Keresés

Részletes keresés

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.02 0 0 3228
Cyrus,
montam vazze, hogy nekem külgyed, ez a lore láma!:-)

Triznyák
IT
PS ki van itt IT-s? Van egy pár kúl viccem...

Előzmény: CYRUS (3227)
CYRUS Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3227
Lore yahoosra küldtem...arra ami az adataidban van! v_s40@yahoo.com nem jó?
Előzmény: lore (3226)
lore Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3226
fargo,
én is ilyesmire gondoltam... ha jó idő lesz holnap, magam is nekiállok.
(Ja, kinyomtattam a képeket, esemény előtt konzultáció szükséges!)

CYRUS,
a yahoo-s címek egyikére se jött, a munkahelyit innen nem olvasom. Ha lehet, küldd el a yahoora, nem tudom, hogy holnap mennyit leszek bennt...

Na irány az ágy!
lore

Előzmény: CYRUS (3224)
fargo Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3225
lore:

Holnap körbe kell furikáznom észak-keleten egy nagyon jó barátomat és az ô nagyon jó barátját, s ezt nem illik retkes kocsival elkövetni. Ezért jól lemosattam.

Aztán majd lemosatom szombaton reggel is, hogy a talira szép tiszta legyen.

Előzmény: lore (3223)
CYRUS Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3224
Sziasztok.

Lore mail ment...remélem sikerül!
Köszi!

Előzmény: lore (3223)
lore Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3223
Sziasztok,

RAF2,
igen, azt hiszem értettem a képek célját...

Oyabun,
természetesen tisztelettel adózom szaktudásodnak, de megjegyzem, hogy csak arra gondoltam, hogy a fékekkel operáló kipörgésgátlók a hatásukat tekintve hasonlítanak az elektronikus differenciálzárakhoz.
Kár, hogy nem jöttél táplálkozni. Annyira azonban nem beszéltünk ki, bár az tényleg igaz, hogy...? :-))

Bolas,
sok sikert a vizsgá(k)hoz, sajnálom, hogy így alakult. Bezzeg ha már januárban elkezdtél volna tanulni!
A gyorsulásira sajnos valószínűleg én sem tudok menni, ugyanis 7-én jelenésem van, addig is arra kell készülnöm...

Templar,
nem volt botrány, mindenki meghajolt sokoldalúságod előtt. Ekkor derült ki például a szivaros hobbid is, megmiegymásis.

CYRUS,
nekem küldheted, valamikor csak felrakom. Egyébként: bejelentkezel az extrán a megadott jelszóval, előhívos a file managert, ráböksz a 'feltöltök' gombra és szépen kikeresed a fájlt a winyódról...

keton,
te most ugye viccelsz? Vagy nyertél a lottón? Ugye még barátok vagyunk? :-)
Hogy áll a győzködés a szombati tali ügyében? Gyertek ki, akár rövidebb időre is. Ja és feltétlenül keress meg minket!

fargo,
miért ma mosatod le a kocsit? Eddig nem így ismertünk meg... :-)

OT,
remekül hajtod a topikos népet, csak így tovább! A gyógyulási tendencia megvan még? Nehogy visszaess nekem!

Tegnap fargo kollegával besomfordáltunk az Ivanicshoz, érdeklődni a kihelyesett tali-poszter iránt, voltak-e érdeklődések stb. Nos, nem tudtunk meg semmit, viszont a szervízben láttuk Zarquon gépét! Rövid és tömör vélemény a szakember szájából az volt az autórol, hogy ritka az ilyen jó állapotú 480-as. Zarquon, remélem kinézel a talira, a géped állítólag kész lesz!

lore
ps: azért nem kellett percekig olvasgatnom a mai hozzászólásokat... :-(

keton Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3222
sziasztok

ma új variáció lépett föl: 945 classic helyett megteszi egy elöl új lámpás (kb 960), hátul újlámpás (mint 740 '90 után) 760 GLE. Ma láttam egy ilyet ezüst színben, hatás kb a vasárnapi. Ez már nem is lehet oly drága. Ha jól tudom 760-okat csak 90ig gyártottak, nemde? Láttam ma még egy C70-est is, szép, szép, de azért inkább valamelyik két előző.

764 és 945 DCs

Oyabun Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3221
Triznyák
Nem lapulok, dógozom.
Juteszembe. Nem ösmer valaki valakit a BÉT magasabb regisztereiben?
Örüjjé neki, most márakkor mindent tucc rólam, majd alkalmazlak elmékezési tanácsadómnak.
Oya
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3220
Oya
téllleg itt lapulsz, oszt nem szólsz egy szót se?
Na jó az engedélyt megadom, bár a tzls magasabb
rang, mint a sgt. Kajálásról két okból sem baj,
hogy kimaradtál: 1.pótolható 2. remekül kibeszéltünk:-).
Úgyhogy vigyázz a felelőtlen kijelentésekkel!
Bekerültél az adatbázisba, a szervezet mindent tud rólad.

Triznyák
alias O'Brien

Harvester Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3219
Cyrus

lore a helyi ügyeletes feltöltősember.

