Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Strasszer Creative Commons License 2001.10.26 0 0 1009
Micsoda egyenletrendszer! ( :-) )
Előzmény: Zoldalma (1002)
Iopee Creative Commons License 2001.10.26 0 0 1008
Sziasztok
Gyuszkó persze el küldöm a képeket boldogan, már úgyis kezdtem rosszul érezni magam amiatt, hogy még nem tettem semmit a képek célba juttatása érdekében.
Sajnos lehet, hogy lesz egy hírem, amit biztos nem fogtok megbocsátani, hétfőn kiderül, hogy mi az ábra, akkor megosztom veletek.
üdv. Iopee
Előzmény: Gyuszkó (995)
Gyuszkó Creative Commons License 2001.10.25 0 0 1007
De azért kössz mindenkinek az okítást ;-))))
Gyuszkó Creative Commons License 2001.10.25 0 0 1006
@&{}#{&@<{Đłđłí[Äł>;>>đ&>;đĐ[í&<<#{@<<;đ>;|đ[łíÄł]}˘^;<°Ą^;<Ą>;&;<;<&đĐłí[łÄ|;^<°˘íĐ[łí|ł&<^˘>;^<ĐŁłíđ>đ>Đ|Ä$Ł|Ł|Äł>;łŁ^ŁÄí^Ä<^Ą<ĐłŁ^[}
MetaCode Creative Commons License 2001.10.25 0 0 1005
Gyuszkó:-)))DD-P:-((

Csak vicceltem a fenyőfával, nem piros zsiguliban utazunk:-))DD-P:-))

Még nem az öregségnél vagy, én is így jártam tavasszal az Industrián:-))

Az öregedés egykor mesterem szerint akkor kezdődik, amikor a reggeli merevedés már csak a derekadba áll be:-) (bocs a lányoktól)

Kellemes dekódolást:-)

M.

Zoldalma Creative Commons License 2001.10.25 0 0 1004
:-P

Szerintem már minden világos Gyuszkónak :-)

Előzmény: Az Utolsó Európai (1003)
Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.10.25 0 0 1003
":-) + :-) = :-> vagy :-))"

vagy :-D

Előzmény: Zoldalma (1002)
Zoldalma Creative Commons License 2001.10.25 0 0 1002
Segítek pár példával:

:-) + :-( = :-| vagy :-/
:-) + :-) = :-> vagy :-))
:-( + :-( = :-< vagy :-((

;-)

Előzmény: Gyuszkó (999)
Gyuszkó Creative Commons License 2001.10.25 0 0 1001
UTÁLOM AZ INFORMATIKUSAINKAT:-(((((((!!!!!
Gyuszkó Creative Commons License 2001.10.25 0 0 1000
Hogy egyesek milyen frissek!

Előzmény: sabian (997)
Gyuszkó Creative Commons License 2001.10.25 0 0 999
Hogy 1esek milyen frissek a mai nap!

Egyébként tudna valaki segíteni a :)) :(( jelek értelmezésében?

Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.10.25 0 0 998
Jé. Észre se vettem. Bár számmisztikában mindig is gyenge voltam...:-)
sabian Creative Commons License 2001.10.25 0 0 997
CSÖVI MEGY A TRAKTOR?!

van százend!
sabian

Előzmény: sabian (996)
sabian Creative Commons License 2001.10.25 0 0 996
csak gyorsan hogy....
sabian
Előzmény: Gyuszkó (995)
Gyuszkó Creative Commons License 2001.10.25 0 0 995
Cs! MaT?!

MetaCode:
Kisszivargyújtóskarácsonyfácska nem gond, de komolyan gondolod? Látom ugyancsak felborzolta a kedélyeiteket a cicicababák. Sajna hivatalből annyit voltam kénytelen a kiállítási területeken mászkálni, hogy már nem is látom őket. Csak nem az impo...ia kezdete ez?
Egyébként igazadva, Gödöllő TÉNYLEG OTT van! (Hol is?)

G_v:
Az ablaktörlő-mozgalomba nem kívánok belefolyni, mivel sajna egy számmal kevesebbet kaptam...
Mell-esleg mi miatt van ez a gond? V.mi betakarja a lapátokat alap helyzetben (pl. motorháztető)?
A mátrix nyomtatóér gondolkodás nélkül!

