Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
lore
Affrancba megint lebuktam. Nem lehetne itten enni a zirodában énmeg kétpofára toltam arcomba citromos minyonokat nagypohár tejjel kisérve amikor a nagyfőnök benézett valamit kérdezendő. :-) Kénytelen voltam lemondani az egyikről, így aztán elsimítottuk az ügyet...
Na Oya, akkor jössz Érdre? Triz jön, előtte öszejövünk és fargo aszongya, hogy mennyünk az övével. Egyelőre 'szívósat' játszik szokás szerint, de 1-2 fele már jó lesz néki...
lore
ps: üdv. Drusza, a Tamás megszólításnál lorené már akar valamit! :-)))
Ezek szerint egészen jól viselné a dolgot. Nekem ilyenek olvastán (a kedvesem-kicsim-Tomi-Tamás-mivanvazzeg skálán) minimum a Tamás megszólítás járna... :-)
Egyébiránt meg szevasz druszám. :-)
Oya
Aki reggeli bevágott egy nagy tányér szilvásderelyét, de már nagyonéhes ;-)
lore: vörös ólom-oxidra gondoltok? Az tuti van egy fél kiló, de én inkább maradok a szegedi édesnemes paprikánál.
Egyébként cicababa rulez, asszony itt marad Szegeden!
Maxxximálisan támogatom a halászlés ötletet, szerintem mindenkinek kellene beugróként hozni valamit, lore hozhatja a bajai HL-t, guruló a szögedi HL-t, fargo hoz kanalt meg friss kenyeret. Na? Milyen? Jöhetnek a felajánlások!
A svéd volvos embertôl elfogadunk 2 szôke svéd iker csjszit, csak hamvasak legyenek, úgy a 20-as éveik legelején, és ne legyen heringszaguk.
480T beadhatná a közösbe a telefonját, és akkor nem ébresztene fel többet hajnalok hajnalán, aziránt érdeklôdve, hogy hol van az injektoros műhely a 6-os úton, aminek persze a 7-es úton kellene lennie. (Vazzeg, a 780-ast nem nézted el 480-nak, Laczka? :-)))
lore: vigyázz azzal a svájcibicskával, mert ha elkezdesz hasonlítani arra a Mekkájverre, akkor az kész életveszély... Én már láttam őt robbantani félbetörött kipufogóval, meg hurkapálcával hevederzárat kinyitni!
A halászlé versenyben benne vagyok, ha nem nekem kell főzni... zsűrizést vállalok...
Leesett!
A csip az a benzincsőben elhelyezett benyakorlátozó biszbasz, amin minél nagyobb a lyuk annál több benyát enged át! Hát persze, megyek a parkolóba a svájcibicskával és amúgy McGyveresen megbütykölöm...
Ja, nem reagáltam: csapunk eccer egy versenyt a klubtagoknak: bajai vs. szögedi halászlé testing kostolással! Ha a szögedi nyer akkor... nemtom micsinálok, talán megtanulok szögedit csinálni!
Nem, srácok ezt nem így kell csinálni. A japán módszer a tuti. Fúrni kell egy nagyobb lyukat a chipre, ezáltal több benyát enged át. A chipre való lyukfúrás ugyanolyan hatású, mint amikor nagyobb torokátmérőjű karburátort raknak fel egy porlasztós motorra. Értitek már???
lore: háááát, szó ami so.... De azért teccet a sok kis kukac.
Ja.. és ilyen fantáziátlan vagy csip ügyben????
Mi ez ahhoz képest, ahogy egyes japán oldalakon leírták azt, hogy hogyan kell megfúrni egy 0.8-as fúróval egy Pentium procit ahhoz, hogy jobban menjen??!!!
Szóval, erőltesd + magad, mert ez igy kevés lesz az én TD-m hez!!! :-)
guruló
Csak gurulónak, mások ne olvasssák!
Csiptuning: elhitetni az ügyféllel, hogy jobb vagyok mint az ATC, ezért persze drágább is. Chip ki, ATC-hez el, utána vissza. Ennyi, de el ne áruld!
Mások! Most már lehet olvasni! :-)
Triz,
te a Villányi környékén laksz, vagy dolgozol vagy miafene? Tod, hogy egy köpésre vagyunk egymástól? Akár át is jöhetnél kvzni! Mikor derül ki, hogy jössz-e kajolni??
júni 3: Szerintem az első ember (akit annak nevezünk ki) tegyen ki egy táblát az ominózus kereszteződésnél, iránymutatásképpen.
Legyen a szöveg.....Hmmmmmm.....Hmmmmmm.... Mondjuk kék alapon fehér VOLVO felirat. :-) (+ erőltettem magam)
Szegedi halászlé: akárki akármit modnd, ez a sirály. Ha gondoljátok, viszek magammal a talira egy vályúra valót.
Lore: ez a tuning leírás nagyon teccet... A chiptuning hogy műxik? azt is leírnád????
Na ma kivételesen senkit nem zúztak le az Árpád hídon, sikerült időben beérnem a munkahelyre.
Tegnap sikerült beszélni a svéd kapcsolattal, egyre nagyobb a valószínűsége, hogy eljön a Volvo találkozóra. Azt mondta, kedve az lenne hozzá, csak az nem biztos, hogy azon a 7végén tud jönni Magyarországra.
Ja, én megyek mindenképpen. Nem tudom ki kérdezte talán lorie. Már betájoltam a térképen az autósmozit. :-))) Mostmár csak a kocsit kell megfegyelmezni, hogy jó kereszteződésnél forduljon majd le.
Megis értelek...Igaz egy fullextrás 760 as kobit akartam adni cserébe plussz egy két millert...na mind1 megtartom :)
CYRUS most L ! Jó éjt minden Volvosnak :)
ez a "veszek másikat" dolog ott sántít, hogy nincs az a pénz, amit el nem tudnék költeni autókra. A 850-est nem adom, ma is csak elszaladtam leadni egy anyagot, oszt hazafelé a 8 kilométeres úton 60-at raktam a kocsiba. Egyszerűen bele vagyok zúgva...
Alvásról még szó sincs :-( Össze kell még raknom vagy 2 tucat képet, meg átnyomni emillel az egyik ügyfél csajszinak. Bármennyire is aranybogár az illetô leányzó, most már számlázni fogom neki az ilyen "szívességeket", mégiscsak tarthatatlan, hogy éjszakánként órákat szívok miatta...