Keresés

Részletes keresés

lore Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2933
Aki nem értette volna Inner Circle kollegával folyó párbeszédet:
IC a volvosoknak kedveskedett egy képpel, igaz amolyan IC-s megjegyzéssel ('A Szépség és a Szörnyeteg... vagy inkább a Páratlan Páros?')
:-))))) Kinek a pap....

Szal itt a kép, melyen szvsz Zarquon kollega gépe is látható a háttérben:

Két kétségkívül stílusos autó...

lore Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2932
Kiazágyból! Hasatokra süt a kakasszó lustabanda!
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2931
Macsek,
majd elfelejtettem. Morzsaporszívódtól ne próbálj
megválni! Ígértél nekem egy morzsaporszívózást.
Azóta is arról ábrándozom, hogy egy hodvilágos
nyári éjjen, Te, én, az autóm, meg a morzsaporszívó,
fenn a Jánoshegy tetején... És csak porszívózunk,
meg porszívózunk.

Triznyák
aki sose volt "porszívó", és a füvön is inkább jár.
Kivétel erősíti a szablyát...

Előzmény: macska007 (2913)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2930
Hali,
naggyából végeztem a dógaimmal, úgyhogy itt. Kicsit a halálomon vagyok. Ugyanis fáj a torkom, fázom, ráz a hideg, aztán meg verejték, meleg, fejfájás etc. Ezennel kéretik mindenkitől a Triznyák alaku voodoo bábuk békénhagyása, mer nem érek rá beteg lenni. HALLOD LORE????!!!!!

Műveltségi vetélkedő:
Mit kérdeztek? Szvsz amit nem tudhacc: hogy kell krumplit pucolni, villanykörtét kicserélni, villamoson jegyet lukasztani... Ilyen kérdések vótak?

Őszinte leszek: fogalmam sincs milyen méretü gumik vannak a zautómon. A nyári az Gislaved (made in sweden), és állitólag ez az eredeti gyári volvogumi. A télit nem tudom -a tipust sem. Sajna kicsi az agyam. De ez a lore! Szerintetek milyen ember az ilyen, aki minden autónak így tuggya a gumijait. Kérdés: lore, szomszéd milyen gumit használ télen/nyáron? És a felesége? És a másik szomszéd? És Fargo? És én? Na mond már, ugyis tudom, hogy tudod...:-)

Macsek,
gratula a megfijjatalodott autódhoz. Akkor most kb. egyidősek vagytok nemdebár? Vagy még mindíg ő az öregebb? városban nem ötvennel lehet menni, hanem ötvennel szabad menni. Qrva nagy különbség. És nem mindegy, hogy azt mennyi idő alatt éred el. Szerintem te sem engeded föl a gázpedált ötvennél...

Na jók legyetek, azér még figyelgetek

Triznyák
a voodooáldozat

lore Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2929
Templar,
nem is reagálsz a kettesvolvo képekre? :-(

doki apucim,
gyere mán elő, aggódom!

CSÁkány,
te is! Mi a helyzet a restaurálással?

RAF2,
akkor vannak belsőről képeid? A 700-asok opcionális felszereltségei (extrák) is érdekelnének. Nincs erről vmi lista?

lore

lore Creative Commons License 2000.05.26 0 0 2928
...tehát csak voltak deformációk...
Előzmény: lore (2927)
lore Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2927
Igazad van:
98ban vettem 4db új BORBET CF 14 collos felnit a Mozaik utcában + 4db 185-ös Sava Exact gumit. Akkor astrára vettem, szal opelekre jók, de pl. fiatra nem.
Van még plusz egy alig 5e km-t futott Sava gumim, mert gyorsan vettem a sérült helyett egy újat, de kiderült, hogy csak egy textilszál szakadt el benne, szal vulkanizálták (egyébként a késsel kiszúrt gumikat is tudják vulkanizálni, szal ez a sokkal kisebb pár milis vágás szvsz nem volt gond) és most okés.
A felniket a járdás horzsolások látszanak javítva még nem voltak, csak a kátyúzások után felszabályozva a Joóbnál (belső peremén enyhe deformációk).
A felnikhez természetesen megvannak a kerékagyszűkítők és a hosszabb csavarok is + egy kerékőr-garnitúra.

