Keresés

Részletes keresés

lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2570
Zarquon,
bocsánatod elfogadom, télleg nem hallottam még erről a verziórol. A grafitos R felnik (egyébként többféle van) nem igazán a magyar utakra valóak, Bolas tudna mesélni, fargo is kacérkodik a felnik beszerzésének gondolatával...

95-ig gyártották? Wow, akkor a 400-assal együtt köszönt le? Ezt se tudtam, pedig baromi tájékozott vagyok! :-)))

RAF2,
nick? Milyen géped is van? Elfelejtettem, lusta vagyok... Azért te is meglephetsz még szép kis volvos dógokkal... Nincs valami igazi svéd infó? Pl. a POLAR felirat ott nem dívik?

lore

RAF2 Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2569
Sziasztok

le vagyok törve teljesen,tegnap belementek az új autóba,összetört teljesen az oldala :(((
nem volt még 1 éves se...

asszem bánatomba kibontok egy üveg whiskyt és be nyakalom az egészet.

ja,igen,oriza triznyák: a volvo animációd nagyon frankó volt,tetszett

Zarquon Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2568
Bocs, de az R a 2000-es modellévben már csak V70 R AWD-ként volt kapható, de 270 lóval... Azelőtt valóban 250 lovas volt. De azt hiszem, nem sírnám el magam egy régitől sem, főleg azzal a vékony, öt egyenesküllős grafit felnivel....

Hát mivel a 480-ast elég sokáig, 95-ig gyártották, talán még utaslégzsák is került bele. De kormánylégzsák biztosan. A többi 400-assal közös műszerfalba biztos belefért...

Na mindegy, megyek, vetek egy pillantást a Forma-1-re (bár nem csípem túlzottan).

Üdv,
Zarquon

u.i.: Ez az autósmozi messze van Pesttől?

lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2567
Szia,

neved eredetét fargo biztos ismeri, ő hajdan nagy scifi-fantasy hívő volt. Vagy ma is?

A 480-asokban egyáltalán volt légzsák??

Az R szvsz max 250LE volt szériában...

Azért a márkához méltóan zingess! :-)

lore

Zarquon Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2566
Jajaja, a nevem.

Nemtom, ismeri-e valaki a Douglas Adams-féle poén-scifiket. Pl. Vendéglő a világ végén, Galaxis útikalauz, stb. Szerintem az ifjú műszaki értelmiség tagjai sokan szeretik. Na ez a Zarquon egy próféta, aki a világvége pillanatában visszatér. A hívei egy csomóan várnak rá, hátha most majd megmondja a frankót, de amikor elkezd beszélni, vége lesz a világnak... Elég idétlen. Na ennyi.

Most már egyetlen tényt sem borít balladai homály.

Üdv2,
Z.

Zarquon Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2565
Szerbusztok.

Az autómra vonatkozó hisztérikus érdeklődési hullámnak nem tudok ellenállni. Úgyis legalább 10 perce nem hencegtem, és vagy 2 perce az eszemet sem játszottam.

Úgyhogy:
480 Turbo "Sport" felszereltség. Ez kicsit tuningladás, úgyhogy 3 éve, amikor megvettem (na jó, apám megvette :-) ), szépen le is kapartam róla a Sport matricákat. Kétszínű spéci fényezés (felül metálzöld, alul metálszürke, mint mondjuk egy Pajerónál), 195/50R15 kerekek gyári ötágú (de nem szokásos 480) felnin, kétoldalt kivezetett kipufogó (nem gyári, gondolom rájöttetek). 1992-es évjárat, kondi és légzsák nélkül. Töretlen, és ráadásul a Volvo Autó Hungária 2 (kettő!) darab hivatalosan importált 480-asának egyike. 150 000 km (szerviz Ivanicsnál. Karbantartás és vizsgáztatás approaching, nincs véletlenül valakinek egy felesleges bankja?). Egyébként aki figyeli a 480-asokat, biztos láthatott Pesten. Általában enyhén elmosódott formában...
Nemrég kellett kicserélnem a kettes fogaskerekét, mert letört róla pár fog. Egyébként az autóban csak a váltó az, ami nem túl jó (konstrukció), ráadásul én meg szinte csak azt veszem jobban igénybe (a futóművet az utak, a kasznit a só, stb...). A kocsi amúgy elég jó bőrben van.

Egyébként a "melyik a legfaszább Volvo" kérdésre annyit reagálnék, hogy a 90 óta gyártott típusokat a 270 lovas R és a C70 Cabrio kivételével mind vezettem, és szerintem akinek van rá pénze, C70-est vegyen. Elmondhatatlan feelingje van (még a Coca-Colánál is jobb, hehehe).

