Keresés

Részletes keresés

keton Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2768
Üdv

Templar,
az én infoim Bill Gunston (milyen jó neve van) Modern vadászgépek c. könyvéből származik, eszerint:
Draken: 76,1 kN Svenska Flygmotor RM6 (licencelt Rolls-Royce Avon svéd utánégetővel) ; exportra+ D, E, F változatok RM6C (nemtom mi a különbség)
Viggen: 72,1 kN Volvo Flygmotor RM8B (utánégetővel 125kN)
Gripen: 80,5 kN Volvo Flygmotor RM12

DCs

Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2767
Mélyen 10-telt Lőre Kolléga!

A nickem megrejtése igen eccerű. Az a helyzet ugyanis, hogy a japán maffijózók (Jakuzák v. Yakuzák) főnökét ahelyett, hogy fantáziátlanul keresztapának v. Don-nak hívnák, Oyabunnak híják.
Csak hogy tuttyad kive' kötexel, meg lófejezel kiccsávó. :-)

Sajna annyira sok pézem nem van, hogy vóvót is vegyek, meg Alfát is vegyek, de majd eccer, ha már nemcsak keresni fogom, hanem találni is a pénzt akkor majd talán.

Oya
Aki mostmá' nem odabenn, hanem otthon húzza a zevezőt, hogy a GTV mellé legyen neki Amazonnya is

Pitecus Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2766
Mikor és hol????
Ha free vagyok, akkor persze megyek.
Már a lábam javul, mert tudok vezetni vele.
Csak 90 foknál jobban nem tudom behajlítani (műtét utáni átok).
Más
Május 28-án a mogyoródi uti ATI pályán párbaj 2000 lesz 10 órakor.
Volvósokat is szeretettel várunk (Na nehogy mán a golf,Rover, BMW legyen a pályán a király).
A golf direkt lett kisgével leírva!!!:o)
SZVSZ: egy 480 T4 leverné őket
Előzmény: lore (2760)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2765
Hey Oyabun!
Zavarj mán le egy magyarázatot a nickedről vazzeg! :-)) Nem vagy te gilisztás, csak kákabélű aki ugye a kákán is egy csomót keres. Ezért járhat holmi korolával!
Ha mán úgyis egy csomót keresel, mér nem veszel egy vóvót! Más a feeling mint egy gétévében de van! (ahogy tom, lesz alkalmad feelingezni... :-))

Szal mi ez a nick? Ojjan keleties... tán valamiféle hashajtó japcsi fűszer. Ez magyarázatot ad testtömeged és zabálhatnékod arányára is :-))

lőré aki lorö, lóri de inkább lore

Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2764
Vazzeg... Alapokon múlik. Azt hiszem elmegyek veszek egy ásd elmagad felszerelést elolvasom ahasználati utasítást és keresek valami laza talajú részt, hogy nekelljen nagyon küzdenem a dologgal... :-)

Oya
a nyelvújító

Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2763
Triznyák (merugye az Oriza pusztán foglalkozásod megnevezése, úgymint kovács, vagy Schuster)

A te nevednél sokkal egyszerűb megoldást szolgáltat lore kolléga neve, aki mint alább is említettem egészen biztosan szőlőtermész-borász és nevét iparága által előállított termékről a LŐRÉről kapta. Ezt viszont nem hirdetné itt a neten, mert túl sokan tartoznak a potenciális fogyasztói körébe ellenben más nevet megjegyezni kicsit rövid az agya maradt tehát az egyszerűsítés. Az pedig, hogy építőmérnök, meg holmi doktorandusz csak etetésből találta ki. Tuggyuk mennyire megbízható, elvégre is saját bevallása szerintis valami opelja van... :-)

Oya
aki nem bírt aludni ebéd után, ettől kicsit frusztrált valamint éhes is és hülyeségeket beszél ;-)

Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2762
Oriza

Kijelentésem szigorúan tudományos alapokon múlik. Direkte is mint azt lorétól köztudjuk, kedvenc bálnádnak amerikai lámpái vannak. Ebből kikövetkeztettem, miszerinteis neved még véletlenségből sem esti eséből származik, hanem lemaradtak róla az ékezetek és jó amcsi szokás szerint összevonás is található benne valószínűleg. Fenti kiindulás alapból pedig éles logikámmal kisakkoztam, neved eredetét ami pedig "Őriz a Triznyák". Ebből már csak egy apró logikai ugrás volt előállni a tökéletes megoldással, miszerintis biztonsági őrként dolgozol.
Ezen feltevésemet a továbbiakban erősíteni látszik az a tény, hogy milyen melgibzonos-halálosfegyveres kinézettel rendelkezel. Merugye ő is fegyveres testületnél dolgozik vagy mi.
Mellesleg milyen macska-predátorral vagy felszerelve őrzés-védésből kifolyólag. Az én lakásomat ugyanis egy "Hómancs" fedőnevű, havas tájban való bevetésre kiképzett 3 hónapos fehér perzsa kandúr uralja.

