Keresés

Részletes keresés

lore Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2650
Ja3,
macska007bond, női frakció a talin?
lore Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2649
Ja2, csak akkor megyek a corsával, ha lorené odaattya! :-)
Előzmény: lore (2648)
lore Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2648
Ja, aNYÁK:
két óra körül hazavergődtem (a vectrával, nagyapi odaatta...), szal csak holnap leszek, lehet, hogy csak délelőtt. Szólj, ha találkozunk akkor a Corsával megyek (csakmer).

fargo,
holnap délelőtt fargoéknál bolondokháza, úgyhogy later?

Héya!
Amúgyis elmaradt Bolas barátunk indexes üdvözlése alive, amit egy evéssel kötöttünk volna össze! Ájjon má meg a gyászmenet! Éhes vattyok.

lore aki néha audis :-)

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2638)
lore Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2647
Na akkor, hogy el ne felejcsem A.GY.-al bővültünk, tom, hogy unjátok de beírom:
fargo, CYRUS, Templar, Bolas, Trizzy, Bka, A guruló, A.GY., lore.
Többiek?
keton, Harvester, joyride, Zaquon, 480T és még sokan mások (RAF2, gondolom neked nem lenne gazdaságos... :-)) jellezetek már!

Royjide,
hát télleg ciki, ijet nem is csinált még más!

A.GY.,
nemtom milyen kérdésekre válaszoltál, a tali 10-kor lesz.
Ja, gyári rádió + IQ! Csak így lehet csöndben haladni.:-)
Úristen, 2 volvód van! Akkor télleg nemtom, hogy fox eljönni! Jaj, ha eszembe jut szólok! :)

Trizzy,
hogy fokozzam az asszociációs tehetséged kibontakozását és ezzel mentális genyózás szintjén orgazmust okozzak neked: Édesanyámnak sincs Volvoja! Na?

CYRUS,
írjá ide, vagy megy a lófej. Az F1-ben persze otthon vagy mi? Várj, kiprovokálom: hüle vilnöf! Buta! :-)

lore

joyride Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2646
Most látom, hogy ketten megyünk!
Előzmény: Harvester (2644)
joyride Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2645
Muszáj?
Előzmény: Harvester (2644)
Harvester Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2644
Hát igen, tényleg ciki. Nem is tudom, talán el kellene bújdosnod szégyenedben.

Harsterev

Előzmény: joyride (2643)
joyride Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2643
Az egy kicsit gáz, amikor az ember Saját Nick-jét elgépeli!!!
joyride Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2642
Dear Oriza Triznyak!

A Volvo már megvam.
A Know-How hibádzik még egy kicsit.
Na bumm! Ha eltévedek, lekések mindent. Viszont öszeszedegethetem az üres üvegeket, amiből, mint azt Dobi István óta tudjuk, egész jól meg lehet élni.

Yojride
a párttörténész

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2638)
A.GY. Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2641
annyit irtok, hogy most jutottam a végére.
1.talira megyek, csak nem tudom hogyan, mivel 2 db VOLVOM van és mint tudjuk 1 s-vel nem lehet még két VOLVOT sem megülni. Kölcsön nem adom.
2 ki rendelkezik a VOLVO könyvvel? megrendeltem de nem küldik.
3. A.GY. roppant fantáziátlanul a nevem kezdőbetűi.
4 Zenét az autóban hallgatok, éppen ami éppen jön az éterből. Zenét ne hallgassatok konzervet, mert elromlik a föletek! Csak az élő az igazi.
5.Gyári rádió+EQ
6.a 88-as alapfelszereltségből csak a légzsák hiányzik 95-höz képest.
7 A POLARt Pécelen láttam, talán meg tudom találni, ha érdekes.
8. könyvesbolt: A MARÓTI a legdrágább, valószinűleg, mert hirdeti magát állat módon és ez pénzbe kerül. Nekem van egy 440/460/480 angol ami 30%-al olcsóbb volt mint náluk.
9.OKÉ, hogy 3-a, de mégis mikor? reggel délben este éjjel?
10. ezennel business: van egy 90 es 440 esem, is bontva, jó pár értékes 2000 km-t futott alkatrésszel (majdnem gyári ) csere érdekel!!!
A.GY. Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2640
Ha találsz fehéret, a balos sárgát szivesen átveszem! Cserébe felajánlhatok néhány kurrens alkatrészt, mint 2-es fogaskerék.
Előzmény: Zarquon (2582)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2639
Nyerskosztal=Nyerskoszttal
IQ(Triznyák)=IQ(Triznyák)-4

Triznyák
reménytelen eset:-(

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2638
Perec Skacok,

itt vagyok egy rövid bejelentkezés erejére.

