Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Húúú Macska
az azért nem semmi. Majdnem magasabb vagy nálam (183). Szólj ha nem megy a mail, megpróbálom mégeccer.
Ne dolgozz sokat, nem egészséges, inkább mutasd meg az autód valami teraszos kávézó előtt:-).
177cm,de szeretem a magas cipőket,úgyhogy az utcán 185 körül,de valamikor 182.És készítsd a fényezőt,küldöm a morzsaporszívót.Egyébként dolgozom,és narancslevet iszogatom.Mindjárt nézem az E-mailt.(Nem biztos,hogy sikerül)Egyébként majdnem minden stimmel,csak a szem barna.(és nagy...)De nem én vagyok a farkas a Piroskából...
Nemmm, nemmm, Zalában még dívik a villogós köszöntgetés, itt a Volvosok sokszor átintegetnek egymásnak, meg odamennek a másik márkatárshoz a benzinkútnál. Bár sajna itt is kihalóban van...
Gyorsulási:
Mindjárt ideér a Pirítós (ide is ért, vazzeg!) oszt nyomjuk a melót, úgyhogy esetleg 9 körül szabadulok. Teflonoljunk...
hobe,
ez érdekes, a mi autónk francia származású, és mégis elég sok különbség van a manual és a valóság között.
lore&TRIZNYAK,
az isettának van hátsó ülése????
csaklore,
az NT-ből lett eleged? Nálam fordítva történt. Ha angol, region settingset kell magyarra állítani, ettől nálam minden megoldódott (mondjuk ez volt az első dolgom). Egyébként van office98, csak mac-re. ja és hp-nél új drájvert kell keríteni (vagy esetleg ha van a winfosnak sajátja, akkor azzal is lehet próbálkozni)
Hali Macsek,
visszajöttél Pécsországból?
Milyen magas is vagy? Kezdek félni... Küldtem neked fényzőst mailt, megkaptad? Ha te nekem a morzsaporszívót betuszkolod oda, akkor én mondjuk átfényezem az autód 4szálas mókusecsettel. És kivel iszol, és mit? És miért nem velem?
Triznyák
az alkoholistaű
PS a spontán köszöngetés cizellált hagyománya már csak motoros körökben dívik :-(. Ezért is motorozom...
Ajánlom figyelmetekbe a morzsaporszívót,vagy az ülések eltávolítása utáni takarítás sem rossz.
De ha már nagyon koszos,kell venni egy újat....
Oriza Triznyák!
Nekem sajnos elég nagy kezem van,de az ujjaim hosszúak.(Vicces is lennék kis kezekkel a magasságom miatt.)
A Mazdával való száguldozás semmiképpen sem nyújt olyan biztonságérzést,mint a VOLVO.Dehát ezzel senkinek sem mondok újat..
A találkozónak a színhelye is megvan már?
Mellesleg:HA NEM LEHET A TIÉD,AMIRE VÁGYSZ,KEZDJ EL ARRA VÁGYNI,AMI MÁR A TIÉD!
Mindenkinek hinnie kell valamiben,úgyhogy én azt hiszem iszok még egyet...:-)
A nagymamám igen kemény asszony volt,három férjet eltemetett,kettő közülük csak szundikált....
MÁS:
Tegnap rávillogtam egy másik volvosra,szerencsétlen meg kétségbe volt esve,hogy mit akarok tőle,vagy mit csinált rosszul vagy mi a baj a kocsijával...pedig én csak üdvözölni akartam...
