Keresés

Részletes keresés

lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2369
...aki ugyebár egy kis építész. :-))

Triz mél tovaszállt, fargo teflon indul.

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2368)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2368
keton
kell hogy legyen az isettának hátsó ülése, hisz ott ül lore :-)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2367
Húúú Macska
az azért nem semmi. Majdnem magasabb vagy nálam (183). Szólj ha nem megy a mail, megpróbálom mégeccer.
Ne dolgozz sokat, nem egészséges, inkább mutasd meg az autód valami teraszos kávézó előtt:-).

Triznyák
a törpe

Előzmény: macska007 (2365)
macska007 Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2366
A magas cipőn nem a holdjáróra gondolok.....Brrrrrrrr.....
Előzmény: macska007 (2365)
macska007 Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2365
177cm,de szeretem a magas cipőket,úgyhogy az utcán 185 körül,de valamikor 182.És készítsd a fényezőt,küldöm a morzsaporszívót.Egyébként dolgozom,és narancslevet iszogatom.Mindjárt nézem az E-mailt.(Nem biztos,hogy sikerül)Egyébként majdnem minden stimmel,csak a szem barna.(és nagy...)De nem én vagyok a farkas a Piroskából...
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2362)
fargo Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2364
Nemmm, nemmm, Zalában még dívik a villogós köszöntgetés, itt a Volvosok sokszor átintegetnek egymásnak, meg odamennek a másik márkatárshoz a benzinkútnál. Bár sajna itt is kihalóban van...

Gyorsulási:
Mindjárt ideér a Pirítós (ide is ért, vazzeg!) oszt nyomjuk a melót, úgyhogy esetleg 9 körül szabadulok. Teflonoljunk...

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2361)
keton Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2363
Üdv

hobe,
ez érdekes, a mi autónk francia származású, és mégis elég sok különbség van a manual és a valóság között.

lore&TRIZNYAK,
az isettának van hátsó ülése????

csaklore,
az NT-ből lett eleged? Nálam fordítva történt. Ha angol, region settingset kell magyarra állítani, ettől nálam minden megoldódott (mondjuk ez volt az első dolgom). Egyébként van office98, csak mac-re. ja és hp-nél új drájvert kell keríteni (vagy esetleg ha van a winfosnak sajátja, akkor azzal is lehet próbálkozni)

DCs

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2362
OFF
nagy kéz, hosszú ujjak, kék szem...
E.T.? :-))
ON
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2361
Hali Macsek,
visszajöttél Pécsországból?
Milyen magas is vagy? Kezdek félni... Küldtem neked fényzőst mailt, megkaptad? Ha te nekem a morzsaporszívót betuszkolod oda, akkor én mondjuk átfényezem az autód 4szálas mókusecsettel. És kivel iszol, és mit? És miért nem velem?

Triznyák
az alkoholistaű

PS a spontán köszöngetés cizellált hagyománya már csak motoros körökben dívik :-(. Ezért is motorozom...

Előzmény: macska007 (2360)
macska007 Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2360
Hellóka!

Ajánlom figyelmetekbe a morzsaporszívót,vagy az ülések eltávolítása utáni takarítás sem rossz.
De ha már nagyon koszos,kell venni egy újat....
Oriza Triznyák!
Nekem sajnos elég nagy kezem van,de az ujjaim hosszúak.(Vicces is lennék kis kezekkel a magasságom miatt.)
A Mazdával való száguldozás semmiképpen sem nyújt olyan biztonságérzést,mint a VOLVO.Dehát ezzel senkinek sem mondok újat..
A találkozónak a színhelye is megvan már?
Mellesleg:HA NEM LEHET A TIÉD,AMIRE VÁGYSZ,KEZDJ EL ARRA VÁGYNI,AMI MÁR A TIÉD!
Mindenkinek hinnie kell valamiben,úgyhogy én azt hiszem iszok még egyet...:-)
A nagymamám igen kemény asszony volt,három férjet eltemetett,kettő közülük csak szundikált....
MÁS:
Tegnap rávillogtam egy másik volvosra,szerencsétlen meg kétségbe volt esve,hogy mit akarok tőle,vagy mit csinált rosszul vagy mi a baj a kocsijával...pedig én csak üdvözölni akartam...

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2315)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2359
Harvester
Akkor téged láttalak a minap autózni.
Nem eméxel rám? Indián fejdíszben voltam,
ami kilógott a tolótetőn...:-)

Triznyák
az utolsó irokéz

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2358
Halihó,
lorentínó
ha egy ékezetest sem nyomtat, akkor driverhiba, és semmit nem jelent a gyári driver mert az általában szar. Ha csak a hosszú Ő-t (remélem jól emléxem), akkor angol a vindózod, és a registryben át kell valamit fikázni, amit már elfelejtettem, viszont ha akarod adok neked Office2000-et. Az már nem csinálja ezt a marhaságot. Word98 tudtommal nincs, csak Office97. Kezelhető a porbléma.

hobe
neked aztán meg mibajod a képekkel? Lassú az index, de amikor fagyizik, akkor a link sem jön le. Bár a kicsikép-rákattint-nagykép az sokkal ggusztusosabb, csak lorelei valszeg lusta variálni.

guruló
most a kiscsaj tarthatja meg a talált cuccot, vagy leszeded a sápot? Nem mindegy te rabszolgatartó, kizsákmányoló, kapitalista mittudoménmi. Szégyeld magad. Nem elég neked a bérleti díj?

