Keresés

Részletes keresés

Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2737
lore
Affrancba megint lebuktam. Nem lehetne itten enni a zirodában énmeg kétpofára toltam arcomba citromos minyonokat nagypohár tejjel kisérve amikor a nagyfőnök benézett valamit kérdezendő. :-) Kénytelen voltam lemondani az egyikről, így aztán elsimítottuk az ügyet...

Oya
Aki már előre megette a desszertet.

Előzmény: lore (2735)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2736
ave Volvikok,

Fargo
Nekem van egy 12v-os hűtő a kocsiban, tehát vihetek hűtött ücsit.
Valamint kihagytad Macsekot (ha eljön...)! Na, mire vágysz?

Guruló
Teugye Szegedről jössz? És tényleg hoznál a világ legkirályabb halászléjéből? Élek-halok a ciánért!!!:-)

Triznyák
az itatós
PS Kis gondolatébresztő az ebédhez: Borsos szték, juhtúros sztrapacskával

Előzmény: fargo (2726)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2735
OK, akkor gondolom fargo egyeztet veled...
(ez csak duma, nem is eszel, hogy tartsd a lépést :-))
Előzmény: Oyabun (2734)
Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2734
Hogyneismennék... Még addig kénytelen leszek enni valamit, mer' összeszűkül a gyomrom azt' nézhetek, ahogyan esztek ti szép szál legények. :-)
Előzmény: lore (2733)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2733
Na Oya, akkor jössz Érdre? Triz jön, előtte öszejövünk és fargo aszongya, hogy mennyünk az övével. Egyelőre 'szívósat' játszik szokás szerint, de 1-2 fele már jó lesz néki...

lore
ps: üdv. Drusza, a Tamás megszólításnál lorené már akar valamit! :-)))

Előzmény: Oyabun (2732)
Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2732
Lore

Ezek szerint egészen jól viselné a dolgot. Nekem ilyenek olvastán (a kedvesem-kicsim-Tomi-Tamás-mivanvazzeg skálán) minimum a Tamás megszólítás járna... :-)
Egyébiránt meg szevasz druszám. :-)

Oya
Aki reggeli bevágott egy nagy tányér szilvásderelyét, de már nagyonéhes ;-)

lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2731
Az kéne még! :-)
('Tomi miket mondasz itt! Hát nem szégyelled magad? Ez most komoly? Jól vagy? stb...')
Előzmény: A guruló (2730)
A guruló Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2730
lore: bezzeg lorené! :-)
Előzmény: lore (2729)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2729
Újabb tény: gurulóné nem fórumozgat (fargoné se valszeg)... :-)
Előzmény: A guruló (2728)
A guruló Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2728
lore: vörös ólom-oxidra gondoltok? Az tuti van egy fél kiló, de én inkább maradok a szegedi édesnemes paprikánál.
Egyébként cicababa rulez, asszony itt marad Szegeden!

guruló

Előzmény: lore (2727)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2727
keton hozza vegyianyag mesterséges szinezékként (erre csak a szögedinek van szüksége!)

doki hozza saját magát, mermár elfelejtjük hogyisnézki

aki nincs említve azmeg hozza többi hamvas cicababa

Nyugi jut mindenkinek fargo ugyanis a minőségre megy, nem a mennyiségre, elég lesz neki egy mokkáskanálnyi!

Előzmény: fargo (2726)
fargo Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2726
JóGreggelt!

Maxxximálisan támogatom a halászlés ötletet, szerintem mindenkinek kellene beugróként hozni valamit, lore hozhatja a bajai HL-t, guruló a szögedi HL-t, fargo hoz kanalt meg friss kenyeret. Na? Milyen? Jöhetnek a felajánlások!

A svéd volvos embertôl elfogadunk 2 szôke svéd iker csjszit, csak hamvasak legyenek, úgy a 20-as éveik legelején, és ne legyen heringszaguk.

480T beadhatná a közösbe a telefonját, és akkor nem ébresztene fel többet hajnalok hajnalán, aziránt érdeklôdve, hogy hol van az injektoros műhely a 6-os úton, aminek persze a 7-es úton kellene lennie. (Vazzeg, a 780-ast nem nézted el 480-nak, Laczka? :-)))

Oyabun hozza krumpliprósza meg sült káposzta.

Bolas hozza félszemű szardínia.

Harvester hozza 0.8-as fúró, chiptuningot mindenkinek!

Oriza hozza Mirr-Murr.

Bka hozza gólya. (Nem is tudtam...)

CYRUS hozza fullos 760 kombi + egy-két miller ajándékba.

Templar hozza másik 18 éves hamvas angyalka.

Joyride hozza "Angol helyesírás" nagyszótár.

ki maradt ki?

A guruló Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2725
lore: vigyázz azzal a svájcibicskával, mert ha elkezdesz hasonlítani arra a Mekkájverre, akkor az kész életveszély... Én már láttam őt robbantani félbetörött kipufogóval, meg hurkapálcával hevederzárat kinyitni!
A halászlé versenyben benne vagyok, ha nem nekem kell főzni... zsűrizést vállalok...

Guruló

Előzmény: lore (2723)
Bolas Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2724
Jó reggelt!

Ki korán kell, annak van ideje tanulni..
:-(

Sokat írtatok az este.
Én is akartam még, de amíg elmentem tanulni, bealudtam közben.
Még most is fáj a nyakam.

Mindgy.
Új nap, új lehetőség!
Volvo rulez!

