Keresés

Részletes keresés

A.GY. Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2630
Mire gondolsz? Vagy csak rájöttél, hogy a "business"-ben dolgozom? Már persze nem tetszik annyira a munka, jó lenne valami nyugisabb.
Előzmény: Templar (2505)
Harvester Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2629
fargo itt vagyok itt vagyok. Csak pénteken szabin voltam és hétvégén sem tudok neccelni. Van itt a Volvonak egy leányvállalata akik fejlesztéssel foglalkoznak, ott voltam háztűznézőben pénteken. Ha sikerül összehozni, akkor a Volvo talira elviszek egy echte Volvo alkalmazottat. De max 30% esélyt adok, hogy eljön...:-( (vele kell majd interjúznom, de pofátlanul megkérdeztem előre emailben, hogy eljön-e a talira :-). Ha eljönne, biztos mesélne egy két érdekes belső sztorit.

Hali
Harvester

Előzmény: fargo (2604)
lore Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2628
Hey VOLVO-banda kiazágyból!
(deja'vu)
:-))))))) Mindent elfogadok, kv-t, kaját, piát, n... na azt azért nem!
Szal 9-kor elaluttam vazzeg, most pihent vattyok, valszeg egész nap elviselem Trizzyt! :-))

Bánatomban nyerskosztot ettem, Toro olvasás helyett mentateát ittam és önsanyargatás gyanánt egy gemkapoccsal karcolgattam a szemgolyómat.

Tod Triz lore hagyományosan gyenge idegzetű. De annyira makacs, hogy csakazértis vectrával fog volvotalira menni! Miattad vazzeg!

Volvo se repült, vizsgáznod is kell Templar, milyen élet ez? Azért szorítok neked!

Na, kiazágyból mán!
lore

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2627
Tényleg lore, hogy tehetem jóvá???

Triznyák
aki mindent megpróbál

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2626
Jaj lore annyira sajnálom

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2625
Templar,
Nekem is rá kellett jönnöm, hogy ami sok az sokk. Már szánom-bánom bűneim.
Asszem kolostorba vonulok vezekelni.
lore tiéd a volvom, nekem már nem lesz rá szükségem, csak bújj elő.
Ti meg mér nem szóltatok, hogy haggyam békén? Szegény srác...
Lehet, hogy nekem is pszichiáterre van szükségem?
Fáj az agyam.

Triznyák
alias Mr. Gambit

Bolas Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2624
Macsek!

Ezt neked kerestem!

Templar Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2623
Bolas,

Szerintem ne urazzuk, mert lehet, hogy azt is sértésnek veszi.

lore,
Vazzze mi van már?

Előzmény: Bolas (2622)
Bolas Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2622
Templar szerintem csak adagoljunk neki volvo képeket!
Attól talán rendbejön..

lore úr!
Kérem szálljon be!

Bolas, a kegyes

Templar Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2621
Triznyák,

Nem akartam elsőként szóvátenni, de lore úgy tűnik megroppant. Szerintem nem lehet ezt csinálni egy ilyen gyerekkel mer előbb utóbb besokall.
Lehet, hogy most elvonult a világtól, Toro-t olvas és nyerskoszton él, legfeljebb Volvokat porszívózni jön elő.

lore,
Akarod, hogy megbeszéljük?

Templar a pszichiáter

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2620)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2620
Na, Lore,
felébredt a zagresszív benned?
Csak nyugi. Mehecc majd egy kört az autómmal. Na jó, a motorommal is. Csakúgy fájdalomdíj gyanánt. Demivel a kettőt együtt csak úgy tudnám produkálni a talin, hogy utánfutóval megyek, kénytelen leszel az egyiket máskor próbálgatni. Tehát morzsold el a könycseppet a szemedben, és mondj egy időpontot, egy helyet, fegyvernemet és a segédeid nevét, oszt iszunk egy kv-t valahol pl. holnap. De negyere a gyenge dumával, hogy rohansz haza takarítani, vagy mosni...

Triznyák
a szemtelen,
aki most megsajnálta lorét és szégyenli amit vele tett, és vezekelni próbál. A kv-t állom, meg az első 4 krémest.
Lore RULEZ, Papp Rita RULEZ, Opel KIRÁLY!

Előzmény: lore (2615)
Templar Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2619
Bolas,

Templar nem szól semmit, mer sose járt gimnáziumba, a korrekciós osztályban meg nem volt iskolarádió.

Voltam Keméten, repült egy-két régebbi meg újabb Saab, de Volvó egy se.
Lesült a bőr a képemről. Sajnos fizikailag.

