Keresés

Részletes keresés

A.GY. Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2945
480ES
Tudtommal 185 a maximálisan ajánlott, de van 6zolos felni is 14-esben, gyári. az enyém 5 1/2es./37

Előzmény: lore (2940)
CYRUS Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2944
Jó reggelt...
Haladjatok már gyorsabban a 3000 felé kiváncsi vagyok mi az a sokkoló hir :)
Zarquon gépe nagyon sirály remélem jön a talira!
joyride Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2943
lore

Mielőtt elhatároztam magam, hogy milyen gumikat szereltessek fel, hát alaposan körülnéztem.
A Nokian mellett nem csak az ára miatt döntöttem (mislenhez képest fél áron adják).
Elolvastam egy csomó svéd tesztet a neten, meg újságokban. Mindenhol az elsők között végzett. A különbségek hajszálnyiak voltak mindenhol. Bár csak 0C alatt keményedik fel ellentétben a többi nyári gumival, amik már 7C alatt kőkemények. Vigyázni kell vele, mert jégen szinte használhatatlanná válik. Szerintem jó vásárt csináltam vele, ajánlom másnak is.
Hídkő sokszor leszerepelt, a másik nagyon halk, de a vízen könnyen felúszik.
A Hakkapelita magyaruul azt jelenti: Hólovag. Nincs is nagyon vetélytársa, egy kivétellel Hídkő Blizzakk (de azt csak a skandináv országokban árulják). Télen mislen van a kocsimon (max 160km/h), tehát majd irigyen integetek…

Előzmény: lore (2942)
lore Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2942
Végre egy vélemény a Nokianról. Tényleg ajánlod? Akár egy mislen vagy 'hídkő' helyett is?
Ennek van köze a Hakkapelita finn márkához?
Az enyémmel lehet, kemény 2110es vazzeg!

lore

Előzmény: joyride (2941)
joyride Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2941
lore
A hír igaz, de nem a VW a vevő, hanem a Daihatsu és nem az audiba olvasztják, hanem a Daewooba.

Egy kis reklám:
Gumik 195/55 Nokian NRV Különbség a gyári szerelésű Goodyear Eage Touringhoz képest ég és föld!
A Nokian halkabb, szinte eltűnt az összes futómű felöl érkező zaj. Kifejezetten jól kormányozható a kocsi. Vízen jobban tapad, mint az elődje. És ami szintén fontos Olcsó. Sajnos egy hibája azért van. Nem lehet vele telefonálni.

Előzmény: lore (2940)
lore Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2940
A.GY.
milyen autón lóg ért bele ez a virsli? :-)

joyride,
mi az ami úgy sokkolhat? Úristen... a VW megveszi a Fordtól a volvűt és beolvasztja az audiba? :-)

lore
psÉ nagy verseny lesz ez a 3000-es!

joyride Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2939
Jó reggelt a dolgozóknak, és a lábadózóknak!

A 3000-re én is rástartolok! Tartogatok valamit... ami sokkolja majd a társaságot.

A.GY. Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2938
195/60 gyári felnin belóg a doblemezbe.
kiemeltem 10mm-t, (pogácsa)ekkor meg a sárvédő darálta kivül. Sebaj a flex megoldott mindent, most már 5en is beülhetnek.
Igy jár az aki nem ért hozzá.(Én pl)
Michelin MXV3A
Előzmény: keton (2912)
Frigyes Mester Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2937
Hiába, az olvasottság.

Oyabun, Oriza: mélek mentek.

F. M.

lore Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2936
Jaj, még egy művelt ember! :-)
Előzmény: Frigyes Mester (2935)
Frigyes Mester Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2935
Jó reggelt!

"Piros csizma van a lábán, nem süt kakasszó a szemébe..."

F.M.

lore Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2934
Akinek a dioptria is bejáccik:
Előzmény: lore (2933)
lore Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2933
Aki nem értette volna Inner Circle kollegával folyó párbeszédet:
IC a volvosoknak kedveskedett egy képpel, igaz amolyan IC-s megjegyzéssel ('A Szépség és a Szörnyeteg... vagy inkább a Páratlan Páros?')
:-))))) Kinek a pap....

