Keresés

Részletes keresés

lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2196
Nos, imédzsileg valóban közelebb áll a volvohoz az építészet bár ha azt vesszük, a téglával az építők is találkoznak! :-))

Amennyit mi rajzolni tanultunk... mint ti statikát! :-)

Amikor terepi genyódétaként kerestem meg a gázolajra és cascora valót én is felszabadult voltam!

Nekem tudományos babérokra kell törnöm, különben hiábavaló lenne jelenlegi tevékenységem! Persze korlátok, korlátok. Nem leszek ősz kecskeszakállamat simogató pipázós szenilis vén szaffej aki műholdakon elmélkedik naphosszat...

lóri :-))

Előzmény: fargo (2195)
fargo Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2195
Ha jól emléxem, tán 98 végén, vagy 99 elején volt majd' egy hónap, amikor teljesen halott volt az Index, illetve akkor még Internetto.

lore:
Jóvanna, mellre ne szívd, csak hülyítünk :-)
Mellesleg nem is olyan nagy kóc az a kôművesség, fargo is volt tróger-culáger, majd kitanulta a kôművesszakmát, ebbôl kereste felsôfokú tanulmányai idején a kenyerét. Meg kell, hogy valljam, volt egy félév, amit kihagytam, ezalatt végig kôműveskedtem, hát ez volt életem legnyugisabb és legboldogabb idôszaka. Vissza azért nem állnék...

Nem akarsz esetleg építésznek továbbképzôdni? Sokkal kreatívabb és kellemetesebb, mint a száraz gejodézija, meg a zunalmas épittjômérnökség. Jobban megy imegeilagosan a Volvohoz is. Vagy Te tudományos babérokra törsz?

lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2194
Így van TRIZNYÁK, a hiba nem az Ön készülékében van/volt. Kb 18-tól 20-ig is halott volt, nézd meg a többi topik hozzászólásainak idejét!

Ha más megy a neten csak az index nem és nem küld hibaüzenetet akkor nincs más, csak várni... :-((

lore

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2193)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2193
off
nálatok sem volt elérhető az index az elmúlt kb 10 percben?
on
lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2192
Vazgegege fiukák!!!!!!! Le lehet szállni loréről!!! :-))))
Méghogy nagydarab kőművesinas BAH! meghogy építész vagyok! NEMENENENMENENENNENENENE!! Geodétának gyakorlok?????????? Az vagyok a mindenségit mán! Lassan ideírom a címem, telefonszámom!

Áh, tom mi a bajotok. Sz@r, hogy én vagyok az okosabb! :-))))))))

A hétszázasok megigéztek engem is!

fargo,
ennél még jobb felbontást is tud a kamera! A kamera egy éve van meg, tehát a CCD tömb az akkori fejlettséget tükrözi (1,3 millió pixel! Lehet számolni!) Jellemző rá, hogy a rendszámod majdnem teljesen olvasható volt...
Majd még nyomok (legközelebb holnap), vannak sárkányos bénázásról is!

lore

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2191
Fargo,
vízumról semmit, találgatni meg te is tucc.

Triznyák
az alulinformált

Előzmény: fargo (2189)
fargo Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2190
Ja, látom. Én repülni fogok, idô híján, de ott lehet hogy rám hárul a sofôrködés, bár nem biztos...
Előzmény: keton (2187)
fargo Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2189
Dave:
Hol a manóban van a megrendelô szelvény? Nem találom...

ORIZA T:
Kösz a tanácsot. Vízumról nem tucc?

keton:
Ez nem a dunabogdányi Forgó?

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2188
haza=hazai
bocs
keton Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2187
Most voltam Fro-ban, mivel EU tag, a határon meg sem állítanak (nincs is), Ausztriába átmenet meg csak útlevél kellett. Ha jól tudom vezethetsz a hazai jogsiddal is (javítsatok ki, ha tévednék)

DCs

Előzmény: fargo (2181)
fargo Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2186
OK, megérlelôdött bennem a döntés, ha a nejemnek mostanság kocsit veszek, akkor az egy 740-es lesz... OLYAN k. szépek ezek a verdák, hogy mindig elámulok, ha látok egy szép darabot. Szóval ha esetleg belebotlotok egy jól eszerelt, fiatal darabba, kevés kilométerrel, manuális váltóval és benzines motorral, akkor sikítsatok. Kombi nem akadály...
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2185
Fargo bácsi
Neki nem kell, csak ha fél évnél tovább marad, és tartózkodásit kér/kap, akkor viszont nem nemzetközi, hanem a magyart kell kiváltania. Egy holland ismerősöm jól megssssssssszzzzzzzííííííítttta.
Te vezethetsz a haza jogsiddal, magyar autót (nem suzit:-)) biztos. franciákat nem érdekli.

Triznyák
a tudálékos

Dave_ Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2184
fargo,
Ha a Volvos könyvet kérded,itten azt írják,hogy április 30-ig megrendelhetô. :-(
DE lehet,hogy ez csak beugratás.

