Keresés

Részletes keresés

joyride Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2753
Bolas!

„Megfigyeltem a screensavereket, de csak 3 félét találtam.
Egy S80, egy montázs, és egy nappali szoba a kertben volvoval. „

Megtaláltál mindent!

1. Az S80 az S80
2. A montázs a V70R AWD
3. A nappali szoba is S80

Vannak ottan képéslapok is, amiket leheet küldözgetni.

Előzmény: Bolas (2749)
Frigyes Mester Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2752
Tisztelt Hölgyek és Urak!

Mint a topik lelkes olvasója, valamint a márka tisztelője,
közérdekű információ átadásával ejtem meg első hozzászólásomat:

Nagytarcsa, autósmozi megközelítése:

Rákóczi út - Kerepesi út - Őrs vezér tere - Veres Péter út - Cinkotai HÉV megálló (eddig tökegyenes az út),
sorompóval szemben, főútról jobbra Vidámvásár út, egyenesen, elhagyod BP területét és néhány száz méter után jobbkézre meglátod a célobjektumot.

Jó szórakozást

F.M.

Bolas Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2751
NA újra, mert a kacsacsőrők rossz irányban álltak!

Előzmény: Bolas (2750)
Bolas Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2750
Oya!

Megtaláltam lorét aki épp ígyekszik nem elkésni Érdről..

>img src="http://sc2.m.volvocars.se/bilder/entertainment/racing/bil_first_page_1.jpg"<

Előzmény: Oyabun (2746)
Bolas Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2749
yojdire!

Megfigyeltem a screensavereket, de csak 3 félét találtam.
Egy S80, egy montázs, és egy nappali szoba a kertben volvoval.

Sehol sincs nyoma annak amit ígértél!
Hozd CD-n a talira!

Előzmény: joyride (2748)
joyride Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2748
Ahoj!

A képernyővédő projekt kezd botrányba fulladni.
Hát nem gondoltam, hogy ilyen problémás lesz.
Pedig ma találtam két újat az S80-ról a neten.

Tegnap elküldtem mindenkinek aki kérte. De mindenkitől hibaüzenetet kaptam vissza, a file túl nagy (4.18MB).
Ma is próbálkoztam, az se sikerült.
Az alternatív megoldások:

1. Az elérési útvonal: www.car.volvo.se/index.asp
 Menü: Entertainment
 Legördülő menü: Sreen savers
2. Kirakom CD-re és viszem a talira mind a hármat.

Tessék válastani!

fargo
Az „Angol helyesírás” szótárt eladtam. Sajna. Az árát elittam. Az jobban meglátszik mint az olvasás.

Harvester Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2747
Zarquon

Itiner:
1. kesztyűtartó kinyit
2. Budapest térkép előhúz
3. pici ujj rábök a 30-as útra
4. pici ujj végigvonszol amíg az Ilonatelep nevű településrészhez nem érsz
5. egy viszonylag vastaggal jelzett fenetuggyamilyen nevű úton jobbra elfordítod az ujjacskád
6. huzogatod, huzogatod (az ujjad)
7. rutinos szemmel felismered a mozit szimbolizáló vetítőgépet a térképen
8. mosolyogva megnyugszol

Nálam bevált :-)

Harvester

Előzmény: Zarquon (2741)
Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2746
Mélyen 10telet Őriz a Triznyák, aki biztos biztonságiőr

Eználam kérem foglalkozási ártalom. Tudniillik vacsorára megettem egy nagy tányért ugyanezen fajta étekből, majd reggelre kelve igen éhesnek éreztem magam, és tekintve, hogy maradt még az esti eresztésből úgy döntöttem, hogy bedöntök még egy jókóra adagot a szilvásos derelyéből. Mellesleg általában én sem szoktam reggelizni, de mikor kicsi voltam és apukámék vendégségbe vittek előtte jól megetettek otthon, nehogy mindent felzabáljak a vendégségben. Hogy miebből a tanulság? Hogy nehogy a Lőre (aki meg egészen biztosan borászattal keresi a bajai halászlérevalót) meg Fargó kollégák ne érezzék rosszul magukat, hogy nagymackó létükre egy kákabélű öltönyke asztal alá eszi őket ma már elfogyasztottam összesen vagy egy liter tejet, egy fél zacskó mirelitből készített szilvásderelyét, három citromosminyont, meg két sajtoskiflit sonkával, ezenkívül ittam még a reggelihez egy kakót meg egy cvitaminos plusszt.

