Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
hétvégén nem leszek, úgyhogy átengedem nektek a 3k fölötti élvezkedést, kiváncsi vagyok, hány szarakodás lesz:). Én azért nem tervezek olyan messzire, mint CYRUS, csak a 7400-ra várok. (utána meg a 74000-re).
Temp! Szerintem a 200 asokat abszolut nem lopják de azért jobban érzem magam ha van! Plussz most szeretnél jobb hangszorokat, és cd-tárat, talán azért legalább az amatör tolvajokat elrisztja a nagyhalak ellen tényleg nem ér semmit:(
Én is töprengtem ilyen riasztófélén, dehát az autó értékét se akarnám megduplázni, meg nemtom mennyire lopják a 200-ast.
Perzse az is tény, hogy az autólopást megakadályozni nem lehet, legfeljebb az ahhoz szükséges időt némileg megnövelni.
Azért semmi tul extra...ajtókra, gyujtástiltás, ultrahangos belső tér érzékelő vagy mmi :)
+ ha lenne vezérelne központi zárat és elektrmos abalakot....ugrókodos...belső agyas...hmm asszem ennyi..végülis nagyon olcson jutottam hozzá ezért vettem a régi szuytokhelyett :)))
OT (nem bonyolódok bele)
megvan a probléma oka: a voodoo! azonnal járj rajta táncot! (és cseréld ki Matroxra:-). Egyébként jól menne, ha nem egy ilyen ultragagyi alaplapban kéne szenvednie, mint ami nekem van (2d-ben azért így is veri a környék összes gépét, pedig csak egy g200)
lorentin
nyilván nem használt gumit használok. Kb. 5 éve megengedhetem magamnak az újat. Bár már többször elgondolkoztam, hogy érdemes-e, mer sose éri meg, hogy elkopjon, mindíg előbb megy szét az oldala ezeken a szar utakon. Sajna nem hiszem, hogy összejön az olcsógumi másnak, mer drágán is el tuggya adni. Ezek olyan "teherautóról leesett darabok", és csak a cimboráinak adja qrva olcsón, de lehet, hogy egyébként olcsóbb, mint máshol. Én a zembert már akkor ismertem, amikor te még a csattogós szárnyú pillangóval foglalatoskodtál:-), és vittem hozzá egy pár kuncsaftot(párszázat).
Kedves lore!
Jól látod a dolgot.Ha így lenne,akkor nem egy 17 éves ütött-kopott 240-essel koptatnám Budapest utcáit,hanem egy csilli-villi 740-essel...:-)
Mellesleg az emberem három éves tartós bérlettel vásárolja a leendő gépjárművét,nem egybekápéval fizet!
Orizám,drága!Jobban vagy már?
Lóerő ügyben Triznyákkal értek egyet.
Nem mindegy mennyi idő alatt éri el az emberfia a megengedett, - vagy inkább ésszerű kockázatvállalással kitűzhető - sebességet. Az se baj, ha a kocsi teljes terheléssel is gyorsul, továbbá meglátásom szerint nem csak a jó fék, de a jó gyorsulóképesség is menthet életet (már egy biztos kezű choffeaur segítségével:-)).
RAF2,
neked nem vw-d van? Mert ha opeled akkor gondold meg, hogy lecseréled-e? :-)
Várjuk a képeket!
Macsek,
tom, hogy egy intelligente volvos nem nyomul a gazdagcsávókra!
Orizatriznyák,
vazzeg de kretén nicked van, ha ki akarom írni, mert mondjuk így akarok kedveskedni neked, mert mondjuk épp nem haragszom rád, akkor mire kiírom már haragszom.
Nade a lényegre: nekem az autó ápolása élvezet! Régebben szó volt róla, hogy kinek a kocsiját vállalom be nagytakarításra. Szal a tied tényleg nagy kihívás lenne ügyes kezeimnek, de egyszer nekiugrom!
Milyen lovakat ajánlasz macseknak?
A gumis beírásod következményeként számíthatsz rá, hogy heteken belül csordultig lesz a mailboxod nyalós dumákkal, hogy szerezz mán ócsón gumit. Ugye nem használt gumikról van szó? Belőled kinézem, hogy használt gumit használsz! :-))))
Ez a 3000 nem valószínű, hogy meglesz ma. Egy esély azonban van: CYRUS. Ő éjjeli bagoly, ha érdekes a téma rávehető egy pörgős online chattingre. Régen így pergettük el a fargonak megszavazott 850-est :-)