T-Z:
Az igazság az, hogy tényleg gondolkoztam rajta, hogy tolmácsolom fiam kérdését, de belátom, hogy nem volt merszem... (koromfekete, kockalámpás traki, feltűnően sűrűn fodrászhozjáró típusú, sötétarcú emberkék voltak).

sabian:
Kajcsikálási lehetőség felkutatására Bogit felhatalmaztam, de December környékén nem tudom, hogy fedetlen helyben érdemes-e gondolkozni, hozott kaját meg hát....?
A képekér találka időpontját a hét elején egyeztethetjük, a scannelést még mindig bevállalom.
Az Opelos véletlenül nem énekelte, hogy: Szánt a Babám....

Iopee:
A digit képeket esetleg mailon is el lehetne küldeni, ha megoldható, ezáltal egy egész CD-n lenne az összes kép + video.
Ha megoldható, küldök egy másik mailcímet amin nincs korlátozás!

Üdv Gyuszkó.

Ui.: Nem unjátok még az ilyen hosszú leveleimet?

MetaCode Creative Commons License 2001.10.25 0 0 994
sabian: tömeg/teljesítmény arányban Zöldalma barátunk lenne legelőször a csúcson!:-))
Gömb_villám Creative Commons License 2001.10.25 0 0 993
Halihó!
Báran mondhatom, hogy egy komplett ablaktörlő-mozgalmat indítottam el, amelynek keretein belül megpróbáltok segíteni nekem. Ez jó.
Sajnos azonban a 307-nél bevált hókuszpókusz nekem nem vált be a 406-nál. Most próbáltam. Ráadásul alaposan megtekintgettem a törlőgumik állapotát, bizony cserére szorulnak... Marad tehát a küzdelem, ill. a márkaszervíz, bár velük nincsenek jó tapasztalataim. 4ezer Ft-os órabérrel dolgoznak. A saját kihangosítóm beszererelése mintegy 4 órába, és picivel több, mint 20ezer froncsiba volt. Mi lesz a lapátok cseréjénél?
Más téma! Szerintetek megéri-e megvásárolni egy magyar gyártmányú, Zeus elnevezésű, nagyon száp kivitelű sportdobot a PUGra? Saválló acélból, egykéményes, szolídra hangolt termék 1 év garival, 40ezerért felszerelve. Ráadásul egy leharcolt matrixnyomtatót adnék érte cserébe hasonló értékben.
Kérnék szépen véleményeket!
Gödöllővel kapcsolatban vállalni tudok egy félprofi digit fényképezőgépet, akkor nem kéne scannelni a képeket.
Köszi mindenkinek az eddigi segítsdéget!
G_v
Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.10.25 0 0 992
Hali!

A 307-ben a következő az eljárás: leveszi ember a gyújtást, és még 1 percen belül megbillenti az ablaktörlőkart. Erre a lapátok törölnek egy felet, vagyis függőleges állásban maradnak, így ki lehet őket hajtani.

Előzmény: sabian (991)
sabian Creative Commons License 2001.10.25 0 0 991
Csövi! Megy a traktor?!

Gömbvillám
Először is welcome!
Ablaktörlő: nagyon jó megfigyelés. Én is majdnem letörtem. De a múlt talin AUE megosztotta velünk, hogy a 307 ablaktörlőit felsőállásban (függőleges) kell hagyni és ott lehet kezdeni valamit a lapátokkal, pl. kicserélni a gumikat. Lehet, hogy ez a 406-on is műxik, de én még nem próbáztam. Mi több megnéztem az autó kicsiny könyvecskéjét és ott sincs benne semmi erre utaló info.

Gödöllő
Megaoké! Lehet ott kajcsikálni is valamit. Viszünk pl. salit megilyesmi.

Fényképek
Ha jövő héten összetudunk futni valakivel, akkor odatudom adni őket szkennelésre.

MetaCode
Miért akarod szegény Zöldalmát felhúzni a karécsonyfa tetejére csúcsdíszként? :)))

Krampusz szerepe okés! :))) Kis genyó vagyok úgyis... :)))

Gyuszkó
:)))) Én legutóbb egy szántóföldről kikanyarodó fehér Astrát láttam: "De jó is szántani....kicsi traktor" :)))
sabian

Strasszer Creative Commons License 2001.10.25 0 0 990
Hali!
Mint már egyszer írtam, feltörték a kocsimat, és elvitték a Philips 406 rádiósmagnó előlapját. Tegnap felhívtam a Philips márkakereskedést, megkérdeztem, van-e előlap. Azt mondta a hölgy a telefonba, hogy külön rendelésre van, 20 KHUF, de maga a teljes magnó 17K volt náluk. Lehet, hogy ez már az igazi fogyasztói társadalom? Ne csináltasd meg, inkább vegyél egy újat. Eddig azt hittem, ez csak a mobiltelefonok esetében van így.
Str
T.Z. Creative Commons License 2001.10.25 0 0 989
Ennél már csak az lett volna nagyobb poén, ha tényleg meg is kérdezi ártatlan gyermekarccal :))))). Kíváncsi vagyok a traktor tulajára, milyen arcot vágott volna :))?