Szal itt a kép, melyen szvsz Zarquon kollega gépe is látható a háttérben:

Két kétségkívül stílusos autó...

lore Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2932
Kiazágyból! Hasatokra süt a kakasszó lustabanda!
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2931
Macsek,
majd elfelejtettem. Morzsaporszívódtól ne próbálj
megválni! Ígértél nekem egy morzsaporszívózást.
Azóta is arról ábrándozom, hogy egy hodvilágos
nyári éjjen, Te, én, az autóm, meg a morzsaporszívó,
fenn a Jánoshegy tetején... És csak porszívózunk,
meg porszívózunk.

Triznyák
aki sose volt "porszívó", és a füvön is inkább jár.
Kivétel erősíti a szablyát...

Előzmény: macska007 (2913)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2930
Hali,
naggyából végeztem a dógaimmal, úgyhogy itt. Kicsit a halálomon vagyok. Ugyanis fáj a torkom, fázom, ráz a hideg, aztán meg verejték, meleg, fejfájás etc. Ezennel kéretik mindenkitől a Triznyák alaku voodoo bábuk békénhagyása, mer nem érek rá beteg lenni. HALLOD LORE????!!!!!

Műveltségi vetélkedő:
Mit kérdeztek? Szvsz amit nem tudhacc: hogy kell krumplit pucolni, villanykörtét kicserélni, villamoson jegyet lukasztani... Ilyen kérdések vótak?

Őszinte leszek: fogalmam sincs milyen méretü gumik vannak a zautómon. A nyári az Gislaved (made in sweden), és állitólag ez az eredeti gyári volvogumi. A télit nem tudom -a tipust sem. Sajna kicsi az agyam. De ez a lore! Szerintetek milyen ember az ilyen, aki minden autónak így tuggya a gumijait. Kérdés: lore, szomszéd milyen gumit használ télen/nyáron? És a felesége? És a másik szomszéd? És Fargo? És én? Na mond már, ugyis tudom, hogy tudod...:-)

Macsek,
gratula a megfijjatalodott autódhoz. Akkor most kb. egyidősek vagytok nemdebár? Vagy még mindíg ő az öregebb? városban nem ötvennel lehet menni, hanem ötvennel szabad menni. Qrva nagy különbség. És nem mindegy, hogy azt mennyi idő alatt éred el. Szerintem te sem engeded föl a gázpedált ötvennél...

Na jók legyetek, azér még figyelgetek

Triznyák
a voodooáldozat

lore Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2929
Templar,
nem is reagálsz a kettesvolvo képekre? :-(

doki apucim,
gyere mán elő, aggódom!

CSÁkány,
te is! Mi a helyzet a restaurálással?

RAF2,
akkor vannak belsőről képeid? A 700-asok opcionális felszereltségei (extrák) is érdekelnének. Nincs erről vmi lista?

lore

lore Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2928
...tehát csak voltak deformációk...
Előzmény: lore (2927)
lore Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2927
Igazad van:
98ban vettem 4db új BORBET CF 14 collos felnit a Mozaik utcában + 4db 185-ös Sava Exact gumit. Akkor astrára vettem, szal opelekre jók, de pl. fiatra nem.
Van még plusz egy alig 5e km-t futott Sava gumim, mert gyorsan vettem a sérült helyett egy újat, de kiderült, hogy csak egy textilszál szakadt el benne, szal vulkanizálták (egyébként a késsel kiszúrt gumikat is tudják vulkanizálni, szal ez a sokkal kisebb pár milis vágás szvsz nem volt gond) és most okés.
A felniket a járdás horzsolások látszanak javítva még nem voltak, csak a kátyúzások után felszabályozva a Joóbnál (belső peremén enyhe deformációk).
A felnikhez természetesen megvannak a kerékagyszűkítők és a hosszabb csavarok is + egy kerékőr-garnitúra.