Akivel beszéltem eddig az aszonta, hogy 80 alatt ne adjam, öcsém akár be is vállalná ennyiért, mondván ez a minimum amennyiért el tudja sózni.

lore

Előzmény: CYRUS (2926)
CYRUS Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2926
Szasz LOre!
Igérem nem happolom el a 3000-t macsek, elöl és ha nem dumálsz annyit akkor nem is fogjuk elbalfaszkodni :))

Figy , szolok havernak az Opel gumi ügyekben , de elkéne küldened emilben mégegyszer , hogy milyen , és mennyiért! Vagy szerintem végül is ide is beirhatod hátha más is talál rá vevőt!
Na bye :)

Előzmény: lore (2919)
lore Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2925
BME-sek ízlése rulez! :-)
Előzmény: Inner Circle (2924)
Inner Circle Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2924
Ide se tegnap írtam utoljára - nem baj, Volvo még mindig rulez, ha nem is az lett végül.
GTV ülést tudok adni, van raktáron, a "repülőalfából". De szerintem jobban jársz az Opel / Volvo gyárival. Nem rossz azért, főleg 26 évesen (kortárs a láthatáron! :))) ).
Általában a BME-nél szokott lebzselni a GTV, de a múltkori volt az első eset hogy egy gyönyörű 480-as illusztris társaságában. Elolvadtam, mikor megláttam a két szépséget. Az utcában a legtöbb parkolóhely foglalt volt, és állt két autó. Pont. :)))
Ja az F1 fórumban meg hülyeséget írtam, "gyári turbó"... értsd: gyári tuning. Szép darab az a gép, gratula Zarquonnak, akivel ha minden igaz még egy karra is járok! :)
Előzmény: lore (2922)
lore Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2923
Szasz Prac,
igen aqz a gyönyörűség egy 780-as! Régebben (pár ezerrel korábban) volt ebben pörgés. A 700-as szériára bazírozták, sok fut belőle amerikába. Mo.-n állítólag nincs, behozni nehézkes, fargo utánaérdeklődött egy picit. Azóta egykét volvos aszont, hogy be lehet, nemtom hogyan.
Ált fullextrásak voltak (autklima, bőr, stb..).

lore

Előzmény: Prac (2921)
lore Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2922
IC,
az a volvo topiktársunké Zarquoné!!!!!! Most már csak R betű van rajta.
Télleg szemezgettél a Volvoval?
Figy, a BMEre is GTVvel jársz, nagyon megnézném! Néha ránézek az oldaladra, kíváncsi vagyok hogy állsz, láttam azt a piros repülőalfát is, szal előbb utóbb megtalálok én mindent :-)))
II. kerhez se vagy közel?

Oyabun aszonta, hogy neki passzentos a GTV ülése, kíváncsi vagyok nekem akkor milyen lehet? :-))) kispolákfeeling rulez!

Holnap benyomom a képet LANról.

lore

Prac Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2921
Mélyen tisztelt Volvos Guru-Urak!

Úgy a 2907. hozzászólás körül a 2. Királyi Légierő-Úrtól véltem felfedezni egy igen érdekes képet, ami, mintha egy 700-as kupét ábrázolt volna (lore! ha jól értelmezem soraidat, talán 780?).
Ez nagyon felpiszkálta eldugott Volvos vénámat/csőrömet, úgyhogy hálás lennék, ha mesélnétek vmit bővebben erről a verdáról, vagy ha ez már régebben megtörtént megírnátok, melyik beszólásnál volt ilyesmi.
Valami kis jellemzésre gondoltam.

Előre is kösz!

Prac, a Volvokedvelő

lore Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2920
Macska,
még négy hozzászólás és törzsvendég leszel!

BTW baromira szőröztök ti cicusok, Trizzy tudna mesélni :-)

Előzmény: macska007 (2916)
lore Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2919
Jó estét volvosbanda!
Na ezt már szeressem, lehet olvasni szép képeket nézegetni...