Oya
Aki már megint éhes, pedig már bevágott néhány cerbonát, meg porból készült kakaót, és bizonyítottan nem gilisztás

lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2761
Enyém volt a 2760-as!!!!!!! :-))))
Előzmény: lore (2760)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2760
Héhé! Ötletem vagyon: aki bejelentkezik, legyen szíves bővíteni a listát!

Feleim,
megfigyuztam Trizzy kollegát. Igazi agglegány-vagány típus. Olyan Mel Gibson-os a halálos fegyverből, igaz neki macsekja van nem kutyekja. Halál laza, aki élőben se hagyja békén lore gyermeki lelkét... A volvoja agglegény-styling amúgy egy ölég jól felextrázott amerikai (hallod Bolas, amcsi lámpák!) kivitelű TD.

Kaja, jó volt, Oyabogyó harmad lorényi súllyal is helytállt, fargo viszont leszerepelt: két szelet héjjában sült krumpedlit is otthagyott!! Nane!

Üdv. Frici, gyere talira, te legalább tudod merre van!

Pitecus, gyüssz??

napá
lore

480T Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2759
Iore, jaja elirtam bocsika...

Harvester,

az aranyszinu asszem a nem a kozmetikus srace hanem az apjae. elotte meg fargoe vot. aki 2x is lezuzta. de nem latszik rajta...

Zarquon,

Fekete gyongyhazmetal termeszetesen. szinkod szerint asszem 305. Ok pedig a ket hatso sarvedo iv kezd rozsdasodni. ez sajna 480-as betegseg. mert ott hatul biza dupla a lemez, es kivulrol a sar ragad bele, belulrol pedig a para csapodik le.

Fargo,

Bocsika a hajnali ebresztoert, de visszafele miutan megerkeztem Diosdra , rogton tudtam hol is vagyok, lattam a steak house-t , meg minden.
egyebkent ott lakik a baratnom!!!
sza kb. 2 perce van tole BmS. Koszi az injectoros tippet, eleg jol ertenek hozza, bar kicsit dragak. De sajna ujat ok sem tudtam mondani... :((
lefoldeltek a lambdamat, 7 lett a CO azonnal, es szep sima az alapjarat. csakhat ezt en is elo tudom adni ha szethuzom, es a CO csak 2 lesz...
mindenesetre erdeklodtek a diag. progi utan amit irogatok.

tsok
lacka
aki nem tudja merre is van eppen

Bka- Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2758
Hejjhejjhejj!

Eladoooooo? Ide nekem!!! Melyik A porta? Gyooorsaaaan! :)

Bka

Előzmény: Pitecus (2757)
Pitecus Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2757
Szevasz Templar!
Segíts ki!
Ma a nejem látott egy fekete 760GLE-t az "A" porta parkolójában eladót. Nem a tied???
Mennyibe kerülhet??
Help for me, please.....
1x ugy is +látogatlak, ha a betegállományom letellik...:o) (No ne vedd fenyegetésnek)
Üdv.:
Pitecus
Előzmény: Templar (2755)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2756
Halla fiatalok!

Templar
az én első hozzászólásom is benne van a TOP100-ban. Már nem tudom mivolt de biztos!:-)

Frigyes Mester
üdv itt, mesélj milyen volvod van? Ne szégyeld ha nincs, nem leszel vele egyedül:-).

Oya
most mond meg mán, ez a biztonságiőr honnan jött neked??? De a zétkezési kapacitásod mindenesetre 10teletre mailto. Ez a kákabélü öltönyke titulus teccik :-).

Na csa nektek

Triznyák
a jóllakott.

Templar Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2755
Hello Frigyes Mester,

Bár mindannyiunk első hozzászólása ilyen hasznosítható lenne:-))
Magad is Volvóval gördülsz?

Bolas, lore,
Köszönöm az együttérzést és a jókívánságokat, de írásbeli vizsga volt. Beadtam, bevették, ennyi. Eredmény majd lesz.

Harvester Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2754
fargo
Szóltam a Volvo-kozmetikás srácnak, hogy kerítse el Nagytarcsa irányába azt az aranyszínű 460-as turbót :-) Remélem eljön.

Frigyes Mester
Hát ez valamivel pontosabb volt az én útmutatómnál :-) Üdv a topikban!

Harvester szervezkedik

joyride Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2753
Bolas!

„Megfigyeltem a screensavereket, de csak 3 félét találtam.
Egy S80, egy montázs, és egy nappali szoba a kertben volvoval. „

Megtaláltál mindent!

1. Az S80 az S80
2. A montázs a V70R AWD
3. A nappali szoba is S80

Vannak ottan képéslapok is, amiket leheet küldözgetni.

