Triznyák,
nem kell bárd! Sósav, aztán beletöltesz a kisautóba!
Templar:
Toljunk ki vele, fogjuk rá, hoy építész, és híreszteljük el mindenfelé ;-)
lore:
Minket 3 évig szopattak statikával, attól hullott ki a hajam. Mivel sajna késôn érô típus vagyok, csak a diploma után 2 évvel esett le, hogy mirôl is szólt az egész. Mindennel így vagyok, bár lassan kezdem utolérni magamat.
Boróka:
Nem tudom, mi volt az oka, de úgy hallottam, valami szerver mondta be az unalmast. Nem ismerem a korábbi "munkásságodat", de azt mindenképpen utálom, ha valaki személyes sértôdöttségbôl vagy utálatból képes kukába dobni hosszú évek szellemi termését. Az ilyen ember pitiáner...
A.GY.
Június 3. nagytarcsai úton lévő autósmozi parkolója: szlalomverseny, gumifüstölés, tetoválás, hímzett bőrdzseki, mobil WC és mink mind. Ne hagyd ki!
keton,
Modemes üdvözletem.
lore-Triznyák,
Döntetlent javaslok.
Mindenki,
lore barátunkra sok mindent rá lehet fogni (és rá is fogunk) de azt nem, hogy építész!!
Nos, imédzsileg valóban közelebb áll a volvohoz az építészet bár ha azt vesszük, a téglával az építők is találkoznak! :-))
Amennyit mi rajzolni tanultunk... mint ti statikát! :-)
Amikor terepi genyódétaként kerestem meg a gázolajra és cascora valót én is felszabadult voltam!
Nekem tudományos babérokra kell törnöm, különben hiábavaló lenne jelenlegi tevékenységem! Persze korlátok, korlátok. Nem leszek ősz kecskeszakállamat simogató pipázós szenilis vén szaffej aki műholdakon elmélkedik naphosszat...
Ha jól emléxem, tán 98 végén, vagy 99 elején volt majd' egy hónap, amikor teljesen halott volt az Index, illetve akkor még Internetto.
lore:
Jóvanna, mellre ne szívd, csak hülyítünk :-)
Mellesleg nem is olyan nagy kóc az a kôművesség, fargo is volt tróger-culáger, majd kitanulta a kôművesszakmát, ebbôl kereste felsôfokú tanulmányai idején a kenyerét. Meg kell, hogy valljam, volt egy félév, amit kihagytam, ezalatt végig kôműveskedtem, hát ez volt életem legnyugisabb és legboldogabb idôszaka. Vissza azért nem állnék...
Nem akarsz esetleg építésznek továbbképzôdni? Sokkal kreatívabb és kellemetesebb, mint a száraz gejodézija, meg a zunalmas épittjômérnökség. Jobban megy imegeilagosan a Volvohoz is. Vagy Te tudományos babérokra törsz?