Harvester

Előzmény: CYRUS (3215)
Oyabun Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3218
Triznyák kolléga ezek szerint fel gyógyulta magát.
Sajna tennap nem bírtam jelen lenni össznépi marhadöglesztésben, bokros teendőim nem tették lehetővé. Azonban ami késik az az ebéd, akarom mondani múlik.
Oya
aki Lfoglalt
Oyabun Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3217
Parancs értettem!
Oya trzszszlos szógálatra jenekezik!
Kérek engedélyt meghunyászkodni!
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (3216)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3216
Hej, mi ez a síri csönd itten??????
Tessék azonnal csetelni.
Nem hiszem, hogy mindenki dolgozik, mint állat.
Azzzzzoonnnnnnali bejelentkezéseket kérek!!!!!!!!!!!

Triznyák sgt.
bagoly hívja sast sas jelentkezz:-)

CYRUS Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3215
Sziasztok..Most csak 5 percem van..Oriza nem kaptam még semmit!

Szóval mivel én egy hüjejuzer vagyok gözöm nincs hogy kell felrakni..Ugyhogy ha valaki elvállalja hogy felrakja annak elküldeném valamikor 16 felé, mert akkor leszek gépközelben megint!
Várom a jelentkezőket :))

Frigyes Mester Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3214
Hali!

Harvester,lore: Köszönöm a kért infot.

F.M.

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3213
Cyrus
küttem neked méllt, megkaptad?
Frigyes Mester Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3212
Sziasztok!

Van valami akadálya annak, hogy kapjak hozzáférést a
Volvo oldalhoz az Extrán?

Ha nincs, kérem az illetékest, hogy a paramétereket legyen
oly szíves elküldeni.

Köszönettel

F.M.

fargo Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3211
Jó reggelt.

CYRUS, nyomd fel a klippet a volvotopicra :-)

Frigyes Mester Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3210
Jó reggelt Mindenkinek!

F.M. a titulálhatatlan (mellesleg álarcos ördöglovas)

Harvester Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3209
Cyrus

Nekem kellene a klip :-) Nem rakod fel inkább a www.extra.hu/volvotopic-ra? Aztán írd meg a linket. Please :-)))))

Harvester

Előzmény: CYRUS (3208)
CYRUS Creative Commons License 2000.06.01 0 0 3208
Hali !
Kaptam ma a barátnömtől egy nagyon ari videóklippet...)940 kombi Volvo reklám :)
Nem tudom látta e valaki de nagyon ari , épp a Ferraris ujgazdag fiát szivatják :) Ha kell valakinek mailben szivesen elküldöm !
Lore neked pláne a kis ferrárin egy egyes szám van :) Tod amit te jövöre szeretnél látni a nagyon
gbrl Creative Commons License 2000.05.31 0 0 3207
a volov-s rozsdáról csak annyit, hogy 3-4 éve adtunkel egy 760 gle td-t és egy helyen volt rajta rozsda, a bal első oldalindex-nél. - ott is azért mert rosszul fényeték javításkor.
szóval SEHOL, de SEHOL nem volt rozsda rajta.
ja......az autó 84-es. ....idén 16 éves, de mostanában sem láttam rajta semmmit (ismerősvette meg).......ja és futott már vagy félmillió km-t (1 motrogenerál).........
VOLVO rulez :)))
Előzmény: Templar (3172)
Templar Creative Commons License 2000.05.31 0 0 3206
Triznyák,

Örvendek javulásodon. Legyen a te tápcsatornád továbbra is egyirányú!
A rangok és címek terén párezerrel korábban doktor úr felvetésére már jáccottunk.
Megírtam nekik a titulusaim szűkitett listáját és kis híján botrányba fulladt a topic:-))

Bolas,

Feszülj neki a dógaidnak aztán gyere visszafele menné előbb!

Templar
a szerény

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (3202)
Turbo Lada Creative Commons License 2000.05.31 0 0 3205
Oriza Triznyák

Köszi a telefonszámot, sikerült!

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (3181)
keton Creative Commons License 2000.05.31 0 0 3204
sziasztok

RAF2:
azt hiszem loreval közös spórolásba kezdhetünk, mert szerény számításaim szerint is a legolcsóbb 97-es 945 is majd 4,5M HUF, ami mintegy 5,5M HUF-ig terjed. Namajd egypárév múlva.

nem tud vki vmi praktikus módszert a kárpit felrakására az ajtóm? még anno az ablakemelővel vívott harcban szedtem le (ami egyébként máig sem működik, csak le), de a kis műanyag bizgentyűk teljesen legörbültek, úgyhogy visszatenni nem nagyon sikerült. pillanatragasztóval pl működik?

fargo,
azt a sofőrt (már ha lehet így nevezni) élethosszig el kéne tiltani még a járművek látványától is. Ma egy huszonéves BMWs (na mi lehetett volna?) adott elő ralimutatványokat, kétszer kishíján belénkjött (ő bánta volna meg szvsz, bár az ilyenre kár pazarolni a fényezést, nem néz ki olyan szépen, ha két réteg festék is lejön:-), aztán csikorgó gumikkal megfordult.