Előzmény: Bolas (2749)
Frigyes Mester Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2752
Tisztelt Hölgyek és Urak!

Mint a topik lelkes olvasója, valamint a márka tisztelője,
közérdekű információ átadásával ejtem meg első hozzászólásomat:

Nagytarcsa, autósmozi megközelítése:

Rákóczi út - Kerepesi út - Őrs vezér tere - Veres Péter út - Cinkotai HÉV megálló (eddig tökegyenes az út),
sorompóval szemben, főútról jobbra Vidámvásár út, egyenesen, elhagyod BP területét és néhány száz méter után jobbkézre meglátod a célobjektumot.

Jó szórakozást

F.M.

Bolas Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2751
NA újra, mert a kacsacsőrők rossz irányban álltak!

Előzmény: Bolas (2750)
Bolas Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2750
Oya!

Megtaláltam lorét aki épp ígyekszik nem elkésni Érdről..

>img src="http://sc2.m.volvocars.se/bilder/entertainment/racing/bil_first_page_1.jpg"<

Előzmény: Oyabun (2746)
Bolas Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2749
yojdire!

Megfigyeltem a screensavereket, de csak 3 félét találtam.
Egy S80, egy montázs, és egy nappali szoba a kertben volvoval.

Sehol sincs nyoma annak amit ígértél!
Hozd CD-n a talira!

Előzmény: joyride (2748)
joyride Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2748
Ahoj!

A képernyővédő projekt kezd botrányba fulladni.
Hát nem gondoltam, hogy ilyen problémás lesz.
Pedig ma találtam két újat az S80-ról a neten.

Tegnap elküldtem mindenkinek aki kérte. De mindenkitől hibaüzenetet kaptam vissza, a file túl nagy (4.18MB).
Ma is próbálkoztam, az se sikerült.
Az alternatív megoldások:

1. Az elérési útvonal: www.car.volvo.se/index.asp
 Menü: Entertainment
 Legördülő menü: Sreen savers
2. Kirakom CD-re és viszem a talira mind a hármat.

Tessék válastani!

fargo
Az „Angol helyesírás” szótárt eladtam. Sajna. Az árát elittam. Az jobban meglátszik mint az olvasás.

Harvester Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2747
Zarquon

Itiner:
1. kesztyűtartó kinyit
2. Budapest térkép előhúz
3. pici ujj rábök a 30-as útra
4. pici ujj végigvonszol amíg az Ilonatelep nevű településrészhez nem érsz
5. egy viszonylag vastaggal jelzett fenetuggyamilyen nevű úton jobbra elfordítod az ujjacskád
6. huzogatod, huzogatod (az ujjad)
7. rutinos szemmel felismered a mozit szimbolizáló vetítőgépet a térképen
8. mosolyogva megnyugszol

Nálam bevált :-)

Harvester

Előzmény: Zarquon (2741)
Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2746
Mélyen 10telet Őriz a Triznyák, aki biztos biztonságiőr

Eználam kérem foglalkozási ártalom. Tudniillik vacsorára megettem egy nagy tányért ugyanezen fajta étekből, majd reggelre kelve igen éhesnek éreztem magam, és tekintve, hogy maradt még az esti eresztésből úgy döntöttem, hogy bedöntök még egy jókóra adagot a szilvásos derelyéből. Mellesleg általában én sem szoktam reggelizni, de mikor kicsi voltam és apukámék vendégségbe vittek előtte jól megetettek otthon, nehogy mindent felzabáljak a vendégségben. Hogy miebből a tanulság? Hogy nehogy a Lőre (aki meg egészen biztosan borászattal keresi a bajai halászlérevalót) meg Fargó kollégák ne érezzék rosszul magukat, hogy nagymackó létükre egy kákabélű öltönyke asztal alá eszi őket ma már elfogyasztottam összesen vagy egy liter tejet, egy fél zacskó mirelitből készített szilvásderelyét, három citromosminyont, meg két sajtoskiflit sonkával, ezenkívül ittam még a reggelihez egy kakót meg egy cvitaminos plusszt.

TÍDUDIDUDUDIDU! FIGYELEM SZÓGÁLATI KÖZLEMÉNY!
LORE KOLLÉGA FIGYELEM! LEGYENOLYKEDVES FŐVENNI A TELEFONNYÁT!
Amennyiben eztet olvasja, akkor még megjegyzem, hogy Fargo Kollégával történt 1eztetés alapján 1/4-ed 2 órakor Érden az Steakokhoz címzett házban futkozunk össze. Amennyiben nemolvassa, akkor meg híja fő Fargó kollégát további egyeztetés céljából kifolyólag.

Naviszonyhallásra
Oya
Akimámegintéhes...