Üdv:
Zoli

Előzmény: Gyuszkó (981)
MetaCode Creative Commons License 2001.10.24 0 0 988
Sziasztok,

Gömb_villám: Szia a topicban! nekem sem sikerült, bár még felhajtott motorháztatőnél nem próbáltam. Most már a kutasok sem nagyon próbálkoznak vele. Szóval az nem megy... Esztétikailag nem lesz szép, de a "koszos" felület nem a látótérben marad.

MZN: Totál igazad van, a legjobb hostesseket a D pavilonban lehetett látni, valamint a táncicicák is ott voltak a topon. Szegény RS félre lehetett húzva nagyon, én észre sem vettem, mondjuk skodáéknál én az Octavia L&K verzióit nézegettem...

Egyébként múlt héten jártam az INVEX-en Brnóban, ott az egyik internetszolgáltató kitette a superb-et, de nem fértem hozzá az iszonyatos tömeg miatt. Hiába, hazafiak:-) Egyszer látnám, hogy a suzuki új hájperturbó néccernégy alukaszni körül lenne ekkora tömeg itthon:-))

Gödöllő ott van!!!!!!!

M.

P.S. Zöldalma: Mit szólnál a csúcshoz?:-))

Gömb_villám Creative Commons License 2001.10.24 0 0 987
SQS!
Köszi a címet, holnap felcsörgöm a Car-pitékat. Az eredményről természetesen beszámolok a forumban.
Mas.
Most borzasztó hozzánemértésemet szeretném plasztikusan érzékeltetni. Van-e valakinek ötlete arra, hogy hogyan kell "kihajtani" a 406 ablaktörlő karjait, mert nekem nem sikerül... Tudjátok: ablakmosás, miegymás. Gondoltam megkérdezem, mielőtt végleges és alapos károkozásba kezdek. Sajnálnám letörni, mégiscsak ez a gyári dizájn...
Mindenkinek köszi a szívélyes fogadtatást! Gödöllő jó hely, az ötlet is jó!
G-v.
Előzmény: SumQuiSum (977)
Mihaszna Zullott Naplopo Creative Commons License 2001.10.24 0 0 986
"Itt ért a legnagyobb csalódás, a 607 versenytársának kikiáltott skoda superb"
Persze, szerintem nem voltál ott a leleplezésnél.
Elég korrekt táncot lejtettek ott elég korrekt cicoidok.

Egyébként kicsit félretolva ott volt az Octavia RS, az jelen pillanatban nálam a best-buy.

De ez off, én is álltam a Féline előtt vagy fél órát.

Előzmény: MetaCode (982)
szabika Creative Commons License 2001.10.24 0 0 985
Köszi a tanácsokat.
Sajnos délelőtt lekéstem a kárfelmérőt, így majd holnap.
Zoldalma Creative Commons License 2001.10.24 0 0 984
De én nem akarok szaloncukor lenni! :-)))
Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.10.24 0 0 983
Jó az ötlet! :-)) Esetleg még 405GRX-szel nyomnánk valami karácsonyi nótákat gitáron a legifjabb oroszlánrajongóknak...:-))
MetaCode Creative Commons License 2001.10.24 0 0 982
Sziasztok!

Igen, még egypár szó a kiállításról, és nyugodtan fogjátok rám hogy elfogult vagyok (az vagyok). Szóval, nyitás előtt értem oda, a 3-as kapunál mentem be. Ugye, ott az A pavilon keleti oldalánál jutunk be. Ajtónyitás után oroszlános logók, a legszebb, hogy - utólag tudtam meg - közvetlenül a bejáratnál a Saab-nak is volt egy standja, csak azon észrevétlen keresztülgyalogoltam...
Fél 11-kor már sorba kellett állni (péntek) bármelyik autóba való beüléshez. Ha összehasonlítom más standokkal, kiemelkedően nagyobb volt a látogatottsága, mint más standoknál. A Porsche Hungáriának meg nem értem, miért kellett az egész D pavilon, ugyanazokat az autókat láttam más és más köntösökben (kivéve maga a Porsche, de az ugye nem a mi kategóriánk). Itt ért a legnagyobb csalódás, a 607 versenytársának kikiáltott skoda superb. Végy egy Passatot, húzd ki a tengelytávját 15 centivel (becslés), aztán kicsit skodásítsd meg (de csak a részletek dizájnját, a kaszni nehogy má megváltozzon) oszt vess be ezer marketingest meg píárost... Traktorizmus netovábbja...
Szóval olyan veszett nagy durranás sehol sem volt, legalábbis szerintem, az egész csak a márkahűségemnek tett jót:-))

M.