Triznyák
az emberijogi aktívista

A guruló Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2357
:-) csak ennyi.

A guruló

Előzmény: Harvester (2356)
Harvester Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2356
Na ezért nincs az én kocsimban légzsák. Ugyanis mindíg úgy vezetek, hogy egy rambo-kést szorítok a fogaim között. Néha nindzsa kardot. És most edzek a csatabárdra. Szörnyű lenne elgondolni, hogy valamelyik eszköz megsebzi habtestemet egy légzsákos pukkanáskor.

Előzmény: A guruló (2355)
A guruló Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2355
Triznyág & Bolas: A lányom kicsiny keze jó pénzért bérbeadó, feltéve, hogy amit talál, + tarthatja. (úgysem tudod elvenni tőle, hisztis kis csaj) A találkozóra kéretik sok-sok dollárt, márkát, shillinget és svéd koronát az ülések közé ejteni, hogy valami hasznom is legyen a dologból.

Mellesleg: légzsák mögött autózva illik üres szájjal autózni, pipát, bagót kiköpni, nem közel hajolni a lufihoz és jó nagy testűnek lenni.(ld. lore) :-)
Egyéb tapasztalat, szintén a szegdei traumásoktól: a légzsák megfogja az előre lóduló testet, de egyes huncut belső szervek, mint pl.: aorta (Harvester kedvéért: főverőér) erről tudomást nem véve elindulnak előrefelé, és az ürgének kapmec. Ennek ellenére a légzsák hasznos dolog...

A guruló

Előzmény: Bolas (2334)
hobe Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2354
lore

okes, ha ez marad az arany! Cegtol netezek, nem gond:-)))

Előzmény: lore (2353)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2353
Ha visszanézel egy pár hónapot akkor láthatod, hogy 3 kép/50 azért még nem okozott gondot, max. Templarnak ha este mobilozik...
A linkelés okés de azt akarom, hogy mindenki nézze meg!

önző lore
ps: nekem mindenki szava számít, tehát ha te mobil vonalon lógsz valami rossz modemmel, akkor no more images...

Előzmény: hobe (2352)
hobe Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2352
lore

Muszaj berakni a kepeket? Szerintem eleg lenne csak a link, mert igy nagyon lassitja a toltest:-((

Mellekesen a hetvegen osszehasonlitottam egy SLK-t es egy C70-est (csak a szalonokban!). Haaat, gondolkodas nelkul az utobbit valasztanam:-))

Előzmény: lore (2351)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2351
A piros x:
Előzmény: lore (2350)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2350
Na adok egy pár kellemes C70 képet, melyeket hulla kollegától kaptam:

lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2349
Az oprendszer egy feltört 98-as (NTből elegem lett), Word 97 (vagy 98)-ból akartam nyomtatni. A nyomtató céges, újonnan vásárolt tehát CDről telepített ingyombingyom.

Tehát akkor micsináljak?

lore

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2348)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2348
lore
valszeg rossz a driver. Milyen progiból próbáltál nyomtatni? És milyen oprendszer van a gépen?

Triznyák
aki végre valamihez konyít egy kicsit

Előzmény: lore (2347)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2347
A határidő pénteken van, a mű már kész. Ma csak jobb minőségű képekkel cseréltem fel a régieket, mert homályos volt + táblázatokat nyomtam bele. A határidőre elvileg bekötve a tanszéken kell leadni a diplomát, dehát ugye lore is a tanszéken dógozik :-)))) Amúgy kész lesz, ma küldöm mailbe egy barátomhoz aki céges nyomtatón kinyomja színesbe, aztán lehet kötni!

Télleg, szagértő urak: van nékem otthon egy HP 1120c színes A3-as printerem, de a magyar hosszú ékezetes betűket nem nyomtatja ki. Mi lehet a gond?

lore

Előzmény: Harvester (2346)
Harvester Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2346
figyelj te építősz írjad már a feleséged diplomamunkáját, mindjárt itt a beadási határidő.

Előzmény: lore (2345)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2345
Mehh!!
Előzmény: Harvester (2344)
Harvester Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2344
Hemm....?
Előzmény: lore (2343)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2343
TRIZNYÁK,
a lorené által végzett házimunkát nem vállaltam, tehát a diplomát kell nekem csinálnom :-)))

Harvester,
a nickemet ismeri, soha nem olvas errefele, lorené kikövetkezthető, a lore nick pedig lorené lánykori nevéből komponálódott (Istenem! Nagy a szerelem! :-)))

lore

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2340)
Harvester Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2342
btw lorené tudja, hogy lorenének hívod? :-)
Előzmény: lore (2339)
hobe Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2341
O.T.

A manual tele van kepekkel meg szamokkal, azokat siman ossze tudom hasonlitani:-) A nyelvlecket megkaptam, de a karomkodasoktol meg nem fogom erteni a francia nyelvu manualt!

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2338)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2340
lore
all right, remélem még lesz akkor rendszám rajta (2306 hozzászólás), és nem koszolódik el nagyon:-).Lorenének sok sikert a vizsgáihoz. Ezalatt neked kell végezni a házimunkát, vagy mi a fene?

Triznyák
a családkutató

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!