Keresés

Részletes keresés

lore Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2610
Tudnám honnan a durva életből szerzek ennyi lófejet...

Don Corlore

lore Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2609
Árghhhh...felébredtem!

TRIZNYÁK,
Prodigy-t már lestoppoltam.

Rábeszélő-készséged kell a francnak vazzeg, nem corsa hanem vectra és nem ciki mert nagyfijjúnak kevés ciki helyzete van már... :-) Ja, corsa se lenne ciki, inkább muris :)

Szépen alakulunk,
fargo, CYRUS, Templar, Bolas, Trizzy, Bka, lore

lore
ps: vazzeg remélem jún. 3-án nincs vidéki út...
pps csak Trizzynek: Opel Rulez!!

Bka- Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2608
Joreggelt,

en meg altalabn nem tudok kesobb felkelni mint reggel 8, ugyhogy en vagyok a tokhujje :)

Tali 95%, Forddal meek vagy Bolassal :) Na persze meg a Ford sem biztos, lehet hogy addig raakadok egy jopofa 740/760 TD-re...

Bka, a vasarnap is korankelo

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2607
Jóreggelt VOLVO-s banda, kiazágyból!

Csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem most keltem fel, nem vagyok tökhüjje vasárnap ilyenkor ébredni...

De mielőtt lefexem:
Látom, hogy egész jó helyre keveredtem.
A zenei ízlésvilágotokat próbálom felmagasztalni.
Prodigy, Dire Straits, Pat Metheny, Korai Öröm, Miles Davis, Vivaldi, Mozart, Mike Oldfield...
No igen, ezek zenék.
Lore-nak is elnézem Papp Ritát, hisz még oly fiatal, meghát ugyi egy lelkes kőművesinastól mit is várhatna az ember...:-)

Lorentin
velem 99%-ig számolhacc a talin, mer kíváncsi vagyok a fejedre/fejetekre. Szólj ha segítség kell, hogy elkérd Anyukád VOLVO-ját a talira (Jó a meggyőző képességem). Ciki lenne egy corsával jönni :-).

na csa mindenkinek:

Triznyák
a zenegyüjtő

lore Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2606
Igen. A vazzeg kb. annyira elvesztette jelentését vazzeg mint élőben a szalonképtelenebbnek hitt megfelelője...

Harvester valszeg kapál, vagy baromira töri a fejét, hogy mi legyen a 440GLE-vel míg ő külföldön keresi hülyére magát. Aszonynak mégse adhattya!

Lófejes trilógia rulez! Télleg a rulez nem veszti el varázsát?

Tehát eddig:
fargo, CYRUS, Templar, Bolas, lore

Remélem hétfőn jön a többi bejelentkezés. Munkahelyi ingyennet rules!

Na lassan én is mennyek horkolni...

lore
ps: azért hétvégén ennyire még soha nem pörögtünk... Hajrá!

fargo Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2605
Menyek alunnyi, jóéjet mindenkineck.
fargo Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2604
Lófejjel? Az a Pinokkió volt, annak is csacsifeje nôtt.

Mellesleg, hol van Harvester? Úgy eltűnt, mint szürke Pinokkió a ködben.

Előzmény: lore (2602)
fargo Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2603
És akkor Te jól bevágtad a Cora forgóajtaját? Vagy a tolóajtaját? ;-)

PS: Ez a "Vazzeg" kezd elég szalonképes lenni, teljesen elvesztette az eredeti jelentését.

Meséltem már? Szolnoki barátaink akkor 2,5 éves középsô gyermeke elmélyülten autózik a szônyegen, közben mondogatja magának:

"Apa vezet, vazmegvazmeg... apa vezet, vazmegvazmeg..."

Mi meg majd' leestünk a székrôl a nevetéstôl...

Előzmény: lore (2601)
lore Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2602
Vazzeg szájrusz!
Te háéromból kétszer a kerek számokért tolod ide a mutatóujjad! Vigyázz te gyerek, vigyázz ha nem akarsz egy lófejjel ébredni!

Don Corlore

Előzmény: CYRUS (2600)
lore Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2601
Az enyimébő nem hiányzik! Beebeebee! Furcsáltam, hogy amikor talpig feketében bevágtam a bolt ajataját és ráförmedtem az eladó csajszira, hogy azt az autókettőt nyomd ide vazzeg, akkor aszonta, hogy bocsi, hoz inkább a raktárból egy originált... Ja, a bolt valamilyen cora nevű volt...
Előzmény: fargo (2598)
CYRUS Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2600
csak a 2600-ért jöttem :)) lemaradtam?
Előzmény: lore (2599)
lore Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2599
Vásároltál 10 db C70-est 1:72-ben? :-)))
Előzmény: fargo (2597)
fargo Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2598
Mai sztori:

A Corában vettem meg a heti autósújság termést, otthon a "könyvtárban" estem neki az Auto2-nek. Vazzeg, az újságból valaki ollóval kivágott valami nyereményszelvényt. S mi volt a másik oldalán?! Naná hogy a cikk a Volvo új biztonsági központjából! Azt hiszem holnap visszamegyek, s tökönrugdosok valakit. Biztos, hogy a Cora valamelyik alkamazottja a bűnös, mert kötve hiszem, hogy egy vevô a tumultus közepén nyelve hegyét a szája sarkába kidugva szabdal szét egy újságot.

Szóval ezt annyira surmó-pitiáner-bunkó-prosztó-balkáni-paraszt-genny dolognak tartom, hogy ihaj! Kíváncsi lennék, hogy a többi újságból is hiányzik-e a szelvény...

fargo Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2597
Végül is nem mentem le: sok a meló, s most biztosra kell mennem, hogy kész lesz, nem lehet a hétfôi leadást ellinkelni, meg túl késôn is ébredtünk, kialudta magát az egész család, meg fel is hívott Kmétrôl egy barátom, és elárulta, hogy káoszba fulladt a város, a legközelebbi parkolótól vagy 45 percet kell caplatni, mire a helyszínre ér az ember. Így stornó lett a program, helyette bevásároltam...