Lore
remélem Te jól aludtál, mer én nem. Furdalt a lelkiismeretem (igenis van!). De lehet, hogy az zavart, hogy az ukrán haverjaid mindenáron beakartak jönni? Na mivan? Kv, vagy rohansz haza?
Én most beverexem magam a városba, de egy óra múlva akármi is lehet, csörrents meg, ha ráérsz (telszám mélben ment).
Azért örülök hogy jól vagy. Nyerskosztal vigyázz, és a sok alvás is deprimáló.

Joyride
a talira legegyszerűbben volvoval jucc el. Kövesd a többit:-). Nagytarcsa szvsz valahol Rákosmiarák után van.

fargo
nem kell engedékenynek lenned, lore meg fogja kapni a volvot a talira. Lezsíroztam a bulit.

csók nektek

Triznyák
aki örül, hogy lore rendben van

joyride Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2637
Üdv mindenkinek!

Biztos ami Biztos (Borsos koton effect), jelzem, hogy elküldtem a képernyőpihit.

Hogy jutok el a talira? Adjatok valami itinert.

RAF2 Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2636
sziasztok

lore: kösz a felvilágositást és bocs ha megbántottalak nicked félreirásával.
nincs itt szó nemecsek effektusról sem,csak a shift billentyü elhalálózásáról a klaviatúrámon.

fargó:ha érdekel pont tegnap olvastam az új volvo test centerrel egy hosszabb cikket,ha érdekel leforditom

templár: nevem eredete: royal army airforce röviditése,a 2 azért van ott mert az 1 foglalt volt már.
a raf nick a II.vh iránti érdeklödésemböl fakad.

7végén kikocsikáztam a legközelebbi volvóhoz körbe nézni a gyerekkel,no meg az új V70-esre
is kiváncsi voltam.volt nekik egy t5 full extrás demo,nem is volt foglalt fél órára megkaptam.
közeli autópályán meg is húzattam mit mondjak,aki ebben az autóban hibát talál a ne üljön autóba
,járjon biciklevel vagy gyalog vagy amivel akar.belül teljesen az s80-ra emlékeztetett,a legnagyobb audik,bmw-k,
mercedesek mellett semmiképpen se kell szégyenkeznie,ráadásul azok sokkal drágábbak a volvohoz képest.

volt egy másik volvo ami nagyon imponált,talán mégjobban mint a t4,az átdolgozott s/v 40.a közép
kategóriás autók közül szerintem a legjobban sikerült autó,föleg ha a mitsubishitöl kölcsönzött 1.8-as
gdi motorral van felszerelve.nagyon kényelmes a vezetöülése,minden kapcsolót egyböl meg lehet találni,
logikusan végig gondolt minden benne.szinte egyböl otthon érzi az ember magát benne,legalábbis velem
igy volt.az v/s 70/80-as inkább egy luxuscirkálóra emlékeztet,mig a 40-es otthonosan berendezett,
kényelmes yachtra.
elhoztam egy rakás brosúrát,a fiam már le is nyúlt egyet hogy kirakja a szobája falára.
jó dolog a volvótól hogy a régebbi évjáratú kocsijaikról is kiadtak egy tájékoztatót hogy milyen
modellévben milyen változtatások,újdonságok jöttek ki,milyen felszerelési csomagokat
lehetett megrendelni hozzájuk.másoknál még nem láttam ilyet,nagyon használható ha használt kocsiban
spekulál az ember.

lore Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2635
Ja!
Előzmény: Bolas (2634)
Bolas Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2634
Punyadtok, mi?
lore Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2633
fargo, CYRUS, Templar, Bolas, Trizzy, Bka, A guruló, lore

Ha jól sejtem itt tartunk... Lehet bejelentkezni!

fargo,
most akartalak felhívni, hogy menjünk fényképezni, de elkezdett esni az eső. lehet, hogy még holnap megejthetjük, vagy neked jobb lesz az 'egy hét múlva'?
(különben sem akarom, hogy telefonálással megzavarva munkádat és/vagy szunyálásodat egy tolmács 760-asának a sárvédője tegye totálkárossá a vectrát!)

lore

A guruló Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2632
Hi all!
Lore: találkozó: ~98%
Templar: most akkor van szakszód vagy nincs szakszód????
Képzeld! A szériafelszerelésként hordott uszonyommal sikerült kilökni a kertkapu katedrálüvegét.... Az adrenalin majd' kifreccsent az ujjamból amikor + hallottam az üveg reccsenését rükverc közben... Soha még nem örültem ennyire, hogy csak egy kertkapu üveg tört össze! :-(

Guruló
ui.: hú de hosszú volt ez a hétvége...