Halihó,
lorentínó
ha egy ékezetest sem nyomtat, akkor driverhiba, és semmit nem jelent a gyári driver mert az általában szar. Ha csak a hosszú Ő-t (remélem jól emléxem), akkor angol a vindózod, és a registryben át kell valamit fikázni, amit már elfelejtettem, viszont ha akarod adok neked Office2000-et. Az már nem csinálja ezt a marhaságot. Word98 tudtommal nincs, csak Office97. Kezelhető a porbléma.
hobe
neked aztán meg mibajod a képekkel? Lassú az index, de amikor fagyizik, akkor a link sem jön le. Bár a kicsikép-rákattint-nagykép az sokkal ggusztusosabb, csak lorelei valszeg lusta variálni.
guruló
most a kiscsaj tarthatja meg a talált cuccot, vagy leszeded a sápot? Nem mindegy te rabszolgatartó, kizsákmányoló, kapitalista mittudoménmi. Szégyeld magad. Nem elég neked a bérleti díj?
Na ezért nincs az én kocsimban légzsák. Ugyanis mindíg úgy vezetek, hogy egy rambo-kést szorítok a fogaim között. Néha nindzsa kardot. És most edzek a csatabárdra. Szörnyű lenne elgondolni, hogy valamelyik eszköz megsebzi habtestemet egy légzsákos pukkanáskor.
Triznyág & Bolas: A lányom kicsiny keze jó pénzért bérbeadó, feltéve, hogy amit talál, + tarthatja. (úgysem tudod elvenni tőle, hisztis kis csaj) A találkozóra kéretik sok-sok dollárt, márkát, shillinget és svéd koronát az ülések közé ejteni, hogy valami hasznom is legyen a dologból.
Mellesleg: légzsák mögött autózva illik üres szájjal autózni, pipát, bagót kiköpni, nem közel hajolni a lufihoz és jó nagy testűnek lenni.(ld. lore) :-)
Egyéb tapasztalat, szintén a szegdei traumásoktól: a légzsák megfogja az előre lóduló testet, de egyes huncut belső szervek, mint pl.: aorta (Harvester kedvéért: főverőér) erről tudomást nem véve elindulnak előrefelé, és az ürgének kapmec. Ennek ellenére a légzsák hasznos dolog...
Ha visszanézel egy pár hónapot akkor láthatod, hogy 3 kép/50 azért még nem okozott gondot, max. Templarnak ha este mobilozik...
A linkelés okés de azt akarom, hogy mindenki nézze meg!
önző lore
ps: nekem mindenki szava számít, tehát ha te mobil vonalon lógsz valami rossz modemmel, akkor no more images...
Az oprendszer egy feltört 98-as (NTből elegem lett), Word 97 (vagy 98)-ból akartam nyomtatni. A nyomtató céges, újonnan vásárolt tehát CDről telepített ingyombingyom.
A határidő pénteken van, a mű már kész. Ma csak jobb minőségű képekkel cseréltem fel a régieket, mert homályos volt + táblázatokat nyomtam bele. A határidőre elvileg bekötve a tanszéken kell leadni a diplomát, dehát ugye lore is a tanszéken dógozik :-)))) Amúgy kész lesz, ma küldöm mailbe egy barátomhoz aki céges nyomtatón kinyomja színesbe, aztán lehet kötni!
Télleg, szagértő urak: van nékem otthon egy HP 1120c színes A3-as printerem, de a magyar hosszú ékezetes betűket nem nyomtatja ki. Mi lehet a gond?
TRIZNYÁK,
a lorené által végzett házimunkát nem vállaltam, tehát a diplomát kell nekem csinálnom :-)))
Harvester,
a nickemet ismeri, soha nem olvas errefele, lorené kikövetkezthető, a lore nick pedig lorené lánykori nevéből komponálódott (Istenem! Nagy a szerelem! :-)))
A manual tele van kepekkel meg szamokkal, azokat siman ossze tudom hasonlitani:-) A nyelvlecket megkaptam, de a karomkodasoktol meg nem fogom erteni a francia nyelvu manualt!
lore
all right, remélem még lesz akkor rendszám rajta (2306 hozzászólás), és nem koszolódik el nagyon:-).Lorenének sok sikert a vizsgáihoz. Ezalatt neked kell végezni a házimunkát, vagy mi a fene?