Keresés

Részletes keresés

A guruló Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2355
Triznyág & Bolas: A lányom kicsiny keze jó pénzért bérbeadó, feltéve, hogy amit talál, + tarthatja. (úgysem tudod elvenni tőle, hisztis kis csaj) A találkozóra kéretik sok-sok dollárt, márkát, shillinget és svéd koronát az ülések közé ejteni, hogy valami hasznom is legyen a dologból.

Mellesleg: légzsák mögött autózva illik üres szájjal autózni, pipát, bagót kiköpni, nem közel hajolni a lufihoz és jó nagy testűnek lenni.(ld. lore) :-)
Egyéb tapasztalat, szintén a szegdei traumásoktól: a légzsák megfogja az előre lóduló testet, de egyes huncut belső szervek, mint pl.: aorta (Harvester kedvéért: főverőér) erről tudomást nem véve elindulnak előrefelé, és az ürgének kapmec. Ennek ellenére a légzsák hasznos dolog...

A guruló

Előzmény: Bolas (2334)
hobe Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2354
lore

okes, ha ez marad az arany! Cegtol netezek, nem gond:-)))

Előzmény: lore (2353)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2353
Ha visszanézel egy pár hónapot akkor láthatod, hogy 3 kép/50 azért még nem okozott gondot, max. Templarnak ha este mobilozik...
A linkelés okés de azt akarom, hogy mindenki nézze meg!

önző lore
ps: nekem mindenki szava számít, tehát ha te mobil vonalon lógsz valami rossz modemmel, akkor no more images...

Előzmény: hobe (2352)
hobe Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2352
lore

Muszaj berakni a kepeket? Szerintem eleg lenne csak a link, mert igy nagyon lassitja a toltest:-((

Mellekesen a hetvegen osszehasonlitottam egy SLK-t es egy C70-est (csak a szalonokban!). Haaat, gondolkodas nelkul az utobbit valasztanam:-))

Előzmény: lore (2351)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2351
A piros x:
Előzmény: lore (2350)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2350
Na adok egy pár kellemes C70 képet, melyeket hulla kollegától kaptam:

lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2349
Az oprendszer egy feltört 98-as (NTből elegem lett), Word 97 (vagy 98)-ból akartam nyomtatni. A nyomtató céges, újonnan vásárolt tehát CDről telepített ingyombingyom.

Tehát akkor micsináljak?

lore

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2348)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2348
lore
valszeg rossz a driver. Milyen progiból próbáltál nyomtatni? És milyen oprendszer van a gépen?

Triznyák
aki végre valamihez konyít egy kicsit

Előzmény: lore (2347)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2347
A határidő pénteken van, a mű már kész. Ma csak jobb minőségű képekkel cseréltem fel a régieket, mert homályos volt + táblázatokat nyomtam bele. A határidőre elvileg bekötve a tanszéken kell leadni a diplomát, dehát ugye lore is a tanszéken dógozik :-)))) Amúgy kész lesz, ma küldöm mailbe egy barátomhoz aki céges nyomtatón kinyomja színesbe, aztán lehet kötni!

Télleg, szagértő urak: van nékem otthon egy HP 1120c színes A3-as printerem, de a magyar hosszú ékezetes betűket nem nyomtatja ki. Mi lehet a gond?

lore

Előzmény: Harvester (2346)
Harvester Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2346
figyelj te építősz írjad már a feleséged diplomamunkáját, mindjárt itt a beadási határidő.

Előzmény: lore (2345)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2345
Mehh!!
Előzmény: Harvester (2344)
Harvester Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2344
Hemm....?
Előzmény: lore (2343)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2343
TRIZNYÁK,
a lorené által végzett házimunkát nem vállaltam, tehát a diplomát kell nekem csinálnom :-)))

Harvester,
a nickemet ismeri, soha nem olvas errefele, lorené kikövetkezthető, a lore nick pedig lorené lánykori nevéből komponálódott (Istenem! Nagy a szerelem! :-)))

lore

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2340)
Harvester Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2342
btw lorené tudja, hogy lorenének hívod? :-)
Előzmény: lore (2339)
hobe Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2341
O.T.

