Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
fargo itt vagyok itt vagyok. Csak pénteken szabin voltam és hétvégén sem tudok neccelni. Van itt a Volvonak egy leányvállalata akik fejlesztéssel foglalkoznak, ott voltam háztűznézőben pénteken. Ha sikerül összehozni, akkor a Volvo talira elviszek egy echte Volvo alkalmazottat. De max 30% esélyt adok, hogy eljön...:-( (vele kell majd interjúznom, de pofátlanul megkérdeztem előre emailben, hogy eljön-e a talira :-). Ha eljönne, biztos mesélne egy két érdekes belső sztorit.
Hey VOLVO-banda kiazágyból!
(deja'vu)
:-))))))) Mindent elfogadok, kv-t, kaját, piát, n... na azt azért nem!
Szal 9-kor elaluttam vazzeg, most pihent vattyok, valszeg egész nap elviselem Trizzyt! :-))
Bánatomban nyerskosztot ettem, Toro olvasás helyett mentateát ittam és önsanyargatás gyanánt egy gemkapoccsal karcolgattam a szemgolyómat.
Tod Triz lore hagyományosan gyenge idegzetű. De annyira makacs, hogy csakazértis vectrával fog volvotalira menni! Miattad vazzeg!
Volvo se repült, vizsgáznod is kell Templar, milyen élet ez? Azért szorítok neked!