Dave

keton Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2183
bocs a méretért, most jut eszembe, hogy nálam 1152x864 a felbontás, elnézést modemezők (most magamtól is elnézést kértem:-)
keton Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2182
miazisten, kezdek ideges lenni

fargo Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2181
Azannya, teljesen elfeledkeztem arról a könyvrôl, szerintetek lehet még rendelni?

lore:
ha építésznek tanultál, akkor most miért geodétának (vagy minek) gyakorolsz? ;-)

A képek tök jók, meglepôdtem a digitális kamerán. Mééég...

Nem tudjátok Urak, ha Magyarországra jön egy amerikai barátom, vajon lesz szüksége nemzetközi jogsira? És ha én megyek Franciaországba, akkor alkalomadtán vezethetek a hazai jogsimmal? És Franciaországba ugye nem kell vízum? És ha éssel kezdem a mondatot?

Előzmény: lore (2175)
keton Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2180
ajjaj, mi nem stimmol?

még egy próba

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2179
Lassan írok lore.
nyóc elemi az nyóc elemi....
keton Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2178
Üdv

Triznyak,
Sajnállak :-(

Ha már ennyire képezünk, kedveskedek nektek egy darabbal:

Ez volt az előző autónk, akinek ismerős a hely, jelentkezzen!

DCs

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2177
lore
ez a minimum.
Amúgy nagydarab kőművesinasoktól azt is elvárom,
hogy a széttört kesztyütartót megjavíccsák!!! :-)

Triznyák
Aki tulajdonképpen nem is olyan sértődős
ha korrekt felajánlásokat kap :-).
A mélynyomót is hozd vissza, basszus nélkül halott a jazz...

Előzmény: lore (2175)
lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2176
NA! Hó vagy mán TRIZNYÁK??? Abbahagyjuk a felibe??? :-))

lore

lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2175
Drága TRIZNYÁKOM!
Ezennel megkövetlek, ha valaki, hát én tudom, hogy nem vagy nepper (se drog, se autó). Úgyhogy bocsesz, hogy kiengeszteljelek, visszaviszem a kesztyűtartóban talált kincseket :-))

lore a morbid (télleg sajnálom :-(((
ps: vazzeg, oké, hogy hüle vagyok de építész nem!!!! ÉPÍTŐ!!!!

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2172)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2174
Dave
azazigazság, hogy ha megláttam volna a palit
a cuccaimmal, átmentem volna egy párszor a fején
a VOLVO-val, csak hogy tuggya meg!!!

lore bácsi szégyenében elkullogott?????

Triznyák

Előzmény: Dave_ (2173)
Dave_ Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2173
Üdv!

lore,
valszeg azért kaptam,mert megrendeltem náluk a Volvo rapszódia című remek könyvet.(Volvo történet).KIVÁLÓÓÓ

Triznyák,

Részvétem.Szerintem aki feltör egy VOLVOt,annak le kéne vágni valamilyét.Mindjuk a kezét,de lehet más is. :-)

Dave

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2172
Kedves Gyermekem lore!
Ha valakinek, akkor aztán neked tudnod kéne, hogy nem nepper vagyok.
Itt, és most mindenki tudomására hozom, hogy KOMPJÚTEREKKEL FOGLALKOZOM!!!!
Guruló
A 480-ról annyit, hogy a lámpák működnek, a motorháztető nyílik, a kárpit meg lett javítva, és a gázbowden januárban volt cserélve, mert elszakadt :-)

Képek jók, autók szépek.

üdv
Triznyák a sértődött
aki szíveséget tesz egy VOLVO-snak, és ezért mindeféle építészek lenepperezik :-))

Még valami:
Tessék sajnálni, ma du. feltörték a VOLVO-m, és szétbarmolták a kesztyütartóm, meg ellopták féltett kincseim :-((

lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2171
Hali Dave,

VolvoMagazin rulez! Nekem is teccik, elég igényes (persze marketingszagú dehát...).

Még van egy pár képem, de nem sok (sárkányozás, turulnál, logozás).
Várd, meg míg fargo ellövi a kockáit, lesz itt még művészet!

Volvo magazint mi alapján osztják? Hol van regisztrálva a zöldike és tulaja? :-)) (Most komolyan: voltál vele az ivanicsnál, vagy a volvohungária számon tartj a volvokat?)

lore

Előzmény: Dave_ (2170)
Dave_ Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2170
Üdv!
Ma a postaládában kellemes meglepetés várt.
Címe:VolvoMagazin Én még nem találkoztam ilyennel,úgyhogy nagyon megörültem neki.
Nekem tetszik.Igényes,mint az autó amirôl szól.

lore,
valahol vannak még képek felrakva a szombati taliról?

Dave

lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2169
Üdv. A.GY.!

Perszepersze! 480-as még egy talin se volt. 480t-nek is olyanja van, meg talán még lesz valakinek...

lore

Előzmény: A.GY. (2168)
A.GY. Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2168
Érdekelne a Volvo klub, megvallom én is szerettem volna ilyet létrhozni, de ha már van, szivesen csatlakoznék hozzá.
Mikor lesz pontosan a találkozó?
Emelné a szinvonalat egy 480-as(újjáépítés alatt)?
lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2167
Éljen Bka!
Taliról hiányoztál... vagy nem? Igazolás?
Előzmény: Bka- (2166)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!