Előzmény: Harvester (2629)
fargo Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2631
OK, löró, hozhatod a Vectrát a talira, úgyis terveztünk töréstesztet. Összepróbálhatjuk Bolas bálnájával, melyik rövidül nagyobbat...

(Na persze tiszteletben tartom Opeles irányultságodat is, de hát hogy nézne ki itt, a topicban, ha nem ugrana egybôl az ember és nem adna hangot lelkes márkaekötelezettségének.)

fargo
aki egész nap demonstrálni fog, hogy egy 760-as sárvédô taszajtsa véknyán az összes ügyfelet, aki nem hagy már nyugodni...

Előzmény: lore (2628)
A.GY. Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2630
Mire gondolsz? Vagy csak rájöttél, hogy a "business"-ben dolgozom? Már persze nem tetszik annyira a munka, jó lenne valami nyugisabb.
Előzmény: Templar (2505)
Harvester Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2629
fargo itt vagyok itt vagyok. Csak pénteken szabin voltam és hétvégén sem tudok neccelni. Van itt a Volvonak egy leányvállalata akik fejlesztéssel foglalkoznak, ott voltam háztűznézőben pénteken. Ha sikerül összehozni, akkor a Volvo talira elviszek egy echte Volvo alkalmazottat. De max 30% esélyt adok, hogy eljön...:-( (vele kell majd interjúznom, de pofátlanul megkérdeztem előre emailben, hogy eljön-e a talira :-). Ha eljönne, biztos mesélne egy két érdekes belső sztorit.

Hali
Harvester

Előzmény: fargo (2604)
lore Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2628
Hey VOLVO-banda kiazágyból!
(deja'vu)
:-))))))) Mindent elfogadok, kv-t, kaját, piát, n... na azt azért nem!
Szal 9-kor elaluttam vazzeg, most pihent vattyok, valszeg egész nap elviselem Trizzyt! :-))

Bánatomban nyerskosztot ettem, Toro olvasás helyett mentateát ittam és önsanyargatás gyanánt egy gemkapoccsal karcolgattam a szemgolyómat.

Tod Triz lore hagyományosan gyenge idegzetű. De annyira makacs, hogy csakazértis vectrával fog volvotalira menni! Miattad vazzeg!

Volvo se repült, vizsgáznod is kell Templar, milyen élet ez? Azért szorítok neked!

Na, kiazágyból mán!
lore

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2627
Tényleg lore, hogy tehetem jóvá???

Triznyák
aki mindent megpróbál

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2626
Jaj lore annyira sajnálom

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2625
Templar,
Nekem is rá kellett jönnöm, hogy ami sok az sokk. Már szánom-bánom bűneim.
Asszem kolostorba vonulok vezekelni.
lore tiéd a volvom, nekem már nem lesz rá szükségem, csak bújj elő.
Ti meg mér nem szóltatok, hogy haggyam békén? Szegény srác...
Lehet, hogy nekem is pszichiáterre van szükségem?
Fáj az agyam.

Triznyák
alias Mr. Gambit

Bolas Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2624
Macsek!

Ezt neked kerestem!

Templar Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2623
Bolas,

Szerintem ne urazzuk, mert lehet, hogy azt is sértésnek veszi.

lore,
Vazzze mi van már?

Előzmény: Bolas (2622)
Bolas Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2622
Templar szerintem csak adagoljunk neki volvo képeket!
Attól talán rendbejön..

lore úr!
Kérem szálljon be!

Bolas, a kegyes

Templar Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2621
Triznyák,

Nem akartam elsőként szóvátenni, de lore úgy tűnik megroppant. Szerintem nem lehet ezt csinálni egy ilyen gyerekkel mer előbb utóbb besokall.
Lehet, hogy most elvonult a világtól, Toro-t olvas és nyerskoszton él, legfeljebb Volvokat porszívózni jön elő.

lore,
Akarod, hogy megbeszéljük?

Templar a pszichiáter

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2620)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!