Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
OT (nem bonyolódok bele)
megvan a probléma oka: a voodoo! azonnal járj rajta táncot! (és cseréld ki Matroxra:-). Egyébként jól menne, ha nem egy ilyen ultragagyi alaplapban kéne szenvednie, mint ami nekem van (2d-ben azért így is veri a környék összes gépét, pedig csak egy g200)
lorentin
nyilván nem használt gumit használok. Kb. 5 éve megengedhetem magamnak az újat. Bár már többször elgondolkoztam, hogy érdemes-e, mer sose éri meg, hogy elkopjon, mindíg előbb megy szét az oldala ezeken a szar utakon. Sajna nem hiszem, hogy összejön az olcsógumi másnak, mer drágán is el tuggya adni. Ezek olyan "teherautóról leesett darabok", és csak a cimboráinak adja qrva olcsón, de lehet, hogy egyébként olcsóbb, mint máshol. Én a zembert már akkor ismertem, amikor te még a csattogós szárnyú pillangóval foglalatoskodtál:-), és vittem hozzá egy pár kuncsaftot(párszázat).
Kedves lore!
Jól látod a dolgot.Ha így lenne,akkor nem egy 17 éves ütött-kopott 240-essel koptatnám Budapest utcáit,hanem egy csilli-villi 740-essel...:-)
Mellesleg az emberem három éves tartós bérlettel vásárolja a leendő gépjárművét,nem egybekápéval fizet!
Orizám,drága!Jobban vagy már?
Lóerő ügyben Triznyákkal értek egyet.
Nem mindegy mennyi idő alatt éri el az emberfia a megengedett, - vagy inkább ésszerű kockázatvállalással kitűzhető - sebességet. Az se baj, ha a kocsi teljes terheléssel is gyorsul, továbbá meglátásom szerint nem csak a jó fék, de a jó gyorsulóképesség is menthet életet (már egy biztos kezű choffeaur segítségével:-)).
RAF2,
neked nem vw-d van? Mert ha opeled akkor gondold meg, hogy lecseréled-e? :-)
Várjuk a képeket!
Macsek,
tom, hogy egy intelligente volvos nem nyomul a gazdagcsávókra!
Orizatriznyák,
vazzeg de kretén nicked van, ha ki akarom írni, mert mondjuk így akarok kedveskedni neked, mert mondjuk épp nem haragszom rád, akkor mire kiírom már haragszom.
Nade a lényegre: nekem az autó ápolása élvezet! Régebben szó volt róla, hogy kinek a kocsiját vállalom be nagytakarításra. Szal a tied tényleg nagy kihívás lenne ügyes kezeimnek, de egyszer nekiugrom!
Milyen lovakat ajánlasz macseknak?
A gumis beírásod következményeként számíthatsz rá, hogy heteken belül csordultig lesz a mailboxod nyalós dumákkal, hogy szerezz mán ócsón gumit. Ugye nem használt gumikról van szó? Belőled kinézem, hogy használt gumit használsz! :-))))
Ez a 3000 nem valószínű, hogy meglesz ma. Egy esély azonban van: CYRUS. Ő éjjeli bagoly, ha érdekes a téma rávehető egy pörgős online chattingre. Régen így pergettük el a fargonak megszavazott 850-est :-)
Templar:A C70-nes nem rossz,de akivel voltam,valószínüleg az S80-as mellett dönt.De srácok azért ez is haladás,hogy egy Audi-mániást rábeszélek egy VOLVO-ra!!!
lore:A fiatalembert még véletlenül sem lehet egy fukszos,kigyúrt,merdzsós pasihoz hasonlítani.Már csak azért sem,mert Audis.
Mindenkihez:Még mindig senki nem magyarázta el nekem a lóerő-elméletet!
7 végén ellátogatok ismét a volvo felé akkor elhozok a komlett 700-as katalogust 85-töl kezdve neked.
nagyon spekulálok hogy lecserélem a opelomat egy 740-es re,szét is nézek a piacon mit lehet találni.
all: nem a feleségem van a képem,se én a volvos képeken,nem igazán az én stilusom se amúgy.
de jók voltak a kommentárok :)))
belsö képeket még nem értem rá keresni sajnos,de ami késik az nem múlik...
Trizzy,
nem csak te vagy szarul, ez egy ilyen nap. Pedig próbáltam felvidítani magam, hamar hazatekertem, fűnyírás, kocsimosás, miegymás, de nem segített. Pedig hétvégén nagyot kell alakítanom, közeledik a deadline :-((( Ha te szóraxol vmi vodooval akkor monnyál le!
Jó estét,
Zarquon megkaptam a képeket. Itthon amolyan business edition photoshopom van, de a kisebbek azért okésak.
Dave, Zarquon küldött egy pár kupét is, majd lesz itt nyálcsorgatás!
Szegény Volvicseknek ma dél óta elég blues-os a hangja, hétfőn befigyel a heggesztős ember. Ráadásul vidékre kell mennem, úgyhogy a MÁV fog kényeztetni jópár órán keresztül... brühühü.
A svéd kapcsolat nyavalyog, hogy június 3-án még nem tud jönni Magyarorzágra. Egyelőre még függő a dolog, de lehet, hogy nem tudom így elcsalni a talira :-(((
Látom, sikerült közszemlére tenni a gépemet. Mi lesz a személyiségi jogaimmal?!? :-) Azért örülök, hogy tetszett.
Nekem 195/50 R15-ös Yokohama A520-asok vannak fönt. Annyira puhák, hogy parkoláskor is lazán nyomokat hagynak az aszfalton... Viszont nagyon jól tapadnak. Esőben nincsenek a helyzet magaslatán. Télre valami régi Semperitem van, 14"-es, 165/75 vagy ilyesmi, acélfelnin, dísztárcsa nélkül... csoda, hogy utálom a telet?!
Tudtommal a 480-as alufelnikre a gyárban 175/65, 185/60 & 65 R14-es és 195/50 R15-ös gumikat raktak. Egyébként 480-ashoz lehetett rendelni a 850 T5 "kolbásszeletelő" felnijéhez nagyon hasonló felniket is. Azzal nem nézhet ki rosszul! Kár, hogy az R 17"-es grafitszürke felnijeit nem igazán lehet alágyűrni (bár mit mondtam, a múltkor látttam egy piros 480 ES-t 16"-os kerékkel).
Na mindegy. Van 1-2 képem, lehet, hogy elküldöm valamelyikőtöknek, bár lehet, hogy a felét már láttátok. Mindenesetre nekem most nincs időm kitapasztalni, hogy hogy tudnám idetenni.
Üdv!
Látta már valaki rajtam kívül,amit ma én láttam?
Az Örs vezér térnél autózva egy ritka tüneményt láttam.
Egy 262C Bertone coupé jött velem szembe!(akinek nincs képben,lapozzon vissza a 2907-re)
Mire fölocsudhattam volna,már el is tűnt.Azt hiszem osztrák rendszáma volt.GYÖNYÖRŰ!
Szóval érdemes nyitott szemmel autózni!
hali,
mielőtt meghalok (nagyon szarul ézem magam, hagydmá abba lore!)közlöm veletek, hogy nekem a gumisom szokta eldönteni, hogy milyen kerekeket tesz fel. Nehogymán ezzel is én szaszeroljak!