A manual tele van kepekkel meg szamokkal, azokat siman ossze tudom hasonlitani:-) A nyelvlecket megkaptam, de a karomkodasoktol meg nem fogom erteni a francia nyelvu manualt!

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2338)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2340
lore
all right, remélem még lesz akkor rendszám rajta (2306 hozzászólás), és nem koszolódik el nagyon:-).Lorenének sok sikert a vizsgáihoz. Ezalatt neked kell végezni a házimunkát, vagy mi a fene?

Triznyák
a családkutató

lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2339
Kedves TRIZNYÁK,
nos zsenge korom ellenére valóban hatalmas tudást halmoztam fel :-)) Tudásomnál már csak a szerénységem nagyobb. Amúgy meg van egy Templarunk aki lore-t folyton ismeretei gyarapítására sarkallja...

Szerintem a június 3-án tartandó első nagy országos volvo találkozó ideális helyszín és időpont lenne a járműved szemrevételezésére. Dolgom addig akad, lorené diplomázik...

lore

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2337)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2338
hobe
egy kicsit off kérdés
megkaptad a mélem? Tetszett?
Hogy hasonlítasz valamit-valamivel össze, amikor az egyiket nem érted?

Triznyák
a kukacoskodó
On

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2337
Dear prof.lore
igen, most hogy mondod az Isetta jobbnak tűnik, de végül is a lényeg hogy tudod mivel fenyegettelek :-). Aszittem ti gyorsultok... az ú nekem is gyanús volt (áru,kapu..stb.). Lenyűgöz ez a tudás. Főleg hogy milyen fiatal vagy. Mondj helyet/időpontot, és odahajtom a tehenet.

hobe
Jellemző a kulcsbennhagyás. Procicsere?

Triznyák
aki megköveti lorét
de továbbra is szemtelen:-).

hobe Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2336
Keton

De, a manualok amerikai tipushoz vannak, de osszehasonlitva egy franciaval (azt nem ertem) nincs sok kulonbseg! (pl. mas a taviranyito a kozponti zarhoz:-))

Bka-

Tegnap elaludt az automata valto villogasa! Azert persze megnezetem. Tegnap nem volt idonk elvinni a szervizbe, talan majd ma delutan. Nem tudom, hogy az arak mit fognak Neked mondani, mert a rezsi oradij errefele magasabb egy kicsit, mint otthon:-(( Az alkatreszarak kb. egyformak.

Tegnap este bent felejtettem az kulcsot az inditozarban!, szerencsere senki nem bantotta:-)))

Előzmény: Bka- (2320)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2335
Szia, tömör leszek,
lehet, hogy Isetta...
kíváncsi vagyok a kombináltadra...
gyorsulási a ringen lesz, nem tehenekkel...
vannak elvileg létező szavak. Ez ilyen de akkor is autójú!

lore

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2333)
Bolas Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2334
lore!
Még nem tom mi lesz!
Az a gond, hogy szinte mindig van időm, kivéve 3 hetenként kedden!
Ezt nem értem!
Majd telefonáljunk 7-8 körül!

CYRUS!
Na mi van?

guruló!
Lehet hogy kölcsönbe venném a leányod kis kezeit bizonyos feladatokra..
:-)
Hogyé adod?

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2333
Hallo Kispajtások,
képzeljétek az éjjel lemosattam/kitakaríttattam a Tehenet. Köpködtek rendesen a pucolócsávók, de végülis egész csinos lett. Mondanom se kell, hogy ugyan az eső nem esett mint ilyen alkalmakkor mindíg, de a város összes mellék és főútvonalát összepacsálták közterületfentartás címén. Namármost a kombinált 760-as hátulja baromi érzékeny az ilyesmire, de az összhatást nem bírta tönkretenni. Kíváncsiak szemlélhetik. Szép metálszürke, már kezdtem elfelejteni a színét.

lore
ha arra vágysz, egy napra neked adom az autóm, és akkor már minden akadály elhárul az elöl, hogy takariccsad. De ha most leírod, hogy nem megy, mert egész héten szőrszálat kell hasogatnod a Lőrinci kiserdőben, vagy valami hasonló kifogás, akkor istenuccse beraklak egy BMW Izetta hátsó traktusába (jól írtam a BMW nevét?).

