Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Menjünk szerintem ki a mecsre! De ezt már sokadszorra mondom! tudod a fáy utcai Aréna miatt legalább! Szerintem sokunknak hiányzik már!
Na egyenlőre ennyi és nézzük elmegy e?
Az UTE-nél összeáll egy kis VASAS: Genzwein, Kisteleki (őt nem sajnálom tőlük), Teodoru, Knotz.
Más: Szili ( esetleges) távozása igazolja a zsoldoszemléletet. szerződést köt, játszik (jól-rosszul), felveszi a pénzt, majd eladja magát amint lehet.
Ez várható Tóth N., Pető, stb. esetében, a csapatépítést el lehet felejteni.
Koszonom szepen a gyors valaszt, keresztneved garancia volt szamomra : ).
Mar nem emlekszem, mi volt az a szo, amit 100-szor le kell irnod, de most rafaragtal, hisz meg tudom nezni a regi drukkerkocsmaban.
Viszont e kesedelem miatt megemeljuk a szintet.
Annyiszor kell leirnod, amekkora szam a Posszeidon mogott szokott allni, ha jol sejtem ez 107. Persze nem ebbe a topicba. Hanem valahova mashova. De kezzel irott legyen am beszkennelve, es kozjegyzo altal hitelesitett, meg elektronikusan igazolt alairas + ujjlenyomat, DNS-vizsgalat, VASAS-verminta, meg miegymas, de nem folytatom, mert mar nem tudom, mi a mondat eleje...
Kis idobe telt, mire nem letezo szurkeallomanyom felfogta, hogy esetleg, ha _d-t irok a nevem moge, be tudok lepni....
Azert lenne par kerdesem, ugyhogy aki itt van, kivetelesen : ) figyeljen, es olvassa el a hozzaszolasomat!!! Kosz.
Je, itt lent nyilnak az ujonnan hozzaszolt macskara felmaszottva levo topicok? Bocs, csak torom a magyart, s ha mar a mondat 1. feleben, akkor a 2.-ban is ennek megfeleloen lett folytatodva.
1. Most mindenki _d-s lesz? Nem arrol volt szo, hogy csak akkor _d-zodunk, ha mar a nevunk "el" a pesti forumokon? Vagy mindenkie el, aki itt _d-zodott? Az ADAM16 mar csak nem olyan nepszeru, en is spontan alkottam...
Lehet, hogy nevet valtoztatok...
2.Egy masik topicban mar feltett kerdesek:
Hol a DK 2.0? Arrol volt szo, hogy olvashato lesz, ehhez kepest, en nem talalom a szegedi forumok kozt se, bar meglehet, bennem van a hiba (azaz bennem tuti van, kerdes, hogy csak bennem van-e)
Es a lenyeg!!!
Azt irtak, hogy keresre a moderatorok athelyeznek topicokat ide?
Hogy, hol, milyen emilcimen kerheto ez?
Elore is kosz a valaszokat.
ADAM16, akinek nem tetszik ADAM16_d, ezert topreng.
Megdöbbenve olvastam ma a Színes Sportot, mely tényként közli, hogy Szili távozik.:((
Nem érzi, hogy fontos lenne a klubnál.Az OFI Krétánál érezni fogja ?
Zele!
Képek elmentek. Próbáltál belépni a Zele-vel és a régi jelszóval? Valahol olvastam, hogy kisbetű-nagybetű nem mindegy.
Geyza is erölködik, remélem hamarosan felbukkan.