RAF2,
ha visszanézegetsz, fargo és Bolas már jónéhány nyálcsorgatós 780-ast berakott. Nem, nem unom, de mezei 740-760-osakra van ingerenciám (nameg bajai halászléra, nameg sztékre, nameg... :-)). Az interior is érdekel...
Ilyen kettes bertone előfordult néha az Ivanicsnál, persze kitárgyaltuk ezt is (állítólag tiszta mocsok belül!)
Ja szép kedves a feleséged, biztos ő is gazdag! :-)))

Cicus,
elhappolni csak CYRUS happolhat el kerek számokat, elbalfszkodni csak CYRUS-lore balfszkodhat el nevezeteseket, szal egy esélyed van: meg kell szavaztatnod magadnak. Bár ilyenkor is max. fél napod van, nem állhat le a topik. Először nem értettem milyen számra vársz a 2800-asok közepe táján, már kezdtem félni, hogy szülinapos utsó három számjegy (pl. 899), gondolkodtam is, hogy egy 101 éves csataló vezethet-e volvot :-) Templar ugye macsek nincs nyócvan se!
Ja, a C70ért gratula. Kit ösmersz ott? Vagy felvetted a polgári esküvői kiskosztümöd, béreltél egy egybenyakú szolis kopasz állatot és beállítottál, hogy: 'az esmerci gagyesz volt, muti hogy muzsikál a modern szájmontemplár (a'la Val Kilmer) verdája!'
Kicsoda a hűségesd szolgálód? Ugye nem vagy pedo? :-))

O.T. & hobe Co.
fargo telszámát minden klubos tuggya, szvsz majd benéz és dönt.

keton,
volvon 195-ös Michelin Energy, télen 195-ös Michelin Alpin, vectrán 195-ös Bridgestone Potenza, télen 185-ös Fulda Kristall Gravito, corsán 165-ös Firestone fuelsaver (eddig 185-ös Sava Exact volt...), télen 165-ös Fulda Kristall Gravito.
Ár jú szetiszfájd? :-)
Az S80-nak magyar rendszáma volt? Tök mindegy, mert tudom a megoldást: elnézted.

Oyabogyesz,
lorenének télleg szép kis kacsói vannak, bele is fárad a gyúrásba, soxor átveszi a 'multiautótulajdonos-loreanyuka' e nehéz feladatot.
Apropopó: mi van a T5-tel? Hetvenesen vigyázni mer asztán leszedi a tolmács a tökeidet!

ORIZA TRIZNYÁK,
ne emlegesd mán, hogy mennyit dógozol, csak rád kell nézni! Öreg az meg tesemvagy!
Holnap délelőtt leszek Uniban, meg a városban is csösztetek. Ha megint a XI. kerületben lézengsz csörögj rám, kihívlak a hóra!

*-*-*-*-*-*-*
Ma voltam műveltésgi vetélkedőn (nem a Vágónál, ott a selejtezőn hazaküldtek, mondván hogy nem akarnak ilyen hamar 25 millert kiadni...) és a csapatunk második lett! Ja, hatból vazzeg! Na nem is ecsetelem, hogy milyen kérdések voltak, mert elájulnátok.

lore akinek ma derült ki, hogy piszok sok dolga van főleg júni közepéig, :-( de július egész free lesz :-)

Templar Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2918
By the way, 3000-re szerintem törzsvendég leszel.
Templar Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2917
Nem mindenki de tik Triznyákkal olyan dialógusokba bocsájtkoztok, hogy meg se merek szólalni:-)

Milyen a C70?

macska007 Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2916
Hahó!Mindenki a Ghostot nézi?Jó,mondjuk én is azt nézném,ha nem kellene dolgoznom...Jut eszembe!Hány hozzászólás kell még,hogy én is törzsvendég legyek?
Előzmény: macska007 (2915)
macska007 Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2915
Ma meg voltam a Volvo Ivanicsnál.Hát nem egyszerű odatalálni!Mentünk próbakört egy C70-essel.Srácok!Árulja el nekem valaki,hogy miért jó,hogy ilyen lóerő,meg olyan lóerő,amikor a városban úgyis csak 50-nel lehet menni,mert tele vagyunk sebességmérő-megfigyelő-automatákkal,autópályán meg nem érdemes 150-nél többet nyomni,mert ha kijön eléd 80-nal egy polski fiat,akkor aztán...
Ja,és magamhoz vettem egy Volvo magazint is.:-)
Előzmény: macska007 (2914)
macska007 Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2914
Nem is mondtam!Az eredetvizsgán igen kellemes meglepetés ért.Kiderült,hogy egy évvel fiatalabb az én hűséges szolgálóm,mint ami a forgalmin szerepel.Még szerencse,hogy nem 12-ről 11-re módosították,mert akkor lőttek volna a 30%-os kedvezménynek...:-)
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2911)
macska007 Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2913
Felhívom mindenki figyelmét,hogy a hölgyeké az elsőbbség és illik meghagyni a 3000.hozzászólást!Előre is köszi.Szupermini morzsaporszívómtól megválnék.Árban megegyezünk.
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2911)
keton Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2912
halihó