Akivel beszéltem eddig az aszonta, hogy 80 alatt ne adjam, öcsém akár be is vállalná ennyiért, mondván ez a minimum amennyiért el tudja sózni.

lore

Előzmény: CYRUS (2926)
CYRUS Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2926
Szasz LOre!
Igérem nem happolom el a 3000-t macsek, elöl és ha nem dumálsz annyit akkor nem is fogjuk elbalfaszkodni :))

Figy , szolok havernak az Opel gumi ügyekben , de elkéne küldened emilben mégegyszer , hogy milyen , és mennyiért! Vagy szerintem végül is ide is beirhatod hátha más is talál rá vevőt!
Na bye :)

Előzmény: lore (2919)
lore Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2925
BME-sek ízlése rulez! :-)
Előzmény: Inner Circle (2924)
Inner Circle Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2924
Ide se tegnap írtam utoljára - nem baj, Volvo még mindig rulez, ha nem is az lett végül.
GTV ülést tudok adni, van raktáron, a "repülőalfából". De szerintem jobban jársz az Opel / Volvo gyárival. Nem rossz azért, főleg 26 évesen (kortárs a láthatáron! :))) ).
Általában a BME-nél szokott lebzselni a GTV, de a múltkori volt az első eset hogy egy gyönyörű 480-as illusztris társaságában. Elolvadtam, mikor megláttam a két szépséget. Az utcában a legtöbb parkolóhely foglalt volt, és állt két autó. Pont. :)))
Ja az F1 fórumban meg hülyeséget írtam, "gyári turbó"... értsd: gyári tuning. Szép darab az a gép, gratula Zarquonnak, akivel ha minden igaz még egy karra is járok! :)
Előzmény: lore (2922)
lore Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2923
Szasz Prac,
igen aqz a gyönyörűség egy 780-as! Régebben (pár ezerrel korábban) volt ebben pörgés. A 700-as szériára bazírozták, sok fut belőle amerikába. Mo.-n állítólag nincs, behozni nehézkes, fargo utánaérdeklődött egy picit. Azóta egykét volvos aszont, hogy be lehet, nemtom hogyan.
Ált fullextrásak voltak (autklima, bőr, stb..).

lore

Előzmény: Prac (2921)
lore Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2922
IC,
az a volvo topiktársunké Zarquoné!!!!!! Most már csak R betű van rajta.
Télleg szemezgettél a Volvoval?
Figy, a BMEre is GTVvel jársz, nagyon megnézném! Néha ránézek az oldaladra, kíváncsi vagyok hogy állsz, láttam azt a piros repülőalfát is, szal előbb utóbb megtalálok én mindent :-)))
II. kerhez se vagy közel?

Oyabun aszonta, hogy neki passzentos a GTV ülése, kíváncsi vagyok nekem akkor milyen lehet? :-))) kispolákfeeling rulez!

Holnap benyomom a képet LANról.

lore

Prac Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2921
Mélyen tisztelt Volvos Guru-Urak!

Úgy a 2907. hozzászólás körül a 2. Királyi Légierő-Úrtól véltem felfedezni egy igen érdekes képet, ami, mintha egy 700-as kupét ábrázolt volna (lore! ha jól értelmezem soraidat, talán 780?).
Ez nagyon felpiszkálta eldugott Volvos vénámat/csőrömet, úgyhogy hálás lennék, ha mesélnétek vmit bővebben erről a verdáról, vagy ha ez már régebben megtörtént megírnátok, melyik beszólásnál volt ilyesmi.
Valami kis jellemzésre gondoltam.

Előre is kösz!

Prac, a Volvokedvelő

lore Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2920
Macska,
még négy hozzászólás és törzsvendég leszel!

BTW baromira szőröztök ti cicusok, Trizzy tudna mesélni :-)

Előzmény: macska007 (2916)
lore Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2919
Jó estét volvosbanda!
Na ezt már szeressem, lehet olvasni szép képeket nézegetni...