Doki?

lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2723
Leesett!
A csip az a benzincsőben elhelyezett benyakorlátozó biszbasz, amin minél nagyobb a lyuk annál több benyát enged át! Hát persze, megyek a parkolóba a svájcibicskával és amúgy McGyveresen megbütykölöm...
Előzmény: Harvester (2720)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2722
Triz,
a megadott honlapon nem talállak... Warum?
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2721
Ja, nem reagáltam: csapunk eccer egy versenyt a klubtagoknak: bajai vs. szögedi halászlé testing kostolással! Ha a szögedi nyer akkor... nemtom micsinálok, talán megtanulok szögedit csinálni!

Amúgy Templarosan: bajai dögös!

lore

Előzmény: A guruló (2719)
Harvester Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2720
Nem, srácok ezt nem így kell csinálni. A japán módszer a tuti. Fúrni kell egy nagyobb lyukat a chipre, ezáltal több benyát enged át. A chipre való lyukfúrás ugyanolyan hatású, mint amikor nagyobb torokátmérőjű karburátort raknak fel egy porlasztós motorra. Értitek már???

Harvester

Előzmény: lore (2718)
A guruló Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2719
Na, ez má' jobban hangzik......
Előzmény: lore (2718)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2718
Ezaz! Ki a csippet, hadd szóljon direktbe! Ahogy nyomom a gázt adagolja naftát!
Előzmény: A guruló (2717)
A guruló Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2717
lore: háááát, szó ami so.... De azért teccet a sok kis kukac.
Ja.. és ilyen fantáziátlan vagy csip ügyben????
Mi ez ahhoz képest, ahogy egyes japán oldalakon leírták azt, hogy hogyan kell megfúrni egy 0.8-as fúróval egy Pentium procit ahhoz, hogy jobban menjen??!!!
Szóval, erőltesd + magad, mert ez igy kevés lesz az én TD-m hez!!! :-)
guruló
Előzmény: lore (2716)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2716
Hát ez a sormint ölég ocsmány lött...
Előzmény: lore (2715)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2715
Szervusztok reggeli műszak!

A tábla ötlete nem A guruló fejéből pattant ki először, szal kihelyezése tervezve vagyon. De azért jó ötlet! :-)

Harvester,
végrevégre bővülhet a lista:

#####@@@@@#####@@@@@#####
fargo, CYRUS, Templar, Bolas, Trizzy, Bka, A guruló, A.GY., joyride, Harvester, lore
@@@@@#####@@@@@#####@@@@@

(fargo, figyuzod a sormintát? :-)

Csak gurulónak, mások ne olvasssák!
Csiptuning: elhitetni az ügyféllel, hogy jobb vagyok mint az ATC, ezért persze drágább is. Chip ki, ATC-hez el, utána vissza. Ennyi, de el ne áruld!

Mások! Most már lehet olvasni! :-)

Triz,
te a Villányi környékén laksz, vagy dolgozol vagy miafene? Tod, hogy egy köpésre vagyunk egymástól? Akár át is jöhetnél kvzni! Mikor derül ki, hogy jössz-e kajolni??

lore

A guruló Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2714
júni 3: Szerintem az első ember (akit annak nevezünk ki) tegyen ki egy táblát az ominózus kereszteződésnél, iránymutatásképpen.
Legyen a szöveg.....Hmmmmmm.....Hmmmmmm.... Mondjuk kék alapon fehér VOLVO felirat. :-) (+ erőltettem magam)

Szegedi halászlé: akárki akármit modnd, ez a sirály. Ha gondoljátok, viszek magammal a talira egy vályúra valót.

Lore: ez a tuning leírás nagyon teccet... A chiptuning hogy műxik? azt is leírnád????

A guruló

Előzmény: Harvester (2713)
Harvester Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2713
Jó reggelt mindenkinek

Na ma kivételesen senkit nem zúztak le az Árpád hídon, sikerült időben beérnem a munkahelyre.

Tegnap sikerült beszélni a svéd kapcsolattal, egyre nagyobb a valószínűsége, hogy eljön a Volvo találkozóra. Azt mondta, kedve az lenne hozzá, csak az nem biztos, hogy azon a 7végén tud jönni Magyarországra.

Ja, én megyek mindenképpen. Nem tudom ki kérdezte talán lorie. Már betájoltam a térképen az autósmozit. :-))) Mostmár csak a kocsit kell megfegyelmezni, hogy jó kereszteződésnél forduljon majd le.

Harvester

fargo Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2712
Vagyok. Illetve voltam. De most már nem vagyok.

fargoÁlmos -- pihe-puha-párna giga-mega-rulez, yawn...

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2711
Vagy még Fargo?
Vagy már megint a vakvilágba írogatok?

Trznyk
a zérdeklődő

CYRUS Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2710
Megis értelek...Igaz egy fullextrás 760 as kobit akartam adni cserébe plussz egy két millert...na mind1 megtartom :)
CYRUS most L ! Jó éjt minden Volvosnak :)
Előzmény: fargo (2709)
fargo Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2709
CYRUS:

ez a "veszek másikat" dolog ott sántít, hogy nincs az a pénz, amit el nem tudnék költeni autókra. A 850-est nem adom, ma is csak elszaladtam leadni egy anyagot, oszt hazafelé a 8 kilométeres úton 60-at raktam a kocsiba. Egyszerűen bele vagyok zúgva...

Előzmény: CYRUS (2707)
fargo Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2708
Alvásról még szó sincs :-( Össze kell még raknom vagy 2 tucat képet, meg átnyomni emillel az egyik ügyfél csajszinak. Bármennyire is aranybogár az illetô leányzó, most már számlázni fogom neki az ilyen "szívességeket", mégiscsak tarthatatlan, hogy éjszakánként órákat szívok miatta...
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2704)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!