Hétfőn vizsgáznom kell mindenféle jogi, meg igazgatási, meg gazdasági őrületből. Ebben a korban, a durva életbe. Hát mikor haggyák má lógva az embert.

Templar a jóformán pofátlan

Előzmény: Bolas (2613)
keton Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2618
Sziasztok, végre itt vagyok!

üdvözlöm az új klubtagokat (jobb későn, mint soha)

joyride,
régen nekem is megvolt az a képernyővédő, de format volt, és elveszett, ezután meg se találtam, úgyhogy örülnék, ha elküldenéd.

zene
én ált. scrollozni szoktam a rádióadók között, ahol nincs, ott Black Sabbath, Led Zeppelin és társaik. Dunabogdányba, a hegytetőn pedig kiélem rádióamatőr-mániámat (hogy ott mennyi szlovák adó jön...).

DCs, aki belehal 200+ olvasásba (király ez az aláírás)

CYRUS Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2617
Nem ő a Király!!!
A király az JIMMY!!!!!!
Ki ajánlgatott itt Zámbó Jimmy cd-t? :))))))))
Előzmény: Bolas (2616)
Bolas Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2616
Nem ugyanaz!
Manu Chao volt az énekese a Mano Negra (Fekete Kéz) nevű együttesnek.
Most szólóban nyomja és ő a Király!
(persze Elvis után..)
Egyébként nem az a legjobb száma, csak azt tolják a legtöbbször.
Tavalyelőtt amikor megvettem az albumot, még nem volt ismert sehol sem.
Most meg milyen felkapott lett!
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2614)
lore Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2615
Szájjá mán le rólam öcsém! :-)
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2614)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2614
Szevasztok koránkelők,
íme triznyák bácsi is magához tért.

Lorentov,
Prodigy tied, opel nem vészes, és az autóm részletes paramétereit már többször ecseteltem. Ülj be szépen az Isettádba, és nézd meg. Vagy fúrja a kiváncsiság az oldalad még két hétig. S40-el minden rendben lesz, beszéltem Anyukáddal, azt mondta odaggya, ha vigyázol rá:-).

Bolas
köszi a részletest, már vártam, hogy valaki bedobja a Pink Floyd-ot, mint az örök zene...
Véletlenül Manu Chao-Mano Negra nem ugyanaz?
"Mama was queen of the mambo, papa was king of the congo"
Vagy valami hasonló... Király, nagyon bejön...

Triznyák
aki itt leselkedik
PS Lorelei itt vagy?

Bolas Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2613
Tanulok de benéztem.

Zene nekem is van, de a hangfalakat még cserélnem kéne, meg valami erősítő is jól jönne.

Nagyon sok fajta zenét hallgatok (Gimnáziumban 3 évig én voltam az iskolarádió zenei szerkesztője.. Templar ehhez mit szól vajon?), ezért is van 10-es CD-tár a Bálnában..

Régen( sorrend nélkül): Led Zepp, Dire Straits, Elvis, Metallica, Nirvana, Red Hot, Offspring, Joe Satriani, Nick Cave, John Lee Hooker, Armstrong, AC/DC, GN'R, Prodigy, Sandokan (lorés fiatalság rulez!), Pink Floyd..

Ma (ugyanezek mellett): 2Pac, Nana, Sade, Andrea Boccelli, Manu Chao, Noir Désir, Mano Negra, Bloodhound Gang, Depeche Mode(!), Mozart, Dvorak, filmzenék: Kusturicza filmek, Luc Bessons filmek,
Taxi, Keresztapa, Tarantino filmek..
nigga zenék, arab zenék, Sláger Rádió, Roxy, Rádió 1, Kossuth Krónika..

Kicsit eltolódtam mindenfelé..
:-)

lore Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2612
Ja, webmesterek, szánjatok időt a topikoldalra! Aki még nem kapta meg mailben a jelszót, az írjon!

lore

lore Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2611
Mi van itt? Illetve mi nincs!

Elég gány az idő, lorénak a gép előtt kéne 10 oldalt angolul produkálnia, ebből 1 oldal abstract-ot hétfőre + 10 oldalt magyarul eredményekről, tervekről. Nosza itt az alkalom, pötyögjünk csak, néha benézek hűsölni az egyre szemtelenebb topikba, erre tessék: nóbádi!

Trizzy, lóx még az autód részletes paramétereivel!

lore
ps: azér F1 is lesz!

lore Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2610
Tudnám honnan a durva életből szerzek ennyi lófejet...

