Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
...monta lore, majd kiment a kertbe füvet szívni/nyírni. Később lemosta és kitakarította a Nyukája összes autóját, gyorsan végzett, hogy még ebéd előtt benézhessen ide, vajh mijjen új hozzászolások keletkeztek, míg ő távol volt.
Tehát most épp itt kell leselkedned lore!
Igazam van?
Triznyák
aki már csak nyelni nem tud, úgy fáj a torka, de az ügyelet aszonta nem tüszős...
Nem hiszem el:
A volvonak meg kell változtatni autóinak nevét. Az S, C, V, betűk a mercedes márkára irányuló asszociációkat ébreszthetnek emberekben (merci: A, C, E, S, V) és a merci kegyetlenül levédte magát. Ez most télleg lehet, hogy 5 év után derül ez ki. A 40-es ugyebár 4-es akart volna lenni, csak az audinak nem teccet, hogy van más S4-es is. Erre most a merci a betűket támadja???
Eclipseboy_,
nem tudsz aludni?? :-) Na utánanéztem, valszeg ilyen típust restaurál CSÁkány kollega is, aki igen rég járt erre...
Itt van a kép az általa kiszemelt példányról:
Templar,
ha nem ismernélek elhinném, hogy így 'dzsípcsirokisan' szox parkolni! :-)
Frigyes,
azért azt az MV6-os omegát is bevállalnám... Miért presszionál úgy a góré, hogy arra készülnöd kell? Hétfőn eléd áll és aszongya 'Dolgozz frici fijam, egy pár év és meglesz az a V70!'?
S70-est már ne vegyél, ősszel jön az S60!!! Na az lesz nagy szám...
Mi az, hogy nem jössz? Ennyit a 480-asért való hőbörgésért. Ne is legyen a plakáton amíg a 480 tulajok ilyen linkek! :-))
Apropó, láttad a belinkelt 480-as képét?
OrizaTrizzy, tudod mivel jáccik! Hát nem netbuszozik az beztos! :-)
Eclipse,
szerintem az egy 164-es volt. Ha nem modemen lennék nyomnék egy pár képet ui. az első talin volt egy 164-es... bár akkoriban több kereklámpás volvo volt, sőt a kétszázasok is mentek kerek lámpával.
Meg kell várni macsekot egy hiteles szakvéleményért... cic-cic...
Templar,
csak álmodozol egy fiestáról, mi? Naponta fél órát spórolhatnál a parkolóhely-vadászaton! :-)))
Mi az a 'b. nej'? Remélem nem trágárkocc vazzeg!
FM,
ne csak figyelj, hajts rá egy kerek számra. Úgy látom ez itt nagyon bejön! :-)))
Én remélem, hogy senki sem haragszik rám azért mert nem csak a BMW E30-asokkal kapcsolatban írok, meg illusztrálok az említett topicba, mindjárt be is írok oda.
Az ángliusból gyengébbeknek:
30mp-ig koncentrálj a kép közepén lévő 4 pontra, utána csukd be a szemed és döntsd hátra a fejed, tartsd szemeid csukva, látni fogsz egy fényes kört és benne... NA MIT?
Megjegyzem lore láttya amit látni kell...
Eclipseboy, ki a franc haragszik rád mégis??? Aki meg igen az megérdemli, hogy ignoráld...
Eclipse,
ne hüjjűj már! Ide azzal a hallucinációval! :-)
CYRUS,
mikor is lesz monacoban? Jövő hét?
Jacques YEAH! :-))
fargo,
egész nap megy a brájszolás? Ezalatt remélem fargoné legalább jól szórakozik...
A kocsi most nálam van, ne aggódj. Elnyertem Oyától fogadásban. Nem hitte el, hogy a BAH felüljárón a kanyart 130-al is be lehet venni vele. Be lehetett... Legalább bejáratom egy kicsit :-)))
Ez az Orizamacska dialogusokban történő becézgetés lorét szórakoztatja.
lore
ps: Eclipseboy, legalább a kis zöld-sárga-piros fejek legyenek itt!
Kis utánajárással,be kell,hogy valljam.De jó,nem?Mellesleg hamupipőkét,vagyis annak mostoháit játszottam és a negyvenes lábamra 38-as üvegcipőt húztam.Most hiányzik a sarkamból 2 centi.Nyjau!Holnap megyek esküvőre!Próbáltam lebeszélni az unokabátyámat,de nem sikerült.Nem baj,majd legalább eszem egy jót!De klassz,már csak egy óra van a munkaidőmböl,aztán irány bulizni!!!!
Orizombi szedd össze magad!!!!