Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Jaj, ezer bocsesz, úgy megszoktam már, hogy hím tagok vannak errefelé. Nem vagyok egy hímsoviniszta állat, bár az emancipuncikat se komálom annyira :-)))
Tehát Hölgyem és Uraim,
mi lehetett a volvo kínálata 73-ban?
Télleg joyride,
hol az a bombahír amitől mindenki lehidal???
Pitecus,
igen 10-kor, figyelni!
Eclipseboy,
az nagy valószínűséggel egy nemtommi volt. Télleg 73-ban mi volt a volvo kínálata szagértő Urak?
Eclipse, linkeld már be ide is a 'mi urunkat', szvsz sikere lenne! Ugye csak hülyéskecc, hogy tüntetőleg kivonulsz egy topikból?
CYRUS,
emléxem volt egy fordos srác az első talin, ő sierrával volt. Bka nem te voltál?
Most jut eszembe, hogy a héten a fehér úti használtautósnál láttam egy 73-as Volvo-t, egész jó állapotban volt. Sajna nem tudom milyen típus volt, de ti gondolom sejtitek.
Templarnak Volvoja van miket feltételezel róla? :)))
Asszem Bka-nak van fiestája......még mert neki is Volvoja lesz! igaz? :))
Ha jól tom akkor a találkozó, Juni 3 . 10 órakor lesz a Nagytarcsai autosmoziban! Ha visszanézed kb 250 hozzászolással Frigyes Mester azt is leirja pontosan hogy lehet odajutni!
Macska elvitte a 3000-t! Joyride akkor nem tudjuk meg azt az egetrengető hirt???
hétvégén nem leszek, úgyhogy átengedem nektek a 3k fölötti élvezkedést, kiváncsi vagyok, hány szarakodás lesz:). Én azért nem tervezek olyan messzire, mint CYRUS, csak a 7400-ra várok. (utána meg a 74000-re).
Temp! Szerintem a 200 asokat abszolut nem lopják de azért jobban érzem magam ha van! Plussz most szeretnél jobb hangszorokat, és cd-tárat, talán azért legalább az amatör tolvajokat elrisztja a nagyhalak ellen tényleg nem ér semmit:(
Én is töprengtem ilyen riasztófélén, dehát az autó értékét se akarnám megduplázni, meg nemtom mennyire lopják a 200-ast.
Perzse az is tény, hogy az autólopást megakadályozni nem lehet, legfeljebb az ahhoz szükséges időt némileg megnövelni.
Azért semmi tul extra...ajtókra, gyujtástiltás, ultrahangos belső tér érzékelő vagy mmi :)
+ ha lenne vezérelne központi zárat és elektrmos abalakot....ugrókodos...belső agyas...hmm asszem ennyi..végülis nagyon olcson jutottam hozzá ezért vettem a régi szuytokhelyett :)))