A kocsiban (480) van egy Alpine és egy MacAudio kétcsatornás erősítő, Kenwood CD-rádió és Profile mélyláda. A gyári hifi nagy ívben ment a kukába, érthető okokból. Néha elgondolkodom, hogy mi különböztet meg az E30-as "tuning" BMW-sektől, és rá kell jönnöm, hogy nem sok. De azt Volvonak hívják!!! Mobyt, Faith No More-t és a legkülönfélébb metál és nyál zenéket hallgatok benne.

Aki ennél többre kíváncsi, az szégyellje magát.

Üdv,
Zarquon

Előzmény: lore (2534)
lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2564
'a hírekre én is átkapcsolgatok. Kossuth Rádió Krónika RULEZ!!! AM540'
Így van, csak az a hangminőség...

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2558)
lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2563
Ja, meg Prodigy.
4 éve még új volt a V6-os, lorené még nincs. Éjjeli dolog, élettel elégedetlen lore, cigi+ prodigy amely csak úgy beledübörög az agyba, 170LE...
Előzmény: lore (2562)
lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2562
Najó, bár nem szeretek kitárulkozni:
szal lorené előtti bohó kamasz-koromban nirvana, offsprig, red hot chilli peppers ment nálam. Főleg éjjeli zingetésnél szerettem ezeket, sikeresen nyomták fel az adrenalinszintemet a száguldás mellett.

Az RHCP ma is nagyon tetszik, a nirvana szuicid hajlamú énekese ugyebár betett a zenekarnak. Nekem sok régi szám bejön ezért is okés a sláger. lorené Jazz+Azz, Evita meg ilyesmiket nyom néha a CDbe és azok is teccenek.

lore

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2560)
lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2561
Szandi meg Papp Rita. Nem ciki ez, vazzeg tessék leírtam!
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2560)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2560
DE MIJJEN ZENE, NYÖGD MÁR KI VAZZZE!
Előzmény: lore (2559)
lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2559
Hát ez az! Kapaszkodj meg az S40-ben a hifi negyedmilla felár volt. A legjobb van benne, cd-cséndzser nélkül. Szal cd, kazi, meg minden mittoménmiasz@r. A legtöbbet édesanyám használja az autót. Róla tudni kell, hogy nem képes kikapcsolni, vagy tárgyalásra megyt és akkor azon gondolkozik kikapcsolt rádiónál, vagy tárgyalásról jön és akkor azon elmélkedik szintén néma rádiónál. Az a drága vacak csak kitölti a helyet. Apám meg én szoktunk néha cd-t nyomni belé, kazi még talán csak egyszer volt benne... Ez baromi idegesítőőőőőőő!!!!! :-(

lore

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2558)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2558
hát lore,
többet néztem volna ki belőled....
Semmi cd, vagy kazetta, vagy igényes zene?

Triznyák
a csalódott
PS a hírekre én is átkapcsolgatok. Kossuth Rádió Krónika RULEZ!!! AM540

Előzmény: lore (2556)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2557
Lorentin
tulképp elmosta az idő a mai szórakozásom, ígyhát kavirnyálok itt a gépen, meg netezgetek. Merugye
én nem modemről nyomom, hanem béreltvonal.
Erről jut eszembe, írtad, hogy nem szól a zene a múviban. Ha akarod átküldöm mélben .exe kiterjesztéssel. Egyébként 200k az egész, ennél jobban sajna nem tudom összenyomni. ha .exe akkor valmivel nagyobb.
Fargot szerintem videozás közben elnyomta a szték, amit az arcába lapátolt.

Triznyákovics
a szinténjóllakott.

Előzmény: lore (2554)
lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2556
Sláger rádióóóó!

lore aki állandóan információra éhes, szereti a híreket, dumákat

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2555)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2555
Valami, ami most villant az agyamba (le is fagytam rögtön, de a reset segített):
Általános tény, hogy a VOLVO-k felépítésükből adódóan remekül ki tudják zárni a külső zajokat, így kiválóan alkalmasak zenehallgatásra:

Ti milyen zenét halgattok a VOLVO-ban? És miről szól (cd,mc,md)?

Nálam a jazz, és jungle ami szépen szól, és szeretek is. Valamiért a komolyzene nem szól szépen. Cd-t használok, mind a négy ajtóban van egy Alpine(150watt)hangszóró külön magassugárzókkal, és amíg ki nem lopták volt egy 300wattos mélynyomó a csomiban (kombi).