TÍDUDIDUDUDIDU! FIGYELEM SZÓGÁLATI KÖZLEMÉNY!
LORE KOLLÉGA FIGYELEM! LEGYENOLYKEDVES FŐVENNI A TELEFONNYÁT!
Amennyiben eztet olvasja, akkor még megjegyzem, hogy Fargo Kollégával történt 1eztetés alapján 1/4-ed 2 órakor Érden az Steakokhoz címzett házban futkozunk össze. Amennyiben nemolvassa, akkor meg híja fő Fargó kollégát további egyeztetés céljából kifolyólag.

Naviszonyhallásra
Oya
Akimámegintéhes...

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2745
Oya
sosese értettem hogy a rákba lehet reggelire ilyen jajákat benyomni... Én reggel mindíg off
vagyok

Triznyák
a reggelneméhes fajta

Előzmény: Oyabun (2732)
Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2744
lore
Én egészen tisztán emléxem, eccer egy nagyon nagyra becsült ember aztat találta mondani a rádijóban, Hogyaszondja "Én azért tisztelem az öreg parasztembereket, mert azok be tudják osztani és egyszerre fogy el a kanyerük meg a szlonnájuk."
Namármost amor eztet hallottam még igen könnyen befolyásolható voltam, midösszesen vagy négyegészöttized éves, ésakkor még csak petőfi rádijó szólt a nagyapám szokol rádijójában, miközben ebéd után hálószomában szundikáltunk.Ebből eredően már arra sem emléxem, ki volt az, aki eztet találta mondani, csak nagyon mélyen megmaradt bennem és valahogy azóta is rendszeresen eszembe jut. Akkor úgy gondoltam, hogy mostan én a világegyetem igennagy igazságát hallottam, ésmég aztis gondoltam, hogyez majdnem olyan, mint az "Addíg nyújtózkodj ameddig a takaród ér" csak sokkal jobb.
Azóta szegény nagyapám már egyedül szunkál a hidegben, nekem meg csak ilyenek maradtak, hogy kényszeresen beosztom a kaját. Ezvan.

Oya
Akit előző életében Fraydnak hívtak, de az már elmúlt, de még midíg a gyerekkorra vezet vissza mident

Előzmény: lore (2742)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2743
Nem értem mi itt a probléma: elindulok Nagytarcsa felé és amikor szögletesedik az útmenti táj akkor lefordulok. Ennyi. (amúgy pontosan nem tudom, hol van)
Előzmény: Zarquon (2741)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2742
Ezazezaz! Én is végére hagyom! Még a sülthúsból is a számomra legideálisabban pirult falatot nyomom be utoljára, az akkorra már csak a megmaradt legszebb hasábburgonyák kiséretében :-)) Mesteri vagyok a köret beosztásában is, ez valami belső kényszer (fóbia, frusztráció, kitudja mire vezetné vissza egy piszológus).

lore
ps: Triz: persze, majd mexereljük a tuningműhelyemben!

Előzmény: Oyabun (2740)
Zarquon Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2741
Kedves gyerekek!

Örömmel jelenthetem, hogy ezentúl nem fogok túl sűrűn benézni. Eddig se tettem, de mivel a telefonszámla kapcsán kollektív szemöldökráncolás veszélye fenyeget, kénytelen vagyok visszafogni magam.

A ködlámpa-témához kapcsolódik a kérdésem, hogy most szabad-e ködlámpázni, vagy sem? Egy haverom évente megetet, hogy most már szabad, a yard meg gennyesre keresi magát rajtam. Szóval mi most a helyzet?