Sebaj, majd legközelebb...

Zarquon Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2596
lore: KSK Logisztika

Fargo: Köszönöm szépen (vagyis az autóm köszöni). Sajna nem hiszem, hogy a 460-as indexburával túl sokat tudnék kezdeni. Turbóra nem merek sportlégszűrőt rakni, a kipufogóm meg ugye nem gyári.....

Egyébként lehet hogy hülye vagyok, de az öthengeres blokk nem Volvo fejlesztés?!? Szerintem ugyanis az...

Sajnos gőzöm sincs, hogy tudok-e jönni talira, főleg amíg nem közlitek, hogy hol a túróban van ez az autósmozi. Ugyanis 2-án lemegyek Balcsira (sznob-parti a Dexionban), és hát nem tervezek túl hamar lefeküldni.

Asszony csipog, üdvözlet,
Zarquon

Bolas Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2595
fargo!

Nem is számoltál be, hogy mi volt Kecsón a repülősnapon!
Vagy eső miatt elmaradt?

Bolas Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2594
lore!

Köszi az ingyé reklámot..
Egyébként 3-án nagyon igyekszem ott lenni..
De kb 68.77964253225% hogy megyek!

Előzmény: lore (2586)
lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2593
:-) Sőt 50.000001 is elég! Csak bejöjjön az a kis plussz!

Eddig tehát: fargo, CYRUS, Templar, lore, ???

Előzmény: CYRUS (2591)
Templar Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2592
95,01%
Előzmény: lore (2590)
CYRUS Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2591
Francba nekem 94.99% akkor irjak ne irjak? kerekiteni ér? :)
Előzmény: lore (2590)
lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2590
Plagizálom fargotól az ötletet:

Javaslom jelentkezzen be akinek legalább 95% (ennyire azért lehet tudni...), hogy ott lesz 3-án a talin.

1. lore ott lesz (valszeg lorené is)
2. ?
3. ?
stb. ?

lore

fargo Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2589
Szerintem nincs, mert ha jól tudom, azok Volvo eredetű, 4 hengeres mocik.
Előzmény: lore (2588)
lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2588
'stét!

Eine kleine frage: a 700-asokban és a 900-asokban futó 2.3-as turbo motoroknak van valamilyen közük a 850/S70-ben dolgozó motorokhoz?

lore

fargo Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2587
Zarquon:
LÁTTALAK az Ivanicsnál, illetve a kocsidat láttam, körbe is nyáladzottam, s megállapítottuk, hogy talán a legszebb 480-as :-) Az a két színű festés elég dögös, gyári, vagy Te csináltattad?

Fehér indexbúrám sajna nincs, csak I-es Golfhoz 2 darab. Viszont próbáltad már kihypozni?

Viszont maradt a 460-ból pár elfekvô alkatrész, eddig még nem kellett senkinek: egy bal elsô indexbúra, még szűz, meg egy sportléxűrô, meg egy kipufogó tartó gumiakármi (hátsó).

Zene:
Sajna CD-m még nincs a kocsiban, bár tervbe van véve. Addig is rádió (nem)rulez, mert a kazettásdit nem igazán kedvelem. Ha végre lesz CD is a kocsiban, akkor sok Who fog szólni benne, meg Mike Oldfield, meg régi klasszikus / progresszív rock, meg stb.

Menyek dógozni...

lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2586
Mármint a screensaverre gondoltál... vagy a CD-re és csak azt várod, hogy lore benyögje, hogy a BolasBálnában CD is van? :-))))))
Előzmény: Bolas (2585)
Bolas Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2585
joyride!

Szerintem nem kérdés, hogy hétfőn rögtön mi lesz a feladatod..
Én is!
Én is!
Nekem is!
A mejjemre is mami..

lore!
Nem lett totálkáros, mert édesanyám vezette..
Ráadásul csak lépésben haladt..
;-)

Viszont azt állítani, hogy nem az én Bálnám látható a Triznyák féle montázson, az kész rágalom!
Plágium!

lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2584
BME konkrétabban?

halfteacher-lore :-)))

Előzmény: Zarquon (2580)
joyride Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2583
Triznyak

Sajna CD-t nem ádott az Úr az autómba, ezért egy-egy erősebb fékezéskor jó néhány kazetta tart bemutatót a fizika néhány alaptörvényéből (vö. Öveges Professzor).

Jöhet minden ami nem metal + dizsi, bár az aktuális favorit a pillanatnyi hangulat függvénye. Korai Öröm, Miles Davis, Pat Metheny, John Scofield, Stan Getz, Vivaldi, Mozart (Aki a zene Bethowenje. -Copyright Fábri S.) Ezen felül filmzenékkel stimulálom a dobhártyát, pl. Mátrix, Tarantino válogatás. Ilyesmi.
Decibel mindig van bőven, amit a gyári (nagy) rádió még bírna valahogy, de a hangxoróknak már nincs sok hátra. Elég gyengécskék szegények. Ez van.

Zarquon Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2582
Hát, Temp, megfogtál. :-)

Mindenesetre a Forrest Gump nagyon jó kis film, az tény. Szeretem az ironikus dolgokat.

Szóval nem tud senki fehér indexburát 480-hoz? Amúgy is atomdrága lehet...

Előzmény: Templar (2581)
Templar Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2581
Zarq,

Hát mondom, hogy nem láttam a filmet! Ha létezne láttam volna :-))))

Előzmény: Zarquon (2580)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!