Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Lore nem hiszem hogy Bka volt a sierrával! Ha jól emléxem annak a srácnak egy Volvoja is volt (talán a 300-as sorozatból) csak nem tudott azzal jönni! Amugy szereintem is a 140-es sorozatból lehet az a 73-as Volvo....
Na Cyr most el telekre cserit szedni...
bye
U.I .Lorenak...J.V. még mindig rulez :) majd nézd a startját Monacoban :)
Nem is tudtam, hogy hétvégén is vagytok. Dógoztok vagy pihiztek?
Macska,
csak, hogy megnyugodjál: nincsenek is képek, Trizzy akkora mágus, hogy az én gépemre bemásol időnként egy pár (szerintem gusztustalan, pfuj!) képet. Egyébként is ő az aggelgény (tod, amolyan melgibzonos típus) én meg a bekötött fejű :-)
Hittétek volna, hogy az Acad Map kulcsa összeakad a Acadéval? Na én nem! Szívtam is vele rendesen, mingyá menyek is munkálkodni...
1956-ban került piacra a Volvo 120-as,amelynek a karosszériáját teljes egészében ellátták rozsdavédő bevonattal.Ezen a modellen jelent meg először a párnázott műszerfal és a hárompontos biztonsági öv.
1960-69 között.A Volvo első túrakocsija teleszkópos kormányoszloppal,első-hátsó gyűrődőzónával.Ez lehetett az Amazon(?)Az Angyal tévé-sorozat tette világhírűvé,meg hogy VOLVO.
A 144-es is valamikor 72 körül jelent meg,majd 1976-ban a Volvo mutatta be a világ első autóját Lambda-szonda vezérlésű katalizátoros kipofogógáz utánkezeléssel.Ez volt a 240-es.
Na és mit szólsz hozzájuk? Ugye, hogy igényes gyűjtemény? :-) Csak ki ne derüljön, hogy vannak nudifószerek is vmelyik rejtett könyvtárban... Na tessék megint a hímsoviniszta szólt belőlem: amit a férfiaknak szabad, nem szabad a nőknek, mi?? Hát szvsz nem... :-))))
Szevasztok,
míg testem felélesztéséért varázslók küzdenek, eccerüen felraktam magam a nettre és itt garázdálkodok.
Lore, feleséged tuggya, hogy 600 meztelencsajos képet tárolsz a gépeden? Most láttam, és azt is, hogy a munkakönyvtáradban rejtegeted, nehogy rátaláljon.
73-ban a volvo kínálata: kényelem, biztonság, megbízhatóság. Egyébként 140, és 340 nem?
Macsek
remélem örülsz a 3000-nek, és tisztában vagy vele, hogy csak azér a tied mer hagytam? Kedves, hogy felajánlod, de nem ittam hagymát, ugyanis a korahajnali órákban elhaláloztam. Most épp profi voodoo papok, és spiritiszták küzdenek azon, hogy ha másképp nem is, de zombiként köztetek maradhassak. Hát majd megláttyuk.
Jaj, ezer bocsesz, úgy megszoktam már, hogy hím tagok vannak errefelé. Nem vagyok egy hímsoviniszta állat, bár az emancipuncikat se komálom annyira :-)))
Tehát Hölgyem és Uraim,
mi lehetett a volvo kínálata 73-ban?
Télleg joyride,
hol az a bombahír amitől mindenki lehidal???
Pitecus,
igen 10-kor, figyelni!
Eclipseboy,
az nagy valószínűséggel egy nemtommi volt. Télleg 73-ban mi volt a volvo kínálata szagértő Urak?
Eclipse, linkeld már be ide is a 'mi urunkat', szvsz sikere lenne! Ugye csak hülyéskecc, hogy tüntetőleg kivonulsz egy topikból?
CYRUS,
emléxem volt egy fordos srác az első talin, ő sierrával volt. Bka nem te voltál?
Most jut eszembe, hogy a héten a fehér úti használtautósnál láttam egy 73-as Volvo-t, egész jó állapotban volt. Sajna nem tudom milyen típus volt, de ti gondolom sejtitek.
Templarnak Volvoja van miket feltételezel róla? :)))
Asszem Bka-nak van fiestája......még mert neki is Volvoja lesz! igaz? :))
Ha jól tom akkor a találkozó, Juni 3 . 10 órakor lesz a Nagytarcsai autosmoziban! Ha visszanézed kb 250 hozzászolással Frigyes Mester azt is leirja pontosan hogy lehet odajutni!
Macska elvitte a 3000-t! Joyride akkor nem tudjuk meg azt az egetrengető hirt???
hétvégén nem leszek, úgyhogy átengedem nektek a 3k fölötti élvezkedést, kiváncsi vagyok, hány szarakodás lesz:). Én azért nem tervezek olyan messzire, mint CYRUS, csak a 7400-ra várok. (utána meg a 74000-re).
Temp! Szerintem a 200 asokat abszolut nem lopják de azért jobban érzem magam ha van! Plussz most szeretnél jobb hangszorokat, és cd-tárat, talán azért legalább az amatör tolvajokat elrisztja a nagyhalak ellen tényleg nem ér semmit:(