ja, én is csak figyelek.. :) robinak most dori vagyok, a gallupnál meg mióta beszoltam neki, már csak dora, de lesz ez még érsek is.. változó idők! :) pedig én mindenkit szeretek :)
Persze, hogy poén volt, emlékszem, fölösleges visszakeresned... És ha az előbb te is poénként hoztad fel a dolgot, hát legyen, csak hát a poénokat úgy is kell kezelni.
;-)
anno kérdezték tôled, hogy mi az a 77 a robi után. erre válaszoltad a manchesteri dolgot, majd késôbb jelezted, hogy mindez persze poén. visszakeressem?
Ejnye Vaskéz! Én ilyet sose állítottam! És tévedsz, akkor is voltak olyanok, akik meg százával küldték el az ellenem agitálókat a lóphaszba... Neveket hadd ne írjak, elég legyen annyi, hogy régi motorosok (gjúrosok) ők is.
figyeld meg addig folytatod, mire a végén még megszeretnek.
hová tűnt robi77, aki 1977-ben punk volt Manchesterben és amikor jó napja volt, akkor százával küldték el a phaszba errefelé???
Asszem igen. Annyi érzelem (értsd: soxor düh, frusztráció, kétségbeesés, letargia, stb.) szorul belém, hogy ez jobb, mint bármely "drog", dopping. Néha tisztára, mint egy hisztis p... .Mondták is már rám, hogy hiper/túl érzékeny, stb.
Dóri,
Örülök, hogy teccett. Igazából ez egy koprodukció,egy haverommal írtuk közösen (de az enyém a vers alapja). És akad még rengeteg a tarsolyban...
:-)))
Nagyon ritkán csúszik le 1-1 üveg bor. Inkább a sok önelemzés, léleksztriptíz, pszichiáteri kezelést igénylő esetem, a reggeltől estig a fejemben zúgó súlyosabbnál súlyosabb együttesek zenéi és a nem éppen hurráoptimista beállítóttságú irodalom és filozófia az okai...
Ne bánkodj! Majd pótolja Főpap helyetted is a közeli kézfogásos találkozást :-))
Nekünk már csak Simont és Robertet kell begyüjtenünk, hogy teljes legyen a dolog :-)))