ÉS TI????

Triznyák
a vájtfülü zenegyüjtő

lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2554
fargo, aszontad nem jön álom a szemedre, ezek szerint melóval múlatod az időt vagy pedig... :-)))

Triz,
amúgy te mi a francot netezel péntek este? Remélem Volvoklubos dolgokat kreálsz ezerrel! :-))

lore aki netezhet péntek este

lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2553
Trizzy the challenger

Egy nagy kihívás az életed mi? :-) Milyen motor is van az autódban? Tyurbósdízeles?? Hogy van az autó lelke?

lore

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2552)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2552
PErsze, de neked szerintem már mondtam a telszámom,
de mégsem akkor itt cselendzs hajrá!
Előzmény: lore (2551)
lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2551
lorentchen már érthető dank für német tudásomnak...

Azért én fel tudnálak hívni...

lore aki szintén nem szupertitkos

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2550)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2550
Jó, akkor módosítom lorenthal-t a Lorentínó szellemében.
Megoldás: Lorentchen.
Így okés?

Előzmény: lore (2548)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2549
Ez kedves dolog Tőled (mármint a takarítás), de én akkor is
ország-világ tudomására hozom:
lore=tótottó
Na most légy bátor öcsisajt :-).

Triznyák
a szupertitkos
PS Amúgy nem az, ha valaki ügyes, simán rámjön.
Verseny: az első telefonáló, aki rám talál, mehet egy kört az autómmal a talin. Akiknek megmondtam, azok nem jácchatnak.

Előzmény: lore (2547)
lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2548
Eddig csak felségednek jutott eszébe becézni, de nem bánom. A lorenthal nem tiszta. Warum?

lorené már lorené nem pedig lorenélánykorineve. Ezt büszkén vállalja is, hiába divat manapság a leánykori név megtartása.

Templarius kocsma valszeg Templar tiszteletére neveződött így. Templar az a háklius vendég aki az alcoholfrei sörök közt is válogat :)

lore

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2546)
lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2547
Na jól van, visszahívom az ukránjaimat. Egyelőre csak a kocsidra küldtem őket, mármint, hogy pucolják ki!

lore aki bátor a nick mögül de baromira! :-)

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2545)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2546
Ja még valami a nevekhez:
van Zsámbékon egy Templarius nevü korcsma...:-).ű

Lorenthal
és te gondoltad volna a nickválasztásnál hogy becézni fognak? És a feleséged? Vagy a leánykori (boldog békeidők, add át neki kézcsókom:-))neve gondolta volna? Vagy a Gyula? Vagy a Tótottó?

Triznyák
a világlátott (értsd Zsámbék)

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2545
lorentin,
a robotos pojjén nem a volvora jött, hanem macsek viccére. Bocs, hirtelen ez jutott ezsembe. Sírva könyörgök ne küld ide már megint a kopasz nagydarab haverjaidat. Nem kell komolyan venni én csak itt cigizek, és hülyeségeket beszélek.
Naaaaaaaa lore tényleg mán.....

Triznyák
a gyáva

Előzmény: lore (2534)
lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2544
Ja, joyride (ezt le sem fordítom :-)),
a Csákányos köszönés megtévesztő, van már egy Csákányunk aki éppen egy veterán szépséget restaurál. Olvass utána!

Trizzy,
ha lorentino lett volna kis 'i'-vel akkor talán reagáltam volna (potenciál rulez!). De mivel hosszú ível volt írva, annak tudtam be, hogy amúgy latinosan lekiskölöközöl ami számomra nem sértő.

farok meg ilyenek nemrulez. A ferdzsó elmegy, de el köll ismerni, hogy a nicked nem becézésre termett. Míg Lazy-Trizzy (akinek kupis a vóvója az igenis lusta!) nyilván számított nickválasztásnál arra, hogy felfigyelnek rá.

lore

Előzmény: joyride (2533)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2543
Mit szólnál a Fargovicshoz? Vagy wells fargo?

Triznyák
a névadó szülő
PS Lorentin miért nem reagált a Lorentínóra régebben?

Előzmény: fargo (2540)
lore Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2542
... ja, most látom, az igyeszikből meg hiányzik egy 'k'...
Előzmény: fargo (2541)
fargo Creative Commons License 2000.05.20 0 0 2541
Ja, most látom, az "igyekezék" az egy "z" szeretne lenni...
Előzmény: lore (2539)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!