A találkozóra nagyon szívesen elmennék, de egyetemi életformámmal nem nagyon fér össze ez a szombati 10 óra. Főleg, mivel Balcsiról közelítem meg a helyszínt. Szóval nemtom. Mindenesetre nekem úgy tűnik, hogy nektek kib@sz*ttul semmi fogalmatok nincs arról, hogy hol van ez az autósmozi... Vagy ha igen, nem tudom, miért lapított mindenki, amikor valaki (többen is) megkérdezte, hogy hol is van... :-) Amúgy kb. 75%-ra becsülöm, hogy manifesztálódok az autósmoziban, de nem ígérem, hogy 10-kor. De ne csüggedjetek, ez még csökkenhet!

Na mindegy. Érdekelne, hogy Mr. 480T milyen színre (és milyen típusú festékkel) fújatja le az autóját és miért.

Azt a Long Vehicle típusú cuccost már én is láttam, de nekem nem jön be.

Egyébként egyszer láttam egy magyar rendszámú 780-ast a Komjádinál, valami sötétmetál színben. Emlékeim szerint a sofőr sem volt semmi. Persze a 780-as belőlem is bombanőt varázsolna... Ti láttátok már?

Na ágyon meg az Isten
Zarquon

Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2740
lore
Egy darab szépen fejlett, illatos, egészséges, friss, pihe puha citromos mignonnal sikerül megejtenem a lekenyerezést. Ezáltal, ha egészen szigorúan vesszük a dolgot, szép magyarosan leminyonoztam az illetőt. Brühühü. A legszebb példány volt a négyből. Én ugyanis mindíg a végére hagyom a legjobb falatokat. Erre ő be, mignon megnéz és beleszret. Hát mondtam volna, hogy nem adom?

Oya
A jószivű

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2739
Lore
Szimplán a szivargyujtóról, mer lusta voltam megcsinálni rendesen, de majd te...

Triznyák
akinek sikerülni szokott. Bár ahogy öregszem...:-)
PS mingya redi vagyok.

Előzmény: lore (2738)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2738
Oya,
tejjel vagy minyonnal kenyerezted le a nagykutyát?

Triz,
guruló szögedi, igen. A csomagtartóban van néki dugalj, vagy a szivargyújtóbol táplákozik??

Kis étvégygerjesztő lore módra: hús, hús, hús!

lore aki nem tud mindig Trizzy-sen aláírni...

Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2737
lore
Affrancba megint lebuktam. Nem lehetne itten enni a zirodában énmeg kétpofára toltam arcomba citromos minyonokat nagypohár tejjel kisérve amikor a nagyfőnök benézett valamit kérdezendő. :-) Kénytelen voltam lemondani az egyikről, így aztán elsimítottuk az ügyet...

Oya
Aki már előre megette a desszertet.

Előzmény: lore (2735)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2736
ave Volvikok,

Fargo
Nekem van egy 12v-os hűtő a kocsiban, tehát vihetek hűtött ücsit.
Valamint kihagytad Macsekot (ha eljön...)! Na, mire vágysz?

Guruló
Teugye Szegedről jössz? És tényleg hoznál a világ legkirályabb halászléjéből? Élek-halok a ciánért!!!:-)

Triznyák
az itatós
PS Kis gondolatébresztő az ebédhez: Borsos szték, juhtúros sztrapacskával

Előzmény: fargo (2726)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2735
OK, akkor gondolom fargo egyeztet veled...
(ez csak duma, nem is eszel, hogy tartsd a lépést :-))
Előzmény: Oyabun (2734)
Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2734
Hogyneismennék... Még addig kénytelen leszek enni valamit, mer' összeszűkül a gyomrom azt' nézhetek, ahogyan esztek ti szép szál legények. :-)
Előzmény: lore (2733)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2733
Na Oya, akkor jössz Érdre? Triz jön, előtte öszejövünk és fargo aszongya, hogy mennyünk az övével. Egyelőre 'szívósat' játszik szokás szerint, de 1-2 fele már jó lesz néki...