Bolas
természetesen végig az elsőülésről beszéltem/tünk, megaztán a kombi hátsó ülése tényleg nem probléma :-).

Harvester
Az ötlet remek, a talira ezekután biztos hogy megyek, és viszek kisvödröt, meg egyéb tisztitófelszerelést.

Guruló
Ha bérbeveszem a kislányod pl. sültkrumplikipiszkálásra az ülés mellől az pedofília? Amugy tök király: tudtommal nincs légzsák az autómban, és mentoloscukorpárti vagyok, úúútálom a rágót.

Hol fogtok este gyorsulni? Megyek röhögni a megvadult teheneken...:-).

Triznyák
a megtisztult(-autóju)
autóju -van ilyen szó? Olyan furcsán néz ki leírva...

A guruló Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2332
lore: nem volt túl hangos így sem, de az előző 340 1.4-hez képest traktor volt.
Tdkp. nem csak a motorborítás hiányzott, hanem a szélvédő alatti légbeömlő borítása, és előtte a szigetelő gimiszalag is... Nem vacakoltam bontottal, egyenest Bécsből jött a cucc... :-)
(motorborítás: 39.e. légbeömlő borítás 9.e. +ÁFA)
Tegnap óta egy nagyságrenddel csökkent a zaj.

Harveste: OK... + követlek: ne LÉLEGEZD BE a légcsövedbe a rágót, mert megbetexel!

guruló

Előzmény: lore (2331)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2331
Ha jól elmékszem nem volt vészes a hangja. Most kívül-belül csendesebb? A motorborítás nem csak egy vékonyka műanyag?? Mennyi volt? Bontottan lehet?

lore

Előzmény: A guruló (2329)
Harvester Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2330
guruló

Az aspirált (miért nem magyarul beszélsz :) rágó légzsák nélkül is fulladást okozhat, törött bordákkal kurva nehéz kiköhögni.

Harvester

Előzmény: A guruló (2326)
A guruló Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2329
lore:
Szóval, a motorborítást még az előző tulaj hagyta ott egy frontális karambolnál.... és amikor kicserélték a járgány elejét, kispórolták belőle ezt a miskulanciát... Enélkül viszont jóval hangosabb a TD.
guruló
Előzmény: lore (2328)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2328
Hali,

guruló,
elhagytad a motorborítást? Hogyan köll ojjjat csinálni??

CYRUS,
lépj ki a sötétből mán! Este?

fargo, Bolas,
nekem ma be kell fejeznem egy munkát (na nem pénzes csak szőrözős...), tehát lehet, hogy nekem is később lenne jó. A wastegate ellenére azért még megy a volvo? Bolas mikor tudnánk indulni? Vagy nem otthonról mész?
Agyi fáradalmaim miatt egy-két óra elég lesz odakünn, ha eső akkor szvsz törölve (de úccse lesz eső!).

lore

A guruló Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2327
Ja, Dave: lécci,lécci, lécci, lécci, az eladó Amazon címét..... mailben vagy itt... Köszi!

guruló

Előzmény: Dave_ (2285)
A guruló Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2326
Yo reggelt!

Ülés melletti kis rés: Bi-biiiii! az én lányom MINDIG kiszedi az emlitett helyre beesett 3 hetes csokidarabokat, Tic-tac-ot, és zsemlemorzsákat.
(Bérmunkát is vállal!) :-)
Tegnap ott hagytam a szegedi Volvo szervízben 136 e-t, (motorborítás pótlása, ABS szivárgó részeinek cseréje, stb) asszonypajtás igen örült neki....
Apropo, tudtátok hogy légzsák mögött nem illik rágózni??? Traumások állítják, hogy az aspirált rágó halált okoz, amikor a légzsák beletömi a képedbe... :-(

A guruló

Előzmény: Bolas (2322)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!