RAF2,
ha visszanézegetsz, fargo és Bolas már jónéhány nyálcsorgatós 780-ast berakott. Nem, nem unom, de mezei 740-760-osakra van ingerenciám (nameg bajai halászléra, nameg sztékre, nameg... :-)). Az interior is érdekel...
Ilyen kettes bertone előfordult néha az Ivanicsnál, persze kitárgyaltuk ezt is (állítólag tiszta mocsok belül!)
Ja szép kedves a feleséged, biztos ő is gazdag! :-)))

Cicus,
elhappolni csak CYRUS happolhat el kerek számokat, elbalfszkodni csak CYRUS-lore balfszkodhat el nevezeteseket, szal egy esélyed van: meg kell szavaztatnod magadnak. Bár ilyenkor is max. fél napod van, nem állhat le a topik. Először nem értettem milyen számra vársz a 2800-asok közepe táján, már kezdtem félni, hogy szülinapos utsó három számjegy (pl. 899), gondolkodtam is, hogy egy 101 éves csataló vezethet-e volvot :-) Templar ugye macsek nincs nyócvan se!
Ja, a C70ért gratula. Kit ösmersz ott? Vagy felvetted a polgári esküvői kiskosztümöd, béreltél egy egybenyakú szolis kopasz állatot és beállítottál, hogy: 'az esmerci gagyesz volt, muti hogy muzsikál a modern szájmontemplár (a'la Val Kilmer) verdája!'
Kicsoda a hűségesd szolgálód? Ugye nem vagy pedo? :-))

O.T. & hobe Co.
fargo telszámát minden klubos tuggya, szvsz majd benéz és dönt.

keton,
volvon 195-ös Michelin Energy, télen 195-ös Michelin Alpin, vectrán 195-ös Bridgestone Potenza, télen 185-ös Fulda Kristall Gravito, corsán 165-ös Firestone fuelsaver (eddig 185-ös Sava Exact volt...), télen 165-ös Fulda Kristall Gravito.
Ár jú szetiszfájd? :-)
Az S80-nak magyar rendszáma volt? Tök mindegy, mert tudom a megoldást: elnézted.

Oyabogyesz,
lorenének télleg szép kis kacsói vannak, bele is fárad a gyúrásba, soxor átveszi a 'multiautótulajdonos-loreanyuka' e nehéz feladatot.
Apropopó: mi van a T5-tel? Hetvenesen vigyázni mer asztán leszedi a tolmács a tökeidet!

ORIZA TRIZNYÁK,
ne emlegesd mán, hogy mennyit dógozol, csak rád kell nézni! Öreg az meg tesemvagy!
Holnap délelőtt leszek Uniban, meg a városban is csösztetek. Ha megint a XI. kerületben lézengsz csörögj rám, kihívlak a hóra!

*-*-*-*-*-*-*
Ma voltam műveltésgi vetélkedőn (nem a Vágónál, ott a selejtezőn hazaküldtek, mondván hogy nem akarnak ilyen hamar 25 millert kiadni...) és a csapatunk második lett! Ja, hatból vazzeg! Na nem is ecsetelem, hogy milyen kérdések voltak, mert elájulnátok.

lore akinek ma derült ki, hogy piszok sok dolga van főleg júni közepéig, :-( de július egész free lesz :-)

Templar Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2918
By the way, 3000-re szerintem törzsvendég leszel.
Templar Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2917
Nem mindenki de tik Triznyákkal olyan dialógusokba bocsájtkoztok, hogy meg se merek szólalni:-)

Milyen a C70?

macska007 Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2916
Hahó!Mindenki a Ghostot nézi?Jó,mondjuk én is azt nézném,ha nem kellene dolgoznom...Jut eszembe!Hány hozzászólás kell még,hogy én is törzsvendég legyek?
Előzmény: macska007 (2915)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!