Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Helyes, csevegjünk itt, csak szóljatok már rám, hogy húzzak dógozni: reggel 8-kor jelenésem lenne vagy 20 oldalnyi anyaggal, amit még el sem igen kezdtem :-(
Indexes okítás köszi, ezért mégeccer neki futok az itinernek:
Tehát mész kifelé az m1m7 kombináción. Osztyapenkó, aralkút, jobbra ledönt, jetskis banda, autónéró, és te nem mész el a lámpáig, hanem előtte be a kisutcába. Ha akarod szívesen megmutatom azok után amit értem tettél az imént (értsd pics, indexhomály)
Nem kötexem, csak hirtelen nem tudtam beazonosítani. Még most sem tudom, de ez nem a Te hibád, nekem sajna pocsék a tájékozódási képességem. (Mint egy vakondnak rivaldafényben...)
Vagy esetleg Te az Egérútra gondolsz, ami az Etele tér vagy az Andor utca felôl kurflizik ki Budaörs és az M7 felé (2x2 sáv)
Fargo
bocsesz, nem tudom pontosabban megfogalmazni. Mész a 100-ason kifelé, és mégmielőtt eléred a gazdagréti leágazást döntesz egyet jobbra. Vagy kötekedni akarsz, és arra gondolsz, hogy az ott még nem is 100-as út?
Triznyák
aki kivár, de azért a levegőt benntartja...
Én az Egér úton tekertem kifelé, majd M7 és az Agip kútnál jobbos be Budaörsre, a 100-as úton csak 200 méter, nagy irodaház elôtt lepark, beséta. Majd ugyanez visszafelé.
Hol van az a "100-as úton kifelé Gazdagrét elôtt jobbos"?
Nem valami sötét szín volt, talán trópus-zöld? Napszemüveg volt rajtam, így nem láttam jól a színt. A 100as úton tekert kifelé, és még Gazdagrét előtt döntött egy jobbos. És olyan 40-es feje volt...
Így elsôre nem. Ma én is jártam arra, szemüveg meg bajusz nélkül. Illetve napszemüveg az volt rajtam, meg egy kék baseball sapka, meg egy trópus-zöld 850 T5 kombi.
Amit láttál, milyen színű volt? Egy meggyszínűt ösmerek.
fargo gourmand ez evidens, Triznyák kompjúter mágus ez is evidens, lore pedig ... ez is az!
Anyóslátogatás államvizsgákig (jún vége) felfüggesztve, agyélezés megy ezerrel!
Motorozás rulez! Hadd próbáljam ki a motorod, hogy aztán felboruljak vel mint mindenki aki asziszi, hogy vezetett már Cagiva 125-öst tud vezetni nagyobbat is :-))
fargo szerethesseja sallátátt iss, meg a jófinomfris kenjeret kutivizvel. De leginkább a finoman fűszerezett 60 dekkás stékokat szeresse kápsalivel meg tabbaszkószosszal, némi kumplival, barna kaolával.