már a felhasználónévhez is Volvot akartam beírni...

Feldobok egy kérdést: ki mekkora gumikat használ (az autón)?
Ha jól emlékszem fargo 225/?? R??
mi 205/60 R15
többiek? (bocs a közvéleménykutatásomért, igazából nem tudom miért kérdeztem, csak úgy eszembe jutott)

Tegnap (?) észleltünk egy S80-ast S90 felirattal. Na ezt magyarázza meg valaki

Templar,
az RM6C-re a könyv ugyanannyi kN-t írt, mint a simára (ezér írtam, hoy nem tudom, mi a különbség)

OT,
nem vagyok barátok között

DCs

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2911
Na ugye, te kis rejtőzködő,
tudtam én, hogy lapulsz.
Már megest halálra dógozod magad?

Triznyák
az aggódó Macskavédő.

Előzmény: macska007 (2910)
macska007 Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2910
nyjau!!!
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2908)
macska007 Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2909
Nyjau!
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2908)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2908
Szevasztok

mindenki "barátok között" van? :-).
Kicsit kihalt a csati...

Oya
ha tudod, küld át hobenak Fargo telszámát, mer itt parázik, oszt tudod mijjen hamar kimennek az idegei:-). Kicsit féltettelek, nehogy éhenhalj, vagy veszíts a súlyodból, mer az végzetes lehet.

Lore
bajai is kúl! Reggel szegedi, délben bajai, este baleseti a heveny ételmérgezés végett. Király a prodzsekt. Fargót meg nézzük, ahogy gugol az út szélén, és direkt ráreflektorozunk:-).

RAF2
700-as mögött a háttérben, téged, és kedves feleségedet láthatjuk? Erősen őszülsz, de jól áll:-).

Macsek,
ha pimasz módon itt sompolyogsz a háttérben, azonnal nyávogj bele. Tűrhetetlen, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak:-). A 3000-re ne is pályázz, este megcsinálom, amíg te alszol!

Triznyák
a fáradt, öreg, beteg, etc...

RAF2 Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2907
szia lore!!

700-as volvoról szerettél volna képeket,tessék itt van egy:

egy másik coupé szépség:

ha érdekel a volvok "technische info"-ja
itt megtalálhatod:
http://web.inter.nl.net/hcc/F.D.men/volvo262c.html

üdv

Oyabun Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2906
lore
Hogyne lennék kiváncs a kiváló bajai halászlevedre, amibe ráadásul aranykerű lorené gyúrja a tésztát két gyönyörű kacsójával. Mindenesetre legalább lesz összehasonlítási alapom.
Hozzá aztis.
lore Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2905
Vazzeg senki nem kíváncsi a bajaira??? :-)))
Előzmény: Oyabun (2904)
Oyabun Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2904
Najonapot kívánok mindenkinek...
Sajn állatos módon a tegnapi egész, meg a mai napom idáig uszonyat hajtással telt, de már elmúlt.

Triznyák kolléga
Kétségtelen, hogy sem tegnap, sem ma nem sikerült annyi táplálékot magamhoz venni, amennyit szerettem volna, de még élek. Hazamegyek, oszt akkorát eszem, hogy csak na. Mélységesen által bírom érezni az 1600 öl szőlőt. Nönk is vót majdnemannyi Budaörsön. De már azis elmúlt. A te fődbirtokod merre van, ahol lucernyákokat is termesztő?

A találkozóra + elmegyek, ha Guruló hoz nekem jófajta szegedi halászlét, meg triznyák farmján tarcsuk. Jó?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!