Keresés

Részletes keresés

Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2740
lore
Egy darab szépen fejlett, illatos, egészséges, friss, pihe puha citromos mignonnal sikerül megejtenem a lekenyerezést. Ezáltal, ha egészen szigorúan vesszük a dolgot, szép magyarosan leminyonoztam az illetőt. Brühühü. A legszebb példány volt a négyből. Én ugyanis mindíg a végére hagyom a legjobb falatokat. Erre ő be, mignon megnéz és beleszret. Hát mondtam volna, hogy nem adom?

Oya
A jószivű

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2739
Lore
Szimplán a szivargyujtóról, mer lusta voltam megcsinálni rendesen, de majd te...

Triznyák
akinek sikerülni szokott. Bár ahogy öregszem...:-)
PS mingya redi vagyok.

Előzmény: lore (2738)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2738
Oya,
tejjel vagy minyonnal kenyerezted le a nagykutyát?

Triz,
guruló szögedi, igen. A csomagtartóban van néki dugalj, vagy a szivargyújtóbol táplákozik??

Kis étvégygerjesztő lore módra: hús, hús, hús!

lore aki nem tud mindig Trizzy-sen aláírni...

Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2737
lore
Affrancba megint lebuktam. Nem lehetne itten enni a zirodában énmeg kétpofára toltam arcomba citromos minyonokat nagypohár tejjel kisérve amikor a nagyfőnök benézett valamit kérdezendő. :-) Kénytelen voltam lemondani az egyikről, így aztán elsimítottuk az ügyet...

Oya
Aki már előre megette a desszertet.

Előzmény: lore (2735)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2736
ave Volvikok,

Fargo
Nekem van egy 12v-os hűtő a kocsiban, tehát vihetek hűtött ücsit.
Valamint kihagytad Macsekot (ha eljön...)! Na, mire vágysz?

Guruló
Teugye Szegedről jössz? És tényleg hoznál a világ legkirályabb halászléjéből? Élek-halok a ciánért!!!:-)

Triznyák
az itatós
PS Kis gondolatébresztő az ebédhez: Borsos szték, juhtúros sztrapacskával

Előzmény: fargo (2726)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2735
OK, akkor gondolom fargo egyeztet veled...
(ez csak duma, nem is eszel, hogy tartsd a lépést :-))
Előzmény: Oyabun (2734)
Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2734
Hogyneismennék... Még addig kénytelen leszek enni valamit, mer' összeszűkül a gyomrom azt' nézhetek, ahogyan esztek ti szép szál legények. :-)
Előzmény: lore (2733)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2733
Na Oya, akkor jössz Érdre? Triz jön, előtte öszejövünk és fargo aszongya, hogy mennyünk az övével. Egyelőre 'szívósat' játszik szokás szerint, de 1-2 fele már jó lesz néki...

lore
ps: üdv. Drusza, a Tamás megszólításnál lorené már akar valamit! :-)))

Előzmény: Oyabun (2732)
Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2732
Lore

Ezek szerint egészen jól viselné a dolgot. Nekem ilyenek olvastán (a kedvesem-kicsim-Tomi-Tamás-mivanvazzeg skálán) minimum a Tamás megszólítás járna... :-)
Egyébiránt meg szevasz druszám. :-)

Oya
Aki reggeli bevágott egy nagy tányér szilvásderelyét, de már nagyonéhes ;-)

lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2731
Az kéne még! :-)
('Tomi miket mondasz itt! Hát nem szégyelled magad? Ez most komoly? Jól vagy? stb...')
Előzmény: A guruló (2730)
A guruló Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2730
lore: bezzeg lorené! :-)
Előzmény: lore (2729)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2729
Újabb tény: gurulóné nem fórumozgat (fargoné se valszeg)... :-)
Előzmény: A guruló (2728)
A guruló Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2728
lore: vörös ólom-oxidra gondoltok? Az tuti van egy fél kiló, de én inkább maradok a szegedi édesnemes paprikánál.
Egyébként cicababa rulez, asszony itt marad Szegeden!

guruló

Előzmény: lore (2727)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2727
keton hozza vegyianyag mesterséges szinezékként (erre csak a szögedinek van szüksége!)

doki hozza saját magát, mermár elfelejtjük hogyisnézki

aki nincs említve azmeg hozza többi hamvas cicababa

Nyugi jut mindenkinek fargo ugyanis a minőségre megy, nem a mennyiségre, elég lesz neki egy mokkáskanálnyi!

Előzmény: fargo (2726)
fargo Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2726
JóGreggelt!

Maxxximálisan támogatom a halászlés ötletet, szerintem mindenkinek kellene beugróként hozni valamit, lore hozhatja a bajai HL-t, guruló a szögedi HL-t, fargo hoz kanalt meg friss kenyeret. Na? Milyen? Jöhetnek a felajánlások!

A svéd volvos embertôl elfogadunk 2 szôke svéd iker csjszit, csak hamvasak legyenek, úgy a 20-as éveik legelején, és ne legyen heringszaguk.

480T beadhatná a közösbe a telefonját, és akkor nem ébresztene fel többet hajnalok hajnalán, aziránt érdeklôdve, hogy hol van az injektoros műhely a 6-os úton, aminek persze a 7-es úton kellene lennie. (Vazzeg, a 780-ast nem nézted el 480-nak, Laczka? :-)))

Oyabun hozza krumpliprósza meg sült káposzta.

Bolas hozza félszemű szardínia.

Harvester hozza 0.8-as fúró, chiptuningot mindenkinek!

Oriza hozza Mirr-Murr.

Bka hozza gólya. (Nem is tudtam...)

CYRUS hozza fullos 760 kombi + egy-két miller ajándékba.