P.S. jut eszembe: következő tali? december? kis kínai piacon beszerzett szivargyújtós karácsonyfácskák a szélvédő közepén? Szabika és Utolsó Európai ezúttal mikulásnak öltözve (csak az autójuk színéből fakadóan), sabi meg sansali krampusznak (szintén)? én bevállalom a fenyőfát:-))

Gyuszkó Creative Commons License 2001.10.24 0 0 981
Cs! MaT?!

Üdvözlet mindenkinek ezen a szép hétkezdő Szerdán!
Látom hétvégeken is fel-fel jelentkeztek. Ez igazán Dicséretes!

Gömb_villám:
Üdvözöllek a fórumban! Mindig jó új "arcokat" "látni". SQS-sel szemben szerintem MINDENKI SAJNÁLHATJA, HOGY NEM VOLT VISEGRÁDON!!!! Megismételni nem, de egy következő időpontban felülmúlni (még ha nehezen is) lehet!

Sajna a kiállításra én sem jutottam ki, de egy fergeteges KFT koncerten vigasztalódtam még aznap este! A hozzászólások alapján nem is biztos, hogy odafértem volna a PUG standhoz.

405SRi:
A felvetésed bennünk is megfogalmazódott (Gyuszkó, Gyuszkóné, és persze Gyuszkóka). Javaslatunk: Gödöllői Királyi Kastély (Kht.). Eléggé fedetnek tűnik (A Bözsi sem panaszkodott...), és esetleg egy külön teremmel is tudnánk szolgálni, leülés, trécs stb. jelleggel. Sajna itt "tűzátugratás" nem biztos, hogy megoldható, tekintve a hely jellegét(muzeológus kollégákra?). 27Hektár rét-erdő-bozót:séta, Tulipa:virágház, Kiállítások:????
Ez csak 1 félénk upvetés.

sansalvador:
Hogy is van ez a: "slaggalkiveretemabelsejéthakoszos" dolog. 1/2 órát röhögött az egész banda a cégnél!
Mostanában már reggelente kérik a híreket a fórumon történtekről! Ebből is látszik, hogy nemcsak minket tesz függővé a PUG!!

Üdv Gyuszkó

Ui: A legjobbat meg majd elfelejtettem:
Kedden kihasználva ezt a csodálatos időt kiruccantunk a Börzsönybe túrázni. (Család, ismerősök) Odafelé most felújított 1 sávos úton lehet megtenni az utolsó 5Km a Szent Orbán fogadóig. Féltávon találkoztunk egy ledöglött Traktorral, mellette lassítás, gyermek szemén a kéjes gondolat: "Csövi, Megy a Traktor?!".
Bogival ugyancsak türtőztetnünk kellett magunkat, hogy ne törjön fel belőlünk gurgulázó nevetés...

Strasszer Creative Commons License 2001.10.24 0 0 980
Üdv Mindenkinek!
Én végülis nem mentem ki a kiállításra, egy nagyon liváló autóba bármikor be tudok ülni :-), meg aztán rengeteg ember van. Inkább magyar filmek hétvégéjét tartottunk a feleségemmel (Üvegtigris, Moszkva tér, Macerás ügyek).
Örülök, hogy mindenkinek tetszett az "újságcikk", ezen felbuzdulva nekiálltam egy másik beszámolónak is, de időhiány miatt félbehagytam.
szabika: velem is történt hasonló eset pár hónapja, elvittem a kocsit a Gablinibe. Kitöltöttem ott is egy balesetibejelentőt, onnantól kezdve mindent ők intéztek. A biztosítós kárfelvevő is oda ment, a biztosító fizette az egészet, én egy hét múlva mehettem a kész autóért, semmi gondom nem volt. Ha nem fizet a biztosító mindent, az azért van, mert ha új elemet tesznek a kocsiba, azzal az autó értéke "nő", ezért annak csak bizonyos részét fizetik. Kb két éve a bal hátsó ajtómnak nekiment egy kocsi. Azért választottam azt, hogy kalapálják ki az ajtót, mert új ajtó esetén nekem is kellett volna fizetnem.
Str

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!