DCs, aki azért továbbra is lesi a szép 945-öket

Bolas Creative Commons License 2000.05.31 0 0 3203
Hahó!

1 jó hírem van és több rossz!

MEGGYÓGYULT BÁLNA!
:-)))))))))))
Itt köszönöm meg mindenkinek az együttérzést!

Mai napig nem értem hogyan történt a dolog, de a szerelő mesterem ma felhívott, hogy megoldotta az alkatrész-problémát és ma már mehettem is érte!
Hát igen, mihez nem értenek a vidéki mesteremberek!

rosszak:
(de csak a titeket érintőket említeném)

-találkozóra nem tudok menni Bálna felgyógyulása ellenére sem

-a gyorsulási is kimarad, sőt a következő is (az érintettektől külön elnézést kérek! Már teljesen beégtem előttük ebben az ügyben..)

-az elkövetkezőkben (belátható ideig) nemigen fogok megjelenni a fórumon, mert kisebb tanulási nehézségekbe ütköztem...

Az ERŐ legyen veletek!
Legyetek rosszak!
Jó Volvos találkozót!
Volvo Rulez!

Bolas, aki egy ideig önkéntes száműzetésbe megy, hogy remeteként számot tegyen a feladataival, és újult erővel, megváltozott környezetben, újjászületve, ismét felvehesse a harcot eme zord, rideg világ szakadtalan sohasem lankadó időközönként visszatérően nagy mértékben előforduló küzdelmeivel..

I'll be back!

PS: Trizzy!
Remélem tetszett a titulusom, amit utolsó erőmből csakis a te kifejezett kérésedre kreáltam.

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.31 0 0 3202
Tiszteletem a csúcsmenedzsereknek!

Oya
ez a difizár nem valami röpsúlyos nyavaja? Miért nem jöttél zabálni? Oyan jó nézni ahogy eszel. Aszonták, hogy már nem is vagyok zöld. Télleg mostmár egész jól vagyok. Még egy-két év, és teljesen rendben leszek:-).

hobe
ne próbálj ki semmit, mert tönkreteszed. Papírjaid leadtam, állítják, hogy holnap kész, bár adásvételiből a rendörségnek eredeti kell te eccerü. Mindegy csináltunk. Mér nem a hómpédzsedet linkelted be? Taln nem vagy rá büszke?:-)

All
sajna a volvo is bír rozsdásodni, bár elég szolidan nyomja. Szombaton prezentálom.

Macsek
Ez a kukkolás nem áll jól neked, tessék nyávogni.

Triznyák senior vicepresident
aki 5 nap után először evett, és nem keveset. Sajna érzi is, úgyhogy megy punnyadni...
PS Vrsenyezzünk, ki talál jobb titulust magának!!! Nem kell feltétlenül a valósághoz ragaszkodni. Tehát lore nem kőművesinas hanem:....

Harvester Creative Commons License 2000.05.31 0 0 3201
Oyabun

A működést értem mostmár köszi. De szerintem ezt így nem lehet tesztelni, az álló kerékhez képest (0kmh) nincs értelme százalékos viszonyításnak. Vagy ezt így próbáltad és működött?

Harvester

Előzmény: Oyabun (3200)
Oyabun Creative Commons License 2000.05.31 0 0 3200
Harvester
Onnan lehetett tudni, hogy meg volt hozzá a gyári papír amit a díler kap a felszereltségi listával. Ezúton sikerült egyáltalán tudomást szerezni róla. Érezni annyit lehet, hogy amikor csak az egyik kerék kezd el kipörögni (pl állj meg az út szélé, egyik kerékkel a vizes füvön, vagy jégen, másikkal az aszfalton, adj egy kövér gázt és engedd fel a kuplungot) akkor amikor a két kerék fordulatszáma között az eltérés meghaladja a 75%-ot érzel egy apró ránást és az autó elkezd mozogni.
Tehát akkor mégegyeszer megpróbálom értehetőbben.
Alaphelyzet, sper (automatikus differenciálzár) nélkül. Ha a két kerék tapadása között nagy különbség van (ld. fent vázolt helyzet) akkor a drasztikusan kisebb tapadású kerék "ledifferál" azaz folyamatosan kipörög, a másik pedig egy helyben áll, akár csak az autó.
Automatikus (ez nem elektromos, hanem egy mechanikus szerkezet, nem kapcsolható, hanem mindíg azonos feltételek mellett lép működésbe) differenciálzás esetén amennyiben a csúszós felületen lévő kerék elkezd kipörögni és a fordulatszámkülönbség elér egy bizonyos százalékot, a difi összezár és a tapadó kerék is el kezd forogni.
Harvester Creative Commons License 2000.05.31 0 0 3199
Oya a régi 440-eseden miről lehetett felismerni, hogy van benne automatikus difizár és hogy működött? Nekem is svéd piacra gyártott 440-esem van, de nem vettem észre semmi extrát eddig.

Harvester

Előzmény: Oyabun (3197)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!