Templar hozza másik 18 éves hamvas angyalka.

Joyride hozza "Angol helyesírás" nagyszótár.

ki maradt ki?

A guruló Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2725
lore: vigyázz azzal a svájcibicskával, mert ha elkezdesz hasonlítani arra a Mekkájverre, akkor az kész életveszély... Én már láttam őt robbantani félbetörött kipufogóval, meg hurkapálcával hevederzárat kinyitni!
A halászlé versenyben benne vagyok, ha nem nekem kell főzni... zsűrizést vállalok...

Guruló

Előzmény: lore (2723)
Bolas Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2724
Jó reggelt!

Ki korán kell, annak van ideje tanulni..
:-(

Sokat írtatok az este.
Én is akartam még, de amíg elmentem tanulni, bealudtam közben.
Még most is fáj a nyakam.

Mindgy.
Új nap, új lehetőség!
Volvo rulez!

Doki?

lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2723
Leesett!
A csip az a benzincsőben elhelyezett benyakorlátozó biszbasz, amin minél nagyobb a lyuk annál több benyát enged át! Hát persze, megyek a parkolóba a svájcibicskával és amúgy McGyveresen megbütykölöm...
Előzmény: Harvester (2720)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2722
Triz,
a megadott honlapon nem talállak... Warum?
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2721
Ja, nem reagáltam: csapunk eccer egy versenyt a klubtagoknak: bajai vs. szögedi halászlé testing kostolással! Ha a szögedi nyer akkor... nemtom micsinálok, talán megtanulok szögedit csinálni!

Amúgy Templarosan: bajai dögös!

lore

Előzmény: A guruló (2719)
Harvester Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2720
Nem, srácok ezt nem így kell csinálni. A japán módszer a tuti. Fúrni kell egy nagyobb lyukat a chipre, ezáltal több benyát enged át. A chipre való lyukfúrás ugyanolyan hatású, mint amikor nagyobb torokátmérőjű karburátort raknak fel egy porlasztós motorra. Értitek már???

Harvester

Előzmény: lore (2718)
A guruló Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2719
Na, ez má' jobban hangzik......
Előzmény: lore (2718)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2718
Ezaz! Ki a csippet, hadd szóljon direktbe! Ahogy nyomom a gázt adagolja naftát!
Előzmény: A guruló (2717)
A guruló Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2717
lore: háááát, szó ami so.... De azért teccet a sok kis kukac.
Ja.. és ilyen fantáziátlan vagy csip ügyben????
Mi ez ahhoz képest, ahogy egyes japán oldalakon leírták azt, hogy hogyan kell megfúrni egy 0.8-as fúróval egy Pentium procit ahhoz, hogy jobban menjen??!!!
Szóval, erőltesd + magad, mert ez igy kevés lesz az én TD-m hez!!! :-)
guruló
Előzmény: lore (2716)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2716
Hát ez a sormint ölég ocsmány lött...
Előzmény: lore (2715)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2715
Szervusztok reggeli műszak!

A tábla ötlete nem A guruló fejéből pattant ki először, szal kihelyezése tervezve vagyon. De azért jó ötlet! :-)

Harvester,
végrevégre bővülhet a lista:

#####@@@@@#####@@@@@#####
fargo, CYRUS, Templar, Bolas, Trizzy, Bka, A guruló, A.GY., joyride, Harvester, lore
@@@@@#####@@@@@#####@@@@@

(fargo, figyuzod a sormintát? :-)

Csak gurulónak, mások ne olvasssák!
Csiptuning: elhitetni az ügyféllel, hogy jobb vagyok mint az ATC, ezért persze drágább is. Chip ki, ATC-hez el, utána vissza. Ennyi, de el ne áruld!

Mások! Most már lehet olvasni! :-)

Triz,
te a Villányi környékén laksz, vagy dolgozol vagy miafene? Tod, hogy egy köpésre vagyunk egymástól? Akár át is jöhetnél kvzni! Mikor derül ki, hogy jössz-e kajolni??

lore

A guruló Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2714
júni 3: Szerintem az első ember (akit annak nevezünk ki) tegyen ki egy táblát az ominózus kereszteződésnél, iránymutatásképpen.
Legyen a szöveg.....Hmmmmmm.....Hmmmmmm.... Mondjuk kék alapon fehér VOLVO felirat. :-) (+ erőltettem magam)

Szegedi halászlé: akárki akármit modnd, ez a sirály. Ha gondoljátok, viszek magammal a talira egy vályúra valót.

Lore: ez a tuning leírás nagyon teccet... A chiptuning hogy műxik? azt is leírnád????

A guruló

Előzmény: Harvester (2713)
Harvester Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2713
Jó reggelt mindenkinek

Na ma kivételesen senkit nem zúztak le az Árpád hídon, sikerült időben beérnem a munkahelyre.

Tegnap sikerült beszélni a svéd kapcsolattal, egyre nagyobb a valószínűsége, hogy eljön a Volvo találkozóra. Azt mondta, kedve az lenne hozzá, csak az nem biztos, hogy azon a 7végén tud jönni Magyarországra.

Ja, én megyek mindenképpen. Nem tudom ki kérdezte talán lorie. Már betájoltam a térképen az autósmozit. :-))) Mostmár csak a kocsit kell megfegyelmezni, hogy jó kereszteződésnél forduljon majd le.

Harvester

fargo Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2712
Vagyok. Illetve voltam. De most már nem vagyok.

fargoÁlmos -- pihe-puha-párna giga-mega-rulez, yawn...

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2711
Vagy még Fargo?
Vagy már megint a vakvilágba írogatok?

Trznyk
a zérdeklődő

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!