Sziasztok,
Sabian a képekre én is vevő lennék,
Gyuszkó küldj egy címet ahová átdobhatnám a digit fényképeket, de továbbra is működik, hogy cd-re írom és elküldöm valakinek.
És ahogy már jeleztem, olyat tettem ma, amit szerintem nem fogtok megbocsátani, de azért reménykedem benne. (márint a megbocsátásban)
Szóval nagyon nehéz szívvel, de eladtam ma a 406-osunkat. Képzeljétek lányom rendesen megsiratta. Vettünk egy renault espace-t, ezért kellett eladni a PUG-ot, de talán enyhítő körülmény, hogy francia kocsira cseréltük. Másik enyhítő körülmény, hogy feleségem 205-ösét, ha minden jól megy, még idén kicseréljük egy 307-esre. Remélem nem köveztek meg, és azért mehetünk még találkozókra...
MetaCode
Talán a Balaton szelet az amire Te gondolsz? A PUG jelet eddig még nem láttam, de most már figyelni fogom.
Strasszer, Gyuszkó
Akkor ha jól értem egy-egy képet kérnétek magatokról? Semmi akadálya. 10×15-ben ajánlom, 85 HUF-ért hívják elő, ha ez Nektek is megfelel. Tuti jó minőség.
Gyuszkó: kell az összes, amin rajta vagytok? Kicsiny, család, lecsúszás meg a baba?
Zöldalma
Ne izgulj! Olyan magasról csak élvezni lehet, a kilátást... :)))
A kis családomról készült képekre én is szeretnénk felíratkozni, mint igénylő.
Sajna negatív scan-rel nem tudok versenygeni, de az alőhívottakra még mindig jelentkező vagyok (nem akarok versengeni MetaCode-dal!)
Úgy néz ki a dolog, hogy a TAXI2 2CD-n menni fog, csak még egy kicsit várni kell.
Répa, jelmezverseny, és a "hogyan került a karácsonyi angyalka a fenyöfa tetejére" vicc nem lényeges, legalábbis Pugokhoz csak érintölegesen van köze :-)
Hali!
Ritkán érek rá topicot olvasni, ezért néha nem értem, miről is van nagyba szó. Ezt a répás dolgot most nem értem. A karácsonyi jelmezverseny pedig Gödöllőn lesz??
Egy biztos pont van. Sabian, kérnék majd én is egy másolatot abból a képből, mely vélhetően minden bob-szakkönyvben szerepelni fog a Hogyan vegyünk be helyesen egy kanyart? fejezetben.
Str
segítsetek!! megfogott egy reklám. Az amelyikben egy srác egy bogárral megy és olyan mintha egy akváriumban kötne ki (gőzöm sincs, mit reklámoz, de a kereskedelmi tvken gyakran megy). mintha az elején, amikor belülről mutatják a cockpitet meg a figurát, a kormányon mintha peugeot lenne írva. Nem láttátok?
Zöldalma: féltérden vagyok, mivel én hoztam fel a csúcsrajáratásod lehetőségét, de szerintem nyugiban írd át KUBU-ra a nicked, annyi vitamindús tanácsot kaptál a kollégáktól:-))
Nekem van negatívszkennerem, bebeeee, meg pozitív is, bebebeeee, a november 7 -i héten meg meg is tudnám csinálni, bebebebeeee:-)) Érdekel vkit a kérdés? Sabi: kész az első tekercs.
Először is köszönjük, hogy olvassa hasábjainkat. Levelét olvasva, kérése csak újabb kérdést indukált: "Ön látensen valóban azt szeretném, hogy feljuttassuk a csúcsra?!
Tisztelettel:
Dr. Czeizel Endre
szakorvos
A karácsonyi szereposztásra visszatérve, Babám szerint - alkatomra hivatkozva - vállalhatnám a Hóember szerepét!
Részemről 1 feltétellel OK. Nem kerül az orrom helyére a RÉPÁM:-))))
No elkészült a második sorozat kép is. Indexált formában:
MetaCode két iszonyatos suhanása
Szabika örömcsapási a levegőbe a bobpálya végén
GRX ismételten eldeformálódott búrája
Gyuszkó öröm újongása
SRI és élete értelme kicsit elgyötörten a bobpálya mellett
GRX párja egy titokzatos telefon után a parkolóban (lesifotó)
Maadie elképedve látja, hogy elkattant a bobpályán a traffipax
Hölgyek a tűzkörül (AUE és GRX párja süt)
AUE és GRX párja elmélyültek munka után
Csapat a tüzet kívánja életre lehelni
Néhány szép autó a hegyen
Iopee és kislánya (egész alakos portré)
Ha valaki kér belőlük (elég jól sikerültek) akkor sikítson és készülnek.
GRX ebből a kettőből is kérsz kettőt kettőt? Párodról a lesifotó NAGYON jó!
Na végigolvastam az egyhetes termést, örömmel látom hogy pörög a topik akkor is amikor az ember Magatokra hagy Benneteket:-)))...
Egyébként ezeknél a sakndinávoknál minden nagyon szép, csak egy hibájuk van: nagyon kevés pug szaladgál arrafele:-)
Viszont a V70-es Volvo elöfordulási aránya kb. olyan, mint nálunk a Buzukié...döbbenet...
Ja és a sabian által kacsingatott S40-est sem fogom fikázni többet. Lehetöségem volt ui. kipróbálni egy szimulátort, ami az S40-es túrabajnoksági verzióra épült. Fogtak egy kasznit, felmatricázták, slick gumik rajta, bent bukócsö, minden ami kell. Elötte egy 16:9-es screen, és egy STCC nevü szimulátor futott rajta. Hidraulika mozgatta a kasznit oldalra-elöre-hátra, direkt forszfidbekes versenykormány, szekvenciális váltó, minden ami kell. NAGGYON szigorú volt. Éreztél minden rezonanciát, brutális gyorsulás, fék, picit túlnyomtad a gázt, már pörögtél, hihetetlen feelingje volt.
Elsö alkalommal azt se tudtam hol vagyok, csak estem-keltem összevissza. Aztán ráéreztem a pályára meg az autóra, onnantól sz...rá vertem mindenkit (multiplayer módban két ilyen autó volt összekapcsolva, de a mezönnyel is küzdeni kellett). K... jó volt!!! Bár egy DTC-s 406-ost szivesebben hajtottam volna:-))
Topik ON:
Programban mi is benne lennénk szerintem, karácsonyi nótázásban szintén!
A rénszarvas szerepét viszont már nem vállalom be, úgy látom már csak az maradt:-)))