Don Corlore

lore Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2609
Árghhhh...felébredtem!

TRIZNYÁK,
Prodigy-t már lestoppoltam.

Rábeszélő-készséged kell a francnak vazzeg, nem corsa hanem vectra és nem ciki mert nagyfijjúnak kevés ciki helyzete van már... :-) Ja, corsa se lenne ciki, inkább muris :)

Szépen alakulunk,
fargo, CYRUS, Templar, Bolas, Trizzy, Bka, lore

lore
ps: vazzeg remélem jún. 3-án nincs vidéki út...
pps csak Trizzynek: Opel Rulez!!

Bka- Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2608
Joreggelt,

en meg altalabn nem tudok kesobb felkelni mint reggel 8, ugyhogy en vagyok a tokhujje :)

Tali 95%, Forddal meek vagy Bolassal :) Na persze meg a Ford sem biztos, lehet hogy addig raakadok egy jopofa 740/760 TD-re...

Bka, a vasarnap is korankelo

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2607
Jóreggelt VOLVO-s banda, kiazágyból!

Csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem most keltem fel, nem vagyok tökhüjje vasárnap ilyenkor ébredni...

De mielőtt lefexem:
Látom, hogy egész jó helyre keveredtem.
A zenei ízlésvilágotokat próbálom felmagasztalni.
Prodigy, Dire Straits, Pat Metheny, Korai Öröm, Miles Davis, Vivaldi, Mozart, Mike Oldfield...
No igen, ezek zenék.
Lore-nak is elnézem Papp Ritát, hisz még oly fiatal, meghát ugyi egy lelkes kőművesinastól mit is várhatna az ember...:-)

Lorentin
velem 99%-ig számolhacc a talin, mer kíváncsi vagyok a fejedre/fejetekre. Szólj ha segítség kell, hogy elkérd Anyukád VOLVO-ját a talira (Jó a meggyőző képességem). Ciki lenne egy corsával jönni :-).

na csa mindenkinek:

Triznyák
a zenegyüjtő

lore Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2606
Igen. A vazzeg kb. annyira elvesztette jelentését vazzeg mint élőben a szalonképtelenebbnek hitt megfelelője...

Harvester valszeg kapál, vagy baromira töri a fejét, hogy mi legyen a 440GLE-vel míg ő külföldön keresi hülyére magát. Aszonynak mégse adhattya!

Lófejes trilógia rulez! Télleg a rulez nem veszti el varázsát?

Tehát eddig:
fargo, CYRUS, Templar, Bolas, lore

Remélem hétfőn jön a többi bejelentkezés. Munkahelyi ingyennet rules!

Na lassan én is mennyek horkolni...

lore
ps: azért hétvégén ennyire még soha nem pörögtünk... Hajrá!

fargo Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2605
Menyek alunnyi, jóéjet mindenkineck.
fargo Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2604
Lófejjel? Az a Pinokkió volt, annak is csacsifeje nôtt.

Mellesleg, hol van Harvester? Úgy eltűnt, mint szürke Pinokkió a ködben.

Előzmény: lore (2602)
fargo Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2603
És akkor Te jól bevágtad a Cora forgóajtaját? Vagy a tolóajtaját? ;-)

PS: Ez a "Vazzeg" kezd elég szalonképes lenni, teljesen elvesztette az eredeti jelentését.

Meséltem már? Szolnoki barátaink akkor 2,5 éves középsô gyermeke elmélyülten autózik a szônyegen, közben mondogatja magának:

"Apa vezet, vazmegvazmeg... apa vezet, vazmegvazmeg..."

Mi meg majd' leestünk a székrôl a nevetéstôl...

Előzmény: lore (2601)
lore Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2602
Vazzeg szájrusz!
Te háéromból kétszer a kerek számokért tolod ide a mutatóujjad! Vigyázz te gyerek, vigyázz ha nem akarsz egy lófejjel ébredni!

Don Corlore

Előzmény: CYRUS (2600)
lore Creative Commons License 2000.05.21 0 0 2601
Az enyimébő nem hiányzik! Beebeebee! Furcsáltam, hogy amikor talpig feketében bevágtam a bolt ajataját és ráförmedtem az eladó csajszira, hogy azt az autókettőt nyomd ide vazzeg, akkor aszonta, hogy bocsi, hoz inkább a raktárból egy originált... Ja, a bolt valamilyen cora nevű volt...
Előzmény: fargo (2598)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!