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2745
Oya
sosese értettem hogy a rákba lehet reggelire ilyen jajákat benyomni... Én reggel mindíg off
vagyok

Triznyák
a reggelneméhes fajta

Előzmény: Oyabun (2732)
Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2744
lore
Én egészen tisztán emléxem, eccer egy nagyon nagyra becsült ember aztat találta mondani a rádijóban, Hogyaszondja "Én azért tisztelem az öreg parasztembereket, mert azok be tudják osztani és egyszerre fogy el a kanyerük meg a szlonnájuk."
Namármost amor eztet hallottam még igen könnyen befolyásolható voltam, midösszesen vagy négyegészöttized éves, ésakkor még csak petőfi rádijó szólt a nagyapám szokol rádijójában, miközben ebéd után hálószomában szundikáltunk.Ebből eredően már arra sem emléxem, ki volt az, aki eztet találta mondani, csak nagyon mélyen megmaradt bennem és valahogy azóta is rendszeresen eszembe jut. Akkor úgy gondoltam, hogy mostan én a világegyetem igennagy igazságát hallottam, ésmég aztis gondoltam, hogyez majdnem olyan, mint az "Addíg nyújtózkodj ameddig a takaród ér" csak sokkal jobb.
Azóta szegény nagyapám már egyedül szunkál a hidegben, nekem meg csak ilyenek maradtak, hogy kényszeresen beosztom a kaját. Ezvan.

Oya
Akit előző életében Fraydnak hívtak, de az már elmúlt, de még midíg a gyerekkorra vezet vissza mident

Előzmény: lore (2742)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2743
Nem értem mi itt a probléma: elindulok Nagytarcsa felé és amikor szögletesedik az útmenti táj akkor lefordulok. Ennyi. (amúgy pontosan nem tudom, hol van)
Előzmény: Zarquon (2741)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2742
Ezazezaz! Én is végére hagyom! Még a sülthúsból is a számomra legideálisabban pirult falatot nyomom be utoljára, az akkorra már csak a megmaradt legszebb hasábburgonyák kiséretében :-)) Mesteri vagyok a köret beosztásában is, ez valami belső kényszer (fóbia, frusztráció, kitudja mire vezetné vissza egy piszológus).

lore
ps: Triz: persze, majd mexereljük a tuningműhelyemben!

Előzmény: Oyabun (2740)
Zarquon Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2741
Kedves gyerekek!

Örömmel jelenthetem, hogy ezentúl nem fogok túl sűrűn benézni. Eddig se tettem, de mivel a telefonszámla kapcsán kollektív szemöldökráncolás veszélye fenyeget, kénytelen vagyok visszafogni magam.

A ködlámpa-témához kapcsolódik a kérdésem, hogy most szabad-e ködlámpázni, vagy sem? Egy haverom évente megetet, hogy most már szabad, a yard meg gennyesre keresi magát rajtam. Szóval mi most a helyzet?

A találkozóra nagyon szívesen elmennék, de egyetemi életformámmal nem nagyon fér össze ez a szombati 10 óra. Főleg, mivel Balcsiról közelítem meg a helyszínt. Szóval nemtom. Mindenesetre nekem úgy tűnik, hogy nektek kib@sz*ttul semmi fogalmatok nincs arról, hogy hol van ez az autósmozi... Vagy ha igen, nem tudom, miért lapított mindenki, amikor valaki (többen is) megkérdezte, hogy hol is van... :-) Amúgy kb. 75%-ra becsülöm, hogy manifesztálódok az autósmoziban, de nem ígérem, hogy 10-kor. De ne csüggedjetek, ez még csökkenhet!

Na mindegy. Érdekelne, hogy Mr. 480T milyen színre (és milyen típusú festékkel) fújatja le az autóját és miért.

Azt a Long Vehicle típusú cuccost már én is láttam, de nekem nem jön be.

Egyébként egyszer láttam egy magyar rendszámú 780-ast a Komjádinál, valami sötétmetál színben. Emlékeim szerint a sofőr sem volt semmi. Persze a 780-as belőlem is bombanőt varázsolna... Ti láttátok már?

Na ágyon meg az Isten
Zarquon

Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2740
lore
Egy darab szépen fejlett, illatos, egészséges, friss, pihe puha citromos mignonnal sikerül megejtenem a lekenyerezést. Ezáltal, ha egészen szigorúan vesszük a dolgot, szép magyarosan leminyonoztam az illetőt. Brühühü. A legszebb példány volt a négyből. Én ugyanis mindíg a végére hagyom a legjobb falatokat. Erre ő be, mignon megnéz és beleszret. Hát mondtam volna, hogy nem adom?

Oya
A jószivű

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2739
Lore
Szimplán a szivargyujtóról, mer lusta voltam megcsinálni rendesen, de majd te...

Triznyák
akinek sikerülni szokott. Bár ahogy öregszem...:-)
PS mingya redi vagyok.

Előzmény: lore (2738)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!