Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Rábeszélő-készséged kell a francnak vazzeg, nem corsa hanem vectra és nem ciki mert nagyfijjúnak kevés ciki helyzete van már... :-) Ja, corsa se lenne ciki, inkább muris :)
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem most keltem fel, nem vagyok tökhüjje vasárnap ilyenkor ébredni...
De mielőtt lefexem:
Látom, hogy egész jó helyre keveredtem.
A zenei ízlésvilágotokat próbálom felmagasztalni.
Prodigy, Dire Straits, Pat Metheny, Korai Öröm, Miles Davis, Vivaldi, Mozart, Mike Oldfield...
No igen, ezek zenék.
Lore-nak is elnézem Papp Ritát, hisz még oly fiatal, meghát ugyi egy lelkes kőművesinastól mit is várhatna az ember...:-)
Lorentin
velem 99%-ig számolhacc a talin, mer kíváncsi vagyok a fejedre/fejetekre. Szólj ha segítség kell, hogy elkérd Anyukád VOLVO-ját a talira (Jó a meggyőző képességem). Ciki lenne egy corsával jönni :-).
Az enyimébő nem hiányzik! Beebeebee! Furcsáltam, hogy amikor talpig feketében bevágtam a bolt ajataját és ráförmedtem az eladó csajszira, hogy azt az autókettőt nyomd ide vazzeg, akkor aszonta, hogy bocsi, hoz inkább a raktárból egy originált... Ja, a bolt valamilyen cora nevű volt...
A Corában vettem meg a heti autósújság termést, otthon a "könyvtárban" estem neki az Auto2-nek. Vazzeg, az újságból valaki ollóval kivágott valami nyereményszelvényt. S mi volt a másik oldalán?! Naná hogy a cikk a Volvo új biztonsági központjából! Azt hiszem holnap visszamegyek, s tökönrugdosok valakit. Biztos, hogy a Cora valamelyik alkamazottja a bűnös, mert kötve hiszem, hogy egy vevô a tumultus közepén nyelve hegyét a szája sarkába kidugva szabdal szét egy újságot.
Szóval ezt annyira surmó-pitiáner-bunkó-prosztó-balkáni-paraszt-genny dolognak tartom, hogy ihaj! Kíváncsi lennék, hogy a többi újságból is hiányzik-e a szelvény...
Végül is nem mentem le: sok a meló, s most biztosra kell mennem, hogy kész lesz, nem lehet a hétfôi leadást ellinkelni, meg túl késôn is ébredtünk, kialudta magát az egész család, meg fel is hívott Kmétrôl egy barátom, és elárulta, hogy káoszba fulladt a város, a legközelebbi parkolótól vagy 45 percet kell caplatni, mire a helyszínre ér az ember. Így stornó lett a program, helyette bevásároltam...
Fargo: Köszönöm szépen (vagyis az autóm köszöni). Sajna nem hiszem, hogy a 460-as indexburával túl sokat tudnék kezdeni. Turbóra nem merek sportlégszűrőt rakni, a kipufogóm meg ugye nem gyári.....
Egyébként lehet hogy hülye vagyok, de az öthengeres blokk nem Volvo fejlesztés?!? Szerintem ugyanis az...
Sajnos gőzöm sincs, hogy tudok-e jönni talira, főleg amíg nem közlitek, hogy hol a túróban van ez az autósmozi. Ugyanis 2-án lemegyek Balcsira (sznob-parti a Dexionban), és hát nem tervezek túl hamar lefeküldni.
Zarquon:
LÁTTALAK az Ivanicsnál, illetve a kocsidat láttam, körbe is nyáladzottam, s megállapítottuk, hogy talán a legszebb 480-as :-) Az a két színű festés elég dögös, gyári, vagy Te csináltattad?
Fehér indexbúrám sajna nincs, csak I-es Golfhoz 2 darab. Viszont próbáltad már kihypozni?
Viszont maradt a 460-ból pár elfekvô alkatrész, eddig még nem kellett senkinek: egy bal elsô indexbúra, még szűz, meg egy sportléxűrô, meg egy kipufogó tartó gumiakármi (hátsó).
Zene:
Sajna CD-m még nincs a kocsiban, bár tervbe van véve. Addig is rádió (nem)rulez, mert a kazettásdit nem igazán kedvelem. Ha végre lesz CD is a kocsiban, akkor sok Who fog szólni benne, meg Mike Oldfield, meg régi klasszikus / progresszív rock, meg stb.
Sajna CD-t nem ádott az Úr az autómba, ezért egy-egy erősebb fékezéskor jó néhány kazetta tart bemutatót a fizika néhány alaptörvényéből (vö. Öveges Professzor).
Jöhet minden ami nem metal + dizsi, bár az aktuális favorit a pillanatnyi hangulat függvénye. Korai Öröm, Miles Davis, Pat Metheny, John Scofield, Stan Getz, Vivaldi, Mozart (Aki a zene Bethowenje. -Copyright Fábri S.) Ezen felül filmzenékkel stimulálom a dobhártyát, pl. Mátrix, Tarantino válogatás. Ilyesmi.
Decibel mindig van bőven, amit a gyári (nagy) rádió még bírna valahogy, de a hangxoróknak már nincs sok hátra. Elég gyengécskék szegények. Ez van.