lore
ps: üdv. Drusza, a Tamás megszólításnál lorené már akar valamit! :-)))

Előzmény: Oyabun (2732)
Oyabun Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2732
Lore

Ezek szerint egészen jól viselné a dolgot. Nekem ilyenek olvastán (a kedvesem-kicsim-Tomi-Tamás-mivanvazzeg skálán) minimum a Tamás megszólítás járna... :-)
Egyébiránt meg szevasz druszám. :-)

Oya
Aki reggeli bevágott egy nagy tányér szilvásderelyét, de már nagyonéhes ;-)

lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2731
Az kéne még! :-)
('Tomi miket mondasz itt! Hát nem szégyelled magad? Ez most komoly? Jól vagy? stb...')
Előzmény: A guruló (2730)
A guruló Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2730
lore: bezzeg lorené! :-)
Előzmény: lore (2729)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2729
Újabb tény: gurulóné nem fórumozgat (fargoné se valszeg)... :-)
Előzmény: A guruló (2728)
A guruló Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2728
lore: vörös ólom-oxidra gondoltok? Az tuti van egy fél kiló, de én inkább maradok a szegedi édesnemes paprikánál.
Egyébként cicababa rulez, asszony itt marad Szegeden!

guruló

Előzmény: lore (2727)
lore Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2727
keton hozza vegyianyag mesterséges szinezékként (erre csak a szögedinek van szüksége!)

doki hozza saját magát, mermár elfelejtjük hogyisnézki

aki nincs említve azmeg hozza többi hamvas cicababa

Nyugi jut mindenkinek fargo ugyanis a minőségre megy, nem a mennyiségre, elég lesz neki egy mokkáskanálnyi!

Előzmény: fargo (2726)
fargo Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2726
JóGreggelt!

Maxxximálisan támogatom a halászlés ötletet, szerintem mindenkinek kellene beugróként hozni valamit, lore hozhatja a bajai HL-t, guruló a szögedi HL-t, fargo hoz kanalt meg friss kenyeret. Na? Milyen? Jöhetnek a felajánlások!

A svéd volvos embertôl elfogadunk 2 szôke svéd iker csjszit, csak hamvasak legyenek, úgy a 20-as éveik legelején, és ne legyen heringszaguk.

480T beadhatná a közösbe a telefonját, és akkor nem ébresztene fel többet hajnalok hajnalán, aziránt érdeklôdve, hogy hol van az injektoros műhely a 6-os úton, aminek persze a 7-es úton kellene lennie. (Vazzeg, a 780-ast nem nézted el 480-nak, Laczka? :-)))

Oyabun hozza krumpliprósza meg sült káposzta.

Bolas hozza félszemű szardínia.

Harvester hozza 0.8-as fúró, chiptuningot mindenkinek!

Oriza hozza Mirr-Murr.

Bka hozza gólya. (Nem is tudtam...)

CYRUS hozza fullos 760 kombi + egy-két miller ajándékba.

Templar hozza másik 18 éves hamvas angyalka.

Joyride hozza "Angol helyesírás" nagyszótár.

ki maradt ki?

A guruló Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2725
lore: vigyázz azzal a svájcibicskával, mert ha elkezdesz hasonlítani arra a Mekkájverre, akkor az kész életveszély... Én már láttam őt robbantani félbetörött kipufogóval, meg hurkapálcával hevederzárat kinyitni!
A halászlé versenyben benne vagyok, ha nem nekem kell főzni... zsűrizést vállalok...

Guruló

Előzmény: lore (2723)
Bolas Creative Commons License 2000.05.23 0 0 2724
Jó reggelt!

Ki korán kell, annak van ideje tanulni..
:-(

Sokat írtatok az este.
Én is akartam még, de amíg elmentem tanulni, bealudtam közben.
Még most is fáj a nyakam.

Mindgy.
Új nap, új lehetőség!
Volvo rulez!

Doki?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!